Selacia: Mi az Igazság a Földönkívüliekről The Thruth about ET’s PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. december 29. hétfő, 16:00

Selacia: Mi az Igazság a Földönkívüliekről

The Thruth about ET’s

-         Sal cikksorozatából –

„Gaia, felemelkedésben van és a felemelkedése útjára azok a lelkek léphetnek be, azoknak van lehetőségük erre, akik összhangban vannak vele, és így tarthatnak vele tovább a 2012-2030-as emelkedési ablakon keresztül.”

Ami az UFO/ET fejezetet illeti, ezek közül néhány kijelentést nehéz lehet ellenőrizni (mennyire hitelesek), de majdnem minden nap kapok visszajelzéseket (a csatornáimtól) arról, hogy az itt leírtak, nagyrészt pontosak. Egy rövidebb kivonatot adok akkor most közre itt. (melyeket közvetlen telepatikus kapcsolatomon és szűrőkön keresztül érkeztek meg az Isteni Jelenlétemben).

A Föld körül megtapasztalt UFO megjelenések, észlelések eredete, mintegy 60%-ban a Naprendszerünkön kívülről származnak és nem innen. Legtöbben : a Zeta Reticuli, Alfa Centauri, Rigel és Betelgeuse (mindkettő Orioni rendszer, régió), a Szíriusz A és B rendszeréből, valamint a Plejádokból érkeznek, onnan származnak.

Ezek közül mintegy 20%-ban a Zéták által épített ellenséges szándékú, szupertitkos hadászati-kísérleti céllal érkező járművek.

 

Az úgynevezett UFO észlelések 20%-a viszont, különböző természeti jelenségeknek tévesen mesterséges égi járműveknek azonosításán alapszik.

 

Hozzátehetjük a fentiekhez, hogy több millió találkozás történt már más dimenzióbeli lényekkel (magasabb és párhuzamos dimenzióbeliekkel… stb), akik közül a legtöbben jószándékkal látogatnak ide.

 

 

Bizonyos mértékig mi is Földönkívüliek vagyunk

Az az igazság hogy nincs hatalmas különbség az ET-k és az emberek között, mert a Föld már eonok óta genetikailag manipulálva van különböző ET fajok által, mégpedig akkora mértékben, hogy szinte mindannyian magunkba hordozzuk különböző csillagrendszerek génjeit.

 

Leggyakrabban olyan fizikai genetikai jellemzőket hordozunk, amelyek generációról generációra jelentkeznek, ugyanúgy és amely jellemzők segítségével részletesen be lehet azonosítani az emberiség ET örökségét. Például azok, akik a Plejádoktól eredő genetikai anyagot hordozzák nagyobb mértékben, az északi (nordikus) típusok, gyakran magasak, izmosak, szőke hajat hordoznak és kék szemet viselnek. De a különböző fajok összekeveredése miatt a mi bolygónk a Föld, egy olvasztótégely és olykor nagyon nehéz ezt nyomon követni pontosan. Például én Vénuszi vagyok, de nincsenek mégse olyan határozott ismertetőjegyeim és ezzel tisztában is vagyok. (Mivel olasz származású vagyok, fekete hajjal és szemmel és olivaszínű bőrrel, amíg a Vénuszlakóknak világos bőrük van, és szőke jelleggel bírnak.

 

Valójában néhányan, nem-humán lények is járkálnak közöttünk, és ők még nem is észrevehetők (emberi szemmel). Néhány idegen faj nemcsak álcázza magát, de sokan már úgy is néznek ki, mint mi. Mind azt már korábban állítottam, az ET-k mintegy 80%-a, jóindulattal vannak irántunk, kedves szeretetre méltó lények, akik őszintén szeretnék felemelni az emberiséget és szívesen fogadnak vissza a kozmikus családunkban. Az ET-k 20%-a viszont rosszindulatú, hataloméhes lény és teljesen tekintet nélkül vannak az emberiségre és megvetéssel is irántunk. Természetesen van néhány semleges, középutas (többnyire másvilágokból érkező tudatossággal, akik nincsenek negatív érzéssel az emberiségre nézve, de szerintük az emberiség még nem fejlődött eléggé arra a szintre, hogy el tudja dönteni azt, hogy mi a legfontosabb a számára. Vagy vannak olyanok is, akik a kutatás, fejlődés érdekében azt tartják, hogy felszabad boncolni az embereket, hogy sokkal többet megtudjanak rólunk. (Az emberrablások, egy más tészta, és egy más időben később majd erről is szólunk.)

