METATRON Tyberonnon keresztül: 2017 – Az előttünk álló év PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2016. november 11. péntek, 16:19

METATRON Tyberonnon keresztül:  2017 – Az előttünk álló év


Üdvözlet Mesterek! Metatron vagyok a Fény Angyala és most ebben a megbeszélésben összekapcsolódom a Kristályos Szolgálatban álló Tyberonnal. Köszöntelek bennetek a Feltétel nélküli szeretet terében, pontosan a ”most” pillanatában, amikor ezeket a szavakat olvassátok.

Így akkor beszéljük meg az Új Föld ötödik évének, 2017-nek a tendenciáit és lehetőségeit. Ugyanakkor, most még jobban, erősebben hangsúlyozni kívánjuk, mint korábban azt, hogy a jövő a ti társ-teremtésetekkel jön létre. A lehetőségeitek folyékonyak, képlékenyek és a továbbiakban is „mozgó pontok, azaz, a ti fogalmaitokkal élve nincsenek rögzülve.

 

 

2017 „Energia-tisztítótégelyének” mintái


2017-ben az energiaáradások és az eddig megoldatlan energiák felszabadítása továbbra is folytatódni fognak, az asztrológiai erőkkel és holografikus beállításokkal kombinálva minden akadály nélkül. Mert ez egy szükségszerű tisztítás és egy nélkülözhetetlen kitakarítása a bolygónak ahhoz, hogy az Új Aranykor megkezdődhessen 2038-ban.

 

Mesterek, mi azt mondjuk nektek újra és ezt jegyezzétek meg, hogy egy asztrológiai tisztító folyamat kellős közepén vagytok és ezek a minták jó céllal, tervszerűen lettek létrehozva azért, hogy minden eddigi megoldatlan energia a felszínre kerülhessen akár egyéni, akár tömeges szinteken, hogy végre megoldásra kerülhessenek. Ti most egy intenzív tisztítás szakaszában vagytok, amely folyamat továbbra is fokozódik, erősödni fog egy hathatós frekvenciális változás szerint, amely 2038-ig vezet. És ez természetesen jelentős erőfeszítést igényel tőletek, mert az összes megoldatlan energia felszínre hozása, megtisztítása, köztük a különféle konfliktusok, egyenlőtlenségek és számos problémák annak érdekében kerülnek alkalmazásra, hogy bevezessék az eljövendő Aranykorszakotokat.

 

Bár azt mondtuk, hogy a jövő „folyékony, képlékeny”, de akkor is bizonyos események a helyükön vannak, mert valójában ez is a ti-társteremtésetek és csak a 3 dimenziós megvalósulásai vannak még elzárva, elrejtve előttetek térben és időben. És az Emberiség Felemelkedése az egyik ilyen esemény. Ezt a Keresők egy belső mély szinten tudják, akik közül ti is vagytok, de ezt fontos nem csak belső, hanem külső szinten is tudatosítani. A hitrendszereik azok, amelyekre az emberiség egyéni és tömegtudatosság szinteken alapozza meg az életét, így programozzátok be az életeteket, többnyire úgy, amit belül tudtok, azt kifelé tagadjátok.

 

A bolygó energiái 2017-2020 között zajló folyamata inkább egy átütő erősséggel sugárzó rezgéssel lehet jellemezni, amely egy intenzív frekvenciális emelkedő szinten, szándékoltan és szakaszosan történik meg, főként a napfordulók, napéjegyenlőségek és fogyatkozások idején. Ezek az időszakok mind egy újrakalibrálási lehetőséget kínálnak fel a kristályos emelkedésbe és újratöltenek fel bennetek (koherens fénnyel). Ezek az időszakok nélkülözhetetlen kódolással bírnak, és éppen ezért kérünk bennetek arra, hogy használjátok ki ezeket az időzítéseket, mert így lehetőségetek van újrakalibrálódni és újratöltődni 2017-ben nem beszélve arról, hogy megakadályozhatjátok az energia intenzitással járó túlterhelést az energiaműködésetekben, amely kiábránduláshoz, depresszióhoz vezethetne el bennetek. Ezek igen erőteljes energia-időszakok, amelyben ti FöldÖrzők, Hálószövők, és Fénymunkások hősies úttörői és bátor lehorgonyzói vagytok ennek az emelkedésnek és útbaigazítói, kalauzai vagytok az Új Föld olyan gyakran viharos áramlataiban.

