Metatron Tyberronn: 2015 Élő Kristályos Felemelkedés 1- 2. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. szeptember 11. péntek, 08:04

Metatron Tyberronn: 2015 Élő Kristályos Felemelkedés 1- 2. rész

 

Üdvözlet Mesterek!

 

Metatron Vagyok a Fény Angyala, és forró ölelésekkel köszöntelek bennetek a Feltétel nélküli Szeretet Teréből!

 

2015. van, az Új Föld 3. éve, és most ténylegesen és logikusan is az Új Föld egyik olyan éve, amelyben frekvenciálisan is elkezdett formába alakulni a változás, 2012 vége óta a ti 2013-as lineáris évetektől kezdve. És ettől kezdve vizsgáljuk mi is figyelmesen a 144-es Kristályos Háló aspektusának aktiválását. Mert ezzel egy új paradigma hajnala köszöntött rátok Kedves Emberek, mégpedig az Új Föld harmadik évének egy nagyon is új mátrixa. És ez a pillanat, újra egy értékekkel teli eseményre hozott össze minket, ahol egyesíthetjük a gondolatainkat egy egyesített mezőbe. A geometrikus gondolatminták összeötvöződnek a vágyakkal, a tudatossággal és így minden történés, minden dolog, tárgy, minden ami volt, vagy valaha is lesz, a gondolat kristályos-elektromos megnyilvánulásaként jön létre. És most összekapcsolódunk ebben az ülésben a Kristályos Szolgálatban álló Ra-Tyberonnal.

 

Kedveseim, jelentős változások zajlanak a Földön és ezek, változásokat váltanak ki a Kozmoszban is. Minden égitest, minden bolygó, minden csillag és hold a galaxisotokban egy új harmonikus szimfóniában játszik együtt és ezzel is támogatják a Föld felemelkedését. Már jóval ezelőtt elmondtam nektek, hogy eddig a vallási hitrendszereitek kizárták magukból a tudományos megközelítéseket és a tudományos élet nem vett tudomást a spirituális megközelítésekről. Az Új Földön mindkettőnek csatlakoznia kell egymáshoz teljes mértékben. És így kövessétek Kedveseim ezt a csatornázást is, mert ennek a következtetéseit hemzsegni fognak az úgynevezett spirituális, valamint a tudományos megközelítésektől. Arra kérünk bennetek, hogy nagyon figyelmesen hallgassátok, és ne ragadjatok le a részleteknél. Azért is mert, mi az úgynevezett 3. nyelven kommunikálunk, így osztjuk meg a mondanivalónkat, és ezek mindegyik eleme, tartalma kódolva van. Olyan módon kódolt, hogy még azok is, akik nem tartják magukat tudósnak, vagy szakértőnek, azok is a magasabb elméjük segítségével felfoghassák és megérthessék egy spirituális szinten is azt, amit most megosztunk veletek.

 

A Kozmosz tehát megváltozik és a fizikaiság, anyagvilág kiterjed benne. Amikor felfedeztétek a Fizikaiság Törvényeit, akkor azt hittétek, hogy azok kőbe vannak vésve, de most megváltoznak ezek és kiterjednek, és ez a kiterjedés multidimenzionális. Így azt is fel fogjátok fedezni, hogy a gondolat, az isteni gondolat az alkotója, teremtője mindennek és egy integrált részei vagyunk mi is ennek a teremtő gondolatnak. Az Új Földön még léteznek megrögzött és nagyon keményen kitartó agytrösztök, akik támadják és ellehetetlenítik, akadályozzák a fiatalabb generációt képviselő szorgalmas tudósokat, kutatókat, akik tisztában vannak azzal, hogy egy Intelligencia Tudatosságának jelenléte van mindenhol a Kozmoszban és így a fizikaiság, anyagvilág átalakulásában, változásában is. Ez nemcsak arról szól, hogy felismeritek, hogy nem vagytok egyedül, hanem arról inkább, hogy a teremtés, nem a véletlen műve. Van egy tudatos intelligencia, egy irányító erő az anyagvilágban is. Már korábban elmondtuk azt nektek, hogy azok a bizonyos lények, tartják a Fizikaiság Törvényeit, akiket Angyaloknak hívunk, és azt is elmondjuk nektek továbbá, hogy a Kozmosz is tudatossággal rendelkezik. A bolygók, a csillagok, a holdak és még az általatok „semminek” nevezett dolog is él, és tudatos és tisztában van mindezzel (az isteni tudatossággal), és segítik, támogatják az emberiséget.

 

A Kristályos Váltás


Mint ahogy azt már tudjátok, olyan mágneses portálok léteznek a Földön, amelyek begyűjtik, összegyűjtik a Nap hatalmas energiáit. És ahogy ezek a kristályos portálok begyűjtik ezt a plazmát kibocsátó tiszta koherens kristályos fényhullámokat, akkor minden erőforrás megváltozik és megváltoztatja a Föld elektromágneses és kristályos mezőit, valamint a tiéteket is. A Szaturnusz rendszer egy felgyorsított koherenciát generál, amely segíti a Földeteket a felemelkedésében, amely igazából egy planetári/bolygószintű felemelkedés (egy magasabb valóságba kerülés és kiterjedés). Ezt úgy lehetne igazából meghatározni, hogy a Föld dimenzionális mátrixa egy magasabb kristályos rezgésbe változik át. És éppen ezért a Kristályos Háló/Rács egészében megkapja a Szaturnusz rendszeréből a kristályos kódokat. A Szaturnusz újraindító rendszere jelenleg jelenős szerepet játszik így a bolygó változásában. Különösen a környezeti változásokat és az energiaváltozásokat kódolja a Kristályrács  valamint a Kristályos Naplemezekre és a az Arkansasban és Brazilíában lévő kristályos örvényekre lesz hatással.

