Selacia: Készüljünk fel a 2015-ös Kecske Évre PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. február 07. szombat, 09:32

 

Selacia: Készüljünk fel a 2015-ös Kecske Évre

 

Ha még nem vettük volna észre a Kecske Évéhez közeledve egy könnyebb és bizakodó hangulat alakul, akkor most éppen ez történik majd ebben az évben. A Kínai Holdújév hivatalosan február 19-én kezdődik egy nagyon erős újholdat követő napon, amely nap egyébként egyike a 2015 hat szuperholdjának. Ez a kombináció most egy jelentős tudatváltást és tudatosság áttörést indít el személyes szintünk színpadján.

 

Milyen újdonságokat tartogat a Kecske Éve

A 2014-es Ló Éve nagyon gyors és mozgékony energiákat hozott magával, sokkal több tűz energiát, mint a korábbi éveiben.

 

A tavalyi év középpontjában az állt, hogy állandó mozgásra ösztönzött, utazásokra csábított eddig ismeretlen új területekre és egy igen erős vágyat ébresztett arra, hogy megszabaduljunk mindenféle korlátunktól. Némileg ez folytatódik továbbra is a Kecske Évében, de az energiák működésének egy másfajta kifejezésmódja szerint.

 

Ahogy a lovak, úgy a kecskék is mozgékonyak, de az utóbbiak már egy sokkal békésebb szelídebb módon. A kecske több yin, vagyis női energiát, művészit, kreatívat és együttműködőt gerjeszt. A kecskék sokkal nagyvonalúbbak és hajlamosak a kompromisszumra annak érdekében, hogy hová terelik őket, például ha van egy olyan képünk róluk, amikor egy kecskecsapat felbaktat egy rideg hegyoldalra. Így a kecskék mozgékonyak és rugalmasak és képesek elnavigálni, eligazodni a nehéz terepen. Mindezek a személyes pozitív tulajdonságaik jó hatással vannak az egész állományra szintén.

 

Valójában a kecskék élvezik egymás társaságát és emiatt is van az, hogy a nagylelkűség és a bőség mutatkozik meg az energiáikban.

 

A kecskéket, úgyszintén mint a lovakat a tűz energia mozgatja. Így a belső tüzünkkel való munka, foglalatoskodás továbbra is fontos lesz 2015-ben

 

Az év általános témáinak áttekintetése

 

Az emberek mindenütt folyamatosan érezni fogják az intenzív forradalmi változásokat, sokkal jobban, mint eddig bármikor. 2015-ben szükségünk lesz kihívások elé állítani a régi világunk berögzült állapotát és elválasztani az életünkben azokat a dolgainkat attól, amelyek már nem működnek, hogy feltöltekezzünk azokkal viszont, aminek az élére álltunk.

 

Már többször is végig róttuk ezeket a köröket az elmúlt években, de mindig más-más szempontok szerint. Mivel ez a Kecske Éve, így akkor valószínű, hogy egyre több humanitárius párbeszédet is le fogunk folytatni. Különféle kezdeményezések fognak történni, egy jobban élhető világ érdekében és a háttérben felvillanó fényként éreztetik ezek a hatásukat és majd meglepő módon az előtérbe, és központi témákban bukkannak elő.

 

A művészet, beleértve a zenét és más kreatív kifejezésmódokat, egyik hatásos eszközei lehetnek a legfontosabb kérdéseink megoldásában. Személyes szinten létfontosságú lesz, hogy mindenben kreatív megközelítéseket alkalmazzunk. A kreativitás szükséges, arra hogy kilépjünk a létezésünk régi módszereiből és teljes mértékben kihasználjuk azt amire, és amikor szélesre kinyílnak a lehetőségek ajtajai.

 

A siker kulcsa Kecske Évünkben az, hogy továbbra is jelen vannak és elérhetők a belső és külső források, ahhoz hogy segítsenek bennünket pozitívan fogadni és készen állni az új lehetőségekre.

