Metatron/Tyberonn: Reménytkeltő üzenet Oroszországból PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. március 21. szombat, 14:56

Metatron/Tyberonn: Reménytkeltő üzenet Oroszországból

 

Üdvözlet szeretteim! Metatron Vagyok a Fény Ura és egyenként átölellek, mindannyiótokat a Feltétel nélküli Szeretet terében.

 

Nos, akkor most ebben az órában beszéljünk Oroszországról, mert valóban egy olyan hatalmas jelentőségű ez a föld, amely mélyen beágyazódott a történelmetekbe az elmúlt évszázadokon keresztül. Az az energia, amelyet ez a csatorna Arany Gyűrűnek nevez és Moszkva körül található, egy kivételesen tiszta energia, és az egyik ilyen a Földön, amely fokozza, építően hat a szellemiségre, az értelem fejlődésére. Edgar Cayce, egy igen jelentős csatorna már így említette ezt egykor és előre látta, hogy ezeken az ősi portálon beérkező energiáknak egy új szempontú használata lehetséges.

 

Kedveseim, most elmondjuk nektek, hogy Moszkva, sőt Oroszország egyik bölcsője lesz a spiritualitás elveinek egyfajta megújító alkalmazásának, amelyet aztán az emberiség használatba vehet majd mindennapi életében.

 

 

Most az látszik Oroszországban, hogy tömeges méretben olyan lelkek beáramlása történik, akik a kristály frekvenciát hordozzák és a jelenlegi kultúrát, ahogy mondanátok két generáción keresztül jelentősen megváltoztatja, és az egy sokkal nagyobb egységet és több egyenlőséget fog biztosítani mindenki számára. És azt már a csatorna említette azt, hogy ennek eredményeként azt itt élők, már nem lesznek nagyobb részt megosztva, vagy korlátozva a vallási szervezetek és dogmák, hiedelmek által. Ez az Arany Gyűrű energiája. Ez egy olyan betéte a holografikus frekvenciának, amely az emberi tapasztalataitoknak egy megújító alkalmazását és lehetőségeit kínálja fel számotokra.

 

Az úgynevezett Meruvia-iak, azaz a 6. gyökérfaj, valójában egy kristályos rezgésben léteztek. A Meruvia-iak nem különültek el egy fajra vagy csoportokra, hanem mivel a 12 szálas DNS-üket tudták használni, így mindenféle fizikai formában is előfordultak. És éppen egy ilyen Meruviai kristályos frekvencia befolyása, jobban mondva, a Kristálygyermekek hatása érezhető nagyon is ezen a területen.

 

Ahogy már említettük a Meruviai-Kristályos frekvencia beáramlását, még másutt is fellelhetitek, így például: Dél-Amerikában, Skandináviában, Kanadában, Japánban és az USA némely részein és a legtöbbjük kifejezetten Kristályos Örvény.

 

A legerősebb kristályos beáramlás, Oroszországban és Dél-Amerikában van jelenleg. Hatalmas számban érkeztek ide lelkek fejlett (fény) családokból, onnan, amit az EGY Törvényének nevezünk és ők ott voltak MU-ban, Tibetben, és az Arany Görög Korszakban is. Ezek a lelkek azt a különleges küldetést vállalták, hogy e frekvencián belül beágyazódva, a lehetőség szerint, a vezető ideológiai erejévé váljanak a vállalásuk szerint.

 

Bajkál-tó*

Most ez a csatorna a Bajkál-tóról tett fel kérdéseket. Annyit mondhatunk erről, hogy ez a bolygó testének egy hatalmas energiaörvénye és ugyanakkor az emberiség egyik csakraközpontja is. Az ovális kerülete több ezer mérföldre terjed ki a globális és energetikai hatásával. Egyike azon ritka örvényeknek, ahol az intradimenzionális fény nézőpontja szerint, fordított irányban áramlanak az energiák. Egy későbbiekben majd szeretnénk erről többet is mondani.
A Bajkál-tó ilyen tulajdonságait már jóval ezelőtt évezredek óta ismerték és partjai mentén éteri és humán őrzők vigyáztak rá. Tudjátok, a Bajkál, MU és Buddha Nagyúr energiáit hordozza és már Lemuria idején (i.e. 100.000-i.e. 26.000.) felismerték, és azt tartották róla, hogy a Békesség energiáinak kikötője, és így is fogjuk majd nevezni mi is majd. A mindentől távoli fekvése pedig régóta védelemben tartja.

 

Az ebben a térségben található drágakövek rendkívüli hatással bírnak, mert át vannak itatva egy nyugtató, békességgel bíró energiával, amik kiegyensúlyozhatnak. Az Urál-hegység drágakövei szintén kulcsfontosságúak a mostani időkben. Ezek közül a Bajkál, kék lapis lazulitja és a levendula árnyalatú charoitja*, valamint az Urál ametisztje, akvamarinja, topáza és demantoid gránátja* nagyon előnyös, jótékony, kiegyensúlyozó hatással van azokra, akik ezt hordják. Ezekben az időkben, Oroszországon belül e különleges területek rezgése, sokkal magasabb aktivitással és harmonikus frekvenciával bírnak, tudjátok?

