2016. ASZTRÁLIS ÉS SPIRITUÁLIS ESEMÉNYEI, ENERGIANAPTÁRA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. február 17. szerda, 09:24

 

 

2016. ASZTRÁLIS ÉS SPIRITUÁLIS ESEMÉNYEI, ENERGIANAPTÁRA


Január- Április: Fogyó Uránusz/Plútó kvadrátja

Január 3 - 4. : A Kvadránsokból meteorzápor érkezik. Csúcsidőszakában akár 40 meteort jelenthet. Úgy tartják erről, hogy egy 2003 EHI néven regisztrált üstökös maradványainak a darabkái eredményezik. Évente általában január 1-5. között érkezik meg. Ebben az évben a csúcsidőszaka, 3-án éjjel és 4.-én reggel lesz. A második negyedes Hold némileg blokkolni fogja a láthatóságát, de ez az egyik legfényesebb meteorraj lesz ebben az évben. Ha kitartóak vagyunk, akkor nagyon jól élvezhetjük ezt az előadást. A legjobb láthatósága éjfél után egy sötét helyen. A meteorok a Booties, azaz az Ökörhajcsár csillagképben fognak felvillanni, de máshol is megjelenhetnek majd.

Január 4/5. – január 25.  – Retrográd Merkúr

Január 7 – május 9. – Retrográd Jupiter Szűz 23-tól-11-ig

Január 9. Hajnalban a Vénusz 5 ívpercre a Szaturnusztól, 36 fokra a Naptól.

Január 10. – Újhold: A Hold a Földdel egy másik oldalon áll együtt, mint a Nap, így nem lesz látható az éjszakai égbolton. Ez a fázis 01:30 UTC (Magyarországon+1 óra) következik be. A hónapban ez a legjobb időszak megfigyelni a halványan látható égi objektumokat, mint például a galaxisokat és csillaghalmazokat, mert a holdfény nem akadályozza a láthatóságot.

Január 14. – Telihold: A Hold szemben áll a Földtől, mint a Nap és így teljes mértékben világítani fog. Ez a fázis 0:1.46 UTC-kor következik be. Ezt a teliholdat az indián törzsek Farkas Teliholdnak nevezik, mert ilyenkor olyan hideg van, hogy éhes farkasok összekuporodva üvöltenek a tábor körül, még Öreg Holdnak és Yule utáni Holdnak is nevezik.

Február 7. – A Merkúr nagyobb nyugati eltávolodása (a Naptól). A Merkúr bolygó nyugati irányban a lehető legnagyobb távolsága, 25, 6 fokkal tér el a Naptól .- nagyon jó alkalom hogy megtekinthessük a Merkúrt a reggeli égbolton a horizont fölött, mert a legfényesebb pontja lesz.

Február 8. – Újhold 14:38 UTC

Február 22. - Tízmilliószoros nap

Március 6. – Mars a Nyilasba lép

Március 8. – Jupiter szembenállása a Nappal. Ez az óriásbolygó Földközelben lesz és teljesen megvilágítja a Nap: Látható lesz egész éjjel és fényesebb, mint bármelyik évszakban. Ez a legjobb alkalom arra, hogy megtekintsük a Jupiter ragyogását és a nagy holdjait. Egy közepes méretű teleszkóp képes arra, hogy megmutassa a Jupiter néhány vonását és felhősávjait. Egy jó távcsővel viszont látható a Jupiter 4 legnagyobb holdja. A bolygó mindkét oldalán apró pontként fognak megjelenni ezek a holdak.

Március 8 és március 20 között folyamatosan négy planéta fog tartózkodni a tízből a Halak jegyében.

http://zoldkor.blog.hu/2016/02/07/a_teljes_2016-os_ev_asztrologiai_elorejelzese

Május 9. Jupiter ismét direktbe vált a Szűzben

Március 9. – Újhold 01:54 UTC-kor

Március 9.  – Teljes Napfogyatkozás – Halak 18 fokán

A Hold teljesen elfedi a Napot és megnyitja a Nap külső légkörét, közismert nevén a koronáját. A teljes lefedés csak Indonézia középső részén és a Csendes-óceán egyes területein figyelhető meg, míg részleges napfogyatkozás, Észak- Ausztráliában és Délkelet-Ázsia egyes vidékein látható.

Március 20. - Tavaszi Napéjegyenlőség

04:30 UTC-kor következik be. A Nap közvetlenül az Egyenlítőt világítja meg. Azonos időtartalmú nappal és éjszakák az egész Földön. Az északi féltekén ezt tartjuk a tavasz első napjának, míg a délin az őszi napéjegyenlőségnek.

Március 23. Telihold és Félárnyékos Holdfogyatkozás - Kos/Mérleg 3. fokán

A fázis 00:02 UTC-kor következik be. Ezt a teliholdat az amerikai indiánok a Féreg/Kukac Teliholdnak is nevezik, mert ekkor kezd felpuhulni a föld és előmásznak a giliszták. Másképpen: Nagyböjti Holdnak, Magformáló Holdnak, Varjú Holdnak is hívják. A félárnyékos fogyatkozás akkor következik be, amikor a Hold részben áthalad a Föld árnyékán. Ilyenkor csak részben homályosul el a Hold, nem teljesen. Legjobban Kelet-Ázsiában, Kelet-Ausztráliában, a Csendes-óceán térségeiben, valamint Észak-Amerika nyugati partján, beleértve Alaszkát is, figyelhető meg.

Április 7. – Újhold 11:24 UTC-kor

Április 18.- Június 30.  Mars Retrográd Nyilasból a Skorpióba

Április 18. - A Merkúr nagyobb keleti eltávolodása a Naptól, 19.9 fokkal. Legjobban a Merkúr az éjszakai égbolton figyelhető meg, amikor a horizonton megjelenik. Naplemente után a nyugati égbolton látható.

