Selacia: A Felemelkedés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. április 11. szombat, 09:04

 

Selacia: A Felemelkedés

„Jelenleg egy olyan hatalmas változás van folyamatban, amikor egy olyan Isteni Terv valósul meg, amely lehetővé teszi azt, hogy nagyszámú lélek (20 millió feletti lélekszám) eshet át a fizikai felemelkedésen, anélkül hogy elsajátította volna a fizikai létezés minden részletét, oldalát. Ez az Isteni Nagy Felemelkedés általában minden Nagyciklus végén, azaz 26. 000 évente fordul elő.”

A Felemelkedés a legfélreértettebb folyamat az egész világon. Annyi néven ismeretes már, többek között például: „elragadtatás, vagy betakarítás néven is illetik. A Felemelkedés két lépésben történik meg. 1, Átfordulás/Égberagadás/Mennybemenetel (translation) és 2, Színeváltás/Fénytestbe öltözés (transfiguration).

 

Az Átfordulás/Égberagadás/Mennybemenetel (1) azt jelenti, hogy egy harmadik dimenziós sűrű test, egy könnyebb negyedik dimenziós testté alakul át. Míg a Színeváltás (2) során a negyedik dimenziós test egy ötödik dimenziós fénytestté változik át. Így valójában kétféle felemelkedés van: a fizikai felemelkedés és egy spirituális/lelki szintű felemelkedés. A spirituális/lelki szintű felemelkedés során a lélek felszabadul a fizikai testből és elhagyja azt. Bármelyik lélek, amely már annyira előrehaladott a tudatosságában, képes felismerni azt, hogy át tud kelni a spirituális/lélek szintű felemelkedésén. Vagyis ez úgy is értendő, hogy a halálunk után a „mennyekbe” fogunk kerülni.

 

A fizikai felemelkedést a múltban már elérte néhány kiválasztott lélek, akik már elsajátították az élet, fizikai, érzelmi, mentális és spirituális oldalait és képesek a testtel is együtt emelkedni a magasabb birodalmakba. Jelenleg egy olyan hatalmas változás van folyamatban, amikor egy olyan Isteni Terv valósul meg, amely lehetővé teszi azt, hogy nagyszámú lélek (20 millió feletti lélekszám) eshet át a fizikai felemelkedésen, anélkül hogy elsajátította volna a fizikai létezés minden részletét, oldalát. Ez az Isteni Nagy Felemelkedés általában minden Nagyciklus végén, azaz 26. 000 évente fordul elő.

 

1991. elején Sedonában, Arizonában töltöttem el sok időt meditáción keresztül. Telepatikus kapcsolódással az Isteni Önvalómon keresztül ezzel kapcsolatban meglehetősen sajátos üzenetek kaptam és vettem magamhoz, amit Mesteri Mintának neveztem el.

 

 

A Mesteri Minta

 

A Life on Cutting Edge című könyvemben már írtam arról, hogy hogyan épül fel a kristályos fénytest és hogyan alakítják át a sejtjeink a fényt egy összetett folyamaton keresztül. Ezt a folyamatot hívom én Mesteri Mintának. A DNS egy olyan összetevője a Mesteri Mintának, vagy Isteni Programnak, amely által az érző lények az alacsonyabb sűrűségben létre tudnak jönni. A Felemelkedés titkának felfedéséhez, az újrafiatalodáshoz, a tökéletes egészséghez és halhatatlansághoz, két dolog szükséges:

 

1, Magunkévá tenni az Isteni Szeretetből áradó érzelmeket és gondolatokat.

2, Megtanulni a DNS programozást, összhangban az Élet Fájával. (Kabala, a Szent Tűz Életrekeltő Lángja, vagy bármilyen nevet adunk neki.)

Az Élet Fája az atomok és molekulák isteni konfigurációja, amely feléleszti, intelligens élettel érinti meg az Univerzumot.

 