 

Három erős energiaörvény komplexus létezik Oroszország geometriai háromszögelésében.

 

Az Urál-hegység, a Bajkál-tó, és a Moszkva körüli Arany Gyűrű a legjelentősebbek. Értsétek meg Kedveseim, mind a három egy mindenható potenciával rendelkezik, de közülük a Bajkál-tóé a legerősebb. A Bajkál-tó valójában globális méretben is kiterjedő harmonikus rezgést vibrál a világotok nagyon sok része felé, beleértve a Titicaca-tavat, valamint Lemuriát is.

Mostanában, Oroszország egyes területein, ellenkezőleg forgó energiamezők érhetők tetten, amelyek egészen egyedülálló módon, elég érdekes viszonyban vannak a kristályos-elektromos kozmikus pulzálással.

 

A Kozmikus Pulzálás egy mindenható forrás és energiamező, amely intradimenzionális és a jelenlegi technológiai ismeretek által így megfoghatatlan. A Kozmikus Pulzálásnak két formája van, az egyik az energiaáramlást vezérli, míg a másik a kristályos, élő és érző rácson/hálón munkálkodik.

 

Oroszországban két ilyen ellenkező forgású energiaterület található. A legnagyobb a Bajkál-tónál van, míg a másik az Urál-hegységben található, és ezek két háromszöget alkotnak a Moszkva körül létező Arany Gyűrű örvénnyel.

 

A Kozmosz magába foglal egy úgynevezett kristályos-elektromos áramkör-hálózatot és így a galaxisok aktív plazmáján és belső terében. Ez a hálózat táplálja alapvetően a ti galaxisotokat is. Az aktív plazmának számos formája lehet, például forró, vagy hideg, és ezek szerves egységet alkotnak egymással. Ez a plazma nincs dimenzióhoz kötve, és vagy egyetlen Univerzumhoz sem. Tudjátok, ez a plazma, spektrumban működik, de nem úgy, mint a fény. Ide-oda ingadozik és el és feltűnik minden dimenziós valóságban és más világegyetemekben is. Más szóval olyan ez, mint egy (kozmikus/isteni) ragasztó, amely összetartja mindegyiket.

 

Ez az interdimenzionális plazma aztán létrehoz egy sokrétegű fonott és csavart áramkör hálózatot, ami kristályos. De hogyan lehetséges egy kristályos anyagnak, ionos polaritás jellemzője a zero-pont mezőben? Azért lehetséges, mert a Kozmikus Geometrikus Rácshálózat kristályos struktúrája hozza létre a kristályos hálót. És ez egységessé, koherensé, egybefüggővé válik vele, annak vonzása és sűrűsödése általi összeszorításában. Hasonlóképpen, mint a bolygótokon, amikor egyes piezoelektromos kristályokat mechanikai nyomás éri, akkor elektromos töltést szabadítanak fel magukból, úgy ez a plazma is kibocsát magából valami hasonlót, amit z-nyomásnak (zéta elektromos áramlás, ami a plazmát generálja) nevezett jelenség összesűrűsítő hatással, nyomást fejt ki a Kozmikus Háló piezo-kristályos mátrixára.

Ahogy közeledünk a Felemelkedéshez ez a kristályos-elektromos áramkör egyre nagyobb szerepet fog játszani a Földön a kristályos frekvenciákra váltásban. És ez egyben része is a Kozmikus Beindítás kristályos részletének. Akkor most beszéltünk a kristályos áramkör inverz (ellentétes) spirál kódolásáról, ami nemcsak a bolygótok számára szükséges, de a mi leglényegesebb ebben, a Mer-Ka-Na-ra való átváltásban is.

 

A Planetáris Hálótok és magnetoszférátok kétrétegű túlfeszültség elleni védelemmel van ellátva, de ettől függetlenül néha előfordul az, hogy túlfeszültség léphet fel: Az erre való bizonyítékokat már megtaláltátok a Naprendszeretekben és ugyanúgy a Földön is. Mindegyik bolygó itt, egy adott sajátos elektromos töltés jellemzőkkel bír, paramétereket hordoz. Amikor töltési túlfeszültség lép fel, akkor nagy hullámban egyfajta belső elektromos energia tör ki, egy olyan ívkisülés történik, amely láncreakciót hoz létre, mind a bolygó testében, mind az intradimenzionális aspektusában. Ez történt a Földön a Kezdeti Mennybolt felbomlása után, és ez a jelenség az, amely valójában kialakította a Grand Canyont. Igazából ez a túlfeszültség okozta ívkisülés láncreakció nemcsak a Grand Canyont formált ilyenné, hanem az Arizonai Krátert és a Tunguzkai Krátert is Szibériában. Ez a Tunguzkai ívkisülés láncreakció egy másodlagos ívkisülést bocsátott ki magából, olyat amely egy ellenkező forgást hozott létre, mind a Bajkál-tó, mind az Urál-hegység térségében.

