SELACIA: BÖLCSEN HASZNÁLJUK FEL A DECEMBERI ENERGIÁKAT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. december 09. kedd, 21:44

SELACIA: BÖLCSEN HASZNÁLJUK FEL A DECEMBERI ENERGIÁKAT

A hétvégi teliholdat, és a minden év végén az ünnepi időszakban szokásosan jelentkező felerősödő energetikai hatást, a legtöbb ember olykor idegesítőnek, megterhelőnek érezheti. Ahhoz hasonlítható mintha az érzéseink a levegőben zizegnének, és olyan teendőinkre emlékeztetnek, amiket még nem ismertünk fel vagy még nem bukkantak még sehol, de ott vannak valahol.

 

Ezek a hatások eddig is nyilvánvalóak voltak, de a mostaniakban van valami olyan új, amiket másképp lehet még idén decemberben megtapasztalnunk.

 

Mi is az újdonság a mostani decemberi energiákban?

 

Először is, ez nem egy közönséges és könnyű év volt. Voltak benne ugyan könnyebb pillanatok, de köztudomású az is, hogy mi még mindig a forradalmi, gyökeres változást hozó, kihívásokkal járó nagy ciklus (1994-2012-2030) kellős közepén vagyunk. Ebben a Nagy hosszú ciklusban megtörtént néhány kulcsfontosságú esemény, így például 2014-ben is, a Nagy Kozmikus Kereszt* planetáris összehangolódása is ilyen volt, amely tavaly tavasszal kezdődött. Ez az összehangolódás még tovább keverte, fűtötte a már izzó társadalmi felfordulás fellángolását, és az újabb lendületet kapott ettől, másrészt megfogalmazódott intuitív szinten egy vágy a nagy változásokkal kapcsolatban, hogy az életünk minden területén hogyan éljük tovább az életünket. Függetlenül attól, hogy melyik országban élünk, ez a téma most már nyilvánvalóan a legfontosabb kérdése lett a különböző tájegységeken élők számára.

 

Másodszor, december (14-15)** az a hónap, amikor megtapasztalhatjuk (2012-től) azt a forradalmi planetáris összehangolódás hatodik elemét (Uránusz-Plútó kvadrát: gyökeres, forradalmi társadalmi átalakulás egy új világ reményében), amely 1960-as években indult el és 2015. március 16-17-én fejeződik be. Ennek a december közepi összehangolódásnak az energiái már a levegőben kézzel foghatóan tapinthatóak és már működik és egy másik ébresztést is katalizál, amely minden élet tiszteletére és még több és nagyobb demokratikus változásokért mozgat és forgat föl mindent.

 

Annyi biztos, hogy a mostani idők energiáit úgy érezhetjük meg, mint akik egy hosszú nehéz úton elvergődtünk ideáig, de most ha fáradtan is felértünk egy csúcsra. Gondoljunk vissza, milyenek is voltak az 1960-as évek kezdeti lendületei, de annak a kibontakozására is legalább egy évtizedre volt szükség. Az 1980-as éveket, az úgynevezett kulturális ébredést pedig egy új korszak hajnalának tekintjük már azóta.

 

A személyes tapasztalataink

Ezekben, az átalakuló időkben minden egyes ember tapasztalata más-más, egyedülálló lesz. Azonban mindannyian tudatossá válhatunk a felemelkedés útján arra, hogy itt és most mi (fénymunkások) sarkalatos szerepet játszunk, a Föld átalakulásában. Én,  miránk, oly gyakran úgy hivatkozom: Isteni VáltozástTevők, mert valójában mi most azért élünk ebben az időben a bolygón, hogy ennek az átalakulásnak az élén járjunk, hogy ezáltal egy sokkal szeretet teljesebb világot hozzunk létre. És ez egy közös erőfeszítéssel történik, de mégis mindannyian egy egyedi szerepet is játszunk ebben. Hiszem azt, hogy a sorsunkban van, mint Isteni VáltozástTevőknek valójában az, hogy erre van kódolva az egész DNS-ünk. De néha eközben néha mi is szeretnénk elrejtőzni ebben a zűrzavarban, a hatalmas változásban a paplan alá, még ekkor sem nem tűnhetünk el, és nem felejthetjük el azt, hogy mi is a mi dolgunk itt. Mert ez az ami elvághatatlan gyökeret eresztett, és tart bennünket.

