A 9. bolygó* a Nibiru Nagytanácsának magasabb nézőpontjából PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. március 12. szombat, 11:21

A 9. bolygó*  a Nibiru Nagytanácsának magasabb nézőpontjából


A Nibiru rendre visszatérő téma manapság híradásokban, mégpedig többnyire a Föld katasztrofális változásaival kapcsolatos szörnyű, tragikus előrejelzésekkel, jóslatokkal.

Én valami olyasmit sejtek ki ezekből, mint az elmúlt napforduló idején, amikor arra utaltok, hogy ilyenkor megpillanthatjuk valójában, mert egyazon oldalon van a Napunkkal. De már túl vagyunk a napfordulón és akkor most mi van? Úgy tűnik már felfedeztek* egy másik közelítő (eddig ismeretlen) bolygót, amit aztán gyorsan a 9. bolygónak neveztek el. Jó név mi…egy pillanat alatt magyarázattal szolgálhatok erről.

Ez lenne a Nibiru, amelyet annyian várnak? Hát a nibirubeliek azt mondták erre nekem, hogy ez a bolygó nem kapcsolható össze a Nibiruval. Megmagyarázom, miért. Azért mert a ők számos alkalommal kijelentették azt, hogy a Nibiru nem egyszerűen egy bolygó, hanem egy (mini) naprendszer. Továbbá ez a naprendszer (beleértve a nibirubeliek anyabolygóját is) egy olyan csillag körül kering, amely soha nem kapott lángra, amit mi barna törpének nevezünk. Ebben az értelemben a 9. bolygó nem más, mint ennek a rendszernek az egyik, de legnagyobb planétája. Tehát ez nem a Nibiru, és nem az ott lakók anyabolygója, de nem is csillag, bár része a Nibiru naprendszerének.

Az az oka annak hogy felfedezték ezt a bolygót, mert hasonlóképpen, mint a Sednát, akkor látjuk elhaladni, amikor a Nap oldalán jár.

 

Kettős naprendszer

Ahogy azt Jaysen Q. Rand. Ph. D. elmagyarázta már az X bolygó visszatérése (The Return of X Planet) című könyvében, a Nibiru naprendszerének csillaga nem más, mint a mi Napunk ikercsillaga, és ez azért sem meglepő, mert a csillagrendszerek jelentős többsége, kettős rendszerű. Az őseink tisztába voltak ezzel és a világ minden tájáról feljegyzéseket hagytak ránk ezzel kapcsolatban. Bár a tömegeket abban a hiszemben tartották, hogy a mi csillagunk egyedi származású.

 

Vajon katasztrofális földi változásokat fog-e okozni a 9. bolygó?

Az én tudásom szerint a 9. bolygó semmiféle katasztrofális földi változást nem fog előidézni. De ahogy már azt korábban említettem némi felfordulást azért fog okozni (hiszen már látjuk is ezt). Főleg vulkánkitörések formájában. Ennek az az oka, hogy a 9. bolygó pályagyűrűjének pólusa, csomópontja összekapcsolódik a miénkkel, amikor elég közel jár a mi bolygónk mágneses magvához képest, és amikor a két pályagyűrű metszi egymást, amikor áthalad azon. Mit okozhat ez? Amikor ez megtörténik, egy kötélhúzás szerű, ide-oda rángatás szerű állapot következik be és ez tektonikus mozgásokat és vulkánkitöréseket okoz. De ismétlem, mondtam már, ez egy kisebb összezördülés lesz és van annyi erőnk (teremtő hatalmunk), hogy tömegtudatosságon keresztül, minimálisra tudjuk korlátozni ezt. És ez elvezet bennünket a következő ponthoz.

 

Van-e valójában egy magasabb célja a 9. bolygó áthaladásának?

Éppen ez volt az oka, amiért megkértek engem a nibirubeliek arra, hogy megírjam ezt az üzenetet. Azt akarták, hogy tudjuk meg azt, hogy a 9. bolygó beérkezése egy magasabb cél érdekében történik meg. A legfőbb oka pedig az, hogy katalizálják (kiváltsák) a változásokat. Amire már egyszer korábban is hivatkoztam, hogy nem véletlenül kapta a 9-es számot, hogy annak nevezték el. A 9-es szám szimbolizálja valaminek a végét és egyben egy újnak a kezdetét.