 

Az a probléma a legtöbb negatív ET-vel, hogy ők a 3. és 4. dimenziós birodalmakban rezegnek, és így oly gyakran, 3. és 4. dimenziós embereknek látszanak. A legtöbb magasabb dimenziós rezgésben élő lény, szeretet teljes faj és ők az 5-6-7 dimenziókban léteznek és csak olyan emberekkel tudnak kapcsolatot teremteni, akik rá vannak hangolódva ezekre az előbb említett sűrűségekre. Így az is látható, hogy nagyon sok negatív ET veszi körül a Földet, és akkor így természetes az, hogy a világunk vezetőinek legtöbbjét a negatív ET-k tudják kontrollálni, azért mert azok is hatalomvágyók.

 

Nagyon sok különböző fajtája van a (a bolygónkon megtestesült) Földönkívülieknek. Itt találhatóak azok, akik a legutóbbi becslésem szerint ezeket tartalmazza.

 

Csillagrendszer

Földi Csoport

%-os arányban

Orioni Csillagrendszer

Rigel és Betelgeuse, Marsról és Maldekről megtestesülve

80 %

Plejádi rendszer 7 D

Ádámi faj (eredeti földlakók, a Lyra/Vega DNS-ből: Atlantiszi papkirályok

15 %

Szíriusz B kettős rendszer

Bibliai istenek, Görög Istenek, Izrael és Közel-kelet leszármazottai

2 %

Vénusz 6 D

Általában szőke hajú, kékszemű, világos bőrű emberek

1 %

Plejádi rendszer 4 D

Északi, nordikus típus, magas izmos emberek, eredeti vikingek, skandinávok

1 %

Andromedaiak 4 D

Keleti típusú kis vágott szemű emberek

0,5 %

Antaresiek 4 D

Vörös óriás faj a Genesis említi őket, nordikus, skandináv, zömök európaiak

0,3 %

Zeta Reticuli 3 D

A hibridizáció előtti Zéta faj emberi inkarnációja

0,1%

Zeta Reticuli 3 D hibridek

A keresztezési program eredménye emberi inkarnációban

Kevesebb, mint 0,1 %

Andromedai  3 D-s hibridek

A keresztezési program eredménye emberi inkarnációban

Kevesebb, mint 0,1 %

Tau Ceti, Alfa Centauri, Polaris rendszerek

Ezen csillagrendszerek emberi inkarnációi, a legtöbb: 6-8 D-s eredetű

Kevesebb, mint 0,1 %

Arkturusz 7 D-9 D

Emberi formába inkarnálódott csillagkövetek

Kevesebb, mint 1 millió

Nibiru (Planet X)

A Nibiru Nagytanácsa és a kisbolygóról inkarnálódtak

Kb. 80.000

ET-k földönkívüli testben

Kisbolygók humanoid inkarnációi

Kb. 32.000

Besétálók (walk-in), Lélekcserék (transzferek)

Különböző fajokból, emberi test elfoglalása lélekcserével

6000

Más 3-12 D-s fajok

A fent nem említett csillagrendszerekből

Kb. 50 millió

Más 7 D-s vagy magasabb rezgésű entitások

Spirituális mesterek magasabb dimenziókból, avatárok maguk teremtett testben

3000

 

A népesség százalékos bontásban a dimenzionális sűrűség szerint (az emberiség jelenlegi vibrációs szintje dimenzionális eloszlásban):

3 Dimenziós: kb: 78%

4 Dimenziós: kb . 22 % (ebben az előőrs, a fényhozók, fénymunkások stb: 4,65 %)

5 Dimenziós: kb. 0,1 %

6.Dimenziós: kb. 0,001 %

7.Dimenziós: kb. minden milliomodik ember

 

Itt az én becslésem szerint, az eddig megfigyelt égi járművek, beleértve azokat is, amelyeket én fizikailag láttam.  Járművek típusa, eredete, az emberek általi összes megfigyelés százalékában.