 

Ne hagyjuk tehát mégse, hogy a felelősség terhének tudata eluralkodjon rajtunk, főleg ebben a hónapban. Én nem hagyom például, hogy az energia dátum napok meg egyéb jelzőnapok terrorizáljanak engem. Mert tényleg valójában nincs mitől tartanunk, félnünk, mert erre az időre, amiért jöttünk, teljesen felkészülten, felszerelkezve születtünk ide. Sokszor ez azt is jelenti, hogy vezettetést, iránymutatást kapunk tanítók és alkalmazások, gyakorlatok formájában, hogy abban segítsenek bennünk, hogy szilárdan a szívünk központjában maradjunk, mert így szolgálhatunk egy magasabb tiszteletre méltó módon. Másrészt a felszereltség azt is jelenti, hogy még idejében fel tudjuk fedezni a tehetségünket, hogy gyakorlatokon és hasznos ismereteken keresztül fejlődve segítsünk magunknak és másoknak.

 

Azért hogy könnyebb és harmonikusabb személyes személyes tapasztalataink lehessenek a decemberi energiával, akkor fontoljátok meg a következőket:

 

Ajánlatok a még teljesebb harmónia elérésére

 

Először is a Nagy Változásra egy magasabb nézőpontból emlékezzünk. Ezt sem durvasággal sem bármiféle energiamanipulációval nem lehet leállítani, megállítani. A ti tiszta természetetek, az hogy a változtatást képviseljétek és az örök idők végtelenségéig változni/változtatni fogtok. Fogadjátok köszöntve viszont ezt a természetes energiát és ne küzdjetek ellene. A változásoknak ellenállni vagy megpróbálni figyelmen kívül hagyni ezeket, azzal csak azt éritek el, hogy még több bizonytalanságot fogtok érezni és kevésbé lesztek képesek meglovagolni a változás hullámainak mélységeit és csúcsait.

 

Másodszor: Jegyezzétek meg, hogy mindennek van frekvenciája. Ez vonatkozik az érzelmekre és gondolatokra is. Tartsátok a magatokét minél magasabb oktávon, és ahogy csak lehet, maradjatok pozitívak. Minél magasabb a frekvenciátok, akkor, amikor a változások nagy hullámai érkeznek, annál tudatosabban, jobban tudjátok kezelni. Az elég magas saját frekvenciával még a legnagyobb kihívást kiváltó ciklus is sokkal könnyebben kezelhető.

Harmadszor: Tudatába kell lennetek a magasabb rezgésű időpontokkal***. Az egyike az ezen a hétvégén létrejövő telihold idejére esik. Szándékaitok szerint, most kapcsolódjatok össze azokkal a változásokkal, amiket szükséges megtennetek ahhoz a dolgokhoz, amiket kiváltani, katalizálni szeretnétek. Akkor biztosak lehettek, hogy e hétvégén lesz időtök újra feltöltődni és összekapcsolódhattok az életetek szellemi látomásaival, és újabb felismeréseket kaphattok arra, hogy mi volt az, ami blokkolta eddig az előremenetelteket. Kérjétek meg az álmaitokat, hogy segítsenek bennetek a haladásotokhoz szükséges dolgaitokban és kérjétek meg a szellemet, hogy segítsen összekapcsolni bennetek az álom időszakotok alatti hasznos tartózkodással.

 

Bízzatok abban, hogy a forrásaitok kimeríthetetlenek és hogy léteznek az univerzumban tömegesen látható és láthatatlan segítők, akik azt szeretnék, hogy ti is sikeresek legyetek.

 

Közreadja: www.foldicsillagok

 

 

Forrás: Selacia's article: Wise Use of December Energies

 

Copyright 2014 by Selacia - author of Earth's Pivotal Years, healer, and teacher * All Rights Reserved * www.Selacia.com * Feel free to share these articles with your friends and post to your blog or website as long as you include this copyright line and the full article text.

