IDŐVONAL: 1945 UTÁN PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. április 12. kedd, 10:23

A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ UTÁN

 

FEMIN ENERGIA MEGERŐSÖDÉSE

A FÖLD HALÁL KÖZELI ÁLLAPOTBAN VOLT

TITKOS SZERVEZETEK BEAVATKOZÁSAI A FÖLD SORSÁBA

A FÖLDANYA SEGÉLYKIÁLTÁSA  EGY MÁSIK CIVILIZÁCIÓHOZ

AZ EMBEREK ÚGY HATÁROZTAK, HOGY A TOVÁBBLÉPÉST VÁLASZTJÁK

2. FELHATALMAZÁSI HULLÁM

ATLANTISZI KAPCSOLÓDÁSOK

BELSŐ FÖLD KAPCSOLATBA LÉPETT A KÜLSŐ FÖLDDEL

TECHNOLÓGIAI ROBBANÁS

AZ ARMAGEDDON FELÉ

KRISZTUS ELVESZETT GYERMEKEINEK ÉRKEZÉSE A FÖLDRE

A PARADIGMAVÁLTÁS ELSŐ KAPUJÁNAK MEGNYÍLÁSA


 

1945. UTÁN

Amikor Hitler végül elhagyta a bolygót, ez új lehetőségek jele volt és sok lélek született a földre Atlantisz idejéből. Amikor ezek a gyerekek felnőttek, elértek egy ébredési pontot,..

(LW:0903)II. VILÁGHÁBORÚ UTÁN

Kapcsolatfelvétel történt a Galaktikus Föderáció és a Földi Szövetségeseik között, amely egy informális kiáltványhoz vezetett, az emberiség csodálatos jövőjét tekintve.

(GF:2007.11.13)


II:VILÁGHÁBORÚ UTÁN – FEMIN ENERGIA MEGERŐSÖDÉSE

A feminin energia – és itt most arra kérlek titeket, hogy egyikőtök se keverje ezt össze a férfivel és a nővel. A maszkulin/feminin energia teljesen más, mint a férfi vagy a női test. A feminin energia egy mélyebb, csendesebb és sokkal mélyrehatóbb szinten működött. Nem volt szüksége se fókuszra, se figyelemre. Tehát ez szó szerint együtt dolgozott a maszkulin energiával, de szeretném, ha megnéznétek azokat a változásokat, amik jelenleg a világban zajlanak – és továbbra is megfigyelnétek az elkövetkezendő változásokat, mert a maszkulin és a feminin valóban újraegyesül.


A feminin energia sokkal türelmesebb, jóval kevésbé harcos típus, sokkal gondoskodóbb, táplálóbb, és ő a felelős azért a sok változásért, ami különösen a II. Világháború óta bekövetkezett a világban. Tehát legyél csendes, lélegezz, érezd át a feminin energiát az általa játszott valódi szerepe kapcsán, és ne csak azoknak a képeknek az alapján, amit magad előtt látsz. Nagyon mélyreható volt.

(T:1004K)

II:VILÁGHÁBORÚ UTÁN- A FÖLD HALÁL KÖZELI ÁLLAPOTBAN VOLT

Az univerzumban minden energiából áll, ami egy bizonyos frekvencián vibrál, és amikor a Föld tökéletesen egészséges volt, azokban az időkben, amikre nem emlékezhettek, az összes létformája harmóniában rezgett. Amikor a halál közelében volt több mint hat évtizede, egyáltalán nem volt semmilyen harmónia, semmi egyensúly a Természettel – alig volt valami fény hogy fönntartson bármilyen életformát, még a Föld sajátjáét sem. Ami most történik, a stabilizáló erők segítségével, a világotok átváltozása – a Föld megfiatalítása, és az egyensúly visszatérése – 2012-ben éri el teljességét.

(Máté2012)

II. VILÁGHÁBORÚ UTÁN -

A FÖLDANYA SEGÉLYKIÁLTÁSA  EGY MÁSIK CIVILIZÁCIÓHOZ

60 évvel ezelőtt a Föld, egy érző lélek, kiáltott haláltusájában másik civilizációhoz segítségül, hogy mentsék meg a bolygó testét, és úgy döntött, hogy ne legyen majd olyan terrorizmus, mint ami a  9/11, hogy megszabaduljon minden terrorizmustól, hogy az ő magasabb szándéka meg tudjon valósulni emelkedésében, hogy eredeti egészségét és rezgését újra átölelhesse, és az emberiség szándéka szerint is magasabb öntudatába léphessen, és gyönyörködhessen lelki megújulásában.