 

És ez egyidejűleg egymást erősítő kölcsönösen előnyös hatással van az emberi testben zajló opálos szilícium kristályos alapú biológia változásokkal. A szilícium az egyetlen olyan elem amely képes felváltani, helyettesíteni a szenet (a szén alapú életformát). Csak a szénnek és szilíciumnak vannak olyan vegyértékszámuk (és más tulajdonságaik) amelyek szükségesek az ember biológiájának fenntartásában, támogatni azt. És ezt először Dr. Carl Sagan sejtette és egy rendkívüli látnok, egy szent tudós volt. És valóban az emberiség testének biológiája van változóban és most ez az átalakulási folyamat történik, amikor a jelenlegi szén alapúból, szilícium alapúvá vált.

 

A ti írói szempontból termékeny Edgar Caycetok már beszélt erről nektek, hogy egy új emberi testszerkezet van születőben és felépülőben (1998 után), a 21. században. És ő ezzel abszolút tisztában volt és ezen az úton ment tovább. A Kristályos Váltásra úgy tekintett, mint a 6. nagy korszakra, ha a korai Atlantiszi keverék, keresztezett rasszok megtisztulását is számításba vesszük, akkor ez az 5. forma (alakváltás).

 

Szerkesztői megjegyzések: John Van Aukentől idézzük (A Világkorszakokra vonatkozókat)

A Maja-Azték 4 Napkorszaka és az 5. Világkorszak nagyon jól megfelel az eddig megalkotott 4 fizikai test szerkezetének leírására, és a következő hatalmas változást írta le Edgar Cayce az Akasha Krónikába (Akashic Records). Ő így sorolja fel a következő korszakokat.: 1. és 2. korszak Mu volt az Anyaföld, a 3. Atlantisz, a 4. az Éden, és az 5. a Noé által jelzett történettől kezdődött. Az első négy korszak mindegyikét, Cayce úgy azonosította be, hogy azok egy új testtípust, vagy más szóval „gyökérfajt” jelentettek egyben, ahogy persze ezt ő nevezte el annak. Noé korszakának kezdete volt az, amikor elkezdődött kifejlődni egy új testtípus vagy gyökérfaj, amely jelei már elkezdenek majd megmutatkozni a jelenlegi új évezred korai századaiban.

 

És Kedveseim, jelenleg ez történik, mert a kristályos fizikai változás logikus és összefügg azzal, ami az emberiség biológiai változásához vezet, amikor megkezdődnek a hatalmas kristálymezők kódolása a Földön.

 

Nagyon régen Atlantisz ősi Misztérium iskoláiban egy nagyon, magasan művelt tudós papság az Egy Törvénye (Atla Ra) papsága már fény- és hanghullámokkal, frekvenciákkal programozta a kristályokat. Így a kristályok által kibocsátott hullámrezgés rendkívül jótékony hatással rendelkezett. Ezért is használták az emberi energiamező kiegyensúlyozására, megerősítették velük az egészségüket, gyógyították a betegségeket, valamint ébresztően hatottak a magasabb dimenziók eléréséhez. Többek között képesek voltak másvilágokra megnyitni interdimenzionális csatornákat és különösen az Isteni Önvalójukkal való összekapcsolódásra. Ezek mind nagyon különleges fénytani hatással rendelkező kvarckristályok voltak, homorúra és domborúra formázva, csiszolva, amelyek így lehetővé tették azt, hogy befogadják, és majd felerősítsék a fény- és hanghullámokat, amiket aztán a látványos közösségi használatra (pl. gyönyörű színekkel világításra) állítottak. Ezért is hívtak őket Mester Phi kristályoknak.

 

Tehát nem véletlen az, hogy a közszolgáltatásokat ennek megfelelően a jól-képzett Atla Ra kristályspecialistái irányították, működtették, Brazilíában és Arkansasba. Leszálltak a kristályokért akár milyen mélyen is voltak. Így tehát bizonyos kristálymezőkbe bejáratot alakítottak ki e földek vidékén.

 

Így aztán logikus az, hogy Arkansasban és Brazília kristályos örvényei a biológiai változás középpontjaivá fognak válni, megkönnyítve a DNS változások okozta fizikai átalakulásokat az emberekben, szén alapúból-szilícium alapúvá. És kedveseim a kvarc: szilícium alapú, a kvarc kristályok szilícium frekvencia adó-vevők.

 

2012-ben a Kristályos Háló teljes terjedelmében a helyére került. A Mágneses Háló, bizonyos értelemben 1-3. dimenziósra csökkentette a lehetőségeiteket, míg a Kristályos Háló 5-12 dimenziós kiterjedésben működik. Kryon a Mágneses Szolgálattól, már csatornázta 2002-ben azt, hogy Atlantisz egykor a mai Arkansas területén létezett. A mi csatornánk James Tyberronn is részt vett ezen a konferencián és ennek az amúgy termékeny csatornának az üzenete arra szolgát számára, hogy beindítsa Tyberonnt a Kristályos Szolgálat által, hogy megkezdje munkáját. James Tyberonn Arkansasban született és nevelkedett, majd 7 évet töltött, Brazília kristályos területén. Mindez azért volt így megtervezve, mert mind Brazília, mind Arkansas egykor Atlantisz területe volt és Tyberonn Atlantiszban akkor, mint az Atla Ra Egy Törvénye jóindulatú tudós papja volt. Lakóhelyein, Arkansasban és Brazíliában ébredt rá tudására, küldetésére, és arra is, hogy a kristályos kódok benne vannak és valójában majdnem mindenkiben, akik az Egy Törvényét képviselik. És ezért is ez az a munka, amit most végez. Ez az oka annak, hogy üzeneteket küldünk Tyberonn csatornáján keresztül, amely munka azon alapszik és folytatódik, amit együtt végzünk vele, inkarnációkon keresztül. Azért is logikusan itt volt Atlantisz egyik kolóniája, mert Arkansas jelentős kristálymezőkkel rendelkezett. Éppen ezért állították fel itt a kristályokat a föld felett és alatt egyaránt, programozták és kódolták őket. Arkansas felszíne alatt hatalmas szakadékok tátongnak és ennek köszönhetően az ősi Atlantiszi korszak számos szerkezete még a mai napig is megtalálhatóak ott. Ezek közé tartoznak a hihetetlen alagútrendszerek, hálózatok és egy hatalmas laboratórium-együttes is még megmaradt, amelyet akár egy hiperdimenzionális közlekedési-szállítási állomásnak is nevezhetnénk. …Egy Föld-kapu Poseidába (Atlantisz szakrális központjába), és egy másik pedig egy csillagkapu a Plejádokra vezetett. Ez utóbbit továbbra is fenntartja, üzemeli a Szíriuszi - Plejádi Szövetség. Vannak ősi lakóépületek és építmények is még Atlantisz kristályos szakadékai mentén, amelyeket továbbra is használ az úgynevezett „kék bőrű” faj.