 

 

* 2014. ÁPRILIS 15.- ÁPRILIS 29 - NAGY KOZMIKUS KERESZT

 

A HOLDFOGYATKOZÁS ÉS A NAPFOGYATKOZÁS KÖZÖTTI SZENDVICSBEN EGY NAGY KOZMIKUS KERESZT JÖN LÉTRE A MARS, URÁNUSZ, PLÚTÓ ÉS JUPITER RÉSZVÉTELÉVEL.

Áprilisban a Holdfogyatkozás és a Napfogyatkozás közötti szendvicsben egy Nagy Kozmikus Kereszt jön létre a Mars, Uránusz, Plútó és Jupiter részvételével. Tehát ez az időszak egy megszentel idő arra, hogy a keresők harmóniát találjanak és közösségeikkel harmonikus találkozókat tervezzenek. Ezek a Fénykódok a Globális Szintű Megújhodásotokért/Újjászületésetekért érkeznek meg, melyek segítségével újratervezhetők, újratisztíthatók a kapcsoltrendszereitek. Ez a fázis a Világbéke magvainak elültetésének lehetőségeit kínálja, főleg a konfliktusokkal terhelt területekre, különösen a Közel- Keletnek nevezett térségre. Az egyén szintjén pedig egy még erőteljesebb lehetőséget hordozhat a problémás kapcsolatok megoldására és a már megszakadt kapcsolatok megbékítésére. Ez az Együttérzés energiáinak a beáramlását is hordozza. Egy magasabb értelmezésből tekintve, nem más, mint a Feltétel Nélküli Szeretet Krisztusi Energiáinak letöltődése, ahogy nevezhetnénk azt.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=493:2014-aprilis-6-30-minden-ertuenk-van-minden-nekuenk-van-minden-rolunk-szol-nem-vagyunk-egyeduel-&catid=54:2014&Itemid=82

 

2014. ÁPRILIS 23/24 – KARDINÁLIS NAGY KERESZT

 

4 bolygó geometrikus energiamintázata jelenik meg a földi valóságunkban a két fogyatkozás közt és egy Kvantum átjárót nyit a kozmikus energiáknak. Isteni energiakoktél

 

 

Plútó-Bak 13’: Radikális politikai változások, Életmód és tevékenységváltás, Új vezetők, Társaságok

 

Témája: Radikális váltás- tevékenység-karma

 

 

Uránusz- Kos 13’: Forradalmak, lázadások a változásért minden területen a szociális jólétért, Felébredés a víziókból, az Én Vagyok megannyi, sokféle változatára ébredés

 

Témája: Rezgésváltás – közösségi formák és érzékenység – energiarobbanás – társadalmi problémák kimozdítása, Új Energia

 

 

Mérleg-Mars 13’: Igazságosság, Jogszerűség – Kapcsoltrendszer, házasság, Küzdelem, viták, perek kirobbanása, Kreativitás

 

 

Rák-Jupiter 13’: Hazaszeretet, a Föld tisztelete, Szolgálat, Érzelmi Intelligencia, Az Otthon szíve, Emberszeretet, Spirituális nézetek. A Dharma visszatér, az Otthon eljön hozzánk

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=493:2014-aprilis-6-30-minden-ertuenk-van-minden-nekuenk-van-minden-rolunk-szol-nem-vagyunk-egyeduel-&catid=54:2014&Itemid=82

 

 

** 2014. ÁPRILIS 21.

Uránusz-Plútó Kvadrát (2012-2015)

 

A két bolygó 138 éves ciklusa. A korábbi ciklusrésze a 60-as évek közepén jelentős hatással volt: Vietnam, hippi és más tiltakozó mozgalmak. A drog megjelenése, a Szeretkezz, ne háborúzz mozgalom, flower-power időszak. Akkor a Skorpióból és a Halakból sokakra befolyással volt, de ez most még nagyobb kihívással érkezik. Egy rendkívüli társadalmi és kulturális kihívás és felfordulás. A 60-as években született „baby boom” korosztály intenzív időszaka, különösen a közülük kardinális jegyben születettekre nézve. (Kos, Mérleg, Rák, Bak)

 

 

 

 

a CIKLUS 7 ELEME:

 

2012. JÚNIUS 24.

 

2012. SZEPTEMBER 19.

 

2013. MÁJUS 20.

 

2013. NOVEMBER 1.

 

2014. ÁPRILIS 21.