 

Ti egy rendkívülien ritka energiaegyesülésben vagytok most, de ezek a frekvenciák gyakran nagyon is nehezen viselhetőek, mert jelentős intenzitással érkeznek majd és mert magukba foglalnak magasabb frekvenciális kódokat. Olyan kódokat, amelyek lehetővé teszik a Fény Visszatérését. És bár a megtisztulással kísért események látszólagosan rendetlen, kaotikus állapotokra utalnak, mégsem ez a rendeltetésük, és nem véletlenül, hanem okkal érkeznek be, ami azt jelenti hogy szükségszerű lesz minden téren a negativitás elengedése, kiengedése, hogy a Krisztusi Fény beáradásának magvetése megtörténhessen.

 

2017 erőpontjai


Február 10. Holdfogyatkozás

Február 26. Napfogyatkozás

Március 20. Napéjegyenlőség 10:28 GMT

Június 21. Nyári napforduló 04:24 GMT

Augusztus 7.  Teljes Holdfogyatkozás

Augusztus 21.  Teljes Napfogyatkozás

Szeptember 22. Napéjegyenlőség 20:02 GMT

December 21.  Téli napforduló 16:28 GMT

2017 augusztusa egy kettős mega-fogyatkozással jelentkezik majd, amely kétségtelenül 2017 legenergetikusabb szakasza lesz. Időtartamában július 28-augusztus 23. között történik meg, amelyben belefoglaltatik az augusztus 7-ei Teljes Holdfogyatkozás és augusztus 21-ei Teljes Napfogyatkozás valamint az augusztus 8-ai Oroszlán kapu hihetetlenül erős energiabeáramlása.

 

2017 mega erősségű fogyatkozási


Bár számos asztrológiai/asztronómiai energiacsúcsrajáratás lesz 2017 folyamán, de egyik sem lesz annyira jelentős, mint az augusztusi fogyatkozások idején. Ennek megfelelően ezt a csillagászati területet kell majd a fókuszotokba venni és osztozni rajta. Nagyon érdekes az, hogy az augusztus 7-ei holdfogyatkozás egy egyedüli időszakot kínál arra, hogy aktívan megvizsgáljátok az újrakalibrálási lehetőségeiteket, mert a holdfogyatkozás egy nagyon erős teliholddal elég közel lesz a 8-8-as energiaportálon. Ez egy kedvező időszak szakrális utazások megtételére és az önvizsgálatra is. Ebben az időszakban a Föld ásványainak rezgése csúcson lesz és az idő kapuja megnyílik, amely lehetővé teszi az álomjárást és a lelki látás képességét.

 

Az Újholdas Teljes Napfogyatkozás augusztus 21-én az egyike a leglátványosabb fogyatkozásoknak ebben az évtizedben, különösen Észak-Amerika egész területén. Azonban, augusztus 14-20. között a fogyó Hold időszakában, a retrográd Merkúr idejében érzelmi szélsőségek és kommunikációs zavarok lesznek tapasztalhatóak. Egy olyan időszak ez amikor a stabilitást, egyensúlyt meglehetősen nehéz elérni.

 

A fogyatkozások olyan energianyílásokkal járnak együtt, amelyekben egyesülnek a fény a bolygó frekvenciái, a földi gravitációs energiák és hatással vannak a kollektív gondolkodásra. A fogyatkozások különleges módon megágyaznak mind az Isteni Gondolatnak és mind az Emberiség kollektív gondolkodásának magasabb rezgésének a Földön. Akkor tehát a holdfogyatkozás csak teliholdnál, míg a napfogyatkozás újholdkor fordul elő. Mindkettő potenciája összeadódik. A fogyatkozásokat gyakran úgy látja az emberiség, mint egy egyedi esemény, de mondhatjuk azt, ha egy teljes hold- és teljes napfogyatkozás közvetlenül egy szakaszban folytatódnak, mint augusztusban 2017-ben, akkor a nagy koncentrációjú energiák sokkal erősebb mezeje jön létre.

