Selacia/Tizenkettek Tanácsa: A Föld története PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. május 15. péntek, 17:35

Selacia/Tizenkettek Tanácsa: A Föld története

 

(rövidített változat)

 

Értékes információkat találhattok erről a témáról A Life on the Cutting Edge című könyvemben. De van egy másik jól használható könyv is, mégpedig: Lyssa Royal által írt: The Prisma of Lyra címmel szintén. Több könyv is foglalkozik még a mi sokszínű és izgalmas kozmológiánkról (amelyek elérhetők valahol a kibertérben) és még azt a tájékoztatást kaptam, hogy ezek ugyanúgy kapcsolódnak ehhez a témákhoz közvetlenül.

 

Kezdetben

Kezdetben az Isten/Teremtő megteremtette az Eget és a Földet. – rendben van, a történet e részét ismeritek már. Mintegy 100 millió évvel ezelőtt egy lélekcsoport, akiket Alapítóknak hívnak (megj.: később  egy másfajta aspektusukban a Tizenkettek Tanácsa néven is) és akik a Lyra-Vega rendszeréből származnak, és majd később, mint Plejádiak ismertek, a Földre jöttek, hogy megvizsgálják, hogy milyen feltételekkel lehetne élni egy harmadik sűrűségű világban. Mivel megérettek a feltételek arra, létrehozták egy humaniod forma eredeti DNS őslenyomatát, és ezzel (a csillagmaggal) betelepítették a galaxist számos hasonló kísérleti helyként. 90 millió éven keresztül próbálgatták a 3. dimenziós életben való lehetséges létezés megvalósulását, de ez rendkívül nehéz volt, mert ehhez le kellett lassítani egy nagyon alacsony szintre a rezgéseket ahhoz, hogy képesek lehessenek az életformák megmaradni a 3. dimenziós testükkel. Ezek a testek kezdetben az egysejtű amőbákhoz hasonlítottak, majd időkön keresztül fokozatosan átalakultak főemlősökké és azt követően humanoid formákká. A Lyraiak így sokszor próbáltak megtestesülni (birtokba venni ezeket a fizikai testeteket) ezekben az időkben, de nem jutott sikerrel az erőfeszítéseik, hogy alkalmazkodni tudjanak, birtokba tudják venni a magasabb rezgésszintjükkel ezeket a kezdetleges humanoid formákat. Végül is, mintegy 10 millió évvel ezelőtt a Lyraiak/Vegaiak/Plejádok sikerrel megtestesítettek egy férfi-nő párost (akiket Ádámnak és Évának ismertek). Ők 7. dimenziós tudatossággal rendelkező, de a 3. dimenziós testben élő lények voltak. És ahogy múlt az idő, minden tekintetben egyre inkább 3. dimenziós lénnyé váltak és megfeledkeztek a 7. dimenziós örökségükről. Ezt a megfeledkezést hívjuk mi közismerten bukásnak. Mivel azonosultak a 3. dimenzióval (a polaritással), megtanulták a jó és a rossz fogalmát, ami nem más, mint a dualitás tudománya. Az alma „históriája”, nem volt más, mint egy szimbolikus elfogadása az alacsonyabb sűrűségű energiáknak. 10 millió évvel ezelőtt így, úgy tudom, hogy a Lyrai/Vegai/Plejádi pár és utódjai, mint az ádámi faj vált mindenhol ismeretessé.

 

10 millió évvel ezelőttől i.e. 500.000 évig, néhány ET csoport, különböző csillagrendszerekből megpróbálta átvenni a hatalmat a Föld felett. Mintegy i.e. 500.000 körül az Orioniaknak sikerült kereszteznie magukat az ádámi fajjal és az eredetileg békés és szeretet teljes emberek tudatosságát felhígították. Belé olvasztották a földi emberiségbe, a harcias, agresszív, vetélkedésen, versenyeken alapuló természetüket.

 

A negatív Orioniak tehát már 500.000 évvel ezelőtt meglátogatták a Földet, és ki-be járogattak rajta. Bár a Rigel jelentős változáson esett keresztül ezekben az időkben, de a negatív csoportjaik sötét erőként mégis rendszeres nyomást gyakoroltak a Földre. Ők voltak az úgynevezett Drakonidák, más néven a Hüllők, akik eredetileg az Alfa Draconis rendszerből származnak. Természetesen ők mind eltávoznak az utunkból, ahogy egyre közelebb kerülünk a Hatalmas Felemelkedésünkbe.