A 9. bolygó többszörösen nagyobb méretű, mint a Föld és rendkívül erős mágneses mezeje, megrángatja a miénket. Mint ahogy azt már írtam ezelőtt, amikor megrángatja a bolygónk mágneses hálóját, azzal egyetemben érzelmileg is felrázza az embereket. Teszi ezt azért is, mert a tömegtudatosságunkon keresztül, akadályoznak és szétválasztanak bennünk és kikapcsolják rendre a memóriánkat. Ez az egyik oka annak, hogy vannak nehéz időszakaink a rövid memóriánkkal kapcsolatban. Ez a kiszámíthatatlan lekapcsolás, szétválasztás és újracsatlakozás, létrehoz egy sor problémát, beleértve az álmatlanságot, ingerlékenységet és szorongást. Mert mi történik akkor, ha az ember nem alszik? Nem tudja kezelni a stresszes helyzeteket. Ez viszont azt eredményezi, hogy nem képes lecsillapítani az elfojtott negatív érzelmeket, amelyek felszínre robbannak, hogy megtisztuljanak. Így a 9. bolygó magasabb szempontú célja az, hogy katalizátorként szolgáljon a közös érzelmi tisztulásunkért.

 

Az emberi átmenetel (az egyik állapotból egy másikba)

Lévén az, hogy a 9. bolygó a Nibiru naprendszerének egy részét képezi, sokkal magasabb a frekvenciája, mint a miénknek. Így a keringési pályagyűrűjének a tetőcsomópontja maga felé rángatja (erős mágnesességével) a mi bolygónk magvát és ezzel változásokat hoz létre a Földünkön A magasabb frekvenciájú hullámainak energiái megfürdet bennünket és ezzel egyetemben kihúzza, kirángatja belőlünk a negatív érzéseinket. De ez még nem minden. Tudtommal a 9. bolygó még létrehoz egy olyan rezgést, ami lehetővé teszi az emberek átmenetelét. Korábban már említettem azt, hogy ebben az időszakban az emberek egy része csoportosan el fogja hagyni a bolygót. Azt hiszem, már látjuk ezt most. És azt is mondtam, hogy ezekből nem sokan kerülnek még át az 5. dimenzióba vagy a fölé, de megtapasztalhatják annak az idejét, hogy mi vezet oda. Azon a ponton át fognak költözni a következő helyükre, hogy folytatni tudják a fejlődésüket. Lényegében tehát a 9. bolygó energiái biztosítani fogják nekik a hazafelé vezető utat, akiknek eljött az idejük, hogy elhagyhassák a bolygót. És ismételem, a szeretteink elengedése, sokkal több lehetőséget nyújt számukra a tisztulásra és segítnek bennünk is a frekvenciánk megtisztításában, mivel elengedhetjük a múlt fájdalmait.

Zárásul: A 9. bolygó a változások hajtóerejét képviseli. Abban segít bennünket, hogy megtegyük a következő lépést egy olyan általunk teremtett világba, amire vágyunk, és amit büszkén ráhagyhatunk a következő generációknak.

 

És végezetül ajánlok erről egy linket:

nibiru-hercolubus-planet-x-planet-9-finally-found-and- announced-publicly-by-nasa-2495826.html

http://beforeitsnews.com/space/2016/01/nibiru-hercolubus-planet-x-planet-9-finally-found-and-announced-publicly-by-nasa-2495826.html

 

Jelaila Starr

Intuitive Counselor

The Nibiruan Council

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Forrás: Jelaila's Weekly Message

February 7, 2016

Nibiruan Council's Higher Perspective on Planet 9

Video: https://youtu.be/36ZHBxb6cQc

 

 

 

 

 

 

*Nagy bejelentés a Naprendszer új bolygójáról

http://24.hu/tudomany/2016/02/25/nagy-bejelentes-a-naprendszer-uj-bolygojarol/

Létezhet a Naprendszerben kilencedik bolygó

http://www.innoportal.hu/letezhet-a-naprendszerben-kilencedik-bolygo

 

Még egy érdekes link: http://beforeitsnews.com/space/2016/02/nibiru-in-all-its-glory-appears-as-the-sun-sets-brisbane-february-29th-2016-2496644.html

 

 

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 73 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!