 

Így aztán már kifejtettük azt, hogy ez az oka annak, hogy a bolygó és az emberiség kristályos átalakulása innen fog elkezdődni. Először a plazmikus és fotonikus kódolt hullámok fogadásával (megj.: univerzumból, Napból, naprendszer bolygórendszeréből, üstökösökből, meteoritokból) a Föld kristályos régióiba, és ahogy azt előre jeleztük a Szaturnusz rendszer közreműködésével. Közületek azoknak, akik a Föld sűrűn lakott északi féltekéjén éltek, először érezhetően az Ark (Arkansas) kristályos örvényén keresztül fog megtörténni. A Szent Ark kifejezés Arkansast rejti, de még számos jelentése is van. Arkansas egyedülálló földtani értékekkel rendelkezik, kristályos kvarcokkal. Mágneses mezők, Kimberlit-gyémántmezők (Kimberlit: gyémántok lelőhelyét rejtő földtani képződmény, alkáli magmás kőzet) minden egyes államban megtalálhatók és különlegesen egyedüliek és valóban hihetetlenül gyönyörűek, élő vízrendszerek, ritka élő vizek, különleges termálvizek, olyan vizek, amelyeknek jótékony rádium tartalma van mind megtalálhatóak itt. És mindezek mellett olyan geometrikus területek, amelyek Arkansas kristályos mezejére tökéletesen vannak tájolva, és ezek közepére tájolt bolygó és csillagpozíciók, amelyek kiterjesztésével továbbíthatják a kódolt rezgéseket a Föld valamennyi lakott része felé. Az emberiség kétharmada az Egyenlítő fölött, míg egyharmada az alatt él.

 

Ennek megfelelően Arkansas és Brazília egyidejűleg összekapcsolja őket, megkapja és átadja az energiákat, és a kristályos váltás elosztópontjaként szolgál, ami a Földön és az emberiségben most zajlik. És Mesterek, a változások még csak most kezdődtek el és az emberiség változásában egy új kristályos test kezd kialakulni Ilyen módon először Arkansas és Brazília fogja elsőként és eredetileg fogadni, venni és átadni, szétosztani ezeket a kódokat. Ez a két erőcsomópont tudja leghatékonyabb fogadni azokat, mert a kvarc egy rendkívüli kristályos adó és vevő tulajdonsággal rendelkezik. Arkansas és Brazília kapja így meg és szállíthatja, oszthatja szét a kristályos kódokat a bolygó más területeire. Nagyjából ugyanez a helyzet játszódott le a 12-12-12 idején is. És igazából később meg is fogjuk veletek osztani a másodlagos elosztópontokat ezen a csatornán, de ne feledjük el hogy a két elsődleges Arkansai és Brazíliai relé osztja el először a másodlagos és harmadlagos pontokra a kódolt rezgéseket. Erőpontokra, erőcsomópontoknak, szent helyeknek, örvény átjáróknak/portáloknak és hálópontoknak adják át tőlük, akik aztán majd tovább terjesztik a változások kódjait. Azt mondjuk nektek, hogy a tengelyirányú erővonalak, leyvonalak és hegyi energiaáramlások kristályos természete megváltozott, mégpedig a 2015. áprilisi, kettős mega tandem fogyatkozás után. Ezért is nevezik ezt Tyberonn után Colorádói Felülírásnak, amely valójában globális méretű volt.

 

Referenciaként olvashatjátok: Metatron-Tyberonn Chanel: The Colorado Upshift közvetítésében.

 

Most 2015. utolsó harmadában (szeptemberben) egy másik jelentős mega-fogyatkozás történik és ez egy extra időzítéssel kitolódik az őszi napéjegyenlőség és a téli napforduló közé az északi féltekén. A Déli Bika és Oroszlán csillagkép „hullócsillagai”, mindkettő, mint üstökösök ivadékai, az életforma váltás  kristályos kódokat hoznak majd magukkal, és elkezdik letöltésüket. A decemberi téli napforduló idején ezt a kódolást követik és tovább erősítik az Ikrekből és a Medvékből (kis- és Nagymedve csillagképek) érkező meteoritok. És mi ehhez még azt is hozzátesszük, hogy a népemlékezet, néphagyományaitok, meséitek, tele vannak az erre utaló asztronómiai és meteor-üstökös eseményekre való utalásokkal és azok hatásairól szóló történetekkel. Az ősidőktől a modern időkig bezárólag használják a meteorok megjelenésével kapcsolatosan: „Válasszunk magunknak egy csillagot”, vagy Kívánjunk valamit a csillagok alatt”. Ezek az őseitektől jövő mondások, akik ismerték a meteorok energiáit, aztán megőrződtek az időn át való utazásotokon. Az ilyen jelenségek által generált energiák, bőségesen érkeznek és átfürdetik a bolygót az életerővel kódolt energiák hullámaival, a kristálytudatosság egységeivel, amit Adamanti Esszenciának vagyis Akasha-nak nevezhetnénk. Ennek megfelelően ezek a kódolások felerősítik Arkansas és Brazília kristályos rétegeit. Éppen ezért a mi Kristályos Összejövetelünk időzítésének is ez az oka. Így közvetlenül is ezért fogunk csatornázni Szent Arkansasban a Mega Kristályos Örvény Portál mentén.