 

2017 augusztusában így egy egyedülálló szimbiózisban, egyidejűségben fonódnak össze a Hold és Nap energiáinak rezgéshullámai által, amelyek olyan szinergikus hatást váltanak ki, amely mindkettőt exponenciálisan erősíti fel. Ebben a Nap és Hold  fogyatkozási együttműködésben a tandem hatás akár részleges az egyik, de ha másik teljes, vagy fordítva, ha egymásra következnek időben, akkor a hatás duálisan, mindkettőre érvényesen, teljes lesz.

 

A korábbi fejlettebb társadalmakban a fogyatkozási időszakok ismertek voltak és rendkívülien jelentős eseményt tulajdonítottak nekik, ismerték azt, hogy ezek keresztülhatoltak a Föld bolygó háromdimenziós valóságának szövetén. Az Atlantisziak „végtelenségi pontoknak” tartották őket, mert ezekben a fogyatkozási időkben a lineáris idő megáll és egy rövid ideig a az időnélküliségben, végtelenségben tartózkodik. (A fogyatkozás (eclipse) szó az Atlantisziaktól származik és az ókori Görögországban is onnan került be a jelentése a köztudatba még pedig az: elrejtőzni, titkolni valamit vagy megszűnik valami.) A fogyatkozások tehát egyidejűleg megváltoztatják a fény és a gravitáció hatását, így ekkor gravitációs anomáliák valamint torziós hatások léphetnek fel ebben az időszakban. Ezekről a jelenlegi tudományotok, mint az Allias és Saxi effektusokról vizsgálódik.

 

A Fogyatkozások, koherenciával kódolt nagyon „ütős” energiahullámokat bocsátanak ki, amelyek teljes mértékben áthatják a Földet és az Emberiséget. A Koherencia megnyitja a tobozmirigyet és az ember fizikai testének sejtjeiből és az éterikus test energiaszerkezetéből specifikus válaszokat kényszerítenek ki. Egy bizonyos értelemben az idő, ahogyan ismeritek, megváltozik a fogyatkozások alatt. És amíg ez az intenzitás fennáll, addig egy különleges módon megnyitja a harmadik dimenziós tudat ajtajait. Álom állapotban még tisztábban fogható ez a ritka fázis és az éber tudat is módosul belül különböző módon. A gondolat és az életerő kisugárzása nagyon finom módon megváltozik. A valóság ajtaja kitárul a létezés távlatai kiterjednek, a tér-idő megrövidülve megváltozik. Az „Örök Most” magasabb állapotának egyidejűsége következik be a multidimenzionális tiszta lét káprázatosan díszített világosságában.

 

Legyetek tisztában azzal, hogy a „szent helyek” olyan planetáris erőpontok a Föld területein belül, amelyek nagyobb koncentrációjú életerő egységekkel vannak felruházva. (amelyeket úgy is mondhatnák, hogy Adamantin vagy Akasha Esszenciával). A fogyatkozások egy ideig tehát kibocsátanak egy teremtőséggel bíró életerő részecske hullámzás áradást. Ebben az energiabombázásba belé vannak oltva betétként az „isteni gondolatminták és az emberiség magasabb szintű szándékai, tudatos és tudatlan szinteken. Ez az energia, különböző mértékkel hatással lesz mindenkire, akár észreveszitek, akár nem. Hogy tudatosan vagy tudatlanul használjátok, az függ a fény és tudás hányadosaitoktól. Ennek az energiaválogatásnak, a túlfűtött érzelmi állapot is része, ami majd 2017 augusztusában a mega-duo fogyatkozások alatt történik.