Április 22. – Telihold 05: 24 UTC

Az indián őslakosok, Rózsaszínű Teliholdnak nevezik, mert ilyen színárnyalatban tűnik fel, más néven: Földredobott Lángvirágnak, mert tavasszal először a vadon élő bugás lángvirág virágzik. Míg máshol: Rügyfakasztó, Termőre fordító, Tojás Teliholdnak is hívják, sőt van ahol a Hallal Bővelkedő-nek is nevezik, mert a heringek ekkor úsznak ki, hogy az ikrájukat letegyék.

Április 22-23. – Meteorzápor a Lyrából

Ez egy átlagos meteorraj, óránként 20 meteorral éri el a tetőpontját. A C/1861 G1 Thatcher üstökös maradványa, amelyet 1861-ben fedeztek fel. Évente április 16-25 között záporozik a Földre. Az idén 22-én éjszaka és 23-án reggel lehet észlelni. Sajnos ebben az évben a Telihold tükröződése akadályozhatja a láthatóságát, de ez az egyik legfényesebb meteorrajunk. A legjobb nézhetőség, éjfél utáni sötétségbe és bárhol megjelenhet az égen.

Május - Az év legnehezebb időszaka

Május hónapban a Jupiter (amely együtt áll a felszállóval) szemben áll a Neptunusszal és kvadrátban a Szaturnusszal. Ez a feszültség június első újholdján – ami az Ikrekben lesz – éri el a tetőfokát, ugyanis kereszt kvadrát lesz az égen a változó jegyekben, amelyben a felszálló-leszálló csomópontok is érintettek. Ez nagy feszültséget, bizonytalanságot és sok változást hozhat. Akiknek bolygója a változó jegyeknél (Halak, Szűz, Nyilas, Ikrek) 12-14 fok között áll, komoly sorszerű változásra számíthatnak.

http://www.vous.hu/hir/20151203-mit-hoz-2016-a-mars-eve-nem-szabad-felni-a-jovotol

Május 6. – Újhold 19:29 UTC

Május 6-7. Eta Aquarid Meteorzápor

Csúcsidőszakában óránként 60 meteor érkezik a Földre. A legnagyobb aktivitása a déli féltekén lesz, de északon is 30 meteort láthatunk óránként. A Halley üstökös hátrahagyott porszemcséiről van szó, amit az ősidők óta megfigyeltek már. A zápor, évente, április 19- május 28. körül éri el a csúcspontját. Legjobban, ebben az évben, május 6-án éjszaka és május 7-én korareggel figyelhetjük meg. Az újhold segítheti a láthatóságát a sötét égbolton, sötét helyen éjfél után. A Vízöntő csillagképben, de bárhol is megjelenhet az égen.

Május 9-én. - 12:12-19:42  UTC között Merkúr átvonulás látható

2016. május 9. A Merkúr átvonulása a Nap előtt. A jelenség a korong déli részén 11:12-18:42 között zajlik. A jelenség nagy része látható hazánkból, de 18:06-kor a Nap lenyugszik.

http://kiskun.mcse.hu/erdekessegek/20010901.html

A Merkúr bolygó közvetlenül a Föld és a Nap között halad el. Távcsővel nézve, napfényszűrővel képesek lehetünk megfigyelni a Merkúr mozgását, ahogy az áthalad a Nap előtt. Ez egy rendkívül ritka eseményén és csak bizonyos években történik meg. 209-ben lesz legközelebb, majd ezután 2039-ben. A tranzit látható: Észak-Amerikában, Mexikóban, Közép-Amerikában és Afrikában. Legjobban az USA kelti részén és Dél-Amerika keleti részén érhető el.

Május 20/21. – Wesak, Buddha Telihold – Kék Hold

Az indián őslakos törzsek Virágba boruló Teliholdnak nevezik, mert az év e szakaszában indul neki a tavaszi virágzás a mezőkön. Még Kukoricaültető Teliholdnak és Tej Teliholdnak is nevezik. Mivel ebben az évszakban a négy telihold közül ez a harmadik a négy közül. ez szintén egy ritka esemény, mert nem jön létre minden évbe. ezért is használják ezt a kifejezést: „ Hajdanában a Kék Hold idején…”. Ebben az évszakban általában 3 Telihold van, de mivel a Teliholdak megjelenése 29.53 naponta van, vannak olyan évek amikor az év első negyedére 4 esik. ezért is van egy megkülönböztető elnevezése. A Kék Hold általában 2,7 évente fordul elő.

Május 21. - Tízmilliószoros nap

Május 22 – Mars szembenállás

A Mars földközelbe ér és teljes fényt kap a Naptól és az évben ekkor lesz a legfényesebb. Éjjel a legalkalmasabb megnézni és lefényképezni a Marst. Közepes méretű teleszkópon keresztül megmutatja narancsos arcát és a bolygó felszínének néhány részlete is kivehető.

Június felé előrehaladva: Uránusz - Erisz együttállása

Június és Szeptember: Szaturnusz-Neptunusz kvadrátja

Június 3. – Szaturnusz szembenállás

A gyűrűsbolygó földközelben lesz és a Nap teljesen megvilágítja. A legjobb alkalom éjszaka megtekinteni és lefényképezni a Szaturnuszt lés a holdjait. Egy közepes méretű távcső lehetővé teszi, a Szaturnuszt és gyűrűit és annak két oldalán a legfényesebb holdjainak láthatóságát.

Június 5. – Újhold 02:59 UTC

Június 5. – A Merkúr nagyobb nyugati eltávolodása a Naptól, 24.2 fokkal.

Jó idő arra, hogy a hajnali égen a horizont felett elcsíphessük a Merkúrt, napkelte előtt pedig a keleti égbolt alján.

Június 20. – Telihold – 11: 02 UTC

Az amerikai indián törzsek, Eper Teliholdnak nevezik, mert ez jelezte az évszakban, hogy a beérett gyümölcs és össze kell gyűjteni és ez egybeesik az eper betakarítással is. Rózsa Teliholdnak és Méz Teliholdnak is nevezik.

Június 20. - Nyári Napforduló 22:34 UTC

A Föld északi pólusa a Nap felé billen és eléri a legszélesebb helyzetét az égen és a Ráktérítő- északi szélesség 23.44 fokára ér a Nap. A nyár első napja az északi féltekén, míg a délin a tél első napja.