 

A kapcsolataink jelentős szerepet fognak játszani a haladásunkban és a belső harmónia szintünk megvalósításáért. Ezért is fontos a belső egyensúly fenntartására összpontosítani és megtisztulni az akadályokat okozó belső blokkoktól, amelyek eddig útjába álltak annak, hogy pozitív módon álljunk hozzá, másokkal való összekapcsolódáshoz.

 

A barátokhoz és a csoportokhoz való kapcsolódás

 

Sokkal gyakrabban jöjjünk össze a barátainkkal és más embercsoportosulásokkal, akikkel hasonlóak a céljaink. Tegyük meg ezt gyakrabban, 2015-ben annak érdekében, hogy tovább tudjunk haladni az utunkon.

 

Tegyük meg azt, amit tudunk, hogy felébresszük a kapcsolati képességünket. Ez magába foglalja a kapcsolatteremtő művészi mesterségünket, új emberekkel és kapcsolataink ápolásának terén is.

 

Engedjük meg azt, hogy az emberek az életünkbe hasznos visszajelzéseket adjanak, hogy segítsenek pontosabban látni magunkat. Ne feledjük azt, hogy olykor sokkal pontosabb értékelést kaphatunk azoktól a személyektől, akik nem értenek velünk egyet, vagy alig ismernek bennük.

 

Az emberiség sokkal tudatosabban tekint már magára

 

Összegezve, 2015 energiáinak megértését, az egy sokkal magasabb energia szintet fog katalizálni a bolygón mindenütt, úgy, ahogy az ezelőtt nem volt lehetséges. Ez részben azért is van így, mert rendkívül ritka planetáris együttállások történnek és a változások hosszantartó lendülettel érkeznek az elmúlt évtizedek óta. Az emberiség sokkal tudatosabban tekint már önmagára és ez azért is van, így mert eljött végre ennek az ideje.

 

A Kritikus Tömeg(tudatosság) új szintje

 

A Felébredés mértani haladványa alapján a Kritikus tömeg(tudatosság) új szintjei jelentkeznek és ezzel radikálisan egy új szerető gondolkodásmódot, váltanak ki. És ez a külszínre emelkedve beleszivárog az emberekbe és elvetik egy szerető világ magvait körülöttünk.

 

Időnként úgy érezhetjük magunkat, mintha üres térben lennénk és semmi sem történik velünk. Ne féljünk az ürességtől. Valójában a felszín alól sokfajta történés kezdett már a felszínre szivárogni. Az űr(esség) egy termékeny ismeretlen, amely minden olyat tartalmaz, amit lehetséges létrehozni: Ez igaz mind személyes és mind kollektív szinten is. Ezért is annyira fontos a tudatos választásunk.

 

Ne feledkezzünk meg ezekről a dolgokról, amikor a következőkben ürességet tapasztalunk vagy egy megmagyarázhatatlan késedelmet. Bízzunk abban, hogy nem vagyunk egyedül, és nem fenyeget semmi. Képzeljünk el magunk körül egy szeretet teljes segítő csapatot, megtestesültet és láthatatlant is. Ők már régóta együttműködnek velünk egy beható ébredési folyamaton. Ők azok, akik segítenek nekünk elültetni egy szerető világ magvait. És ezt teszik is a mi 2015-ös Kecske Évünkben, így tehát emeljük fel a rezgésünket, mert ez felgyorsítja, felerősíti az előrehaladásunk hajtóerejét.

Az átiratot közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás:

Prepare for 2015 Goat Year a message from Selacia

Tuesday, 3 February, 2015

Copyright 2014 by Selacia - author of Earth’s Pivotal Years, healer, and teacher * All Rights Reserved * www.Selacia.com * Feel free to share these articles with your friends and post to your blog or website as long as you include this copyright line and the full article text.

 

http://spiritlibrary.com/selacia/prepare-for-2015-goat-year?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=1d35fa09bb-Daily_Update&utm_medium=email&utm_term=0_ef6a5211f4-1d35fa09bb-140576124

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 53 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!