Az üzenet után, amit kaptam, elindult a testemben egy folyamat a fénytestté válás átalakulása felé, amelynek egy konkrét kiváltó eseménye a 11:11 volt. Néhány embertől már akkor tudtam, ismertem azt, hogy abban az időben náluk is elkezdődött ez, míg másoknál ez később történt meg. Ez az átalakulási folyamat azonban még nem jelent meg láthatóan, kézzelfoghatóan az embereknél. Így továbbra is meg kell tisztulniuk a fizikai, érzelmi és mentális blokkjaiktól és fel kell szabadulniuk ezektől személyes szinteken is a zökkenőmentes átalakulás érdekében, mert ez a DNS előre meghatározott szerkezetében a DNS kulcsok, azaz a Szent Tűz tisztító lángjának kódjai alapján történik meg. Az egyedi lélek/felsőlélek határozza meg azt az idővonalat, amelyen tanulni szándékozik és megérti vagy sem, hogyan kell túllépni a karmán. Azt a megértést kaptam közvetlenül, hogy minden ember a DNS-én belül rendelkezik egy Mesteri Minta kódolással és ez határozza meg azt, hogy mikor aktiválódik, indítja be a változás folyamatát. Az aktivációs időben a fizikai test sejtjei elkezdik az átváltozási folyamatukat, fénytesti formában. A saját beindításom, 1991-ben történt és 2004-től a teljes felemelkedési folyamatom mintegy 0,2%?-ában tartok. A felemelkedési felgyorsulása logaritmus alapú, így lassan indul el és majd az alapján felgyorsulva épül fel. Ebben az ütemben valószínű, hogy mintegy 20 éven belül válik majd teljessé. Vannak olyan eljárások, amikkel manipulálni lehet a Mesteri Minta beindítását, bár a lélek megtestesülése előtt ennek az idővonalát meghatározta. Hogy mennyire könnyedén játszódjon le ez a folyamat annak a megértését nagyban befolyásolja az, hogy a lélek milyen fajta eljárást használ arra, hogy emelje a tudatosságát.  Én a meditációmban például a személyes tanácsadóimmal próbálom jobban tudatosítani azt, hogy mi is történik, bár a tényleges minta program nagyon bonyolult és szinte lehetetlen megérteni. Mint már említettem a mintát, minden egyes lélek saját maga aktiválja, mégpedig a fejlődésének egy bizonyos pontján.

 

Egy meditáción keresztüli aktiválást én úgy szeretem elvégezni, hogy vizualizálom a DNS spirálokat egy különleges erőhelyre utazva (pl. Amenti Termei) és a Szent Tűz tisztító Lángján keresztül aktiválom azokat az energiamintákat, amelyek a DNS-t alkotják. A teljes meditáció 20-40 percig is eltarthat a helyzettől függően. Ez a meditáció a haladóknak és tanulóknak is rendelkezésére áll és teljes egészében elérhető (sőt kazettán is) a weboldalamon a Meditations rovatban.

 

 

A Merkaba

 

A Mesteri Minta/lenyomat a fizikai test körül egy fénymezőt hoz létre. Ezt a fénymezőt a leggyakrabban Merkaba-nak nevezik, viszont vannak egymással ellentmondó írások azzal kapcsolatban hogyan is működik. A működését tekintve Drunvalo Melchizedek és Ashayana Deane a két úttörő. Nem vagyok szakértője Drunvalo technikájának, de valamennyire ismerem a munkásságát. Azokról a meditációkról, amiket általában „felemelkedési aktivációnak” neveznek, úgy tűnik másoktól közel hasonló információkat kapok.

Drunvalo honlapja: www.spiritofmaat.com

 

Viszont nem is kis nézeteltérések vannak a Merkabával és a felemelkedéssel foglalkozó szakemberek között. Például Ashayana Deane keményen kifogásolja Drunvalo technikáját és inkább saját technikáját ajánlja. Honlapja: www.Azuritepress.com | The Voyager Journey. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nekünk kell olyan lépéseket tennünk, hogy a saját belső Istenségünkbe, jelenlétébe kerülve azt kérjük, hogy mutassa meg nekünk a legjobb megoldást a tekintetben, hogy hogyan építsük fel a magunk Merkaba járművét, a kristályos fénytestünket és az azt körülvevő szent geometriát. Mást nem tudok tanácsolni, próbáljuk ki mind Drunvalo, mind Ashayana technikáját és nézzük meg, hogy érezzük magunkat azoktól. Vajon változik-e ezektől, kiterjed-e a tudatosságunk, vajon sokkal kiegyensúlyozottabbak és integráltabbak leszünk tőlük. Azt javaslom nektek, hogy éljetek a szellemi és spirituális védelemmel az eljárások előtt és után is, amikor használjátok ezeket a technikákat. Nézzétek meg a Psychic and Spiritual Protection írásomat.

 