Június 30. Mars direkt a Skorpióból

Július 4. – Újhold 11:01 UTC

Július 4. – A Juno űrszonda a Jupiternél

A NASA Juno űrszondája, az öt éven tartó utazása sorár megérkezik a Jupiterhez, 2011. aug. 5. után. A Juno poláris pályára áll az óriási bolygó körül, 2016. júl. 4-én. A Jupiter atmoszféráját és mágneses mezejét fogja vizsgálni remélhetőleg 2017 októberéig, azután belezuhan a Jupiterbe.

Július 8. - Tízmilliószoros nap

Július 20. – Telihold 22:57 UTC
Az amerikai indián törzsek, Szarvasbika Teliholdnak nevezik, mert ekkor kezdenek a szarvasbikák agancsot növeszteni. Mennydörgés/Villám Telihold és Szénabetakarító Teliholdként is nevezik még.

Július 26.- Augusztus 8: Oroszlán Kapu

Az új lélekcsoportok ekkor kezdenek összeállni, találkozni. azok a felemelkedett és felébredt lények, akiknek az lesz a munkájuk, a lélek küldetésük, hogy az Új Földet manifesztálják.

F: Celia Fenn: Earth Mastery and Finding your Soul Team in 2016.

Július 28-29 – Delta Aquarids meteorraj

Egy átlagos meteorraj, óránként 20 meteorral, a Mardsen és Kracht üstökös maradványa, ami évente július 12 és augusztus 23 között szokott áthaladni. Ebben az évben július 28. éjjel és július 29. reggel látható legjobban. A második negyedes Hold blokkolhatja a láthatóságát, de ha türelmesek vagyunk, akkor sötét helyen, éjfél után találkozhatunk velük. A Meteorok a Vízöntő Csillagképben fénylenek fel, de bárhol az égen megjelenhetnek.

Július 30. - Jupiter- Északi Holdcsomópont együttállása

Augusztus - Jupiter - Chiron szembenállása

Augusztus 2. – Mars ismét a Nyilasban

Augusztus 2. – Újhold 20: 44 UTC

Augusztus 12-13. – Perseidák meteorraj

A Perseidákat a meteorrajok közül lehet a legjobban megfigyelni, óránként akár 60 meteort is láthatunk. A Swift-Tuttle üstökösből származnak, amelyet 1862-ben fedeztek fel. Évente július 17-24 között látható, de ebben az évben augusztus 12-én este és 13-án reggel éri el a csúcspontját. A Perseus csillagképben figyelhető meg.

Augusztus 16. – A Merkúr nagyobb keleti eltávolodása a Naptól, 27, 4. fokkal.

Jó alkalom megfigyelni az éjszakai égbolton, a horizonton a bolygót megfigyelni. Naplemente után a nyugati égbolton található meg.

 

Augusztus 18. – Telihold 09:26 UTC

Az amerikai indán törzsek Tokhal Teliholdnak nevezik el, mert ebben az időben rakják le az ikrájuk a Nagy-tavak vidékén és környékén. Még Zöldülő Kukorica Holdnak és Gabonaszem Teliholdnak is nevezik.

Augusztus 23. – A Mars kvadrátja a Szaturnusszal és Neptunusszal

Augusztus 27. - A Vénusz és a Jupiter nagyon szoros és látványos együttállása, egymástól 4 ívpercre láthatóak, a Naptól 22 fokra. http://kiskun.mcse.hu/erdekessegek/20010901.html

A két fényes bolygó rendkívül szorosan lesz látható egymáshoz képest. A lenyűgöző páros, naplemente után a nyugati égbolton figyelhető meg.

Szeptember 1. – Újhold 09:03 UTC

Szeptember 1. -  Gyűrűs Napfogyatkozás – Arany Tűzgyűrű a Szűz 9. fokán

Egy gyűrű alakú Napfogyatkozás következik be, amikor is a Hold túl messze van a Földtől, hogy teljesen eltakarja a Napot. ennek az eredményként a Nap 97%-át takarja el csak. Egy látványos arany-vörös gyűrű, úgynevezett Arany Tűzgyűrű alakul ki.

Szeptember 3. – Neptunusz szembenállás

A kék óriásbolygó Földközelben lesz és teljesen megvilágítja a Nap. Ebben az évben ekkor a legfényesebb és jól látható egész éjjel. Jó alaklom lefényképezni is. Egy jó erős távcsővel is egy kék kis pontnak látható.

Szeptember 10. - Jupiter a Mérlegbe lép

Szeptember 16. – Telihold 19:05 UTC

A korai amerikai indián törzsek Kukorica Teliholdnak nevezik, mert ebben az időszakban kezdődik a kukorica betakarítása, így Aratás Teliholdnak is nevezik. Általában a szeptemberi napéjegyenlőség körüli időszakra esik.

Szeptember 16. – Félárnyékos Holdfogyatkozás - Halak/Szűz 23. fokán

A Hold a Föld árnyékának egy részén halad át és egy része sötétedik el, de nem teljesen. Kelet-Európa, Kelet-Afrika, Ázsia és Nyugat Ausztrália területén látható.

Szeptember 22. - Őszi Napéjegyenlőség 14:21 UTC

Egyenlő hosszú nappalok és éjszakák az egész bolygón. Az északi féltekén az ősz, míg a délin a tavasz kezdete.

Szeptember 27. – Mars a Bakba lép

Szeptember 28. – A Merkúr nagyobb nyugati eltávolodása a Naptól 17.9 fokkal

Jól látható a reggeli horizont felett magasan, napkelte előtt pedig a keleti égbolt.

Október 1. – Újhold 00:11 UTC

Október 7. – Drakonida meteorzápor

Egy kisebb raj, óránként 10 meteorral. A 21P Giacobini-Zinner üstökös hátrahagyott maradványai, amelyet 1900-ban fedeztek fel. A koraesti és a másnapi reggeli órákban látható. Évente október 6-10 között érkezik hozzánk. Az idén október 7-én lesz a csúcspontja. az első negyedes hold hátráltatja a láthatóságát. A Draco/Sárkány csillagképben és bárhol máshol is előfordulnak.