 

 

 

 

Az Élő Kristályok egybegyűjtik a kódolt Akash-át

 

Most elmondjuk nektek azt, hogy hatalmas kristályok vannak Arkansas földje alatt, és ezek közül néhány hihetetlen méretű. És ez utóbbiakat az Atlantiszi Atla-Ra jószándékú tudós papsága kódolta. Ezek a MesterKristályok felébrednek most, és aktívak lesznek miután 12-14 ezer évvel ezelőtt nyugalmi állapotba kerültek. Ennek megfelelően Arkansas és Brazília nemcsak a leghatalmasabb kristályos kvarc területtel rendelkezik, hanem még mindegyike magában rejti az úgynevezett „„(élet)Magvető kristályokat” is és a különlegesen gondoskodással elhelyezett „MesterKristályokat” is egy igen egyedi geológiai mátrixon belül.

 

Ez tudományos tény és teljesen logikus ésszerű folyamat, ami mesteri tervezéssel történik és világosan érthető, értelme van. Nektek már érthető, logikus azért mert közületek nagyon sokan, sőt a Földön ma élő lakosság 90%-a élt Atlantiszban. Azokban az időkben értették a kristályok működését és ismerték csodálatos tulajdonságaikat. Szóval már jóval ezelőtt jártatok itt és rezonál bennetek és érzitek, ugye?

 

Éppen ezért sokakat fogunk hívni tőletek az északi féltekén élők közül Arkansasban és a déli féltekén élőket pedig Brazíliába, hogy zarándokoljatok oda, hogy közvetlenül is megkaphassátok a változások kódjait. És ez egy régóta várt lépés, a hazatérés kezdete. Azzal hogy beindulnak a kristályos kódokat felvevő energiák és mezők, közvetlen módon is megkaphatjátok azokat, és így nagyon felgyorsítja a DNS váltásotokat. Ez mind kollektív, mind személyes szinten is megtörténik. Sokan már közületek hordozzátok ezeket a kódokat. Sokan viszont egy olyan energiát fogtok érezni amilyet már évezredek óta nem érezhettetek. Emlékezni fogtok újra, ráébredtek a nagyon hosszú idővel ezelőtti az igazi Arany Korszakotokra, amint újra ugyanazon a térségen jártok, amelyen már egykor annyira szerettetek járni, mint az Atla Ra arany lényei az Egy Törvényének családjai.

 

 

Az Egy Törvénye Arkturuszi Kristály Mesterei

 

Annak ellenére, hogy több mint 12 ezer éve szunnyadnak a hihetetlenül csodálatos kristályok a földetek alatt, azt mondjuk nektek, ahogy felébrednek…úgy 23 éven belül ez az energia időszerűen megérkezik a kódolt változás tervei szerint. És Mesterek 2038 után, Arkansas egy világszerte ismert és csodált szokatlanul ragyogó kristályos energiába fürdik majd, és Brazília csakugyan a déli féltekén. Nagyon sok Mester, akik az Atla Ra lelkei valójában, és a Szíriuszi-Plejád Szövetség Mesterei közül is tudatosan úgy döntöttek, hogy ezekbe a kristályos örvényekbe fognak inkarnálódni, Brazíliába és Arkansasba és igazából ez a folyamat már el is kezdődött most.

 

Az Egy Törvénye Arkturuszi Kristály Mesterei itt vannak már, mert Arkansas és Brazília évezredek óta vonzza ide őket. Ők a Kristály Technológia szakértői és ösztönösen értik és érzik ennek a két régiónak a fontosságát. És amikor felnövekednek, akkor majd vezető szerepet fognak játszani Arkansas és Brazília erős energiáinak hasznosításában.

 

A 23. századra ragyogó Kristály Templomok fognak állni a Pinnacle Mountain Kristályos Nap Lemezei körül és a Mount Maga, Wilhelmina, Hot Springs és Eureka Springs területein.*

 

És Kedveseim a Kristály Templomok közül néhány még most lesz megálmodva akkor, amikor ezeket a sorokat olvassátok. Az első még 2038 előtt fel fog épülni, és a többi öt is mind helyére kerül majd és 15 generáción át szolgálnak majd. És mindkét terület drámai frekvenciaváltáson esik át, sűrű különleges energiái ismertesek lesznek.

 

 

Az Arkansas-Brazíliai Örvények együttműködése és a Brazíl Kristályos Örvény


Most szeretnénk beszélni arról, hogy mennyire fontos Brazil Kristályos Örvény, amely Minas Geraisban, Tomas de Letres közelében helyezkedik el. Valójában ez legalább annyira fontos hely a bolygó déli féltekéjén, mint Arkansas az északi féltekén. Ez a két terület a legerősebb kristályos frekvenciát képviseli a Földön. Mindkettő hatalmas kristályos rétegeket tartalmaz és Mester Kristályokat is rejtenek magukban, ott ahol egykor a dicsőséges Atlantisz létezett.