A Jármű típusa

A rendszer ahonnan származik

A megfigyelés %-ában

Szürke, csészealj alakú 10-20 méter átmérő

Zéta Reticuli 3D/4D

50 %

Szürke, csészealj alakú 10-20 méter átmérő

Illuminati Black OPS (földi eredetű)

30 %

Fekete háromszög alakú, néhány méter széles

Alfa Draconis 3 D („Hüllők”)

10 %

Multikolor csészealj alakú

Plejádok 4 D-7 D, Vénusz 6 D

3 %

Zölden izzó gömb alakú

Plejádok 4 D – 7 D

1 %

Fekete, háromszög alakú nagyméretű

Illuminati Black OPS

1 %

Szivaralakú nagyon nagy anyahajó

Zeta Reticuli

1 %

Szürke, hengeralakú

Andromeda 3 D – 4 D

1 %

Interdimenzionálisok, különböző méretekben

Szíriusz B, Orion és más rendszerek (5 D – 9 D)

Kb. 3 %

 

 

Megjegyzés:

 

Az Orioniak közel, félmillió évvel ezelőtt keresztezték magukat az emberekkel (akkor még ádámi faj). Tudomásom szerint ő közülük csak egy maroknyi képviselőjük van a Napunk körül keringő égi járművek közül, ugyanez a Szíriusziakra is érvényes. De mi a helyzet a sokat említett közelgő űrinvázióval kapcsolatban? Sajnálom, hogy az ezt képviselőknek nem szolgálhatok jó hírekkel, hiszen az invázió szó szerint már megtörtént, közel 500.000 évvel ezelőtt és igen ennek a találkozásnak ők lettek a nyertesei. Nem lesz, és nem lehet újabb sikeres inváziója senkinek sem, mert a Földanya, Gaia, felemelkedésben van és a felemelkedése útjára azok a lelkek léphetnek be, azoknak van lehetőségük erre, akik összhangban vannak vele, és így tarthatnak vele tovább a 2012-2030-as emelkedési ablakon keresztül.

 

 

Ezek az információk lehet, hogy valakiknek számítanak még, míg másoknak nem. Éppen ezért arra kérünk bennetek, hogy használjátok a saját isteni ítélőképességeteket, a földönkívülikkel és ugyanúgy különféle emberekkel kapcsolatosan is, mert százalékos arányban a negatívan rezgő emberek sokkal nagyobb számban, arányban vannak jelen, mint a negatív földönkívüliek. Sőt ha véletlen úgy adódna (bár tudjuk, hogy nincsenek véletlenek), akkor több esélyünk lenne pozitív ET-kel találkozni, mint pozitív emberekkel.

 

A Földönkívüliekről bővebben

 

Részletes leírásukat a Life on the Cuttung Edge könyvemben található:

 

http://salrachele.com/webarticles/thetruthaboutets.htm

 

Az Orioniak csaknem ugyanúgy néznek ki mint mi, hiszen az emberiség mintegy 80%-a Orioni (megj.:főleg a két egymással viaskodó csillagrendszerből: Betelgeuse és Rigel: Mihály Ark és Satanael,Luzbel csapatai). A Plejádok szintén nagyon hasonlóak, sőt ők voltak a Föld eredeti gyökérfaja. (megj: A Lyrai/Vegai, ádámi ember később került a Plejádokra a galaktikus háborúk következményeként). A Szíriusziak egy kicsit magasabbak és könnyebbek, mint az eredeti emberek. Az Antaresiek nagy robosztus, izmos és vöröses-barna bőrűek. Az Andromedaiak, keleti fajtákba inkarnálódtak, de az eredeti ET testük, magas, nyurga alak, nagy fej és kicsi mandula szem. A Zéták három fajta jellegzetességgel rendelkeznek: 1, alabástromfehér és rövid test, hatalmas mandula szemek, 2, rövid és szürke test, nagy fekete mandula szem (ez a leggyakrabb) és 3, magas kék bőrű hibridek, kis fekete mandulaszemmel.

A többi faj magasabb dimenzionális rezgésben él tetszés szerint meg tudják változtatni a kinézetüket az akaratuk szerint.