Október 15. - Uránusz – szembenállása a Nappal

A kék-zöld bolygó Földközelben lesz és teljesen megvilágítja a Nap. Jó erős távcsővel egy apró kék-zöld pontként látható.

Október 16. – Telihold/Szuperhold 1. 04:23 UTC

Az amerikai indián törzsek a Vadászok Teliholdjának nevezik, mert ebben az időben, amikor lehullnak a levelek az évszak bővelkedik vadpecsenyében és így készülhetnek a vadászatra. Még Utazó Teliholdnak, Vérholdnak is nevezik. 2016-ban ez az első szuperhold a 3 közül. Ilyenkor a Hold közelebb jár a Földhöz és némiképp nagyobbnak és világosabbnak is látszik.

Október 21-22 – Orionid meteorzápor

 

Átlagos meteorraj, óránként 20 meteorral, a Halley üstökös maradványai, amelyet már ősidők óta ismernek, megfigyelnek. Október 2-november 7. között van az érkezése. Ebben az évben október 21-én éjszaka és október 22-én hajnalban látható jól. A második negyedes Hold akadályozhatja a láthatóságát, de fényessége miatt ekkor is jól látható. Az Orion csillagképben, de bárhol is az égen megjelenhetnek.

Október 22. - Tízmilliószoros nap

Október 30. – Újhold 17:38 UTC

November és December - Jupiter - Szaturnusz szextilje

November és December - Jupiter – Plútó kvadrátja

November 4-5. Taurid meteoreső

Egy időben eléggé elhúzódó, de kisebb meteorraj. Ami szokatlan benne, hogy két különböző forrásból ered. A 2004 T610 aszteroida és a Comet 2P Ence üstökösből. Szeptember 7.- december 10. közötti időszakban vándorol ide. Idén november 4. éjszaka éri el csúcspontját. Az első negyedes Hold kissé akadályozza a láthatóságát, éjfél után viszont jól látható. A Bika csillagképben, de bárhol máshol is megjelenhet.

November 14. – Telihold/2. Szuperhold UTC 13: 52

Az amerikai indiánok Hód Teliholdnak hívják, mert a vizek befagyása előtt ekkor helyezik ki a hódcsapdákat. Még Fagyasztó Teliholdnak is nevezik. Szuperhold, szintén mert a hold közelebb tartózkodik a Földhöz, így nagyobbnak és fényesnek tűnik.

November 17-18. – Leonida meteorraj

Átlagos raj, óránként 15 meteorral, de van egy különleges ciklus. Körülbelül 33 évente, akár 100 meteorit is látható óránként. 2001-ben volt az utolsó ilyen esemény. A Temple-Tuttle üstökös maradványa, amelyet 1865-ben fedeztek fel. November 6-30. között érkezik be évenként. Az idén november 17-én éjjel és 18-án reggel látható. A fogyó Hold domború fénye blokkolhatja a láthatóságát. Az Oroszlán csillagképben jelenik meg, de máshol is látható az égen.

November 29. – Újhold 00:18 UTC

December - Jupiter -Uránusz szembenállása

December - Szaturnusz – Uránusz trigonja

December - Szaturnusz – Chiron kvadrátja

December 11. – Merkúr nagyobb keleti eltávolodása a Naptól 20,8 fokkal

Este a horizont felett, vagy másnap napkelte után a nyugati égbolton, jól kivehető.

December 13-14. – Geminidák meteorraj

Az egyik legnagyobb raj, óránként 120 meteorral a csúcsidőszakában. A 3200 Phanteon aszteroida maradványa, amelyet 1982-ben fedeztek fel. Évente december 7-17 között érkezik meg. Idén december 13-án este, és másnap kora reggel jól látható. A közelgő Telihold blokkolhatja a láthatóságát. Az Ikrek csillagképben, de máshol is megjelenhetnek darabkái.

December 14. – Telihold/3. Szuperhold 00:06 UTC

Az amerikai indiánok Fagyasztó Teliholdnak nevezik, mert ekkor fagyasztóan hideg levegő árasztja el a földjeiket, és éjszakák hosszúak és sötétek lesznek. Még Hosszú Éjszakák Holdnak és Yule előtti Teliholdnak is nevezik.

December 21.- Téli Napforduló 10:44 UTC

A Föld déli pólusa felé billen a Nap és és eléri a Baktérítő 23,44 fokát. A tél első napja az északi, míg a nyár első napja a déli féltekén.

December 21-22. Ursid meteorraj

Egy kisebb meteorraj, óránként 5-10 meteorral, a Tuttle üstökös maradványa, amelyt 1790-ben fedeztek fel. December 17-25. között van az éves beérkezése. Idén 21-én éjszaka és 22-én kora reggel van a tetőpontja. A második negyedes Hold korlátozza a láthatóságát. A Kismedve csillagképben és másutt is látható.

December 29. – Újhold: 06:53 UTC

2016.-ÚJ ENEGIACIKLUS KEZDETE

2008-2016 CIKLUS

1998-2007, 2008-2012-2016 KILENCES IDŐCIKLUSOK

Azonban elmondható, hogy a tudatos fejlődés mostani spiráljai a kilencéves spirálokon alapulnak.

Az a ciklus, amely 1998-ban (9) kezdődött, 2007-ben (9) ér véget.

Egy újciklus kezdődik 2008-ban (1) és ér véget majd 2016-ban (9).

Ebben a ciklusban a kulcs-év 2012 lesz

(SCH:07:06-VK2.)

2016-2017.

 

Sokkal több energiaaktivitás lesz az Egyesült Királyságban, Skóciában és Írországban. Főleg e két országban az energia halkan megváltozik, hogy csendesen felkészüljenek az ott élők megújítva kinyilatkoztatni a szuverenitásukat és erre jó alkalom lesz ez az év. 2017-ben nagyon sok és jelentős változás lesz az Egyesült Királyságban, ami nem más, mint a Római Birodalom folytatása. És ennek folyamán a 3. D-s uralkodási paradigmák és kontrollok véget érnek, megszűnnek, és azok eredője, utánpótlása is, mert már nincs olyan energia, amely képessé teszi őket a hatalmuk fenntartására. Az információk erről teljes mértékben, 2016 táján érkeznek majd meg. Ez a terület Atlantisz jelentős része, színtere volt és nagyon sok „Atlantiszi” titkot és információt tartalmaz, amelyeket visszatartottak a világunktól, és amelyek láthatóvá váltak 2016-tól kezdődően.