Ez a két terület szabályozottan összekapcsolódik és együttműködnek egymással. Pusztán azért van az, hogy az Arkansasi Kristályos Örvényt tartják a legfontosabbnak, mert az emberiség kétharmada az északi féltekén az Egyenlítő fölött él.

De ne feledjétek el azt, hogy a Két Kristályos Örvény, mind a Brazil, mind az Arkansasi ellentétes forgássukkal összefüggésben állnak egymással, és így az ellentétes forgással szükségszerűen kiegyensúlyozással vannak a kristályos frekvencia tellurikus részének kiterjedésére. Valóban ez a két legfontosabb Kristályközpont a Földön és ez az energia hihetetlenül erős és nagyszerű. És mi most azt mondjuk nektek, hogy évszázadokon belül a Föld állapota meg fog változni. A tengerszintek megemelkednek és a földterület legnagyobb része a bolygó déli féltekéjére esik majd és a népesség legnagyobb része is ott lesz található, másként, mint jelenleg. Ez a változás fokozatos lesz, de nem katasztrófaszerű és mindenképpen be fog következni.

És ebben a helyzetben a mi csatornánk biztosítja a harmóniát. Újra elmondjuk nektek azt, amit már ezelőtt oly sokszor, hogy a Szaturnusz rendszere fontos szerepet fog játszani, 2015-ben és azt követően 2038-ig a kristályos kódolásban. Kódokat fogad Tula-ból, a Nagy Központi Napból és az Arkturuszon keresztül ezt fogadja magába a Iapetus (Szaturnusz egyik holdja) a Szaturnusz rendszerébe és ilyen módon jut el továbbítódik a Naprendszer többi részére, a Földre és az emberiséghez.

 

 

 

*(lásd még : http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=400:-az-igazi-felemelkedes-121212–true-ascension–metatron-a-feny-ura-tyberonn-altal&catid=48:2012&Itemid=77)

 

2015. Élő Kristályos Felemelkedés 2. rész

 

Újra elmondjuk nektek azt, hogy jelenleg a kristályos Szaturnusz rendszerének aktiválása zajlik és ez egy fontos előfeltétele annak, hogy jelentős szerepet játsszon a bolygó kristályos változásában. Különösen a környezeti átalakulásra és az energiaváltásra gyakorol majd hatást, amint kódolja a Kristályhálót, és ugyanakkor a Kristályos Nap Lemezeket Arkansas és Brazília Kristályos Örvényén belül. Ebben az időzített szimbiózisban az emberi test biológiája is megváltozik, mégpedig egy opálos árnyalatú, kristályos-szilícium alapúvá alakul át.

 

A Szaturnusz van a legnagyobb kristályos befolyással a Naprendszer minden szférájára. A Szaturnusz maga is egy bonyolult, összetett rendszer és mindig nagy szerepet játszott a Föld és az emberiség változásában a dualitás alatt, a földi leckék elsajátításában. A Szaturnusz így egy igazán jelentős, hatalmas energetikai és frekvenciális tényező az emberiség kristályos váltásában, ami a Kristályos Aura mező indukciójának, a Hertz féle állóhullámok által történik meg. Kedves Emberek az anyagvilági életetek, fizikai biológiátok változik jelenleg. A szén alapú biológiát egy szilícium alapú váltja majd fel.

 

Már említettem az első részben az üzenetünkben röviden, hogy több mint 7 évtizeddel ezelőtt Edgar Cayce beszélt nektek arról, hogy az emberiségnek új testalkata fejlődik ki a  21. században, és ez most kezd kialakulni …És ez logikusan összefügg a kristályos fizikával, az  hogy az emberiség biológiai vezérlésének változása megkezdődik a Föld hatalmas kristályrétegeinek kódolásával. Ezért is logikus, hogy Brazília és Arkansas kristályos örvényei szolgálják ennek a kulcsát, ahol a változások elsődleges epicentrumai vannak, amik előmozdítják a DNS változását az ember biológiájába, és annak hatására megváltozik az, szénalapúból szilícium alapúvá.

 

 

Ti is megváltoztok

Mesterek, ne ragadjatok le annál, hogy a kristályos váltást biológiai szinten csak az újonnan születettek az úgynevezett „Kristálygyermeket” fogják érinteni. Az Emberi Genom Tervrajzának kutatási eredményeiről nemrég egy terjedelmes tanulmány jelent meg. Az ott publikáló kutatók azt állították, hogy a környezeti tényezők voltak az egyik kiváltó okai annak, hogy az emberi DNS megváltozott. Mi azt mondjuk nektek, hogy ők csak a változás működésének kezdetét látják még és egy pár évtized munkája kell még ahhoz, hogy felismerjék ennek a kozmikus és sokdimenziós és isteni oldalait, amik tényszerűen hozzájárulnak ezekhez a változásokhoz is. De mégis azt mondjuk, hogy a kristályos változás nem egyszerűen az újonnan érkezőkkel, hanem veletek is meg fog történni. Minden korosztállyal, minden fajjal, mindkét nemmel azonosan, új biológiába költöztök át.

 

Az Új Föld egy új biológiai rendszert indított be és az új biológia mindegyikőtökre hatással van, változásokat idéz elő. Testetek, szerveitek minden 7. évben teljesen megújulnak. Nincs egyetlen sejtetek sem amely tovább élne 7 éven túl. Újraalakulnak. Újraindítják a fizikai járművet. És ezt a járművet indukción keresztül befolyásolják kódoláson keresztül a koherens (tiszta) fényen keresztül. Minden változás az Új Föld születésétől kezdve, azaz 3 év óta (2012-12-12-12-21) kezdődött.

