SELACIA: LÉLEKTÁRSAK ÉS A SORS – IDŐKÖN TÚLI KÖTŐDÉSEK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. április 20. hétfő, 13:09

SELACIA: LÉLEKTÁRSAK ÉS A SORS – IDŐKÖN TÚLI KÖTŐDÉSEK

 

 

2015-ben a kapcsolatok kulcsfontosságú szerepet játszanak a sikerünk és örömünk elérésében és jónéhány lélektársi kapcsolatdöntő befolyással, lehet hosszabb távon a sorsunkat tekintve.

 

Kik is lehetnek a lélektársaink?

 

A lélektárs egy valaki, akivel lélekszinten lévő kapcsolódásunk, kötődésünk van. Ez lehet egy személy, vagy akár egy kedvenc háziállat is, akik azért érkeztek az életünkbe ezzel a különleges kapcsolattal, hogy jelentős mértékben gazdagítsák az életünket és segítsék a fejlődésünket.

 

2015 lehetőségeiről

Ez az év finomabb energiáival, és sokkal több lehetőséggel áll rendelkezésünkre az előrehaladásunkban. Elvégre a lélektársak segítik katalizálni/kiváltani életünk céljának teljes kifejeződését. Segítően, támogatást nyújtanak mind látható, mind láthatatlan módon. Például egy nehéz napot nyugtázva, bemutatnak nekünk valakit, aki kinyithatja az új lehetőségünk ablakait. A lélektárs emlékeztethet bennünk a saját előnyös tulajdonságainkra is.

 

Nincs véletlen lélektárs. Mivel a kapcsolat lélekszintű és két lélek egymásra hangolt találkozása, kizárja a másokkal való véletlen találkozást. Elég gyakori az olyan kapcsolat fennállása, amely számos időtartam alatt erősíti ezt a köteléket. Ezért is van az, amikor először találkozunk egy ilyen valakivel, akkor úgy érezzük, mintha már régóta barátok volnánk és mivel ez egy jó érzés is, ami egy hosszú ideje óta fennálló tapasztalatokból származik. Az történik, hogy az idők során, bármilyen körülmények között felismerjük őket, mert vonzódunk egymáshoz és segítjük egymást fejlődésünkben. Ez az erős kötődés idővel, újra meg újra egymáshoz vonz bennünket.

 

Lélektárs típusok

 

Kvantum nézőpontból valójában az egynél, sokkal több lélektársunk van és a lélektársaknak is több típusa van. A legtöbb ember a lélektárs típusokkal kapcsolatban azt gondolja, hogy ez egy romantikus partner lehet csak Ez a típus általában egy másik életidőben létrejött kötődésből ered. Ők, mint romantikus társkapcsolataink már számos életidőt tölthettek együtt velünk, de egy másfajta életidőnkben pedig meglehet hogy a legjobb barátunk volt, vagy testvérünk, szülő-gyermek kapcsolatban voltunk velük, vagy netalán munkatársaink voltak.

 

Néhány romantikus lélektársi kapcsolat egy életreszóló társat is eredményezhet, de ez nem mindig így van az esetek többségében. Két lélek szemszögéből nézve, egy nagyobb látóképekkel, rálátóképességgel bírunk, de a romantikus társkapcsolatok több okból is kifolyólag nem lehet az az egyedüli célja, hogy az egy egész életen keresztül tartson. Olykor a társak útjai különböző pályákra mozgatnak, mert mindenkinek szüksége van valami új tapasztalatra. Ebben az esetben mindegyiküknek lehetősége van egy másik lélektárssal kapcsolatba kerülni, akik éppen egy kiváló alkalmat kínálnak arra, hogy az életünkbe lépjenek be.

 

Különleges kötelékek valamennyi személlyel

Lévén azonban, hogy általában csak egy lélektársunk van, akkor sem veszítünk el semmi értékest abból, ha egy másik különleges társkapcsolatba lépünk. A Szellem látóképe szerint minden egyes kapcsolatnak egyedülálló rendeltetése van, és ez vonatkozik a sajátunkra is.

 

A mi társadalmi hagyományainkban a lineáris fekete-fehér gondolkodás szerint, az ember hajlamos azt gondolni, hogy csak egy lélektársa lehet, mert csak egy emberrel lehetünk egyszerre boldogok.