 

6. elem 2014. DECEMBER 15.

7. elem 2015. MÁRCIUS 16.

 

 

2014. ÁPRILIS 21. URÁNUSZ-PLÚTÓ KVADRÁT - URÁNUSZ-PLÚTÓ ENERGIAKÖTÉS BEINDÍTÁSA/METATRON

 

 

 

Kedveseim, ha nem vagytok teljesen rendezettek, akkor konfliktusban vagytok önmagatokkal. az igazat megvallva a tisztítópróbátok az elmúlt évben elkezdődött és 2014-ben is tovább fog folytatódni. Különösen a két Uránusz-Plútó kvadrát időszaka alatt:

 

2014. Április 21. Uránusz-Plútó kvadrát: 13,34 Kos/Bak (Uránusz direkt, Plútó retrográd) és

 

2014. December 15. Uránusz-Plútó kvadrát: 12,35 Kos/Bak (Uránusz retrográd, Plútó direkt).

 

Bölcsen felhasználhatjátok ezeket az energiákat, a beteljesületlen érzéseitek feltárására és a feltáratlan érzéseitek, érzelmeitek kifejezésére és megnyilvánítására, kifejezni a nézeteiteket és érzelmeiteket. Ezekkel valójában leveszitek magatokról azokat a terheket, amelyek eddig elfojtották és elhalványították a becsületességeteket, feddhetetlenségeteket a belső érzéseitekben. A teljesen tiszta őszinteség, nemcsak az önbecsülésetek felé vezet el, de a tudatosságotok még nagyobb fényhányadosa felé is. És ebben az évben egy ilyen jó tulajdonság állapota felé indíthat meg bennetek. És mi azt mondjuk nektek, hogy a fizikai itt tartózkodásotok „senior”, nyugdíjas szakaszába értetek, amely 2014 energiájával egy olyan helyre kényszerít bennetek, egy olyan irányba hajt majd, amelyben rendbe hozhatjátok, rakhatjátok a dolgaitokat. Kedveseim, nincs ennél alkalmasabb idő erre, mint most 2014. harmonikus fázisaiban. Használjátok ki ezeket a lehetőségeket, de ne feledjétek azt, hogy idő által meghatározott környezetben éltek. Változtassátok meg a fizikai valóság természetét és akkor kívánt dolgaitok egy pillanat alatt megváltozhatnak akaratotok szerint. Az emberek ide-oda változtatják helyzetüket, jönnek-mennek, és gyakran amikor a legkevésbé számítatok rá, valaki ott terem, majd eltűnik. Keressétek a Megbocsátás lehetőségeit. Nézzetek mélyen magatokba és nézzetek körül magatokon kívülre és tetteiteket vezessék, mint akár ezek a szavak is, melyek helyet találnak a szívetekben.

 

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=477:2014-egy-alkalmas-ev-a-valtozasokra-az-uj-foeld-masodik-eve-metatron-a-feny-ura-uezenete-tyberonn-on-keresztuel&catid=54:2014&Itemid=82

 

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=493:2014-aprilis-6-30-minden-ertuenk-van-minden-nekuenk-van-minden-rolunk-szol-nem-vagyunk-egyeduel-&catid=54:2014&Itemid=82

 

 

*** decemberben értelemszerűen: 12:12, 12:13, 12:21, 12:27 12:31 és telhold és újhold napjai és az azt megelőző és követő 2-3 nap szent idők

 

Köszönöm hogy Vagytok

Tartsátok Fényetek

Földicsillagok – Nász János

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 52 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!