 

 

Kristály-kódolású szerkezetű/szerves vizek

 

 

Kristályos kódolású természetes élő vizek találhatók Arkansas alatt. Ezek tulajdonságairól szóló bölcsességeket már régen megosztotta veletek a először a modern időkben, egy Japán ember, Dr. Emoto, amikor felfedezte azt, hogy az élő vizeknek vannak olyan kedvező hatásuk, amelyek kristályos mintákat tartalmaznak. Valójában Dr. Marcel Vogl volt az első a mostani időkben, aki újra felfedezte az ilyen tulajdonságaikat ezeknek, a vizeknek. Azt mondjuk nektek, hogy ezek a vizek, ahogy a földalatti forrásokból a felszín felé tartanak, úgy Arkansas Kristályos Örvényének a vízbázisába kerülnek és rendkívül kedvező, jótékony hatással rendelkeznek. Az élő vizek kristályos kódokat tartalmaznak. Közületek, akik hívást éreznek a Kristályos Örvényhez, arra ösztönzünk benneteket, hogy igyatok ezekből a vizekből és fürödjetek meg a forrásokban. Ezek egyedülálló szerves vizek, nemcsak kódolt elképesztő hatásuk miatt hasznosak az egészség fenntartására, hanem a biológiai váltás gyorsabb indukcióját is lehetővé teszik. Még időbe telik, az hogy megtanuljátok hogy az életerő és az egyedüli, példanélküli tellurikus változásokat ezek a vizek kódjai hordozzák magukon belül. Ahogy ezek a vizek átáramlanak a kristályos rétegek felett Arkansasban, magukba veszik, felveszik az Adamantin Esszenciát az Akash-at. A ti Marcel Vogeletek nagyon is tisztában volt ezzel, hogy milyen kedvező hatásai vannak ezeknek a kristályos vizeknek, mert ezek Phi kristályok rezgésével feltöltött vizek. Könnyen elképzelhetitek, hogy a természetes vizek potenciái milyen hatással lehetnek, amikor keresztül áramlanak a kristályos mezőkön. Edgar Cayce már beszélt ezeknek, az ásványoknak a teremtői potenciáljairól, a drágakövek és a strukturált/szerves vizekkel kapcsolatban.

 

Megjegyzés James Tyberonntól: Erről a 3. részben a Kristályos Víz Örvényeknél lesz szó részletesebben ezen a csatornán, valamint a meteorok hatásairól is.

 

 

Kristályos Kód Közvetítő Relék

Most a meteorok kristályos esszenciáik és a Szaturnuszi kódok befolyásának alapján ezek az energiahatások továbbítódnak a kvarc kristályokból a vizekbe. És ismét hangsúlyozom Drága Szíveim azt, hogy a kvarcok szilícium alapúak és Arkansas és Brazília kvarc kristályai rendkívül erősek, nagyon különleges egyedi szilícium-oxid fogadó és továbbítók Nagy tudatossággal bírnak és felébrednek arra, tisztában vannak abban arról, hogy mi a feladatuk. Az ő szerepük az Ébresztésben az, hogy  felébredésbe kódolják az Új Földet és az emberiséget.

 

Ezeket, a kódokat így már fogadhatjuk Arkansasban az északi, míg Brazíliában a déli féltekén. Ezek a kvarc rétegek továbbítják a kódokat majd az egész Földön a megfelelő helyekre.

 

Az elsődleges vevőállomások:


Arkansasból:

USA: Herkimer-New York, Asheville-North California, Rio Grande Rift-Colorado, Cascades-California, Sedona-Arizona, Európai Alpok-Olaszország, Franciaország, Németország, Svájc, Urál Hegység, Andok-Kolumbia, Spanyolország-Pireneusok, Bulgária, Tibet, Kína, India (Himalája), Nepál, Sri Lanka, Oroszország (Urál Hegyég és Szibéria), Skócia (Caimgorms Hegység)

Brazíliából:

Andok: Peru, Bolívia, Chile, Ecuador, Argentína, Madagaszkár, Tanzánia, Indonézia, Ausztrália (NSW-Queensland és Uluru), Új-Zéland (Granatic Coastal Körzet)

A koherencián/ a tiszta fényen keresztül generált mező hatással van a Mer Ka Na csakra rendszeretekre és közvetlen befolyással egy élénkebb optimálisabb állapotot eredményez a Szaturnusz által generált koherens kristályos hatás. És ez egy kiegyensúlyozott állapotot hoz létre, idéz elő. Azok, akik még sokkal inkább egy kiegyensúlyozatlan, tisztátalan állapotban vannak, azokat sokkal jobban meg fogják érezni a Föld mágneses mezejének változásait, míg a koherens, tisztább állapotban levőket kevésbé fogja érinteni majd.

Az Elektro-Kristályos Aura

Legyetek tisztába azzal, hogy az emberek biológiai rendszere egy hasonló energiamezőt generál a Földön. És most azt mondjuk, hogy az emberi aura mező is megváltozik, egy elektro-kristályos (CEF: Crysto.Electric Field) mezőbe, amely nagyobb és szerteágazóbb áramkörrel, frekvenciával, potenciával és színekkel rendelkezik. Hasonlóképpen a Föld ionoszférája és magnetoszférája is megváltozik. 2012. volt ennek az extrém változásnak a kezdő éve. Még egy nagyszerű dicsősége is volt 2012-nek, amikor a planetáris Felemelkedés megtörtént. Ez egy hatalmas, intenzív frekvenciális esemény éve volt szintén, amikor a 144-es Kristályos Háló a helyére került 12-12-12-ben és a tellurikus (ásványi/kőzeti) frekvenciák drasztikusan megemelkedtek ennek következtében. Nagyon szoros összefüggés van a Föld mágneses állapota és minden ember aurája közötti kölcsönhatásról. Újra azt mondjuk nektek, hogy bármi ami megváltoztatja a Föld mágneses mezejét, az hatással van rátok is. Ez egy fizikai indukció. És az emberi aura átalakulás elektro-kristályos Mer-Ka-Na-ba lehetővé teszi azt, hogy folyamatosan és sokkal jobban kezelni tudjátok az ilyen aktiválások, okozta stresszhelyzeteket. Az új energiaáramlás, koherens fénnyel működik és a Mer-Ka-Na-val fel lesztek készülve a Föld kiterjedt dimenzionális változásaira és lehetővé teszi azt, hogy az emberi aura rezgésének áramlása sokkal erősebb lehessen.