(Máté:080924)


II. VILÁGHÁBORÚ UTÁN - TITKOS SZERVEZETEK BEAVATKOZÁSAI A FÖLD SORSÁBA

A II. V.H. után titkos szervezetek rakták össze az úl globális konfliktust, hogy magukhoz ragadják a világuralamat.

(GF:081202)

A II. V.H. követő manipulációkról: Az amerikai kormány és a náci Németország kegyeltjeinek hazugságkampánya. Kijátszották a Náci Németország meséit, amely elnökgyilkossághoz (JFK) vezetett és bevetették félelemkeltésül az UFO álcázást.

(GF:081118)1945 UTÁN-E.T. KAPCSOLATOK MEGSZAKADNAK

A késleltetés másik oka az, hogy időt biztosít számunkra felkészíteni titeket érkezésünkre. Arra számítunk, hogy egy megfelelő pillanatban, a kormányaitok kiszivárogtatják majd létezésünket számotokra, és olyan dokumentumokat zúdítanak rendelkezésetekre, melyek bebizonyítják a különböző ET-kkel való, már a második világháború előtti közreműködésüket.

Derült égből villámcsapásként, 1945-től kezdve nem mutatkoztunk; együttműködéseink a kormányaitokkal, valamint a megfigyeléseink veletek kapcsolatban, régebbre nyúlnak vissza a történelmetek szürkeségébe, és szükségszerű már erről lerántani a leplet. Azok a dokumentumok, melyek számos kormány birtokában vannak, részletesen felfedik mindezt. A kinyilatkoztatások sorozatának következő eleme az a tény, hogy a kormányaitok az ET-kkel való illegális titkos megállapodásokon keresztül tettek szert ezoterikus technológiákra, lezuhant űrjárművekből hátramaradt konstrukciókra. Jelenleg az előrehaladott technológiák egy olyan készletét birtokolják, melyet különleges titkos-ügynökök által rejtegetnek gondosan a nyilvánosság elől. Ezen valamennyi technológiának a közzététele válik annak a hatalmas mennyiségű adatnak az alapjává, melyet az első kapcsolatfelvétel legelső fázisa során szándékozunk tudomásotokra hozni.
(GF:0410)1945 UTÁN – A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ UTÁN

Aztán jött egy következő tudatváltás nem sokkal a második világháborút követően. Amikor az emberek úgy határoztak, hogy a továbblépést választják, azt választják, hogy megpróbálnak rálelni erre a békének nevezett dologra egymás között. Azt választják, hogy közösen élnek, dolgoznak, és együttműködnek egymással, ahelyett, hogy elpusztítanák egymást, ahelyett, hogy a világ feletti hatalomra törekednének.
Észrevettétek, hogy jelenleg lehetetlen lenne bármelyik ország, bármelyik vezető, vagy bármelyik emberek alkotta csoport számára, hogy átvegye a világ fölötti uralmat? Ez nem lehetséges amiatt, aminek mindannyian szemtanúi voltunk a Második Világháborút követően

(KVT)


II. VILÁGHÁBORÚ ÉS UTÁNI ATLANTISZI KAPCSOLÓDÁSOK


Atlantidák: ALT csoport

4 központot hoztak létre:

1, Mexikó északi partja

2, Mexikó City

3, USA-Atlanta

4, Bahamák- Freeport sziget közelében

technológiájuk, kultúrájuk:

A Napenergiát használták

A Föld mágneses energiáit használták

Együtt éltek a természettel

Kémia szerek nélküli növénytermesztés

A távoli vidékekkel elektromágneses kapcsolatban voltak (nem vezetékes információk)

Elektromágneses energiával utaztak

Míg egy mai ember 1 mérföldet tett meg, addig ők annyi idő alatt 5200 mérföldet

Nyelvük: éneklő típusú nyelv volt

A családok együtt éltek

Alt utolsó korszakában ezek is 2 csoportra váltak szét

A családi alapú csoportok maradtak

A másik csoport elhagyta a családi kommunákat: (Hamas csoport)

Más dimenziókba hatoltak be

Különleges gyógyító erővel rendelkeztek,

Az élet meghosszabbítását tudták alkalmazni

Test nélküli utazásokat tettek

Ma a Bahamákon él ez a csoport és Hamas a nevük

A Hamas csoport is kettévált:

a másik Hamas csoport:

