HERU (HORUS) KÖNYVÉBŐL: A FÉNY VISSZATÉRÉSE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. április 15. péntek, 10:04
HORUS SZEME ÚJRA NYITVA VAN PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János
2010. március 01. hétfő, 11:29

HERU (HORUS) KÖNYVÉBŐL:

A FÉNY VISSZATÉRÉSE

Közreadja a Fény Hírnökei által: Nász János/YanŐs

Részletek

1.

HORUS SZEME ÚJRA NYITVA VAN

HERU: azaz Alcyone, Plejádi Teremtő Isten, úgy is ismert, mint egyiptomi Heru, vagy Hor vagy görög átiratban Horus. Sólyom testben, vagy sólyom fejű istenemberként tisztelték, vált ismertté. Isis és Osiris gyermeke. A Nagy Központi Napban lakik, ikertestvére és lángja Sekhmet Anya/Durga (Shakti átalakító aspektusa) Istennő.

Horus/Heru mondja:

A bolygó történetének fordulópontjára érkezett, és ez egybeesik, sokkal nagyobb ciklusokkal és rendszerek fordulópontjával. Nem véletlenül vagytok ezen a bolygón, ebben az időben és nem véletlenül olvassátok ezeket a sorokat.

A Csodák ideje van most, amit számos próféta megjövendölt. Még van egy csöpp időtök ebben a játékban, ahol már a sötét erők megadásra feltették a kezüket.

A SZERETET FORRADALMA ZAJLIK AZ ELSŐ TEREMTŐ AKARATA SZERINT, AKI VISSZANYERI ÉS VISSZAÁLLÍTJA A FÖLDET ÉS AZ EMBEREIT AZ EGÉSZ TEREMTÉS EREDETI SZÉPSÉGÉBE.

Heru (Horus) Vagyok, egyike a Teremtő Isteneknek!!! A teremtő által létrehozott egyik legrégebbi és legközvetlenebb csapatából, ebben a világegyetemben.

 

- Legyen Világosság!!!, amikor a teremtő megszólalt, Mi voltunk azok az eszközei magából, akin keresztül megnyilvánultunk a fényéből. Mi vagyunk a mágikus anyag szövői, amelynek fonalait az Első teremtő magából áraszt ki a végtelenségbe.

1,3 milliárd évvel ezelőtt az univerzumunkat támadás érte, megszállta a sötétség inváziója. Ezek nem lelki és élő-anyagi létezők voltak. Nem ismeretes, hogy honnan származnak, és ki, vagy mi teremtette őket. És azoktól az időktől az itt étező lények egyre kevesebb sikerrel tudtak ellenállni a leigázásukban.

Innentől kezdve az univerzumunk sohasem tapasztalt konfliktusba került, és ezért a megszállt részt az univerzum kormányzói egy karantén-burokkal elszigetelték a többitől, hogy ne terjedjen át az univerzum más részeire. Sok lény menekült ekkor a szomszédos univerzumokba. DE VOLT EGY KIS CSAPAT, AKIK IDEJÖTTEK ÉS ITT MARADTAK, A FÉNY MUNKÁSAI, azokban az időkben, akik tovább tartották a reménység fényét. Mivel az univerzumok között jelentős kereskedelem folyt, így a sötétség inváziója is átszivárgott, más univerzumokba, és ezért az univerzumok teremtői és tanácsai úgy döntöttek, hogy összehangolt erőfeszítéseket tesznek a helyzet kezelésére.. Ekkor kerültek küldetésre, számos helyről a Fény Munkásai, mindegyikük egy-egy sajátos feladattal. Szembe kellett nézniük a romboló és agresszív erőkkel, akikben nem volt teremtő gondolat, mivel az eredeti teremtés nem volt felkészülve a sérülésre, mert gondolatában sem fegyver, sem harc, sem védekezés nem volt. A sötétség végül is befészkelte magát a bukott univerzum 11. dimenziójába.

A Teremtés nem volt képes azonnal felfogni a veszélyt, de ezt követően egy új stratégiát dolgozott ki és létrehozta a Fény Harcosainak Seregét, és így a küzdelem fordított irányt vett, amikor is a Fényerők győzelmével hamarosan véget fog érni.

HERU/HORUS beszél:

Olyan Teremtő Lények vagyunk, akik lelkünk belsejében Napot hoztunk létre. Minden általunk teremtett anyag az Első Alkotó elképzelése, gondolata szerint történik. Közreműködünk ennek a világegyetemnek a teremtési folyamatában, és azon túl az itt élő lelkek megteremtésében. Így nagyapátok, nagybácsitok, apja vagyok sokatoknak, közületeknek, akik itt élnek most.

És most magamhoz emelem, felemelem sajátjaimat ölembe, fényembe, gyermekeimet és mind-mind meggyógyítom őket.

A Teremtő Istenek között Én Vagyok az egyik felelőse, gondoskodója ennek a világnak a teremtésén túl, annak a meggyógyításában, eredeti visszaalkotásában is. Nem voltam ugyan több ezer éve aktív ezen a bolygón, de a teremtés eredeti szándékát követve, készen állok arra hogy az ismét a teremtés fényességét visszanyerje, mivel itt a teremtés szinte megszűnt.