 

2016-2020 között viszont egy kiismerhetetlen energiaingadozás történik és az intenzív mértékben jelentkezik majd. A frekvenciális nyomás szintje emelkedni fog és mindegyik napéjegyenlőség, napforduló és fogyatkozási időszak céltudatosan és szándékoltan fogja emelni azt és ezek az időzítések mind lehetőséget kínálnak az újrakalibrálásra, a kristályos váltásra és az újrafeltöltődésre. Az ilyen energiakódolt időszakok szükségszerűek és kérjük azt tőletek hogy használjátok ki ezeket az időzített lehetőségeket amelyeket felsoroltunk korábban. Ezek az újraindító, újraenergetizáló időszakok nem engedik meg az energiaintenzitás idején azt, hogy túlterhelést okozva apátiába, vagy kiábrándultságba essetek. Ezek igen erős energiaidőszakok lesznek és Ti Földőrzők, Hálómunkások, Fénymunkások/Fénytevők hősies úttörői vagytok ennek a váltásnak és emelkedésnek, akik bátran lehorgonyozzák ezeket az energiákat és az Új Föld oly gyakori viharaiban navigáljátok, mutatjátok az utat.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=550:2016--metatroni-attekintese-aa-metatron-james-tyberonnon-keresztuel&catid=56:2016&Itemid=84

És Mesterek ti éppen egy folyamatos változások kellős közepén vagytok most. Földetek megtisztul, meg/átváltozik, és ez történik a természetben és az emberi tevékenységben, bár látszólagosan ez egy hatalmas felfordulással jár egyben a lineáris időtök folyásában, de mégis céllal történik mindez. Ami történi 2015-ben és 2016-ban és azt követően, nem más, mint egy emlékeztető/figyelemfelhívás a 2038 (megj.: A Krisztusi Fény, Teljes Fény visszatérése) és 2075 kulcsfontosságú éveire, melyeket az emberiség választott ki és rögzített egy magasabb jóság forgatókönyvében. És éppen ezért kénytelenek vagyunk emlékeztetni erre, mert a bennetek folyamatosan gyökeret verő félelem szétbomlasztó erővé válhat.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=547:-2016--az-elttuenk-allo-ev-megerteni-a-harmonikus-foeld-hurrikanjait-aradasait-es-szelviharait-aa-metatron-tyberonn-2015-oktober-23-ai-hirlevelebl-&catid=56:2016&Itemid=84

 

2016-2023 A HOSSZÚ URÁNUSZ-PLÚTÓ SOROZAT UTÁN, AZ ASSZIMILÁCIÓ ÉS REFORM KEZDŐDIK. 2018-ban az Uránusz belép a Bikába 2024-ig. A Plútó elhagyja a Bakot és a Vízöntőbe kerül 2023-ban. Az Uránusz vezette Vízöntő jegye lesz a következő 2000 év asztrológiai korának vezető szereplője. Ez a jövőbeli jegy arra szólít fel bennünket, hogy az egyéni, személyes vágyainknak összhangba kell lenni a társadalmi, közösségi vágyakkal, szükségletekkel harmonikusan. A jelenlegi Uránusz-Plútó kvadrát a következő változásokhoz vezet.: lehetővé tesz egy sokkal békésebb, társadalmi egyenlőségen alapuló világban való létezést, a jövőt tekintve.

Allison Rae

ÁTMENŐ ENERGIÁK

 

 

1994-2030. GALAKTIKUS EGYÜTTÁLLÁS/Összehangolódás

Azt szeretnénk folytatni, amit reggel abbahagytunk (a szeminárium során), folytatni az üzenetet az új energiáról a bolygón. Fele útján jártok annak a 36 éves összehangolás ablaknak, amit mi Galaktikus Együttállásnak hívnánk. Ez az év, a 2012, ezért ennek az összehangolásnak a közepén áll és az év, amikor az energia váltani kezd és az energetikai magokat kezditek elültetni és ez fogja változtatni a bolygót, innen kezdve, tovább.

Kryon, 2012. márc. A szabad választás átkalibrálása

http://dimenzio-uzenetek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1201779

 

1994 - 2012 - 2030. KRYON – GALAKTIKUS EGGYÜTTÁLLÁS

A 36 Éves Ablak

Rengeteg dezinformáció kering 2012-vel kapcsolatban, melyet azért hoznak létre bizonyos emberek, hogy minél több terméket tudjanak értékesíteni és természetesen azért, hogy félelmet keltsenek.

Tehát azzal szeretném kezdeni, hogy a galaktikus együttállás, amelyről tulajdonképpen szó van, amit jelenleg tapasztalhatunk, nem egy 1 nap alatt lejátszódó esemény, hanem egy 36 éves periódus.

…Hogyha valóban igaz az, hogy egy 36 éves periódusról beszélünk, márpedig ez igaz, akkor jelen pillanatban a 16. évében járunk.

Lehet, hogy a 17-18. évben, ennek most nincs jelentősége, a lényeg az, hogy ki tudjuk-e mutatni, hogy ami idáig történt, az a béke felé mutat.