A mai Kuba, az akkori TIEN területén telepedett meg

Dimenzióutazásokat tettek

Kristály és elektromágneses energiával dolgoztak

Megtapasztalták a láthatatlanná válást

Tien templomaiban 150-300 évvel meg tudták hosszabbítani az életet

Addig míg a Mexikó városi csoport vezetője magához nem ragadta a hatalmat

Azura Tamu diktatúrája az első földi háborúkat és elnyomatást hozta magával

De Tien templomait nem sikerült teljes mértékben megszállnia, mert azok más dimenzióban voltak

A.TAMU örökké élni és uralkodni akart, de saját diktatúrája okozta a végzetét, és 550 év után el kellett távozni

Atl és Tamu energiáiból sok itt maradt a Földön

II. világháborúban és utána Tamu vissza akart térni a Földre

De volt egy csoport Fidel Castro vezetésével, akik megvédték Tien templomait, így nem tudott reinkarnálódni (lásd még: 1962)

Ezeket az energiákat tisztítják és engedik el a mai Fénymunkások

A mai HAMAS terrorcsoport a Bahamai Hamasból származik, a régi gyűlölet, bosszú és terror energiáit viszik tovább

(T:04.05.14-16)

A VILÁGHÁBORÚ VÉGÉN

A Sötétség utolsó összeesküvése, az Annunaki által irányított gazdasági elit támogatásával

(GF:091201)

A II. VILÁGHÁBORÚ UTÁN

A világmindenség sokféle lénnyel lakott. Emberszerűekkel és nem emberszerűekkel. A kormányaitok már kapcsolatban voltak és ezt titokban tartják. (1) Ezért fejlődött a technológiátok az utolsó 50 évben oly rohamosan.

Azért éltek ezen a bolygón, hogy megtanuljatok pozitívak maradni, még ily negatív világban is. Az élet értelme a tudat fejlesztése, a szív, az elme és a karakter fejlesztése egy nemesebb szinten. Spirituálisnak lenni még akkor is, ha negatív energiák vesznek körül. Ez több életen keresztül történik és több bolygón, mert a lélek mindent meg akar tanulni. Minden bolygó iskola, amelyben egy lépéssel magasabbra tudsz jutni. Minden lélek célja, hogy feljebb fejlődjön, vissza a forráshoz, a kozmikus központi tudatállapothoz. Nevezhetitek „Isten”-nek, de ez nem személy. Ez az energia, amelyből minden létezik. Nincs tudásotok az univerzumról, mert dezinformációkat adtak nektek a kormányaitok és papjaitok. Még a Föld történelmének könyveit is átírták vagy törölték a középkorban.

A földönkívüliek településeiről történt felfedezéseket vagy titokban tartották, vagy törölték. Helyettük valamely állatcsontok felfedezését mutogatják, és szenzációként adják el nektek.


Butának és tudatlannak akarnak tartani benneteket, hogy így csak nekik legyen tudásuk és hatalmuk. Tisztességesnek tűnik ez nektek? A bizonyíték még mindig ott van, de magatoknak kell megtalálnotok. Ők nem fogják nektek ezt elmondani a nyilvános TV-ben.

Ha valóban meg akarod szerezni a tudást, a lét mindig utat mutat, hogy megtaláld.

A legtöbb ember a Földön elfelejtette, hogyan hallgasson a lelkére. Szándékosan vannak szétzilálva a környező negatív társadalomban. (2) Barátaim, ezt ideje megváltoztatni! Ti rémálomban éltek.

Töröljetek ki minden negatív érzelmet magatokban! Más civilizációkhoz hasonlítva az univerzumban, még fiatalok vagytok, és az óvodában. Összpontosítsatok pozitív érzelmekre! Legalább próbáljátok meg! Teremtsétek meg a belső vágyat: megkapni a tudást a világmindenségről.

Ne hagyjátok, hogy a negatív emberek megzavarjanak. Ők lopják az energiátokat és primitívnek akarnak tartani benneteket, amilyenek ők maguk.

(Aleja)

II. VILÁGHÁBORÚ UTÁN

AZ 1960-AS ÉVEK ELEJÉTŐL, 1990-ES ÉVEK KÖZEPÉIG, 1963: KENNEDY-HRUSCSOV TITKOS TALÁLKOZÓ, 1964. KENNEDY MEGGYILKOLTATÁSA

A II. Világháború után a Sötétség képviselői felállítottak egy új világrendet, amely most az összeomlás határán van.

A Világok közössége már nem tudja tolerálni a Vállaltokráciával összefonódott Hatalmi Rezsimet, és ezek csődre számíthatnak.