 

2017 Teljes Napfogyatkozása a retrográd Merkúrral párosodva felerősíti a fenti hatást és a retrográd Merkúr jellemzőit (és az összes többi bolygó mozgását). Az emberiség általi egyedi jellegzetes érzelmi hangolással van beágyazva a fogyatkozás rezonanciájának vibrációs mezejébe ez a felhangolás. Az érzelmi feszültségeket, amelyeket a jelenlegi szélsőséges „energiakoktél” okoz, a bolygón ekkor sokkal könnyebben vissza lehet terelni egy normálisabb szintre. A fogyatkozások olyan energiákat hordoznak, amelyekkel stabilizálni lehet a hormonális egyensúlyt és ugyanúgy a repüléskor tapasztalt elektromágneses ingadozást bizonyos szélességi és hosszúsági fokoknál is kiegyensúlyozhatók az emberi test és érzelmek szintén.

 

A gazdaság 2017-ben


Közgazdászaitok, pénzügyi brókereitek úgy vélik, hogy ebben az évben is számos területen a kiszámíthatatlan gazdasági-pénzügyi hullámzás folytatódni fog gazdaságotokban, melyek különböző feszültségeket fognak okozni és ezek nagy félelmeket keltenek, aggodalmakat okoznak majd. Vannak olyanok is, akik a teljes összeomlást jósolják. Kedveseim, erre a gazdasági rendszeretekre még szükségetek van, de nagyon is meg fog változni, mert a teljes összeomlás, a globális káosz nem szolgálná az Új Földet. A gazdaság teljes megszüntetése tehát nem engedélyezett. Az új gazdasági rendszeretek és módszerek már készen vannak, de az átalakuló folyamat még néhány évtizedet igényel fokozatosan.

 

De azok, akik hajlamosak követni a félelem propagandáit, legyenek készek arra, hogy az Új Föld, új paradigmájának egy magasabb frekvenciája érkezik, és arra fókuszálva manifesztálhatják egy magasabb valóság felgyorsuló lehetőségeit. Így tehát, ha valaki a pénzügyi félelmeibe költözik, (vagy bármilyen más félelembe) akkor a félelmeit fogja manifesztálni, megtestesíteni a személyes életébe, pénzügyeibe és más területeibe a társ-teremtésén keresztül. Mesterek, azt vonzzátok be, amiről a félelmeitek szólnak.

 

Bár a pénzügyi piacok szintjeinek emelkedése és esése jelen lesznek, az ilyen hullámzások nem lesznek extrém jelentőségűek. „Akik a hatalomban vannak”, a bebetonozott elit, ők azok, akik kontrollálják és manipulálják a piacokat és az üzleteket, nem fogják engedni, hogy globális összeomlás legyen. Ezt nem önzetlenül teszik persze, éppen ellenkezőleg azért, hogy megelőzzék az összeomlást, így aztán az nem is lehetséges. A pénzügyi média kizárólagos képviselői és a félelmet közvetítő tagadásban élő közgazdászok a félelmekkel táplálkoznak és nyereséget remélnek ilyen könnyű módszerekkel ettől. Biztonságotok elérésére nyersanyagok és nemesfémek vásárlására ösztönöznek bennetek.

 

Összegző gondolatok


2017 az energiák hangolásuk és intenzitásuk tekintetében sok hasonlóságot mutat és tapasztalhattok meg a korábbi évhez hasonlóan. Valójában ez az energiahangolás egyenletesen történik meg, 2010-től 2020-ig folyamatosan a szükséges energiatisztításokkal és tisztulásokkal úgy hogy az energiaszint fokozatosan növekszik. Ez nem azt jelenti, hogy nem lennének benne világos és csendes fázisai, hanem inkább azt jelenti, hogy a rezgési szintek hátterében a frekvencia folyamatosan nő, ahogy a Föld rezgése folyamatosan emelkedik.