 

A Vénuszlakók fehér bőrűek, szőkék és áttetsző testük van. Az Arkturusziak kékbőrű, áttetsző testű lények. A magasabb (7-9 D-s) Plejádiak csillogó aranyfényben ragyogó alakban láthatóak. A legmagasabb rezgésű Plejádiak úgy néznek ki, mint egy gyönyörű kék-fehér csillag, olyanok, mint amelyek a Plejádok csillagrendszerében is láthatók.

 

Földönkívüliek a Naprendszerünkből

Megjegyzés: bővebb információ található róluk: Souls, Soul Rays, Soul Mates, Twin Flames, Oversouls and Other Worlds cikkemben: http://salrachele.com/webarticles/soulsandsoulrays.htm

 

 

A Jupiter hatalmas éteri légkörében fejlett civilizációk vannak, 5. és 6. D-s sűrűségi szinteken. Nem a szabad akarat alapján, hanem valamilyen kormányzati hierarchia irányítása alapján, egymást szolgáló elv szerinti rezgésében élnek. Nagyméretű és áttetsző testű lények, akik a galaxis számos szektorából származnak. A Jupiterről azt tartják, hogy az a hely ahol lehet spirituálisan tanulni és fejlődni az Arkturusziak és a Vénusziak segítségével. Ezek a lények természetesen erős hatalommal bírnak, sokkal fejlettebb a szeretet oldaluk, mint máshol általában és a hatalmuk pozitív energiákban mutatkozik meg. De ez az energia valamivel keményebb, mint a Vénusziaké. A legfontosabb tudás és tanításuk arról szól, hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt a szeretet, az erő és a bölcsesség között. Valamint hogyan lehet a múlt hibáit integrálni tanulságként, mégpedig azokat főleg, amiket még a Mars esetében tapasztaltak meg oly sokan, több százezer évvel ezelőtt. Az Orioniak (akik az elmúlt félmillió évben) néha megtestesültek a Jupiter légkörében is, gyakran próbáltak fellépni a harcos-férfias agresszív marsi paradigmáikkal. A Jupiter legfelsőbb vezetése (kb. 1000 vezető és 150.000 entitás) a magasabb rezgésű feltétel nélküli szeretet birodalmak lényei közül kerültek ki, akik azt tanítják és tanulják, hogyan lehet kormányozni egy bolygót ego és felsőbb segítség nélkül, pusztán a szeretetünk által. (no ez igazán kemény lecke).

 

A Vénusziak egy 6. sűrűségű faj, akik az Istennő mitológiájából születtek. Kinézetük olyan, mint nagyon sok közismert festményen megjelenített, hosszú aranyhajjal, fényben úszó testtel és fehér köpenybe burkolózó gyönyörű alakban, néha pedig szárnyakkal is.

 

A Marsiak valójában az Orioniak előtt jöttek a Földre. Ők a Mars felszínén kezdték el az inkarnációjukat, majd az egymás közötti háborúskodás során elpusztult a légkörük és így a felszín alatt folytatták tovább az életüket.

 

A Maldekiek igazából Orioniak voltak, akik a Maldekre települtek át. Ez egy bolygó volt a Jupiter és a Mars között. Háborúskodásuk eredményeként, felrobbant a bolygójuk és darabokra szakadt szét, és ebből lett a mára ismert aszteroida-övezet. A Maldek megsemmisülése után a lakói a Földre és a Marsra inkarnálódtak. Bolygójuk felrobbantása viszont hatással volt más bolygókra is, mert eltérítette részben azokat, módosította a keringésüket és még sok más jellegű problémát okozott a Naprendszeren túl is. Éppen ezért a magasabb dimenziók Isteni Tanácsai rendelkezésbe hozták azt, hogy nem létezik olyan akarat megnyilvánítása többé, amely képes lenne elpusztítani bármelyik bolygót is ebben a szektorban.

 

A Szaturnusz Törvényszékének Tanácsa, különböző magasabb dimenzionális birodalmak entitásaiból áll, akik az éterikus Szaturnuszt bázisként használják.