A Hatalmi Elit egy ördögi tervet kívánt manifesztálni a 60-as évektől kezdve a Föld leigázására és elnéptelenítésére, és ez a terv az 1990-es évek közepéig érett meg. (az akkori változások miatt meghiúsult).

1963 KORA ŐSZE:

TITKOS KENNEDY-HRUSCSOV TALÁLKOZÓ A VILÁG BÉKESSÉGÉRE ÉS JÓLÉTRE VEZETÉSÉRE

A terv az volt:

Létrehozzák az amerikai-szovjet megnemtámadási szerződést

A nukleáris leszerelést, a tömeges lefegyverzést

Az eltitkolt találmányok, technológiák bejelentése

Az e világon kívüli jószándékú ET-vel való kapcsolatfelvételt, és az ET technológiák használatának bejelentését.

1964-BEN  A HATALMI ELIT MEGGYILKOLTATJA KENNEDY ELNÖKÖT, így a terv félbeszakadt.

Kennedy ellenszegült a hatalmi elitnek, és a világbéke és a jólét szolgálatába szerette volna vezetni a világot. A globális egyenrangú együttműködés híve volt. Új pénzügyi rendszert tervezett, amely a békére és jólétre vezet.

(GF:2010.aug. 17.)

1945 UTÁN -1990

HIDEGHÁBORÚ (1945-1990)

1945. UTÁN

Az utóbbi 50-60 év jelentősnek mutatkozott az emberiség spirituális felemelkedés szempontjából. Hatalmasat fejlődött az emberi tudatosság, ennek köszönhető az új évezred elején a tudatváltás, amely kiváltja a megsemmisülés összes, az akkor igaznak látszott jóslatát.

A Szellem elhatározását az Élet megsemmisítését a Földön, és a polaritás megváltoztatását, az évezred végén, az utolsó 50 évben történt pozitív változások mindent felülírták.

(Kryon:2:11 és Tóbiás)

1945 UTÁN – 2. FELHATALMAZÁSI HULLÁM

60 évvel ezelőtt kezdődött el a 2. FELHATALMAZÁSI HULLÁM, amikor elkezdünk egyre kristályosabbá válni.

A tobozmirigy kristályosodik, és egyre aktívabbá válik.

(LW:0907)


1945 UTÁN.

BELSŐ FÖLD KAPCSOLATBA LÉPETT A KÜLSŐ FÖLDDEL

de a külső Föld ellenségesen viszonyult velük kapcsolatban.

Az akkori prófécia szerint 500 év múlva fogják újra megpróbálni a hivatalos kapcsolatfelvételt, de addig sötét idők jönnek a Földre.

(FöldiMennyország)1945 UTÁN

A 2. Világháború után – Ufo álcázás

Forgatókönyvek készültek, hogy valami rettenetes a „világűrből” hirtelen rajtaütés szerű támadás éri a Földet, idegen civilizációktól. A sci-fi médiában ez lakozik, több, mint 60 éve..

(GF:091210)

1945 UTÁN – TECHNOLÓGIAI ROBBANÁS

A technológia egy olyan terület, amellyel néhányan nem vagytok túl jó viszonyban. De nem kell értenetek a tudományokhoz és a számítógépes programokhoz, a technológia matematikájához, csak értsétek meg egy pillanatra a technológiát.


Számos főbb ugrása volt a tudatosságnak, az egyik rögtön a Második Világháború, után volt, egy nagy ugrása a tudatosságnak. Amelyet technológiai változások követtek.

(SG:0106)1945-1989 KÖZÖTT – ARMAGEDDON FELÉ

Tudjátok, hogy 1945 és 1989 között, majdnem fél évszázadon keresztül, az Armageddon felé tartottatok? Éveken keresztül, a Föld energiája nem változott... egy régi energia, egy régi ösvény, egy régi lehetőség. Ezek a hidegháború napjai voltak, ahol két nagyhatalmú ország állt egymással szemben egy olyan forgatókönyv szerint, amely létrehozta és támogatta az

Armageddon eljövetelét. Minden próféta beszámolt erről.

Az egyik ország a Szovjetunió volt, elfoglalt sok más országot, és rengeteg fegyvert gyártott ötven éven keresztül.

Életfilozófiája nagyon különbözött, és emiatt a felfogás miatt hadban állt azzal az országgal, ahol most én beszélek (USA).

Ti, akik átélték a hidegháborút, emlékeztek, hogy milyen hihetetlen emberi erőforrásokat használtak fel minderre, az okozott félelemre, a kémkedésre, az átverésekre, a sok halálesetre. Emlékeztek? Látszólag, két egyenrangú ország állt egymással szemben. Aztán az egyikük kilőtt egy rakétát a világűrbe, és ezzel mindent megváltoztatott. A félelem még nagyobbra nőtt.

