2014. JÚNIUSI ENERGIÁIHOZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. június 12. csütörtök, 12:14

2014. JÚNIUSI ENERGIÁIHOZ

Extrém Napkitörések – Tízmilliószoros Nap, Eper/Jóakarat Telihold, Nyári Napforduló : Harmónia Portál megnyílása/Harmonikus energiabeindítás

Az extrém napkitörésekből (jún.10.) hatalmas mennyiségű anionos (istennői  szeretet és tudás) fényrészecske hömpölyög áldott Földünkre. Mindezek felerősítik az év leghathatósabb teliholdjának (jóakarat, Eper Nyilas/Magyar Telihold) az energiáit, amely a kozmikus anyaméh feltétlen szeretet energiáit tükrözi bolygónk minden atomjába, molekulájába és életformájába. Az év egyik legerősebb DNS aktiválása kezdődik meg, és egyensúlyba hozza a fény és árnyék teremtő játékát. A hívás kiment, elment a Teremtőhöz a Fénymunkások szívén keresztül, és a válasz nem késlekedik. Készen vagyunk, készen állunk az új valóságunk következő rész-szintjére való belépésre. Bárhová megyünk, bárhová lépünk, a békesség lehorgonyzott magvainak kinyílt virágait lélegezzük ki magunkból. Ez az írás a Világbékesség egyik megnyilvánult virága, melyet tiszta lelkületünkből küldjük valamennyiőtöknek.

Köszönjük hogy Vagytok és teszitek fáradhatatlanul a dolgotokat.

 


Fénymunkások Vagyunk, Magyar Fénymunkások/Fényhozók/Fényharcosok

Szeretni tudunk és tudjuk a szeretetet: ez a foglalkozásunk.

Földicsillagok

 


2014. JÚNIUS 10. ­ - EXTRÉM ERŐS NAPKITÖRÉSEK

Extrém erős napkitörések szabadultak el, ebből mi is kapunk

Két X-osztályú napkitörést produkált központi csillagunk június 10-én, a legerősebb osztályba sorolt erupciók bezavarhatnak a rádióadásokba.

 

A napkitöréseket erősségük szerint kategorizálják, a leggyengébbeket az "A" osztályba, míg az erősebbeket a B, C, M, illetve az X osztályba sorolják. Az osztályokon belül kilencfokú skálán is osztályozzák a kitörést. Az osztályok között tíz a váltószám, egy B-s kitörés tízszer erősebb egy A-snál.

 

Június 10-én két X-osztályú erupció robbant ki napunkból, az elsőt X2,3-asnak, a másodikat X1,5-ösnek mérték a szakemberek - írta a The Telegraph. A cikk szerint a kitörést a Nasa Napdinamikai Obszervatóriuma (Solar Dynamics Observatory, röviden csak SDO) észlelte. A napkitörés zavart okozhat a rádióadásokban.

http://www.pecsistop.hu/tudomany/extrem-eros-napkitoresek-szabadultak-el-ebbol-mi-is-kapunk-video/1245610/


2014. JÚNIUS 13. PÉNTEK TÍZMILLIÓSZOROS NAP


2014. JÚNIUS 13. TELIHOLD/NYILAS


Június 13.-án a Nyilas Telihold egy rendkívüli látványosságot ígér. Sokan a Jóakarat, Jóindulat Teliholdjának is nevezik. Ekkor a Hold közvetlenül szemben lesz a Naptól a Földtől nézve, és teljes világosságában tükrözi le a Napot: Ezt az évente egyszer megismétlődő jelenséget az amerikai indiának az Eper Teliholdjának is nevezik, mert ez az időpont jelezte azt az időt, amikor elkezdődik a z első gyümölcsszedés időpontja. Máshol Rózsa Telihold vagy Mézzel Teli Hold jelzővel is illetik.

2014. JÚNIUS 18. MERKÚR AZ IKREKBEN a saját jegyében


2014. JÚNIUS 21. -  NYÁRI/TÉLI NAPFORDULÓ: AZ ÉV LEGHOSSZABB NAPPALA

LITHA, MIDSUMMER - A NAPISTEN ÉS FÖLDANYA NÁSZÜNNEPE, KELTA NYÁRI NAPFORDULÓ

 


Metatrontól:

A Harmónia Portál, a Templom Hegy köldökében, a változás magvaival hordozza magában az Eljövetelt. Ezek azok a kódok, amelyek Globális léptékben lehetővé teszik a Lelki Újjászületést. Ez egy olyan energia, amely minden életforma együttélésének kölcsönhatásán alapszik és újraértelmezi a félelemnélküli kapcsolataitokat, mind személyes és mind tömegtudatosság körében. A közeljövőben, ez az időszak felkínálja nektek a VilágBékesség lehetőségét, katalizálja azt, azzal hogy elveti ennek a magvait a konfliktusokkal teletűzdelt területeken, különösen a Közel-Keleten. Mindez a Harmónia Portál és Beindítás idején a Napéjegyenlőség és (a nyári) Napforduló idején történik.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=487:metatron-a-feny-ura-james-tyberonn-atadasaban-a-harmonikus-portal-2014-2038-2075-a-3-eljoevetel-lehorgonyzasa&catid=54:2014&Itemid=82

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!