Tehát bármennyire tarthatnak minket őrültnek azok, akik nem hiszik, hogy a béke ideje jön el, nagyon is sok dolog utal erre. Például elmondhatjuk, hogy nagyon hosszú ideje - 1987 óta - egyáltalán nem igazolódnak be Nostradamus jóslatai. Ez az elsődleges bizonyíték.

http://www.kryon.hu/2011.09.23.php

Azt kérdezhetitek:  "Mikor?" Amikor csak akarjátok. Már túl vagytok egy 36 éves periódus felén, a galaktikus együttállás szerint és 2012 a középpont. Itt van a Föld precessziójának köszönhető 26.000 éves ciklus vége és ebben a ciklusban rejlik az ígéret. Óh öreg lelkek, ébredjetek fel és kezdjétek el végre megváltoztatni ami itt van. A DNS-etek válaszolni fog! Már akár most is élhetnétek tovább.

http://www.kryon.hu/2011.09.24.php

Most munkálkodtok a kirakós rejtvényen és haladtok a váltáson keresztül, amit kilátásba helyeztünk és, ami most itt van. Gondolkozz csak: Amikor majd elérkeztek a 2012-es év második felébe, még mindig lesz 18 évetek a Galaktikus Együttállás energiájában, amiben most vagytok. Ez egy 36 éves ablak és még a félúton sem vagytok. (A napéjegyenlőség billegéséről beszél)

Ez pedig a Szellemnek a következőt jelenti: Ebben az együttállási ablakban létrejött egy energia, ami teljesen egyedülálló és 26.000 éven belül nem fog újra megtörténni. Még 18 évetek van arra, hogy megváltoztassátok a bolygót, a megnyilvánulásnak ebben a különleges energiájában, hogy elpalántáljátok a magokat. Már meg is tettétek. Már meg is történt. Adok egy próféciát ennek a 18 évnek a végére: Ez lesz a kezdete az igazi békének a Közel-keleten.

Olyan módozatait fogjátok majd látni a rejtvény megoldásának, amilyeneket soha nem láttatok azelőtt. Ebben az időperiódusban, azok a fiatalok, akik most csak tizenévesek, ők lesznek a vezetők. A legjobb úton lesznek felfelé. Olyan fogalmakról fognak gondolkodni, amelyekről ti egy régi energiában nem tudtatok. Olyan rejtvényeket fognak megoldani, amelyekről ti azt mondtátok, megoldhatatlan. Megjelennek majd olyan technológiák, amelyek majd olyan módon segítik a bolygót, amiről még csak nem is álmodtátok, hogy lehetséges. Ez a prófécia az elkövetkező 18 évre, mert ismerem a tudatosságukat azoknak, akik érkeznek és látom a bolygó legerősebb potenciáljait abban az időben - mindezt azért, mert az öreg lelkek felébredtek és tették a dolgukat.

http://www.kryon.hu/2011.12.04.php

Az emberi tudatosságnak vannak olyan tényezői, amelyek exponenciális szerepet játszanak. Nem lineáris fejlődése ez a tudatosságnak, hanem egy olyan, ahol nagymértékű, szabálytalan felemelkedések történnek. Ezért a meglepetések, amikor a dolgok esetleg nem követik a mérlegelések vagy az elvárások lineáris mintáját. Azonban, létezik a potenciáloknak egy mindent átfogó időkerete.

 

Bolygótok napéjegyenlőségének 26.000 éves együttállása egy grandiózus együttállás, a csillagászok között úgy ismert, mint a Galaktikus Együttállás. Azért nevezik így, mert a Földetek tengely-imbolygásának kezdő és végpontja együttállásban van a napotokon keresztül a galaxis középpontjával. Ez az együttállás csak egyszer történik meg minden 26.000 évben.

Annak érdekében, hogy a napéjegyenlőség tovább folytatódjon a galaxisotok egyenlítői síkján keresztül (a Tejútrendszer csíkja az égen) és, hogy elérjen ennek a ciklusnak a végére és a következő elejére, ahhoz újabb 36 évnek kell eltelnie. Ez a végső állapot körülbelül 18 éve kezdődött és 2012 pont a közepe vagy másképp, az utolsó ciklus utolsó felének kezdete. Ebből az energetikai eseményből 18 évetek maradt, mely igazából valaminek a végét jelenti és a kezdetét valami másnak.

Ez a 36 évet magába foglaló időszak a kundalini teljes letekeredésére irányuló pontenciálok időkerete. Nem találjátok érdekesnek, hogy három és félszer tekeredik a lingam köré? A három közül minden egyes tekeredés egy évtizedet jelent ennek a metaforikus kódnak az idejéből. A három és fél, az 35 lenne, nagyon közel ahhoz a 36 évhez, ameddig ez a csillagászati esemény tart, amiben most vagytok. Ez a kundalini prófécia tehát, mindig is a Föld ígéretének a metaforája volt és ami igazából 18 éve kezdődött és most tartunk a közepén (2012). Ez az a pont, ahol ünnepelni kéne - a 36 éves periódus közepén, a letekeredés felezőpontján…..

Nagyon fontos dolog, amit most tesztek. És hadd vegyék azok is tudomásul, akik majd hallgatják vagy olvassák szavaimat és azok, akik még nem is tudják, hogy ti ünnepeltek, hogy ünneplitek azt, ami elkezdi visszaállítani a bolygó egyensúlyát! Ez a kezdete az elmozdulás 18 évének, ami azt jelzi, hogy valóban túlhaladtatok a jelzésen. A kundalini majd lassan letekeredik és a középpontja majd lassan erre a kontinensre mozdul. Még nem történt meg és nem is fog teljesen még néhány évig. De a letekeredés folyamata elkezdődött. A letekeredés nem lineáris folyamat, mint ahogy az emberi tudatosság sem, de a potenciál az, hogy letekeredik és helyére kerül a következő 18 évben.

http://www.kryon.hu/2012.01.28.php

(1987) - 1994- (2012-2030)- A Galaktikus Összehangolódás előfutára a 11:11

A Galaktikus Együttállás periódusának kezdete az 1987-es 11:11 Harmonikus Konvergencia volt az előfutára, amely 2X18 éves beállítás. 2012-től nézve 18 év előtte és 18 év utána.

Az Együttállás középpontja a 2012-es Napforduló. Egy új 26.000 éves ciklus következik. A 36 éves ciklus egy energiaösszehangolás. A Naprendszer egyvonalba kerül a galaktikus középponttal. 2012-ben a Galaktikus Együttállás a Tejút közepére esik és a Föld imbolygó mozgása miatt 36 éven keresztül tart. 2012-től a Fénymunkások a kezébe kerül az irányítás.

K:13

1994.-2012.-2030.

