SAL RACHELE (SELACIA): A FÖLD FELÉBREDÉSE 2012-2030 PRÓFÉCIÁJA (Sal Rachele: Earth Awakens: Profecy 2012-2030 című könyvének szerzői kivonata) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. november 13. csütörtök, 07:13

SAL RACHELE (SELACIA): A FÖLD FELÉBREDÉSE 2012-2030 PRÓFÉCIÁJA

(Sal Rachele: Earth Awakens: Profecy 2012-2030 című könyvének szerzői kivonata)

 

 

 

A Föld változásai továbbfolytatódnak. A precessziós összeigazodás (2012.12-12 – 12-21) után volt egy olyanfajta jóslat hogy a világ dolgai megnyugszanak egy kis időre, átmenetileg majd ismét felgyorsulnak, amikor a Galaktikus Váltás a felezőpontja felé közeledik. Az Alapítók (A Tizenkettek Tanácsa) csatornája szerint a Galaktikus Váltás/Felemelkedés 2025 körül várható. De ezzel a nagyobb elmozdulással még nem lesz teljes a Felemelkedés, egészen 2100 körüli időpontig. Ez egy összegzése a szerző (Sal) második könyvének, ami az „ Earth Changes and 2012. Messages from Founders (A Föld változásai és 2012. Üzenetek az Alapítóktól) címmel jelent meg.

 

Mi is történt valójában 2012. december 21-én

Üdvözlet kedves Fénymunkások! Itt Sal magasabb Énje beszél. Számos lélek van, akiknek zavaros az, hogy mi is történt valójában 2012. december 21-én, és nagyon sokan továbbra is rengeteg kérdést tesznek fel ezzel kapcsolatban, hogy adjunk magyarázatot erre.

 

2012. december 21-én a maja hosszúszámítás szerinti naptár véget ért. Nagyon sok prófécia volt előzőleg ezzel a nappal kapcsolatosan, amelyek közül néhány már teljesült, míg mások még nem valósultak meg, vagy nem voltak észrevehetők. Ennek az írásnak az a célja, hogy röviden leírja, hogy mi történt, illetve hogy mi nem történt meg. Abban a reményben íródott, hogy jobban érthető lesz a lélek fejlődésének folyamata és integrációja és mindez hogyan érinti, érezteti a hatását a világban. Az események és előrejelzések és az ezeket közlő szellemi vezetők közül számos e csatornán keresztül átjött, míg másoknak nem sikerült. Ez a csatorna és a szellemi vezetői tudták azt, hogy ez lehet a helyzet akkor amióta a Föld a szabad akarat bolygója lett és az emberek megválaszthatják azt, hogy mit akarnak megtapasztalni és éppen ezért felfokozott mértékben válaszokat várnak, remélnek az égi eseményekről.

 

Az alábbiakban részletezni fogjuk azt, hogy mi az, ami megtörtént és melyek azok, amik nem.

 

A dolgok melyek valójában megtörténtek

 

A (Felemelkedés) portálja megnyílt és a magasabban rezgő valóságokból (fény)energia áramlott be a bolygóra.

 

Ez a magasabb fényfrekvencia szétáradt a bolygón és felgyorsította azoknak a személyeknek az evolúcióját, akik fogadni tudták az energiát.

 

A Föld összetett rezgése elérte és meghaladta a 4. sűrűséget e csatorna skálája szerint.

 

A Föld elektromágneses mezejében ingadozások voltak, és néhány kisebb zavar keletkezett a távközlési és navigációs berendezésekben bizonyos területeken.

 

Mind a pozitív és mind a negatív érzelmek és gondolatok egyre erőteljesebben jelentek meg.

 

Lelkek különböző csoportjai jöttek össze a Földet övező portálok és vortexek körül, hogy megünnepeljék az új korszak eljövetelének kezdetét.

 

A még 3, sűrűségben rezgő lelkek, teljesen belékapaszkodtak az alacsonyabb rezgésű egóikba, és mert nem voltak nyitottak a magasabb frekvenciára úgy érezték, mintha semmi sem történt ezen a napon. Ez előrelátható volt.

 

 

A Galaktikus változás egy magasabban rezgő mintája, felgyorsította az evolúciót és azóta is töretlenül folytatódik ez a változás, ahogy ezt ez a csatorna és szellemi vezetői megjósolták.

 

A Föld tengelye együttállásba került a Galaxis Nagy Központi Napjával, ahogy azt annyi médium/közvetítő előre jelezte.

 

A Nap azon a helyen és abban az időben kelt fel 2012. december 21-én, ahogy azt a legtöbb médium és tisztánlátó megjövendölte.

