Veszélyesek lehetnek-e ránk a földönkívüliek ? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. április 11. hétfő, 10:08

Veszélyesek lehetnek-e  ránk a földönkívüliek ?

 

 

Íme, egy cikk, amely egy nemsokára bekövetkező találkozást is sejteti.

http://www.technet.hu/hir/20110411/veszelyesek_lehetnek_rank_a_foldonkivuliek/

 

Hawkins pálfordulásáról már egy-két éve olvashattunk. Elzárni és karanténba dugni a nagyszerűen távvezérelt emberiséget, mintha bennünk nem lenne semmi együttérzés, mintha csak mi lennék a teljes fizikai világegyetemben, és ha vannak mások is azok csak rosszindulatúak lehetnek.

Meg sem fordul a fejében: mi van akkor, ha vannak jó szándékú, jóindulatú, fejlődésünket támogató entitások. Mi a helyzet: Jézussal, Buddhával és Mohameddel, honnan származnak, miről beszélnek, mit tanítanak akkor, amikor az emberiség a legsötétebb korába érkezett?

A legegyszerűbb fizikus is tudja, hogy Teremtésünk nem lehet véletlen műve, és alapvetőn egy Legfőbb Jóság szellemisége kormányozza a világot, szabad játszási lehetőséget biztosítva, „akaratunk szerint” áldott és néha rosszalkodó gyermekeinek.
Az a tudósok, aki elveszítette a fényes fonalukat a teremtő anyatermészettel kapcsolatban, nagy bajban lehetnek, nem baj van nekünk belőle bőven. Minden ítélkezés helyett küldünk nekik a miénkből.

Nem vagyunk Egyedül, mégha az annak is látszik. A Vonzás Törvénye érvénybe van, ez fizikai törvény is egyben, a jóság jóságot vonz magához, a félelemkeltés, félelmeket, és ki-ki elszámolhat majd vele melyiket is választotta, hiszen nemcsak saját, de közös teremtési felelősségünk is van. A dualitás azt mondja, ha vannak rosszindulatúak, így kell, hogy legyenek jóindulatúak is, tehát mit vonzunk magunkhoz. Ez lesz nemsokára a „Nibiru probléma” is, melyet meg kell tudnunk oldani.

„Bizony mondjuk néktek, itt a Földön, akik vannak, azok mindegyike: Földönkívüli”.
A cikk tanulsága számomra: Nem félni magunktól, nem félni, nem ellenséget látni másainkban, mindannyian gyönyörű tanulói vagyunk a Teremtés 3 D.osztályának, hahó nemsokára érettségi (2012 karácsonyán) !!!

A 4 D.osztályba lépők a Földi Mennyország kurzusát sajátíthatják el 13 szemeszteren keresztül, ha ezt választják, csillagcsaládjaink támogatásával, akik persze olyan ufók, amilyenek mi vagyunk, egy csepp rosszindulat nélkül, hiszen mi mindannyian Azok Vagyunk, megnyilvánult isteni részei a teremtésnek, és úgy haladhatunk együtt, hogy egymáshoz emeljünk másikainkat.

NJ

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!