 

A Tunguzkai Kráterben nem található vas-nikkel meteorit törmelék a kráteren belül, mert nem meteor-becsapódással jött létre. Ezt egy ívkisülés kísérte láncreakció okozta fényrobbanás, hozta létre. Bizonyítékokat találtok erre a Holdon és más bolygókon. A Jupiter 4. holdjának és a Mars Valle Marinera Kanyonjának rejtelmes példái is ennek az ívkisülésnek az eredményei. Igazából ezt már megértette és felismerte néhány a maga útján járó tudós.

 

 

A Bajkál és Urál fordított forgású energiamezőinek, láncreakciót elidőző robbanásai

 

 

Most hogy feltártuk ezt az összefüggést a Földön, azt mondhatjuk nektek, hogy az ilyen fajta ívkisülések a Földön, ezzel a láncreakció által előidézett robbanással hozták létre a Grand Canyon, az Arizonai Meteor Kráter és a Szibériai Tunguzka kráter egy különleges energiamezejét. Az interdimenzionális fény fordított irányú áramlása itt így jön létre, és mint ilyen egyedülállóan ezzel az ellensúllyal, egy kiegyensúlyozást hoz létre azzal, hogy a fény áramlása egyszerre a Nappal megegyezően és ellentételesen is áramlik. Mint arról már tettünk említést, hogy ezeken a területeken olyan drágaköveket és ásványokat találhatunk, amelyek olyan egyedülálló tulajdonsággal bírnak, hogy nagyon jótékony és kiegyenlítő hatással vannak az aurikus kiterjedésre. Az egyik legérdekesebb hatása talán az, hogy nagyon jótékonyan hat a Jelenlét energiák elérésére, amely egy különleges anti-gravitációs mezőből származik, és amely egy elektromos ívkisülésből jön létre.

 

Ez a mező intra-dimenzionális nyílásokkal rendelkezik, amely lehetővé teszi az idő programok rendellenességeinek létrejöttét bizonyos csillagászati gravitációs fázisokban. Ez a jótékony hatású energia nagyon egyedi a bolygótokon és így lehetővé teszi ezáltal a bio-lokációs (egyszerre két helyen megjelenés) többdimenziós tudatosság és tapasztalás könnyebb elérhetőségét bizonyos tereken belül.

 

Vannak más területek is a bolygón ahol ilyen események előfordulhatnak és ezek egyike, Kalifornia Andara térsége és Arkansas Kristályos örvénye, valamint az Urál-hegység déli-központi területe, valamint az 51. északi szélességi fok menti területek.

 

Zárásul:

Oroszország területe hihetetlen energiákat rejt magába és ezek egyik legfontosabb beáramlási területei az emberiség teljes 12 szálas DNS-ének Kristályos rezgésének eljövetelének.

 

Oroszország három hihetetlen örvénye közül a legerősebb a Bajkál-tó. A magasabb valóságok geometriái és a magasabb dimenzionális fény Jelenléte felgyorsítja a fejlődést a Bajkál-tó felett és azon belüli területeken, valamint energetikai hatással van az egész bolygóra. A tó felett egy nagyon értékes gyémánt székesegyház/dóm áll, amely összesűrítve rezegteti a geometriai szférákat alkotó dodekaédert és oktaédert. És ezek a Plejádok és Szíriusz B energiáit sugározzák szét, amelyeket egyedülállóan összhangban is hozza a dóm. Mi arra buzdítjuk a csatornát, hogy valóban szerencsés lenne ezeket meglátogatni. Ezeknek az energiái most már bennetek vannak/lehetnek. És ez így van mindenkivel, aki ellátogat ezekre a helyekre, akár testben vagy lélekben, mert mindegyikkel valóban itt áldottak lehettek.

 

Szeretve Vagytok

Metatron Vagyok és megosztom veletek ezeket az igazságokat

 

És ez így Van

 

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Forrás: From Russia the Hope   September 2012 Tyberonn (Earth Keeper)

 

 

Megjegyzés: Meruvia az Atlantisz harcias szigetének Aryannak a fővárosa volt, és egyfajta kristálybúra védte.

 

Bajkál-tó http://hu.wikipedia.org/wiki/Bajkál-tó

 

Csaroit (Kaorit, Karoit, Charoit) http://www.gyogyitaskovekkel.hu/kovek.php?ko=csaroit

 

Demantoid gránát http://www.kislexikon.hu/demantoid.html

 

 

Módosítás dátuma: 2015. április 01. szerda, 19:18
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!