 

 

De mi az, ami nem történt meg, amelyet annyi, de annyi médium/közvetítő és tisztánlátó jósolt meg előre erre az időre.

Habár a portálok kinyíltak ekkor ebben az időben, de az emberiség és a Föld valójában még nem kelt át rajta. (Folyamatban, lassabb ütemben, de történik.)

 

A portálok még annak ellenére is nyitottak voltak, hogy az előrejelzések 3 napos időszakra teljes zárásukat jelezték.

 

Nem történ meg a 3 napos sötétség, ahogy azt egyes médiumok megjósolták.

 

Az emberek nem azonnal egy varázsütésre toppantak be egy magasabb dimenzióba, ahol aztán egy pillanat alatt megoldódott volna minden emberi probléma.

 

Bár a hirtelen váltás nem történt meg kvantum szinten, de mégis az emberek Énjének külső rétegeiben tovább folytatódott a fokozott gyógyulás és tisztulási folyamat.

 

A pólusoknál nem történt pólusváltás. Volt egy finomabb részleges pólusváltás, de sokkal kisebb volt, ahogy azt a médiumok/közvetítők várták volna.

 

A sötét erők nem tűntek el a Földről, de az élet úgy folytatódott, hogy az egyre nagyobb kihívást jelent a számukra.

 

Ha te egyike vagy azoknak a Fénymunkásoknak, akik a Földön élnek akkor már egy ideje a spiritualitás útjára léptél, de akkor még lehet, hogy eddig nem voltál tisztába a fenti változásokkal vagy azok meg nem történésével. Ha úgy érzed, hogy ezekből semmi sem történt, akkor azt javasoljuk, hogy ne essél kétségbe ezért. A Lélek integráció és gyógyulás nem azonnali folyamat a Földön. A Felemelkedés évei katalizálni fogják a fejlődésedet nem egy végpontot jelentenek. Úgy fogod majd találni, hogy az Apokalipszis folytatódni fog. Az Apokalipszis szó egyébként valaminek a Feltárását jelenti, ami eddig el volt rejtve a szem elől. Azt fogjátok tapasztalni, hogy egyre több és több negativitás jön elő a felszínre a tudatosságotokból éppen azért, hogy meggyógyuljanak, megbocsátás alá kerüljenek és el lehessen engedni azokat. Ez így van, igaz a globális és egyéni színtereken is egyaránt.

 

A kormányzatok, haderők és a világ vezetői, irányítói ingatag talajra léptek. Azok az intézmények, amelyek hazugságokon, téveszméken alapszanak, olyan visszahatásoknak lesznek kitéve, mint amikor például azt mondjuk: A császár meztelen! Egyre több, és még több lélek lát át már a propaganda ködösítésén és a kulturális programozásokon. És mi azt mondjuk: Köszönjük, de ezek a tettek, dolgok nem támogatják az életet és együttműködést az emberek és más fajok között. Az az igazság hogy a Földön már több ezer éve túlnyomóan negatívan történnek a dolgok és csak most kerültök egyre tisztába velük. És mindezek mind-mind a felszínre fognak kerülni, hogy meggyógyuljanak, megbocsátást nyerjenek és elengedésre kerülhessenek.

A Föld változásai továbbfolytatódnak. A precessziós összeigazodás (2012.12-12 – 12-21) után volt egy olyanfajta jóslat hogy a világ dolgai megnyugszanak egy kis időre, átmenetileg majd ismét felgyorsulnak, amikor a Galaktikus Váltás a felezőpontja felé közeledik. Az Alapítók (A Tizenkettek Tanácsa) csatornája szerint a Galaktikus Váltás/Felemelkedés 2025 körül várható. De ezzel a nagyobb elmozdulással még nem lesz teljes a Felemelkedés, egészen 2100 körüli időpontig. Ez egy összegzése a szerző (Sal) második könyvének, ami az „ Earth Changes and 2012. Messages from Founders (A Föld változásai és 2012. Üzenetek az Alapítóktól) címmel jelent meg.

 

 

Mire lehet számítani az elkövetkező néhány évben?