A Föld 26.000 éves ciklusa alapján létezik egy együttállás és ebben van egy potenciális lehetőség az előremozdulásra és egy új energia megteremtésére, egy új realitásba, egy új valóságba lépésre.

Kryon:  A K betű

www.kryon.hu

 

1994-2012-2030 – GALAKTIKUS ÖSSZEHANGOLÓDÁS

2012-ben a Nagy Behangolás megtörtént. A Föld és a Tejút bejárta a 26.000 éves ciklusát. 2012. körül a Napunk együttállásba kerül a galaktikus egyenlítővel, a sötét hasadékával”, a Föld tengelye a galaxis középpontja felé néz. A galaxis egyenlítőjével való együttállás 36 évig fog tartani, azután egy új ciklus kezdődik el. minden életforma felismeri ekkor a termtőz az emberi DNSt.

Kryon: 12:76,259

 

1994-2012-2030 – 2012 ENERGIÁJA MÉG 20 ÉVIG ITT LESZ VELÜNK/KRYON

2012 energiája 16 éve itt van és még 20 évig velünk lesz. A galaxis közepével való összehangolódás így működik a maja naptár szerint. A precesszió hatása egy 36 éves tapasztalati ablak, és nem konkrétan a 2012-es téli napfordulóhoz kötődik. (Galaktikus Összehangolódás 2012-ben)

A régi energia elmegy, lehet, hogy még egy generációig eltart. Egy váltás történik a bolygón és az öreg lelkek, ezt képviselik, ők a Fényhozók, Világítótornyok.

(Kryon:2010.12.20.)

(1994-2012-2030.)

Forradalmi, gyökeres változást hozó, kihívásokkal járó nagy ciklus

Először is, ez nem egy közönséges és könnyű év volt. Voltak benne ugyan könnyebb pillanatok, de köztudomású az is, hogy mi még mindig a forradalmi, gyökeres változást hozó, kihívásokkal járó nagy ciklus (1994-2012-2030) kellős közepén vagyunk.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=522:selacia-boelcsen-hasznaljuk-fel-a-decemberi-energiakat&catid=54:2014&Itemid=82

 

2004-2030 ST GERMAIN – FÉNYMUNKÁSOK ÉS AZ EMBERISÉG FEJLŐDÉSE

 

A területek, amikre úgy döntenek, hogy inkarnálodnak, erőteljes változásokon fog keresztül menni, annak érdekében, hogy támogassák a jelenlétüket. Ez azt jelenti, hogy a sűrűbb vibrációk bármilyen fajtája AUTOMATIKUSAN át fog alakulni annak érdekében, hogy elszállásolja a vibrációjukat. Ez úgy fog megjelenni, mintha a természet felismerné őket, hogy kik is ők és ennek megfelelően válaszolna. Az előrejelzésem szerinte egy 25 éves időszak lesz, ami alatt be fognak jönni és befolyásolják az emberiség fejlődését, 2004-től kezdődően.

http://espavo.hu/kozosseg/blogbejegyzes/10821

Kuthumi és St. Germain - Az Arany Láng beavatása (hanganyaggal)

http://www.szivtanc.eoldal.hu/cikkek/arany-templom-tanitasok/az-arany-lang-beavatasa.html

 

2008- 2024. A PLÚTÓ TARTÓZKODÁSA A BAK CSILLAGJEGYÉBEN 2008-2024 KÖZÖTT. Vagyis a globális válság kialakulásától egy civilizációs emelkedés reményéig tartó korszakunk. Mit is hozhat számunkra, mire késztet ez az időszak? :

-  Lerombolja és átalakítja a korábbi társadalmi rendet.

- Az egyetemes törvénykezések ismét beépülnek az emberi törvénykezésbe.

- A gazdasági és politikai törekvések még brutálisabban próbálnak érvényesülni.

– Az emberi tudat manipulációja átmenetileg felerősödik.

– Világképek zavaros kavalkádja lepi el a mindennapjainkat.

– 2018-ig egyre erőteljesebben fognak megnyilvánulni a társadalmi elégedetlenségek.

- A családi és baráti kapcsolatok megerősödnek.

– Régi-új találmányok, tudatos kutatások eredményeinek bejelentései sűrűsödni fognak.

(B.J. szíves közlése egy előadásából)

ÚJ ENERGIASZINT MÉRÉS, 25 ÉVENTE: 1937 -1962 – 1987 – 2012 – 2038:

A KRISZTUSI ENERGIA VISSZATÉRÉSE.GLOBÁLIS, PLANETÁRIS, SZOLÁRIS ÉS KOZMIKUS SZINTŰ FELEMELKEDÉSMENNYORSZÁG A FÖLDÖN5. DIMENZIÓS TUDATOSSÁGI SZINT ELÉRÉSE

 

De ahogy mondtuk már korábban is az Emberiség Felemelkedése nem sok idő, pár generáció múlva, de be fog bekövetkezni. Azt is látjuk, hogy a bolygótok most elég kaotikusnak tűnik, de sokan közületek csak a káoszt látjátok, és egyre többen azt kérdezitek erről, miért is olyan mintha megőrült volna. Ahogy már azt mondtam, a Krisztusi Energia 2038-ban visszatér a Földre. A polaritások nyelvén ez a Fény visszatérését jelenti. Ami most viszont a jelenben történik, az részben a sötét energia haldoklását jelenti, amely a kettősség természetéből fakad, és hiábavalóan kísérli meg azt, hogy megakadályozza a Fény visszatértét. Még azt is mondtuk már nektek a Fény Visszatérésével kapcsolatban, hogy ez mindenképpen be fog következni és semmi és senki sem akadályozhatja meg. Viszont a szükséges tisztításoknak, tisztulásoknak meg kell történniük, és ez történik most valójában…..

 

Mint amit már korábban is megosztottunk veletek, a napfordulók csomópontjai (csúcsidőszakai), a napéjegyenlőségek, szintén programozhatóak és a 2015-ben bekövetkező fogyatkozások magas szinten kódoltak. Sokkal magasabban, erősebben bármelyiknél, amiket eddig már megtapasztaltatok. Az ilyesfajta fényprogramozás tovább fog folytatódni annak érdekében, hogy formába öntse a 2038-as (Krisztusi) Fény Visszatérését….

