JELAILA STARR: A NIBIRU (frissítve) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. december 18. csütörtök, 11:52

JELAILA STARR: A NIBIRU (frissítve)

Jelaila heti üzenete: 2014. december 1

Video: http://youtu.be/I9uznTD7vks

 

 

Már jó ideje nem frissítettem a Nibiruról szóló írásaimat. Még nem írtam arról sem hogy a Nibirubeliek közölték velem, hogy a Nibiru létezése már nem lehet kérdés számunkra. Még is úgy tűnik, hogy egy csomó félelemkeltés folyik ez ügyben, tény az is hogy az utóbbi időkben túl lett lihegve ez a kérdés.

 

Egy mini Naprendszer

 

Arról már írtam egy korábbi frissítésemben arról, hogy a Nibiru nem csupán egy bolygó, hanem egyben egy mini naprendszer is. Hogy lehet ez? Úgy hogy a Napunk egy kettős rendszer! Az ismert Napunknak van egy társa, egy „Barna Törpe”, vagy fekete nap, amely anyaga soha nem kap lángra, hanem halványan vöröses-narancssárgás színben izzik.

 

A Barna Törpe körül is keringenek bolygók, és így ennek megfelelően mágneses hatással van rájuk. Mágneses erejét a magjából kapja, és ez határozza meg a mágneses mezejének kiterjedését és erejét. Bár nem olyan erősséggel rendelkezik, mint a Napunk, de a Nibiru is erős mágneses maggal rendelkezik és így messze kiterjedő mágneses mezővel egyaránt hatással van a környezetére. Gyűrű csomópontjai (gyűrűje olyan, mint a hula-hop karika) meglehetősen erősen hat a csillag pályáján keringő közelebbi, és ennél egyre gyengébben a tőle távolabbi égitestekre.

 

A Nibiru mint bolygó, vagy bolygórendszer

 

Ez a része az írásomnak egy kicsit kilóg ebből a témából, de úgy gondolom az, aki többet akar erről tudni erről a misztikus bolygóról, amiről már olyan sok megelőző civilizáció beszélt, az ugorja át bátran.

 

Már elmondtam hogy a Nibirubeliek nem a Napjukon (a Barna Törpén) élnek, hanem azokon a bolygókon, amik a központi napjuk körül keringenek. Tudom, hogy furcsán hangzik, de ne feledjétek azt, hogy a Nibirubeliek egy igen fejlett faj, akik már régen gyarmatosították a térség bolygóit. Amikor először elkezdtem velük dolgozni, akkor még nem értettem ezt, és így erősen érdeklődtem arról, hogy a Nibiru akkor most egy űrhajó vagy egy harci  csillagcsatahajó.

 

Minden esetre ebben az egész rendszerben olyan arányban lehet összehasonlítani a Nibirut a naprendszerében, mintha abban egy kisváros lenne. A főbolygójuk, vagy otthonuk a belvárosnak számítana és itt találhatók meg a kormányhivatalaik épületei. Az itt élő lakóközösség, az ahol a legtöbben élnek képviselik a legnagyobb részében a királyi vérvonalukat. Az egyéb kisebb bolygóikon a laboratóriumaikat, az orvosi/egészségügyi intézményeiket és egyetemeiket működtetik.

 

Arról is beszéltem már, hogy az egyik gyarmatosított bolygójukon, egy közismert fajuk hatalmas gyógyító képességgel rendelkezik. Nemcsak ezen a bolygón vannak orvosi létesítmények, illetve laboratóriumok, de ez az egyik olyan amilyen hasonlít legjobban a mi törzsi (természettudatos népi gyógyászatunkhoz) gyógyászatunkhoz, ahol a növények és ásványok gyógyító hatásával dolgoznak.

 

A legtöbb bolygójukon viszont olyan rendvédelmi erők is állomásoznak, melyek magukba foglalnak csillag csatahajókat is. A csatahajók, a Nibiru rendszer különböző részeiből származó, különböző fajok tulajdonában vannak és ezek a katonai erők védik meg a bolygókat és lakóikat amennyiben az szükséges. Ezek a csatahajók mindenféle méretben és formában megtalálhatók. Álmomban is láttam ezeket, a hajókat, sőt egyszer ebben az állapotban meg is látogattam őket. Visszaemlékezve a téren át, tartó utazásomra, volt egy lehetőségem hogy az egyik ilyen csillag csatahajóra látogathassak. Ahogy közelebb értem, észre vettem hogy a külső burkát egy vastag védőpáncél borította és egy metál nyolcszögben illeszkedett össze az egész hajó. És ez egy helyen halkan megnyílt és lehetővé vált, hogy belépjék. Ez az álom annyira logikus és egybefüggően folyamatos volt, hogy úgy éreztem, mintha ez sokkal több lett volna csupán egy álomnál.

 

Tehát nagyon sok zűrzavar van a Nibiru körül

 

Szóval mi is okozza a jelenleg a közelmúltban elterjedő félelemfelkeltést a Nibiruval kapcsolatban? Úgy vettem észre, hogy a nyári és téli napforduló körüli időszakban növekszik ez a hangulat. Vagyis akkor, amikor a Nibiriu a legerősebben vet pillantást (aspektust, fényszöget) a mi rendszerünkre. Úgy tűnik, hogy az ilyen csúcspillanatokban lévő helyzetei okozzák ezt a riadalmat.