Ezért van MOST HORUSZ SZEME ÚJRA NYITVA A FÖLDI JELENLÉTEMBEN. Visszatértem erre a bolygóra, és ez nem beszéd csupán, MERT TELJES ISTENI JELENLÉTEMMEL MOST A FÖLDÖN VAGYOK. Szeretném azt, hogy kiderüljön az igazság, mi az oka, hogy az emberiség elfelejtett teremteni, mert a meggyógyulás csak az igazság feltárása után következik.

A Fény munkásainak Adventjével megtörtént a fordulat a Földön, és azok által gerjesztett hatalmas hullámok elsöprik a sötétség által felügyelt vallási és világnézeti hiedelmeket, amelyek rabságban tartottak bennetek. Nagyon fontos, hogy ne essetek félelembe, kétségbe, mert ez újra lehúz bennetek.

A Sötétség már nem tud ártani nektek, ha szívetekben a szeretet rezonál. A közelmúltban ugyan képes volt arra, hogy blokkolja a hozzáférést a sejtmemóriához minden egyén számára.

DE SZERETNÉM, HA TUDNÁTOK, SOKAN KÖZÜLETEK, AZÉRT JÖTTETEK IDE, ERRE A BOLYGÓRA, HOGY A TEREMTŐ FÉNYÉNEK UNIVERZUMÁT KÉPVISELJÉTEK.

A Fény és Gyógyulás reményei: Ti Vagytok.

Sokatok csalódott, szomorú és tehetetlennek érezte magát és szíve fájdalommal volt telis teli, hogy bármit is tesztek, nem látszanak meg az eredményei.

Legyetek saját igazságotokban és integritásotokban és megláthatjátok, hogy ez a világ, ez a világegyetem megmenthető, és helyre fog állni, és ezért ez a legfontosabb az amit megtehettek.

Ti Vagytok A Fény Hősei!!!

Bár nincs dicséret külön és nincs kitüntetés, de a legnagyobb megtisztelés, lehetőség, hogy most itt lehettek ebben az időben. Mindenki, aki kimondta, hogy itt akar lenni most, a győztesek fényét hozza, mégha az csak egy szikrányi fénynek is látszik nektek.

Az, az ígéretem, hogy a sötétség gaztettei miatti kárpótlásként: a bolygó helyreállításának ideje elérkezik, és mindannyian meg fogjátok látni, mert nagyon közel ez az idő. Nemrég még közel volt hozzátok a teljes megsemmisülés, és ezért is jöttünk, hogy meggyógyítsuk azt, amit ki kellett állnotok akkor, kigyógyítsunk bennetek a kétségbeesésből, a teremtés megsérült energiáitól. A nagy tisztító hullám most érkezik. A nagyon mélyen eltemetett emlékek, a saját feljegyzésekből, a DNS-ből, a sejtekből, a csontokból, ahol tárolódtak, a Föld köveiből mind-mind felszínre fognak kerülni.

A NAGY FÉNY VISSZATÉRT, A FÉNY HISZ BENNED ÉS TÁMOGAT!!!

A MEGBOCSÁTÁS, A SAJÁT MAGAD IRÁNTI MEGBOCSÁTÁS AZ EGYIK ELSŐ LÉPÉS A GYÓGYULÁSBAN.

Fel kell ismernetek, és el kell ismernetek isteni magatokat, azt, akik valójában vagytok, és azt hogy mi lenne veletek, ha egy bukott univerzum rabszolgái maradnátok.

Mindegyikőtökben megvan az eredeti tervrajz, magatokról és az egész világról, minden egyes sejtetekben, minden atomotokban, és meg van a képességetek arra, hogy meghívjátok ezeket az információkat.

Át kell élnetek a múltatokat, hogy fel tudjátok szabadítani, meggyógyítani, az összes kudarcotokat, egyensúlytalanságotokat, hiány-történeteiteket. Azok segítenek megérteni, hogy a mintáid, a teljesség mintáid hogyan illeszkednek egymáshoz, sok ezer vagy évmillió évek óta. Hasonlítsátok össze az egyensúlytalan állapotaitokat, a mostanit is, az Első Teremtő paradicsomának eredeti lenyomatával, tervével, és öleljétek át, azt, akik valójában vagytok. Két tervrajzotok van, az eredeti-tökéletes, a másik a torz. A torzat toljátok el az eredeti irányába, mert az eredeti minta akkor egy természetes folyamatban a torzat is újrarendezi., és meggyógyulnak benned a kiegyensúlyozatlanságok.. Az egy illúzió volt, hogy a sötétség egy játék, egy isteni játék, az istenek játéka, és mint ilyen a Teremtő sportja. Ez az illúzió továbbra is fennmarad akkor, ha nem értettétek meg a sötétség inváziójának lényegét, és ez veszélyeztetni fogja a Teremtés igazságának eljövetelét, bár a fénye itt marad, de darabokban, ha engeditek a sötétség játékait kijátszani saját magatokon., hogy továbbra is cselekedjen bennetek és általatok.

