Két összefoglaló: 2014. SZEPTEMBER 22. : A FÖLD ÉS A NAPRENDSZER BELÉPETT A BÍBOR FÉNY FOTONÖVBE (ANNA MERKABA/METATRON) 2014. OKTÓBER 23. : A NAPFOGYATKOZÁS HATÁSA „KÓDOLT ÉLETERŐ ÉS A KOHERENS MANNA”* Összefoglaló és kiv PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. november 13. csütörtök, 07:10

Két összefoglaló:

 

2014. SZEPTEMBER 22. :

A FÖLD ÉS A NAPRENDSZER BELÉPETT A BÍBOR FÉNY FOTONÖVBE

(ANNA MERKABA/METATRON)

2014. OKTÓBER 23. :

A NAPFOGYATKOZÁS HATÁSA

„KÓDOLT ÉLETERŐ ÉS A KOHERENS MANNA”*

Összefoglaló és kivonat Eclipses & Life Force - Opportunities of Co-Creation

ARCHANGEL METATRON VIA JAMES TYBERONN közvetítéséből

 

2014. Szeptember 22. : A Föld és a Naprendszer belépett a Bíbor Fény Fotonövbe

(Anna Merkaba/Metatron)

 

Ez egy új rezgésösszehangolás amely lehetővé teszi azt, hogy az emberiség az evolúciójának következő lépését megtegye.

A Jelen pillanatában, az Idő Mostjában: összehangolódott, összeilleszkedett a múlt és a lehetséges jövő

Kiegyensúlyozza a túl domináns egót, az egó hátrébb lép hatalmi pozíciójából és a Mennyei Valódi Énünket sokkal többet tud megtartani magunkba.

Végre a magunk által választott úton járhatunk akadálytalanul.

Elkezdődhet a Békesség és Harmónia Világa, amely előzményeként egy meditatív hibernációs (tetszhalott) állapotba kerülünk, amikor is ki tudjuk javítani fizikaiságunk, testünk hibáit.

A magasabb énünk kérte és kezdeményezte ezt az átalakítást.

A szilárd anyagi világból egy folyékonyabb világba kerülünk át, de ezt sokan veszteségnek élik meg. Valójában egy búcsú a 3. dimenziós élményektől egyszer és mindenkorra.

A magasabb fényfrekvencia egy hasonló rezgésű fénytestet követel meg. Mindez isteni terv szerint zajlik.

A régi útvonalat elhagyjuk és semmi sem lesz már olyan, mint amilyen volt.

Számos új valóság vár bennünk, új gondolatminták és létmód.

A mennyei világ továbbra is készen áll segíteni bennünk, ahogy amikor azt kérjük, szándékozzuk.

A Fotonöv 26.000 éves ciklusában a Naprendszerünk minden 10700 évente egy 2100 éves terminusban széles sávban összehangolódik a galaxis Nagy Központi Napjával, amely a Bika csillagkép, Plejádi csillagcsoportosulás főcsillaga is, az Alcyonéval. Ez a sáv Isten Erejét rezegteti szét az Univerzumunkba. A Vízöntő-Oroszlán tengelyt elérve léphetünk be ide (a tavaszpontunk szerint). Tehát a Naprendszer már belépett a Bíbor Fény Fotonövébe és a Föld nemsokára követi azt.  Nagyon nagy hatással lesz majd ránk, mivel a Krisztusi Tudatosságunk tényleg megvalósulhat, ugyanúgy, mint néhány évezreddel ezelőtt. Legalább 2600 évig fogjuk majd érezni a hatását.

 

Forrás: Anna Merkaba: Metatron and the 33rd Dimension. Earth entering the Purple Photon Belt – State of Hybernation

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

2014. OKTÓBER 23. NAPFOGYATKOZÁS HATÁSA

„KÓDOLT ÉLETERŐ ÉS A KOHERENS MANNA”*

Összefoglaló és kivonat Eclipses & Life Force - Opportunities of Co-Creation

Archangel Metatron via James Tyberonn közvetítéséből

 

 

 

Üdvözlet Mesterek, Metatron vagyok, a Fény Arkangyala. Üdvözöllek benneteket a feltétel nélküli szeretet terében! Beszélünk Ezen a napon, most egy érdekes témáról beszélünk, és új információkat hoztunk számotokra. Mi most megosztjuk ezeket, hogy sokoldalúan alkalmazhassátok. Ez elsősorban a jelenlegi időzítésen alapszik, de ennek keretében ez az üzenet alkalmazandó valamennyi napfogyatkozásra, amelyek előfordulnak majd még 2014-2015-ben.... és tovább 2038-ig.

Az Isteni Gondolat által érkező Kódolt Életerő, amely ezen a napon érkezett, segíteni fogja az emberiség Együtt-teremtési lehetőségét. Egy olyan ablak nyílt meg amely megsokszorozza a gondolat általi magvetés nagyon gyors kivirágzását a 3. dimenzión belül.

 

Elősegíti a negativitástól való megszabadulást, a bennünk feltörő negativitás megtisztítását még az őrületesnek, kaotikusnak látszó energiák ellenére is.

 

A dualitás illúziójának elvesztése után az emberiség el fogja érni az evolúciójának csúcspontját a közeli jövőben.

 

A Föld a Dualitás Egyeteme, de nincs egyedül az emberiség a nehéz tanulmányai során, hiszen hatalmas támogatást, vezettetést kap.

 

A pozitív jövőkép a legfontosabb és a Fény Hordozóinak, Hozóinak folytatniuk kell áldásos tevékenységüket még a látszólagos sötétség ellenére is.