 

Meg kell erősítenetek az egyensúlyotokat és a magatok feletti önellenőrzési képességeteket, mert valójában erre már meg vannak az eszközeitek. Ennek megfelelően bölcsen használhatjátok a drágaköveket az aura megerősítésére és a csakrák kiegyensúlyozására most, mint bármikor a múlt évtizedek során. Azért is lehetséges ez, mert mindez a tudatos élő Föld és Gaia ajándékai nektek, az erre kötött szövetsége, az emberiség útján a jövő emberiségének a felemelkedéséhez, a 2038-as Fény Visszatéréséhez.

 

Mesterek a mágneses háló szorítása csökkent és az új 144-es Háló a helyén van már és ez növelheti az életerőtöket és bátorságotokat is. A kristályos energia sokkal sűrűbben és koncentrikusabban állítódott be a 2012 utáni időszakra, mint ahogy az 2012-őt megelőző mágneses háló áramlása. Időbe telik, amíg teljesen beállítódik a kívánt szintre, de az egyre nyilvánvalóbb tiszta frekvenciája lehetővé teszi a magasabb aspektusok elérését. A kristályos frekvencia kiigazítása és a 33-as csakrarendszer aktiválása még hozhat némi instabilitást, de a tisztító fázisban megtart végig bennetek.

 

A beérkező energiák meglehetősen viharos aspektusai a tudatlanságból könnyen rosszindulatúvá válásba taszíthatnak. Ugyanakkor a frekvencia tudatos használata társ-teremtéssel a gondolatirányítással használható. Különösen segíthetnek olyan kristályos eszközök a gondolat felerősítésére, mint a Phi Vogel kristályok használata manifesztálásra, a nemes céljaitokra a magasabb szándék szerint méltányos mértékkel és terheléssel.

 

Az aura karbantartás lényegét most kell megértenetek. A Kívánt aura és áramkörök karbantartásának a lényege az, hogy fenntartsátok magatokat és mesterei lehessetek az előttetek álló akadályok leküzdésének, amik még várnak rátok.

 

És nem hanyagolhatjátok el azt is, amit annyiszor hangsúlyozunk, hogy ti mind egy exponenciálisan felgyorsuló energiában vagytok az Új Földön ahol a gondolataitok felerősítésével egy teljesen termékeny talajra találtok, és mindezeket megnyilváníthatjátok a 3 Dimenziós valóságotokba.

 

Ez az igazság kardja, de egy kétélű kard. A Vonzás Törvénye egyre hatásosabb és sokkal gyorsabban működik a 2017-es ionos váltásban és majd azon túl is. Ez egy hatalmas áldás rátok és a tudatlanságban talán egy rést vág ebbe a zónába ez a kard. Még akkor is, ha nem tudatos az ember, akkor is felébredhet ezekben a kihívásokban, mert képesek vagytok cselekvésbe vinni a gondolataitokat a tudatlanság apályában. Nincs más hely és tér, nincs máshová bújni és nem lehet a fejeteket a homokba dugni: Ennek az energiahullámzásnak az intenzitása egy olyan felébredés energiát hordoz, amely a ti figyelmeteket keresi és igényli, így vagy úgy. Ez fogja motiválni az emelkedéseteket és egy magasabb fokozatba forduló tanulásotokat. Ez, amely megkönnyíti a „kemény csapásokat” tanulmányaitokban, megkönnyíti az úgynevezett ok-okozati hatásokat, még azoknak is, akik csak megpróbálnak, rúg-kapálva fennmaradni ebben, ahelyett hogy úszna tovább, előre.

 

2017 lehet egy nagyszerű növekedés éve, az öröm és kiteljesedés azok számára, akik egy kristályos szándékkal, céllal szeretnének előre úszni.

 

Metatron vagyok a Kristályos Szolgálatban álló Tyberonnal és megosztom veletek ezeket az igazságokat

 

Szeretve Vagytok

És ez Így Van…és ez Így Van

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Forrás: James Tyberonn - Archangel Metatron - 2017 The Year Ahead -

The above channel is Copyright Protected © All Rights Duly Reserved 2016

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!