 

Most akkor tekintsük át az emberiség rabszolgasorba taszítását, amit az Orioniak műveltek. Az elmúlt 500.000 éven keresztül az Orioniak voltak azok, akik elsősorban ellenőrzésük alatt tartották az emberiséget. Az emberiség közel 80%-a genetikailag orioni génekkel terhelt. Még több csoport is (genetikailag) hatással volt az akkori emberiségre, főleg a Szíriusziak, Hüllők, Szürkék, (különböző csillagrendszerekből), beleértve a Zeta Reticulit).

 

Az orioniok két nagyobb frakcióra bonthatók, a Rigeliekre és a Betelgeusikre (ezek persze földi meghatározások természetesen.). Riegel Tanácsa, harcias, agresszív beállítódás volt, míg Betelgeuse Tanácsa, békeszeretőek és megvilágosodottak voltak. Évezredek során egymás ellen harcoltak a földi irányítás megszerzéséért. Betelgeuse Tanácsát az eredeti Illuminátusok alkották, akik valóban megvilágosodott személyek voltak. Amikor Riegel Tanácsa átvette a hatalmat (a Földön is), akkor az Illuminátusok erkölcstelenné váltak, behódoltak, és ez így van a mai napig is. A két oroini frakció tehát a fény polarizált tudatosságának, a dualitásnak egy-egy oldalát képezik és éppen ezért él ez a konfliktus, amely a mai napig nem oldódott meg. A megoldás az lenne, ha felülkerekednének a kettősségen és a Végtelen Teremtő Egységtudatossága szerint élnék az életüket. Tehát az orioniak a felelősök a harcias, (kibillent) férfielvű agresszív beállítódás humán megnyilvánulásokért. Ők tették ezt, alakították át az emberi fajt, az eredeti ádámi törzset, mintegy 500.000 évvel ezelőtt, amely addig egy békeszerető, jó szándékú jellemzőkkel bírt, hogy a lehető leggyorsabban kiirtsák és az orioni faj kerekedjen felül rajtuk.

 

Igen az világos nekem, hogy minden lélek maga választja meg a tapasztalatát és ezért nem lenne ildomos csak az orioniakat okolni. Így van, mi vonzzuk be őket, azért mert a tudatossági szintünk fejlődésének érdekében szeretnénk megtanulni azt, hogy mi is a rabszolgaság, az elmekontroll és éppen ezért szeretnénk mégis egy békeszerető jóindulatú fajjá „javítani” az agresszív harcosokat, akik minden apró élelemmorzsáért egymásnak esnek és elpusztítják a tőlük különböző, másfajta hitrendszerek alapján élőket.

 

Különben is a Föld orioni kontrollja hamarosan az utunk szélére lesz kihajítva. Nem adunk nekik többet, mint néhány évet még, és akkor végleg ki lesznek penderítve innen. A Föld egy különleges bolygó (a Világegyetemben) a számos civilizáció között (én így tudom tőlük /Alapítóktól), és mégpedig abban, hogy egyszerre megtalálható itt, a megvilágosodott és igen barbár létezők. Néhányan, az úgynevezett „fejesek” közül, ezt a helyet „büntető kolóniának” címkézik fel. Azt hiszem, kicsit durva ez a megközelítés. De én inkább Patricia Cote Robles megközelítésében hiszek, aki azt mondja az itt élő „lusta lelkekről”, hogy ők azok, akik életről-életre megtagadják azt, hogy befogadják a fényt. Még arról is beszél (PCR), hogy mi kötöttünk lélekszintű megállapodásokat ezekkel a lusta lelkekkel, hogy megtanítsuk majd őket arra, hogyan ébredjenek fel. Mint ahogy ezzel bizonyára egyet fogtok érteni, ez egy rendkívül nehéz feladat. Persze mások azt mondhatnák, nem szabad túlzó mértékben beleavatkozni a lusta lelkeket érintő fejlődési folyamat haladásába, mert ahol ők tartanak most, az felel meg a legjobban a szellemi fejlődésüknek. Ez igaz, de az is hogy a lélek saját fejlődését képezi az is, hogy úgy éljen együtt a bolygón a megvilágosodott emberekkel, hogy tanulhasson tőlük.

 

A fentiek ellenére találkozhatunk néhány sikeres esettel, olyanokkal, akiket segíteni tudtunk felébredni. Csak nézzétek meg, hogy mennyi napi hazugságnak, csalásnak, manipulációnak vagyunk kitéve, amelyek felbukkannak számos weboldalakon és más hírforrásokból (mint pl. a rense.com). Mindez a tömegtudatosságból kerül napvilágra, mert naponta egyre növekvő energiaáradások érik a bolygót és ez egy kollektív vágy olyan eredménye, amely a felébredéshez vezet (és a kozmikus ciklus befejezéséhez). Lehet, hogy ez csak az emberiség 20%-át érinti jobban, de az emberiség kis része mégiscsak ébredésben van. Az ébredés lehet fájdalmas folyamat is, különösen azoknak a lelkeknek a számára, akik már hosszú ideje, jó régen elkötelezték magukat és megbíztak a kormányzati/hatalmi szervek irányításában és a nagyvállalataikban. Sőt bátran azt is mondhatom, hogy egyre több ember érkezett el egy keserű csalódás okozta felébredés közepére.