 

A kétségbeesésben nincs fény, a pozitív gondolkodás viszont exponenciálisan tartalmazza a fényt és végtelenül erősebb, mint az alacsony frekvenciák hullámai. Már néhány fényoszlopként világító ember hatására is fénybe borulhat az egész bolygó

 

Az emberi akaraterő erősebb minden asztrológiai gravitációnál, de az asztrológia tudása szövetségese lehet az emberi akaratnak, ha bölcsen használjuk fel az energiamintázatait.

 

A fogyatkozások és napfordulók erősítik a napból érkező ionos-anionos áramlás harmonikus arányának kiegyensúlyozását, de az kaotikus megtisztulással jár.

 

A jelenlegi, a bolygóra áradó energia hatása az, hogy hatalmas negativitást szakít fel és ez a negativitást ráadásul még tisztító célzattal felerősítik a planetáris együttállások is, de ha ezt negativ érzésekkel vonzzuk magunkhoz akkor a negativitás negativitást szül. Ilyen a félelem, a depresszió, a levertség, az apátia, az önelítélés, amelyeket a kinyílt aura hasadékán beáramló negatív energiák aktiválják.

 

A kaotikus energiák mögött jóindulatú energiák állnak és még 2015-ben is intenzívek lesznek (főleg: 2015. március 20 és április 4), de mindezek mögött egy magasabb szándék húzódik meg és 2015 fogyatkozásai még erőteljesebben fogják éreztetni hatásukat, mint az utóbbi időben. Ezekre az időszakokra a túlfűtött érzelmiség időszaka lesz jellemző, főleg a duo-mega fogyatkozások időszakaiban.

 

A fogyatkozások jótékony hatása a KOHERENS MANNA, az életerő energiájának sokkal intenzívebb megnyilvánulását teszik lehetővé. Így az Egységtudatosság még erősebben előtérbe kerül majd, mint a múlt fejlettebb társadalmainál, beleértve Atlantiszt, Lemuriát és Rámát. Az összehangolt kozmikus gravitációs és torzító hatások eredményeként, sokkal, nagyobb potenciállal jelenik majd meg az Isteni mintázat rendkívüli sablonjai a valóságunkban.

 

A Fogyatkozások hatása: Az Isteni energia kollázsa a Kristály Hálóba íródik, különösen a napfogyatkozások és napéjegyenlőségek idején, mintegy 100 szoros hatásfokkal, mint egy átlagos napenergia forrása, mégpedig gravitációs és elektromágneses hullámok formájában és indukció által mintákba egyesülnek, melyekkel sokkal hatékonyabban tudunk dolgozni, létezni, teremteni.

 

A Fogyatkozások egyedülálló időzítések, amely segítségével a planetáris hatások és kozmikus erők tisztítanak, és ezzel járulnak hozzá az Új Föld paradigmájához.

 

A lineáris fogyatkozások hatása 15 napos intervallumban még elég erősen tetten érhetők, de a tandem, duo hatás (amikor a nap- és holdfogyatkozások párban vannak, pl. okt 8 és okt 23. és majd 2015. márc. 20. ápr. 4.) mega erősségre emelik, így a 2014-es és 2015-ös fogyatkozások ezen mód kapcsolódnak össze.

 

A kódolt koherens fény megnyitja a tobozmirigyet és az emberi sejteket az éteri test fizikai szerkezetét aktiválja. Ugyancsak aktiválja a tellurikus (ásványi fényenergiák) energiákat és a ley-vonalak erőcsomópontjait.

 

A tudat rendkívüli dimenzionális ablakait nyitja meg és éberebb tudati állapotba kerülünk, világosabban felfogható álmodás jelentkezik.

 

Az életerő finomabb hangolásának köszönhetően a tér-idő változások tapasztalhatóak meg, a szimultán idő intervalluma megnyúlik. A szent helyek és terek megnyílnak és az Isteni minta mind tudatos, mind tudatalatti szinten letöltődik.

 

A fogyatkozások és napfordulók Szent Napok, amikor az emberi biológiai mezők közvetlenül összekapcsolódnak a Föld, a Hold és a Nap energiáival és mindezeket fel is nagyítják. Létrejön egy biokémiai és hormonális egyensúly és a sejtek tudatos szinten működnek A differenciált Fény megváltoztatja a gravitációt és a tudatosan kódolt életerővel a test sejtjei válaszolnak és megújítják és megfiatalítják magukat.

 

www.foldicsillagok.hu

 

 

*  A MANNAESŐ FORRÁSA

 

2014. OKTÓBER 23. LÁTVÁNYOS NAPKITÖRÉS A NAPFOGYATKOZÁS IDEJÉN

Az AR 12192 a jelenlegi napciklusban a legnagyobb ismert napfolt, nagysága összemérhető a Jupiterrel, Naprendszerünk legnagyobb bolygójával. Október 19-e óta folyamatosan ontja magából a kitöréseket, a legutóbbi múlt pénteken történt, a videón is rögzített esemény a negyedik a sorban.

Az AR 12192 egyik napkitörése kifejezetten látványos volt október 23-án, amikor az Egyesült Államok felett részleges napfogyatkozás volt. A napfolt mind a négy kitörése a legmagasabb, ötödik, "X" kategóriába sorolható. Az eddig megfigyelt legnagyobb kitörés X28-as volt 2003-ban (28-szor akkora, mint egy X1). A videón látható kisebb, X3,1-es.

http://videa.hu/videok/tudomany-technika/ar-12192-T6Vf9nubmPxpqjxR?start=1.541

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 52 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!