 

Mivel nagymértékben egyensúlytalanságot teremtett meg az emberiség és nem volt hajlandó felelősséget vállalni a bolygóért és annak erőforrásaiért, így továbbra is számíthatunk rendkívüli viharokra, földrengésekre, vulkánkitörésekre, áradásokra, aszályokra és pestis- és egyéb járványokra és még sok más jelenség mellett ez az irány egyre erőteljesebben folytatódni fog. Amint már annyiszor e csatorna és szellemi vezetői állást foglaltak abban, hogy ez nem egyfajta büntetés, azért mert az emberiség nem a megfelelő módon viselkedett, hanem egy természetes ok-okozati összefüggés, amely a Vonzás Törvényén alapszik. Az emberiség túlnyomó része már nagyon hosszú ideje negativ tudatosságban él, és most ennek a következményei gyorsabban jelentkeznek az emelkedő frekvenciák miatt. A pozitiv vagy negativ cselekmények megnyilvánulása közötti késleltetési idő és annak következményei, jelentősen csökkentek. Más szóval: Vigyázzatok mit kértek, meg megkapjátok! Nemcsak arról van szó, hogy megkapod, hanem arról is, hogy egyre gyorsabban, mint korábban.

 

Nagyon sok változás fog történni az elkövetkező, előttünk álló években. Üstökösök és kisbolygók fognak majd nagyon közel jönni a Földhöz, de egyikük sem érkezik annyira jelentősen közel, hogy azt sugalljuk, hogy összeütközik a bolygóval. Lesz egy elektromágneses emelkedés/váltás 2017. május 5-én és azt követően 2030. január 30-án. 2030-ban főleg „égi” események miatt* (lásd az Alapítóktól korábban ezekre az időpontokra átadott anyag részletét az írás alatt). Mindegyik változás kiváló lesz arra nézve, hogy rendkívüli módon felgyorsíthatja a spirituális fejlődést, és hogy magunkhoz vehessük magasabb lelki szintű igazságokat, amelyek mindig is voltak és mindig is lesznek. Mindezek olyan változásokhoz fognak elvezetni, amilyeneket szeretnénk látni a világban. Nincs olyan magasabb lény, aki felelősséget vállalna értünk, de segíthetnek, vezethetnek bennünk és rámutathatnak néhány fontos dologra, amit tudnunk kell ezekkel kapcsolatban, de mindez a mi választásunktól függ, hogy hogyan haladjunk előre.

 

Itt van az ideje, hogy vállunkra vegyük a tarisznyánkat és munkához lássunk és elkezdjük meggyógyítani magunkat ahelyett, hogy csak, befizetnénk erre az útra. Ez azt jelenti, hogy szilárd elkötelezettségünk (a fényhozói munkánk és spirituális haladásunkra nézve) megnövekszik és a lehető legjobb módon egyre magasabban fejlettek lehetünk. Ez azt is jelenti, hogy számos önvizsgálatot kell tartanunk és szerető őszinteséggel kell magunkhoz és másokhoz lennünk. Nem lehet elrejteni az igazságot többé. Az igazi szenvedélyünk és motivációink láthatóak lesznek, akár azok örömmel teltek, vagy akár más módon. Gyengédnek és szerető módon kell lenni magunkhoz, de mégis határozottnak és éberen szembeszállni bármiféle negativitással. Ahogy egy író ezt már szépen megfogalmazta: Nem engedhetjük meg azt a luxust magunknak, hogy negativan gondolkodjunk. Tartani kell magunkat szilárdan és felelősségteljesen és ugyanúgy felelősséggel mások iránt is. Ez azt jelenti, hogy időnként szembe kell szállnunk azokkal különösen, amikor tanúi vagyunk egy erőszakos cselekedetnek, vagy amikor negativitás éri a Földet és az ő népét.

 

Ki kell követelni a változásokat a választott vezetőinktől és a hatalmi pozíciókban levőktől is. Csak úgy dolgozhatunk magunkon, hogy naponta megtisztítjuk a negatív érzéseinket és az alapvető negatív hiedelmeinket. Meg kell gondolni kik azok akik, azonosulnak velünk és kikben bízhatunk meg, hogy vezessenek bennünket. Ez magába foglalja a spirituális tanítókat és ugyanúgy a politikusokat és pénzügyi/gazdasági vezetőket egyaránt.

 

Itt az ideje, hogy felébredjünk és bármit, bármilyen módon is teszünk az meg fogja hozni a várva várt Aranykor kezdetét. Már évek óta adva van hozzá egy menetrend a magasabb valóságban létező szellemi vezetőinktől. Most rajtunk a sor hogy ragyogva világítsunk. Itt az ideje, hogy megmutassuk a világnak, hogy itt vagyunk és készen állunk arra, hogy közösen gondoskodjunk, védelmezői legyünk ennek a gyönyörű bolygónak.

 

Sal Felsőbb Énje Vagyok és Áldásaimat mindegyikőtök megkapja tőlem.