Ezért is volt fontos az, amiért csatornázott már, az Aura Karbantartásról  szóló tanítást(Auric Maintenance), James Tyberonn a Metatroni Kulcsokban (Metatronic Keys). Az Élő drágavizek és a koherens phi kristályok használata nagyon fontos eszközök ebben a folyamatban. Szakítsatok rá időt az elektro-kristályos aura fenntartására, és vegyétek igénybe ezen energiák által kínált eszközöket és segítségükkel kombináltan használjátok az egyszeri és dupla fénytörésű drágaköveket, lapis lazulittal, amely megalapozza a „Metatroni Energia Pajzsot”. Ez nem csak megerősíti a kristályos aurát, hanem szimbiózisban segíti, és elérhetővé teszi a „biológiai koherens változást”, amely sokkal jobban vetül ki így minden egyes emberi sejtben és igazán ez az ami a Föld bolygó kristályos korszakában az emberek szívét elvezeti 2038-ra és azt követően az „Emberiség Felemelkedésébe”.

Azokat, akik inkoherens (kisebb fénykvócienssel rendelkező) állapotban vannak, sokkal jobban fogja érinteni a Föld koherens változása, míg a koherens állapotban lévők sokkal jobban fogják tudni kezelni a drámai aura-áramköreik megszakadásaiból következő mechanikus kiegyenlítést, egy kívülről jövő Hert-féle állóhullámok formájában érkező frekvencia megnövekedését a bolygón. Minden ember előbb vagy utóbb el kell hogy mozduljon a mágneses fénytest polaritásából, a kristályos fénytest nempoláris változása felé. Ez megtörténhet akár szándékos és vagy öntudatlan indukció által is. Ugyanakkor a tudatos átalakulás lehetővé tesz egy sokkal kényelmesebb, simább váltást. És ez a tudatos váltás lehetővé teszi számotokra azt, hogy sokkal jobban megértsétek a Mer-Ka-Na jellegzetességeinek működését és az aura kristályossá váltását. (Az átalakulás részleteit a Metatron Kulcsok tanítják (Metatronic Keys).

Azt mondjuk nektek, hogy a Phi Kristályok, valamint a piezoelektromos drágakövek és az opál rendkívülien hasznosak a Szaturnusz és Hold változásait formába önteni, a Föld Felemelkedésének átalakítása céljából.

Most hogy továbbfolytassuk….a frekvenciális kapacitások és az energiák a kristályos szerkezeten belül azok, amelyek lehetővé teszik és tartalmaznak más valóságokat. Amikor ezek a struktúrákat a mágneses mezők befolyásolják, akkor ezek egy átjárót, portált alakítanak ki és valóságok és dimenziók kapcsolódnak össze bizonyos feltételek szerint. A legtöbb ilyen mező a hegyvidéki körzetek és hegyvonulatok különböző és különleges pontjainál vannak, és ezek magukba hordozzák ezeknek a folyamatoknak a lehetőségeit. Arkansas egészen egyedülálló aspektusa ezek közül, így a Magnet Cove mágneses területe, amely az Ouchita Mountain régiójában található és ahol rádiumos termálforrások és kristályos kvarc és gyémántmezők vannak. Ezek olyan helyek ebben a régióban, amelyekben hatalmas jelentőségű interdimenzionális energiák áramlanak. Ezekben, a terekben az ilyenfajta energiák ingadozva, hullámzanak, de ösvényeket nyitnak meg az egydimenziós világból egy másikba. Ezek az úgynevezett „fehér lyukak” és elképzelhetetlen energiák áramlanak át rajtuk, amik összekapcsolják ezeket a különböző valóságokat. Az itt lévő kristályok energiafogadó és jelátalakító-továbbító szerepet játszanak. És ki szeretnénk hangsúlyozni azt, hogy ezek olyan egyedülálló, rendkívüli és összetett energiák, amiknek a jellemzőit még nem ismertétek fel. De ami történik ezen a területen, éppen ezért gyarmatosították ezt a térséget Arkansasban egykor az Atlantisziak.

 

Hot Springs és a Szent Ark(ansas) Hármas Csavarodású Ösvénye


Az Arkansasi Hot Springs Nemzeti Parkban egy rendkívüli egyedülálló energia létezik, amely a multi valóságok energiamezőit foglalja magába. És ezek a valóságok kézzelfoghatóan láthatók is lesznek, amikor eléritek a megszentelt 2038-as évet. Ezeknek matematikai természetük van és így rezegnek. James Tyberonn csatornája nagyon is tisztában van az ilyen területekkel, hiszen ő személyesen tapasztalta meg egy évtizeddel ezelőtt a Talimena Ridge tetején. Ez a terület nagyon egyedi és különleges és meg is fogjuk magyarázni ezen a csatornán az üzenetünk utolsó részében, hogy miért.