Nyilvánvalóan, erről volt szó. Nagy félelmet eredményezett, és létrehozott egy fajt, egyre nagyobb rakétákkal. A nagy félelem nehéz időszaka volt ez. Gondolkodjatok el ezen egy pillanatra, hiszen néhányan közületek az életetek nagy részét ebben az energiában töltöttétek.


Azért beszélek erről, mert a forgatókönyv szerint ez volt a kezdete annak a folyamatnak, ami az Armageddonhoz vezetett volna, ahogy ezt megjövendölték az Írások is, és a
Nostradamus nevű pap is. Ő látta is. De, sokan látták még, rajta kívül, akik között bennszülöttek is voltak, és belefoglalták azt a saját jövendöléseikbe, arról, hogy mi lesz a 2000-2001-es évben.

Sokan érezték úgy, hogy "túl gyorsan fut a kocsi és túl régen" ahhoz, hogy valaha is meg lehessen változtatni egy ilyen nagy dolgot.

Amikor bekövetkezett a Harmonikus Konvergencia,(1987) kollektíven eldöntöttétek, hogy ez nem történhet meg ezen a bolygón.

Ez emberek döntése volt, spirituális szinten, hogy ez a majdnem fél évszázados folyamat, amelyben két nagyhatalom szerepelt, szertefoszlott. Két évvel a Harmonikus Konvergenciát követően,(1989) miután meghoztátok a döntést, a Szovjetunió összeomlott. Összeomlott, mert az orosz nép tudatossága nem támogatta tovább. Szétesett, köszönhetően azoknak, akik kijelentették: "Soha többé, nincs tovább."

(K:070107)
1945.-1975. KRISZTUS ELVESZETT GYERMEKEINEK ÉRKEZÉSE A FÖLDRE.


1945.-1975. KRISZTUS ELVESZETT GYERMEKEINEK ÉRKEZÉSE A FÖLDRE.

Legtöbben ekkor érkeztek ide azok közül, akiknek az volt a szerződésük, hogy a krisztusi tudatosságot behozzák a Földre. Ők a Maghordozók.

A kristálysugaras krisztusi tudatosság fehér energiáinak hordozói. Fogalmuk sem volt arról, hogy milyen titkot hordoznak magunkba. Ekkor még nem volt elég érett arra a helyzet, hogy ezeket megnyilvánítsák. A titkok hordozóinak így is számtalan megpróbáltatást kellett kiállniuk.

Ez volt a Fény első nagy próbája. Ez lett a Szellem meglelt energiája napjainkra, és már bőségesen felhasználható. Ahogy a mag ébredni kezd… hihetetlen szeretet áradata lesz belőle, és alapja lesz az Isteni Integráció kezdetének (Tóbiás I.)

1940-ES ÉVEKBEN kezdtek el érkezni az első Indigó gyerekek. A Világháború sok negativitásától tisztították meg a bolygót. Ekkor született meg a döntés magasabb dimenziókban, hogy a Föld folytathatja útját az Aranykor felé.

(Starchild:Indigó-Kristály tapasztalat)


1945. UTÁN – 2000-IG

A PARADIGMAVÁLTÁS ELSŐ KAPUJÁNAK MEGNYÍLÁSA

Ti megváltoztattátok a paradigmát. Megváltoztattátok azt, akik voltatok. Megnyitottátok a kaput saját Felső Énetekkel való kapcsolatotoknak, miközben még biológiai állapototokban vagytok. És ezt részlegesen, a saját fájdalmatok árán tettétek. 1945-ben vettek végső fordulatot a Játék eseményei, mert ekkor nyílt ki a kapu azoknak a lépéseknek, melyeket most tesztek. Ez, egy nagy fájdalmakat hordozó pillanat volt a Játékasztalon. Létezett valaki a bolygón abban a pillanatban, aki rendkívüli szerepet játszott az Egyetemes energiák összefonódásában.  Abban a pillanatban ti, a vezetőnek való alárendelés Játékát játsszátok. Nincs fogalmatok a fenséges öröm ujjongás hangjairól, melyek felerősödtek amint ti átvettétek az erőt/hatalmat, azokként a lényekként akik vagytok. Abban a pillanatban meghatároztátok önmagatokat, a végtelen teremtő véges kifejeződéseiként

(LW:2000.05)

Módosítás dátuma: 2012. március 09. péntek, 19:40
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 106 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!