A Fogyatkozások a Hold, Nap, Föld közvetlen összehangolódását teszik lehetővé, amelyek évente négy és hét közötti esetben, alkalommal következnek be. Minél több fogyatkozás van, annál magasabb az energiakódolás az adott évben. A következő évi hetes fogyatkozássorozat 2038-ban lesz és ez ennek valóban hatalmas lesz a jelentősége. De ami jelenleg történik az szintén rendkívül fontos felkészülési időszak a változásokra.

Arról már beszéltünk nektek, hogy a fogyatkozások kódolva vannak és elvetik a megérő Fény visszatérésének magvait. Még sokszor fogunk majd erről, a jövőben, erről a csatornáról beszélni, de jegyezzétek meg, hogy minden 2038-hoz vezet.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=526:metatron-arkangyal-2015--egy-lenygoez-ev-ele&catid=55:2015&Itemid=83

2015 UTÁNI EMBERISÉG

Az emberiség hatalmas sikereket fog elérni az elkövetkezendő 10 - 15 évben, és a többség még hamarabb. Azok, akik nem ezt választják, nem lesznek képesek itt maradni, vagy újra inkarnálódni ezen a bolygón egészen addig, amíg ezt nem választják.
(Adama:4)

2015-2017. KUTHUMI – A FÖLD FIZIKAI TESTÉNEK VÁLTOZÁSAI

2015-től kezdődnek a Föld fizikai testének változásai is,

ESPAVO:2013.jan.Hírlevél- Szigeti Anti

2015-2017 KÖZÖTT SEJTHETŐEN BEKÖVETKEZŐ PRÓFÉCIA ADAMUSTÓL

3. SHOUD : "Búcsú a hatalomtól" - Adamus Saint-Germain közreműködésével,

Geoffrey Hoppe csatornázásában

Elhangzott a Bíbor Körben,

2008. október 4-én ...részlet

Miközben ti a kerítés mögé állva végignézitek, ahogy a hatalom mérge végigsöpör az egész Földön, miközben végignézitek az Európai vezetők politikai meggyilkolását a nagyon is közeli jövőben, miközben látjátok a nagy Földi változásokat, azokat a földrengéseket, amiket már jó régen megjósoltak - mert ezek be fognak következni Shaumbra a saját szemetek láttára - értsétek meg, hogy mindez a hatalom elvesztéséről szól.

http://shaumbra.wire.hu/html/visszateres3.php

2015-2018

A FÉNY HOLOGRAMJA FELÜLÍRJA A FÖLD EREDETI HOLOGRAMJÁT.

Ez a 3. Föld, amelyet saját gondolatainkkal, érzelmeinkkel teremtünk meg. És akik  nem ezzel kívánnak összhangban lenni, szétesnek és szétmorzsolódnak.

(LW:0811)

MEGVÁLTOZTATTUK A GALAXIS PÁLYÁIT

A tudósok felfedezték az Androméda-csillagrendszer egyik lehetséges jövendőbeli áldozatát is, a Triangulum törpegalaxist, amely 3 millió fényévnyire van a Földtől. Az Androméda már leharapott belőle néhány csillagot, de az egész Triangulum is spirális pályán halad a galaxis felé, amely végül elnyeli majd.

Mint McConnachie rámutatott, az Androméda és a Tejútrendszer egymás felé száguld másodpercenként 120,7 kilométeres sebességgel. Ám oly távol vannak egymástól, hogy az összeütközés csupán néhány milliárd év múlva következik be.

2015-2020 –  A FÖLD ÚJ HOLOGRAMJA - A CSOPORTTÓL

Számos esemény teljes átdolgozása a következő 7-10 évben (2015-2020) fog megtörténni. Ennek eredményeként létrejött fényhologram felülírja a Föld eredeti hologramját.

LW:2008.11.

 

 

2015-2023 – AZ  ISTENI EVOLÚCIÓ ELSŐ SUGARA EMELKEDIK FEL MEGINT A FÖLDÖN

Az Isteni teremtő akarat első sugara amely minden negativitást meg fog szüntetni, vagy közömbösíteni fog.

2015.- 2050.

A KÖVETKEZŐ KÉT GENERÁCIÓ IDŐSZAKÁBAN AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS AZ EGYETÉRTÉS VÁLIK MINDENNAPOSSÁ.

 

Kryon: 13:57.

2015. -2.200 –IG – ÉLET A 4. FÉNYBEN

KIRAEL: A Változás előtt száz, vagy annál kevesebb emberből álló csoportokat fogtok találni, akik összeülnek, és az Alapelveket tanulmányozzák. A negyedik fénybe, a Változás mélyére hatolva 500 – 1 000 ember gyűlik össze, hogy átnézzék ezeket az Alapelveket. A negyedik fényben fogtok élni 150 – 200 évig. Ebben az időben az út minden részére készen kell rendelkezésre állnotok. Erre valók ezek az extra DNS szálak. Ha ilyen messzire eljutottatok két szállal, képzeljétek el, mit vagytok képesek teljesíteni néggyel. A dolgotok az lesz, hogy átjussatok az ötödik fénybe, mely a szerelem. Ha ez egy pár száz évbe telik, még mindig a Tíz Alapelvet fogjátok gyakorolni, melyet inkább teljesítetek, mint olvassátok. Amikor az Alapelvekké váltok, akkor lesztek az ötödik fényben.

 

2010 © Fred Sterling

Contact: Lightways Publishing

3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

A magyar fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

 

Felhasznált anyagok: 2016. – Metatroni áttekintése  AA  Metatron James Tyberonnon keresztül

2016. – Az előttünk álló év - Megérteni a Harmonikus Föld Hurrikánjait, Áradásait és Szélviharait - AA Metatron-Tyberonn 2015. október 23-ai hírleve

http://zoldkor.blog.hu/2016/02/07/a_teljes_2016-os_ev_asztrologiai_elorejelzese

Valamint a www.foldicsillagok korábbi energianaptárai

Szerkesztette és közradja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!