 

De most menjünk vissza a történelemhez.

 

Pan, Atlantisz, Lemuria

A Hopik a jelenlegi civilizációt a 4. világnak nevezik. Három korábbi, a mostanit megelőző és meghatározó civilizációk a következők voltak.

 

Pangea (i.e. 10.000.000 – 1.000.000 között)

 

Lemuria (i.e. 700.000 – 150.000 között)

 

Atlantisz (i.e. 125.000 – 23.500 között)

 

Mindegyik civilizáció, a háborúskodás, a tudatlanság, a természeti törvények felrúgása, valamint egyes ET csoportok inváziói és támadásai miatt pusztultak el. Nagyon leegyszerűsítve: Pan-nak, kettő, Lemuriának, három, míg Atlantisznak is kettő olyan korszaka volt, amely miatt részleges megsemmisülés következett be, egyrészt a 3600 évente beérkező Nibiru (galaktikus Föderáció bolygó-őrhajója) szükséges tisztítása által, és vagy más természeti katasztrófákat is beleértve a jégkorszakokat is. Valamikor majd részletesebben elemezhetjük együtt a Föld történelmét, de ez most elegendő kell hogy legyen.* (Részben már átadtuk a bővebb történetet:  lásd: A FÖLD TÖRTÉNETE Az Alapítóktól/Tizenkettek Tanácsa Selacián keresztül 1-9 rész a www.foldicsillagok.hu)

Egyiptom és Maja kultúra

Atlantisz elpusztulása után, az addig ott élő lelkek bevándoroltak Egyiptomba és Majaföldre és ott magasfokú civilizációkat hoztak létre. Ezek a civilizációk fénykora, az i.e. 20.000-15.000 közötti időszakra tehető, de ezt követően lerohanták őket rosszindulatú, vérszomjas fajok. E civilizáció bölcsei és vénei így kénytelenek voltak a földalatti vagy éteri birodalmakba vonulni. A mai Egyiptomot és Majaföldet tanulmányozva, vizsgálva, az eredeti civilizáció nagyságának sokkal csekélyebb maradványait ismerjük. Ezt is részletesen kifejtettem a könyvemben.

 

 

Bibliai időszak, Sumerok és Földalatti civilizációk

Az Ószövetség istenei Sziriusziak voltak, akik az egomániákus vágyaik kielégítése céljából rabszolgákká tették az ekkor élőket, és elvárták, hogy imádják és tiszteljék őket. Ekkor néhány csoport a földalatti barlangokba, üregekbe menekült és ott földalatti városokat alapítottak, míg mások igyekeztek megtartani máshol a szent fény tudását. De végül legtöbben jelentős mértékben a szíriuszi tudatosság következményének hatása alá kerültek és az Ószövetség is igazolja brutalitásukat, azokat a történéseket amik akkor bekövetkeztek.

 

Jézus idejében

 

Részletesen ezt a fejezetek majd egy másik időben fogom kifejteni.

(megj: nem véletlen az, hogy a közlők, átadók nagyon körültekintőek szeretnének lenni Jézus és időszakának hiteles történetének feltárásával, hiszen százmilliók tartják még mindig hitelesnek a róla szóló eltorzított ismereteket)

 

A Mars története

Úgy vagyok értesülve, hogy a Marson fellelhető emlékek, emlékművek, egy olyan civilizációt takarnak, mint amilyen a miénk, de elpusztították magukat és éppen ezért a megmaradók a marsi föld alá költöztek. Még mindig megtalálható néhány város a Mars alatt és azt hiszem már túljutottak a 3. dimenzióból. Számos földalatti marslakó inkarnálódott a Földön. És az ókortól kezdve szerepet játszottak a férfias-vadász dominciájukkal és elképzelésükkel, amely az oszd meg és uralkodjon alapult. Innen származik: „a férfiak a Marsról jöttek” történet mitológiai eredete. Tény persze, hogy Mars maga a háború istene. Biztos vagyok abban, hogy voltak csodálatos dolgok is a Mars története alatt, de úgy látszik, hogy inkább a negativitás ragadt meg itt erről, Óh Istenem! Ez van.

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Forrás: The History of Earth – Abridged Version

http://salrachele.com/webarticles/thehistoryofearth.htm

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!