 

Egyre több ilyen bolygó beérkezésére számíthatunk?

 

Bár a Barna Törpe kifelé már, de még mindig itt halad át a rendszerünkben a hátsó részével súrolva, kiterjed még ide. A Nibiru körül keringő bolygók, üstökösök és aszteroidák továbbra is láthatóan folytatják még néhány évig ezt a kifelé tartó útjukat. A lényeg hogy túl vagyunk a nehezén, amikor a „nagy pólusváltásra” ide rendeltetett, de még nem jutottunk ki teljesen az erdőből annak tekintetében, hogy a Nibiru rendszer hátsófelének hatását érezzük.

 

Külső csillagtestének gyűrű csomópontjai még okozhatnak néhány bosszantó pillanatot nekünk. Legerősebb megnyilvánulása a szeizmikus és időjárási változások kiváltása lehetnek. A szeizmikus aktivitás főleg a Tűz Gyűrű területén jelentkezhet. De ahogy említettem már minél messzebb kerül a Barna Törpe annál enyhébb lesz a hatása.

 

Felhívom figyelmeteket arra, hogy a legjobb tudomásom szerint a szeizmikus tevékenység és a TengerVízáramlás valamint a Poláris Vortex jelenlegi kiszámíthatatlanságát a Nibiru rendszer mágneses mezőnkre gyakorolt hatása okozza, mégha a Nibiru egyik gyűrűcsomópontja jelenleg becsukott állapotban is van. Mivel mi a Nap közelebbi oldalán vagyunk, nem úgy, mint a Nibiru és rendszere, amely a Nap túloldalán utazik, ezért sokkal barátságosabban tapasztalhatjuk meg a gyűrűcsomópontjainak a drámai hatását. Azért ismét mondom, hogy a Nibiruval való barátságos kézfogó, 2015. január elején be fog fejeződni és akkor már elég messze jár már ahhoz, hogy ne tartsunk tőle.

 

Összefoglalva ezt az egész írást, minden rendben lesz. Meggyőződésem, hogy nem lesz pólusváltás. Persze lehetnek még az időjárással kapcsoltban kihívások és néhány szeizmikus aktivitás, de ez lehet talán a legrosszabb, ami történhet.

 

Akkor most beszéljünk a félelemkeltésről is egy pár pillanatra. Az én szerény véleményem erről az, hogy a félelemkeltés azért olyan könnyen kiváltható, mert mi együttesen közösen szenvedünk még azoktól a katasztrófák emlékeitől, amikről Barbara Hand Clow is utalt írásaiban. A sejtmemóriánkban még mindig hordozzuk a tömeges halálozást okozó múltbéli katasztrófák emlékét, amiket a Nibiru átvonulásai okoztak. Az ezzel kapcsolatos csatornákból jövő üzenetekről és figyelemfelkeltésekről az a véleményünk, hogy nem szükségszerűen félelmetesek ezek híradásai, annál inkább arról szólnak, hogy ne aggódjunk egy várható tömeges katasztrófa miatt. Szóval, ha egy riasztónak ható üzenetet olvasunk, akkor legyetek szívélyesek velük, mert ők még nem ismerték fel a sejtszintű beindításunkat (a tudatos változtatóképességünket).

 

Barbara arról is beszélt, hogy ezekben az időkben egy enyhébb következményekkel járó Nibiru átvonulás fog bekövetkezni, sokkal finomabb, mint amilyen eddig volt. Természetesen ennek az is oka, hogy spirituálisan felébredtünk és egyre jobban megtisztultunk az érzelmi szennyeződéseinktől.

 

Mivel a Nibirubeliek sok más neves földönkívüli világ csoportjaival egyetembe azt állítják, hogy ránk nézve komoly hatással lehet a Nibiru átvonulása, mégis komoly mértékben csökkenthető egy folyamatos érzelmi tisztítással. Miért, Amikor a személyes csomagjainkat megtisztítjuk akkor a Földanya mentesül, attól hogy rákényszerítsen erre bennünket.

 

Végezetül. A Nibiru nem fog kiváltani egy planetáris katasztrófát, hanem éppen ő az, aki jelzi a kataklizmaszerű érzelmi és spirituális változásokat. Úgy segít, hogy kirobbantja belőlünk a régi nem működő hiedelmeinket és rendszereinket.Az is tény hogy tudatosan felnőttünk arra, hogy megelőzzük a régi Földmegprófétált változásainak beteljesedését. A Niburubeliek végül is még elmondták, hogy sikeresen teljesítették küldetésük célját és mi is jó úton haladunk a Felemelkedés ösvényén.

 

Forró öleléssel küldöm nektek

 

Jelaila Starr

Psychic/Intuitive Counselor

The Nibiruan Council

Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

url: www.NibiruanCouncil.com

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

Korábban közreadtuk: NIBIRU

A PLEJÁDI SZÖVETSÉG ZÁSZLÓSHAJÓJA

A Nibirubeliek válaszolnak

www.foldicsillagok.hu

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=192:nibiru-a-plejadi-szoevetseg-zaszloshajoja&catid=35:ataradasok&Itemid=59

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 63 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!