Mint ahogy megosztottuk azt már veletek? Arkansas egy mega-örvény és egy eléggé szokatlan, eltérő mozgással bír. Függőleges irányú gyűrűszerű energialüktetést generál és összeigazodik vagy jobban szólva ráhangolódik a Szaturnuszi rendszerre. A legfőbb energiaörvények az északi féltekén a bolygón, körkörösen vagy oválisan az óramutató-járással ellentétes irányban áramlanak. De az Arkansasi örvény áramlása nagyon különleges egy ide-oda váltakozó örvénymozgás. Mozgása az óramutatóval ellentételesből visszavált az óramutató irányába és ezt 120 fokonként háromszor különböző szögfordulattal teszi meg. Az előre-hátra mozgás váltásai egy egészen rendkívüli, szokatlan és egyedi és meglehetősen erős felhajtóerejével kristályos, mágneses és víz energiákat generál (háromfajta energiát egy fordulattal) és rendez össze. Ez az energia Arkansasban háromfajta tellurikus/ásványi erőforrás, amely működteti ezt a háromszoros csavarodású mezőt.

Ezeknek a hármas energiáknak a központjuk Talimena Ridge-ben, a kristályos csúcspontjuk pedig, a Hot Springs és a Mount Ida területén, míg a vízenergiák központja Eureka Sprinsben vannak. A három energia három egyedi forgásszöggel működik, amelyek a hármas-csavarodású örvényen keresztül szabályozza a Toltec Mounds mentén levő Piramisokat és belekódolják az energiákat a Pinnacle Mountain mentén lévő Little Rockba. Az örvény egyedi mintázata, fogadó és továbbító csatornaként, hihetetlen lökésszerűen generál energiát,.

Már beszéltünk Arkansas különleges geológiájáról, hogy mennyire sokkal jobban egyedi, mint ahogy azt a geológusok felismernék. Arról is ejtettünk már szót, hogy a rendkívül ritka energia-kombinációs geo-mezeje miatt gyarmatosították és fejlesztették az Atlantisziak ezt a területet. És ez magyarázza meg azt, hogy Arkansasban minden egyes ásványi réteg egyidejűsítve van és összeötvöződve egy egységes homogén frekvenciális „koktélt” alakít ki. Ez nagyon is különbözik más kristályos mezőktől, mert magnetithez közelítő potenciája van. Mágneses és kristályos frekvenciájának keveréke egyedülálló rezgést biztosít. És ez a kombináció lehetővé teszi a rezgő mátrixát arra, hogy a rendkívüli beáramló élő, dinamikus vízenergiákat, és a gyémánt rudak rezgését felvegye.

Ez az oka annak, hogy a Szíriuszi-Plejád Szövetség földalatti bázisai e területek alatt vannak. A természetes kvarc, kristály, gyémánt és mágneses rétegek köveinek ritka ásványi kollázsa összekapcsolódik a szent geometrikus Piramisokkal és a természetben való kivetüléseikkel összeegyeztetik ezeket az energiákat. És ezek az energiák összetetten összefonódnak egy Hertz-féle állóhullámban.

 

Már évezredek óta érkeznek energiák Arkansasba, és ezeket hasznosította az Atla Ra (az Egy Törvényétől), több mint 25.000 éve a technikai fejlődésére. A múlt „maradványai” felszíni piramisok még mindig léteznek így a Toltec Mounds-ban (State Park), amely Hot Springstől keletre van. A Szíriuszi-Plejádi Szövetség, a Toltec Mounds alatt az Atlantiszi idők óta felügyel, őriz egy óriási földalatti piramist….valamint az Atlantiszi Mester Kristálykódokat is őrizték itt. Ez az egyik oka annak, hogy nagyon sok űrhajót észlelhettek a Kristályos Örvény felett. Arkansas területén három ilyen a Mester kristályoknak felállított bázis létezett.

 

Ezek olyan téridő pontok, amik kettős (oda-vissza) közlekedést biztosító térgörbületeknek is nevezhetnénk, amik multidimenzionális hatalmas energiák potenciáljait tartalmazzák. A bolygótokon keresztül az  elsődleges téridőpontokon, így Arkansasban, a dimenzionális valóságok egyesülnek és ezen kível jelentős számban vannak még alsóbbrendű (másodlagos, harmadlagos) pontok. Az Atlantiszi Nap Lemezek az elsődleges pontokba lettek egykor elhelyezve. A 12 elsődleges Atlantiszi Nap lemez pontok a következők:

 

 

A 12 Atlantiszi Nap Lemez

 

7 Az északi féltekén:

1, Arkansas Kristályos Örvény

2, Skócia –Roslyn Kápolna Örvény

3, Oroszország – Urál Hegység, 51. szélességi fok

4, Oroszország – Bajkál-tó 51. szélességi fok

5, Egyiptom – Izrael –Gizától a Templom Hegyig tartó Örvény

6, Sri Lanka

7, Kína – Xi’An

 

5 A déli féltekén:

1, Ausztrália – Uluru

2, Afrika – Tanzánia Kilimandzsáró hegy

3, Brazília – Minas Gerais Örvény

4, Bolívia - Titicaca-tó Örvény – Napsziget

5, Moorea – Tahiti (Francia Polinézia)

 

Mindegyik, 12 Nap Lemez (egyenként) rendelkezik 12 hálózati csatlakozó csomóponttal (szatellittel). Így a bolygó rácsszerűen elhelyezett hálózatát a 12 a négyzeten elv alapján 12/144-esnek nevezhetjük. Vannak tehát olyan bizonyos pontok, ahol az összes dimenzió és mindenegyes valóság összehangolódik. Van, amelyik a tér-idő kontinuumát hangolja össze és tisztán matematikai és szent geometriai elven működik, és úgy helyezkedik el, hogy egy többirányú folyosót nyit meg a multidimenzionális síkkal kapcsolódva. Materialista valóságból az anti-anyagiba, a fizikaiból a nem-fizikaiba, a térbeliből a térnélkülibe, az időbeliből az időtlenbe.

 

Vége az 1- 2. résznek

Az átiratot közreadja: www.foldicsillagok.hu

A szerzőforrás adatai a 3. rész végén találhatók

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!