Mint ahogy azt már említettem a Mester Minta egy Automatikus program, amely átalakítja a 3. dimenziós sejteket 4. dimenzióssá, mégpedig egy fényinfúzióval a testekbe. Ezt követően, ezek a 4. dimenziós sejtek 5. dimenzióssá válnak majd. (szénalapuból, Co2 átkonvertálják szilícium alpuvá SiO2, és így a kristályos fénytest megnyilvánul). A Felemelkedésnek ez a mechanikus meghatározása: A fénytest nem használódik el a környezet hatására és halhatatlan és betegségmentes: Erre David Wilcock is rámutatott a maga konvergencia sorozatában (convergence series:  (www.ascension2000.com), hogy a felemelkedési folyamat a szent geometria elvei szerint bontakozik ki. A Merkaba egy szent geometriai konfiguráció, amely körbe veszi az auramezőt és a fizikai test meridiánjait a lélek éterikus tervrajzával, eredeti lenyomatával. Az evolúció minden szintjének van egy meghatározott geometriai konfigurációja*. A konvergencia sorozat részletesen is foglalkozik ezzel. Ez az analógia a vízzel kapcsolatosan ugyancsak fellelhető. Amikor a vizet feltöltjük elektromágneses mezővel, akkor a víz molekulái hexagonálissá, hatszögletű geometriai alakzatúvá válnak. Ha egy kolloid szuszpenziót bombázunk elektromágneses hullámokkal, akkor a szuszpenzió is szent geometriai formát vesz fel. Mivel az emberi testet (nagy része víz) bombázzuk nagy frekvenciájú EM hullámokkal akkor a Merkaba szent geometrikus formái kezdenek megjelenni az aura mezőben. Bár a már említett technikák használata is befolyással vannak a Merkaba felépítésére, ahogy Drunvalo és Ashyana véleményét ismerjük, de azt viszont tegyük hozzá, hogy a Mesteri Minta tökéletes kibontakozása, időhöz kötődő módszer, és ha azt úgy próbáljuk meg alkalmazni, hogy erőt alkalmazunk (hogy siettessük) az eljárásban, akkor annak megtapasztalása negatív eredményt idézhet elő. Mivel ebben a folyamatban az időbeliség (mindenkinek a maga ritmusában) a lényeg, akkor abban nem kívánatos a siettetése a felemelkedésünknek. A felemelkedés motivációjának, pedig arra kell, hogy irányuljon, hogy a Legfőbb Jó Szolgálatának szintjére és az Isteni Szeretet megtapasztalására kell, hogy kiterjesszük, mert mindezt foglalja magába. Ne motiváljon bennünk az, hogy „már alig várom, hogy elkerüljek erről a Földnek nevezett lepratelepről”, meg további ilyenek. Az ilyen fajta motiváció akadályozni fogja a spirituális fejlődésünk minden fajta formáját, és ebbe még az is problémaként jelentkezik, hogy eközben ítélkezéshez is vezetnek az ilyenfajta kijelentések.

 

Minden a maga idejében történik meg! Tartsuk magunkat ehhez a gondolathoz a felemelkedés mechanikájával kapcsolatosan.

 

 

A Felemelkedés előnyei

 

A Fénytest a szilíciumot használja elsődlegesen építőelemeként (a hús-testtel ellentéttel, amelynek a szén az alapja) A Co2 átalakul SiO2-vé (amelyről jól sejtettük eddig is, hogy általában a kvarc kristályaiban lelhető fel). A kristályos fénytest csillámlóan vibrál, és ragyogónak látszik azoknak, akik képesek meglátni, de nem látható azoknak, akik 3. dimenziós alacsony szinten ragadtak meg. Éppen ezért tűnik hitelesnek az „elragadtatás” története, amikor az emberek egyszerűen eltűnnek (a 3. dimenziós entitás szemszögéből) Azoknak az embereknek, akik éppen felemelkedtek, ez a világ nem tűnik el teljesen, de a korábbi tapasztalataikhoz képest máshoz nem hasonló módon ragyognak majd. Olyan ez mintha egy új világ született volna. Valójában mindvégig, két világban létezünk, de a tudatosságunk középpontjában a 3. D/4D-s világ van. Az 5. dimenziós világ egy olyan hely, amelynek szépsége leírhatatlan. Minden ragyog és vibrál benne. Nincs születés, halál, úgy ahogy ezt eddig ismertük. Nincs betegség, nincs öregedés, nincsen bánat, nincs félelem.

 

Egyszer majd, talán nem is sokára megtanuljuk azt, hogyan kell megállítani az öregedést, hogyan maradjunk fiatalok, hogyan teremtsük meg a testünket, és úgy éljünk, bármilyen módon is, ahogy azt szeretnénk. Ha ide akarunk érni, akkor csak meg kell változnunk. Dematerilázlhatunk és rematerizálhatunk (újratestesülhetünk), ott, ahol és amikor csak akarunk (a tér és idő bármelyik szegletében). Tehát az a gondolat hogy unni fogjuk azt, hogy örökké ugyanabban a testben élünk nem igazán helytálló. Egy magasabb tudatállapotban nincs olyan dolog, ami unalomra kényszerítene bennünk.

Ez a forgatókönyv nem is a távoli jövőben fog megvalósulni. Ez még ebben az életünkben is elérhető, ha az Isteni Szeretetre és Egymás Szolgálatára összpontosítva élünk. Ebben a hihetetlen gyönyörű időszakban, itt és most, választhatjuk a Felemelkedésünket úgy, hogy azt meg is testesítjük.

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Forrás: www.salrachele.com/webrticleas/ascension.htm

 

 

 

*Például lásd Metatronnál: Mer-Ka-Na

 

 

 

 

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!