 

Megjegyzés: Sal második könyve: Earth Changes and 2012 („012 és a Föld változásai) még mindig lényeges inform,ációkat tartalmaz.

 

 

 

Sal Rachele Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

http://www.salrachele.com/

 

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

* A NAGY CIKLUS VÉGE A 2012. UTÁNI KOZMIKUS CIKLUSOK

A FELEMELKEDÉS 3 HULLÁMA

http://foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=172:a-nagy-ciklus-vege-a-2012-utani-kozmikus-ciklusok-a-felemelkedes-3-hullama&catid=57:2017&Itemid=85

2017. AZ ANNANHUTAK ÜSTÖKÖS BEÉRKEZÉSE

Az Annahutak üstökös átvonulása terv szerint 2017-re várható, de hatása változhat az emberiség Szabad Akarata által, valamint befolyásolhatják negatív és pozitív (ellenséges és jóindulatú, bennünket segítő) földönkívüli fajok.

Az üstökös hatásának változtatása az emberiség Szabad Akarata által a következő tényezők szerint lehetséges:

1, befolyásolhatjuk az üstökös tényleges útját

 

2, befolyásolhatjuk az üstökös hatásának erősségét az emberiségre

 

3, befolyásolhatjuk, hogy érzelmi és mentális szinten hogyan tapasztalhatjuk meg majd ezt az eseményt (áldás vagy átok)

 

4, befolyásolhatjuk, hogy milyen sejtszintű változások érhessenek majd bennünket az esemény során

 

5, befolyásolhatjuk, hogy az üstökös hatására mennyire változzon meg a Föld éghajlata, elektromágneses terének, instabilitásának mértéke

Mindezekre befolyással vagyunk a Szabad Akaratunk által. Ha az emberek úgy döntenek, hogy együttműködnek, és szeretettel átölelik egymást, és együttérzést sugároznak minden létezővel, és megteremtik egyetértésben a jólét és a szeretet erőterének fényét a bolygó körül, akkor az üstökös hatása mérséklődni fog. Ha sok ember dönt úgy, hogy meg kell változtatni az üstökös pályáját, akkor választhatja azt, hogy vizualizációs és pszichokinetikus technikákat alkalmazva meg is tudja változtatni azt.

 

Ha az emberiség úgy dönt, hogy szeretetben és félelemmentesen tapasztalja meg, akkor az üstökös rezgési hatása és a légkör lehűlése az áthaladása során, csak minimálisan lesz érezhető.

 

Az üstökös áthaladását arra használhatjuk fel, hogy felgyorsíthatjuk a sejtszintű változásokat emberi DNS-ünkben, és így az emberiség ezt az élményt a felemelkedés 2. Hullámaként élheti majd meg, 2017 körül, és jelentős számú ember mehet át ezen a felemelkedési folyamaton.

2030 A NIBIRU BEÉRKEZÉSE

2030 körül a Nibiru bolygó, a 3600 éves tervszerinti ciklusával fog áthaladni a Naprendszer ezen vidékén. Ugyanúgy, mint az üstökösnél is, ennek áthaladási hatását, lehet szabályozni a Szabad Akaratunk által.

A Nibirun, mennyei szintet, azaz 9. Dimenziós tudatosságot elérő humanoid lények is tartózkodnak, és más telepatikus fajokkal és létezőkkel is fel lehet venni a kapcsolatot az áthaladáskor. Ezek között vannak az Anunnakik, akik a múltban jelentős hatással voltak az emberiség fejlődésére. Annak idején több képviselőjük is a Földre érkezett, hogy az egymással harcoló embercsoportokat, egy jobb életvitelre, életfeltételekhez vezesse. Ezek az események akkor történtek meg, amikor a 7. Dimenziós emberiség a 3. és 4. Dimenziós állapotába süllyedt. Nagyon sok negatív információ van az Anunnakikról a tájékoztatásunkban. Minden fajnak a tagjain belül eltérhet a tudatossága, az egyiknek a másikától. Így voltak, vannak olyan Anunnakik, akiknek cselekedetei sok fájdalmat és szenvedést hozott az emberiségre, de azt is fel kell ismernünk, hogy mit vonzunk be a 4 alsó sűrűségbe. Az emberiség negatív tapasztalása más fajoktól, negatívitást vonz be a jelenbe az olyan tudatosságú embereknek. Számos ember lesz, akik a Nibiru áthaladását, és az elektromágneses mezők torzulását eredményként tudja majd felhasználni, létrehozva a Felemelkedés 3. Hullámát. Egyes emberek úgy fogják ezt használni, hogy felgyorsítják az inkarnációs ciklusukat.

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 46 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!