 

A háziállataink is lehetnek lélektársaink

Így tehát az emberek a lineáris látóképességük miatt hajlamosak helyteleníteni azt, hogy a házállatkáink egyáltalán lehetnek e lélektársaink. Az igazat szólva a lélektársi kötelék nem csak humán-humán kapcsolatrendszerben lehetséges: Amikor majd hozzáférünk a másik oldal és a Szellem látásmódjához, akkor sokkal tisztábban láthatunk ezzel kapcsolatban.

 

A másik oldalról egy nagyobb rálátás van arra is, hogy egy lélektársi kapcsolat miért járhat folyamatos súrlódással és felfordulással is. Tény az is hogy a romantikus társkapcsolataink néha robbanékonyabbak, máskor meg a kezdeti nagy fellángolásuk szépen lassan elenyészik, még mielőtt elkötelezték volna egymást egymásnak. Lehet hogy ez eléggé rejtélyes és bosszantó is, de azt hiszem, hogy valójában a legkevésbé az.

 

Igazából, az hogy erős vonzás van az emberek között, az még nem garancia arra, hogy ez egy könnyű utazás lenne együtt. A szerelmes emberek gyakran helytelenül feltételezik azt, hogy a lélektársnak egy olyan lénynek kellene lennie, mint ami csak a mesében van és kizárólag csak egy élethosszig tartó elkötelezettség, amelyben nincsenek nézeteltérések és problémák, mert ez így nem valóságos, így nem igaz.

 

Ahogy már említettük azt, a bárkivel való lélektársulás nem azt jelenti, hogy annak hosszabb távon is fenn kell állni. Így tehát bármely személlyel is, akikkel megoldatlan problémáink vannak, vagy az élettervünkkel állnak kapcsolatban, és akik a legközelebb vannak velünk, azok fognak együtt játszani velünk és az esetek legtöbbjében ők lesznek a lélektársaink is.

 

Lélektársaink ajándékai

Kozmikus szempontból, egy örökké létező lények vagyunk, akik már számos élettapasztalattal rendelkeznek ebben a fizikai valóságban. Néhányan közülünk leginkább a konfliktusokon keresztül fejlődnek, mert azok katalizálják a mélyünkben megbúvó megválaszolatlan kérdéseinket. Egy lélektárssal, számos életidőre kötődünk, és ennek folyamán nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat, annyira hogy el is hagyhatjuk ezekben az időkben a vezetőinket. Talán a lélektári kapcsolatnak az az ajándéka, hogy felismerjük újra meg újra ezt a személyt az életünkben azáltal, hogy segít bennünk, abban hogy sokkal hitelesebbek legyünk és visszavehessük (teremtői) hatalmunkat, amit egykor másoknak odaadtunk.

 

Ez az ajándék persze meglehet, hogy nem annyira nyilvánvalóan mutatkozik meg számunkra, csak akkor, jóval azután, amikor már megtanultuk ezeket a dolgokat. Ezek után már nem sokkal később, igazából egy pár lehetünk. Most mindennek ez a kulcsa az, hogy meglássuk és értékeljük a kapcsolataink jelenében megbújó ajándékainkat. Így aztán sokkal könnyebb lesz elengedni a múltba való kapaszkodásunkat, meg elengedni azt, aminek mennie kell.

 

Javaslat: minden egyes személy tekintetében tartózkodjunk, legyünk jelen a szívünk központjában, akikkel találkozunk, és úgy gondoljunk minden egyes emberre, mint az emberi családunk egy-egy tagjára. Így egy idő után nagyon sok emberrel kapcsolatosan felfedezhetjük a lélektársi szintű kötődést. A legjobb, amit tehetünk az, hogy tanulunk egymástól és hallgatunk a szívünkre, hogy mit mond a kapcsolatunkról, és arról hogy mit jelent számunkra az a jelenlegi pillanatban. Minden lélektársi kötődésünkre gondoljunk úgy, mint a szeretetben levésünk egyfajta lehetőségére, úgy mintha magunkat és másokat szeretnénk.

 

Csak a Szeretet az, ami számít.

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Forrás: Soulmates and Destiny - Bonds over Time by Selacia

Copyright 2015 by Selacia - author of Earth's Pivotal Years, healer, and teacher * All Rights Reserved * www.Selacia.com * Feel free to share these articles with your friends and post to your blog or website as long as you include this copyright line and the full article text.

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!