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Forrás: Sal Rachele/Selacia: The Truth about ETs

http://salrachele.com/webarticles/thetruthaboutets.htm

 

*****

 

Megjegyzés: A mostani Teremtés, az Univerzumok, a Tejút Galaxis és a Lyrai-Vegai-Adamita, eredeti tiszta emberiség történetéről már lefordított anyagok itt találhatóak:

Selacia és a Tizenkettek Tanácsa/Alapítók átadásában:

 

A Föld története a 12. dimenziós ALAPÍTÓKTÓL, A TIZENKETTEK

NAGYTANÁCSÁTÓL (Sal Rachele/Selacián keresztül)

A Föld története 1.

Az Elkülönülés folyamata

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=193:a-foeld-toertenete-1-az-alapitoktola-tizenkettek-nagytanacsatol&catid=38:kezdetek-ie-100000&Itemid=66

 

 

A Föld története 2.

A FÖLD TÖRTÉNETE AZ ALAPÍTÓKTÓL  2.

Az evolúció és az élet eredete

Az első fejezetben az Alapítók elmondták a világegyetem teremtésének lényegét, a teremtési ciklusokat, beszéltek az eredeti isteni fény individualitásáról, és hogy ebből a fényből, hogyan jött létre az eredeti 12 fénymag, majd fénysugár, és hogy minden létező ennek a tizenkettességnek önálló teremtőerővel rendelkező létezője, saját jogán, és hordozza az istenség esszenciáját.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=209:a-foeld-toertenete-az-alapitoktol-2&catid=38:kezdetek-ie-100000&Itemid=66

 

A Föld története 3.

Pán Földje/Pangea Az első földi paradicsom

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=214:a-foeld-toertenete-3-resz-azalapitoktol-a-tizenkettek-nagytanacsatol&catid=38:kezdetek-ie-100000&Itemid=66

 

A Föld története 4.

Nem a Föld az egyetlen bolygó a Naprendszerben, amely felkeltette az ET-k figyelmét. 10 millió évvel ezelőtt a Naprendszer 3 bolygójára kerültek életformák, ezek a Föld, Mars és a Maldek voltak, azaz a 3.,4.,5. bolygók a Naptól számítva.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=219:a-foeld-toertenete-az-alapitoktol-4resz&catid=38:kezdetek-ie-100000&Itemid=66

 

A Föld története 5.

A Marsi civilizáció

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=251:a-foeld-toertenete-5-resz--atizenkettek-nagytanacsatol-5-resz&catid=38:kezdetek-ie-100000&Itemid=66

 

A Föld története 6.

A 3 Fátyol a Föld körül – A Luciferi Lázadás 1 rész

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=268:a-foeld-toertenete-6-resz-azalapitoktol-a-tizenkettek-nagytanacsatol&catid=38:kezdetek-ie-100000&Itemid=66

 

A Föld története 7./1.

7/1 rész A Fény és Sötétség Harca, a Csillagok Háborúja

A Luciferi lázadás 2. rész

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=272:a-foeld-toertenete-az-alapitoktol-71-resz&catid=38:kezdetek-ie-100000&Itemid=66

 

A Föld története 7./2.

LEMURIA 3 KORSZAKA

MU: I.E. 200.000-122.000

LEMURIA 1. : I.E. 122.000-100.000

LEMURIA 2. : I.E. 100.000-I.E. 26.000

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=276:a-foeld-toertenete-az-alapitoktol-72-resz-lemuria-3-korszaka&catid=38:kezdetek-ie-100000&Itemid=66

 

A Föld története 8.

Atlantisz ciklusai

Atlantisz első korszaka: I.E. 100.000-I.E. 50.000

Atlantisz második korszaka: I.e. I.E. 50.000 – I.E. 23.200

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=304:a-foeld-toertenete-az-alapitoktol-atizenkettek-nagytanacsatol-selacian-keresztuel-8-resz-atlantisz-ciklusai&catid=39:ie-100000-ie-20000&Itemid=67

 

A Föld története 9.

Egyiptom és Jézus Krisztus ideje

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=347:a-foeld-toertenete-9-resz-egyiptom-es-jezus-krisztus-ideje-az-alapitoktoltizenkettek-tanacsa-selacian-keresztuel&catid=40:ie-20000-isz&Itemid=68

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 52 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!