AZÉRT ÁLLTAM ELÉTEK AZ ELSŐ TEREMTŐ NEVÉBEN, HOGY ÁLDÁSUNKAT ÉS ELISMERÉSÜNKET ADJUK A SZÍVÜNKKEL, HOGY MEG TUDJANAK GYÓGYULNI GYÖTRELMEITEK.

TÖLTSE KI SZERETETÜNK ARANY SUGARAKKAL ÉRKEZŐ ÁRADÓ ÉS ÁTALAKÍTÓ FÉNYE SZÍVETEKET, AMELY A TELJES SZABADULÁSOTOK ÍGÉRETE, ÉS AMIKOR EZT MEGKAPTÁTOK MOST, ENGEDJÉTEK, HOGY NAGYRA NŐJJÖN BENNETEK.

***

2.

KÉRD SEKHMET KEZÉT

És Én most Sekhmet/Durga Anya Horus Ikerlángja szeretné átadni az emberiségnek, eljövetelével, a feltétlen és teljes szeretet örömét, és arról szólok:

VISSZATÉRT A FÉNY ÉS MEGGYÓGYÍT MINDEN LÉNYT A VILÁGEGYETEMBEN!!!

Ezért Én Sekhmet, most Kiterjesztem a fény visszatérését a kezeimmel, és a rajtuk keresztül áramló fényt a rendelkezésemre álló erőmmel, segítségemmel, minden védelmemmel megadom most, azoknak is akik ezt most olvassák. A még hátralévő régi időtökben, kezeimet megnyugtatásotokra rajtatok tartom, még ha bármilyen itt maradt sötétség próbára tesz is bennetek.

MEGHOSSZABÍTOM MOST A KEZEM A FÉNY ÁLDÁSÁVAL, MINDEN SZERETETEM ÁLDÁSÁVAL!!!

Ez az üzenet a reménytelenség látszatára is arról szól, hogy Van Remény és létezik remény. Nincs szó, ami elmondhatná azt a hihetetlen változást, ami nagyon is közel van.

Ez segítsen bennetek, kérjétek a kezeimet, hogy segíthessen bármikor, amikor kétségekbe estetek.

NAGYON, NAGYON KÖZEL VAN AZ, AZ IDŐPONT, AMIKOR A VALÓSÁGOTOKBA A NAGY VÁLTOZÁS MEGTÖRTÉNIK, ÉS EBBE AZ ÁLDOTT VÁLTOZÁSBAN A FÉNY ÖSSZES LÉNYE HAZAÉRKEZIK.

***

3.

A TEREMTŐ ISTEN HERU (HORUS) ISTENI KINYILVÁNÍTÁSA A FÖLDÖN KÜSZÖBÖN ÁLLÓ EMBERI FELSZABADULÁSRA ÉS A FÖLD VISSZAÁLLÍTÁSÁNAK EREDETI FÉNYÉBE

- A  Szeretet Forradalmával szólunk hozzátok, Heru Teremtő isten tanításaival:

- Az Egész Teremtés visszanyerte eredeti fényét.

- A Remény, Öröm, Gyógyulás csodálatos ideje van most.

- Az emberi lelkek felszabadulásának ideje van a sötétség szorításából

- A sötétség erői szétesőben vannak, és minden igazság fényre jön.

- Horus szemével lássatok, úgy mint isteni, kozmikus lények, a jövőbe.

- A Valóság még sohasem kínált ekkora kincset az emberiségnek.

- Küszöbön áll az emberiség eredeti tervének helyreállítása.

- A Fény hatalmas sereggel érkezik, és mint az Első Teremtő igazságosztó karja jelzi majd a közvetlen isteni beavatkozást eredeti sorsotokért.

- Az omniverzális energia beköszöntével az átalakító isten ujja minden akaratával áthatja világotokat.

- A bolygók felemelkedésével megtörténik a gyógyulás és beteljesedik a Föld meghatározó sorsa abban.

- Újraegyesülnek az isteni lángok és isteni családok.

- A Fény Munkásai felfedik jöttüknek eredetét, szerepüket.

- A spirituális technikák megnyilvánulnak a Felemelkedésben és gyógyulásban.

Minden Ami vár rátok, az túl van a legmerészebb álmaitokon.

A FÉNY VISSZATÉR ÉS MEGALKUVÁS NÉLKÜLI UTAZÁSOTOKBAN ÉS ELVEZET A PARADICSOM ŐSI EMLÉZETÉBE VALÓ VISSZATÉRÉSETEKBE.

Teljes biztonságba, az eredeti megváltásotokba kerültök.

Heru (Horus) a teremtő Isten Vagyok!!!

Én Vagyok az aki részt vettem ennek az univerzumnak, a bolygónak, és a Földön élő számos léleknek a megteremtésében.

Azért jöttünk hogy segítsünk visszaszerezni mindannyiótóknak az elveszett tökéletességet, ami bennetek van!!!

Excerpts of the Book of  Heru

The Return of the Light

http://www.luisprada.com/Protected/excerpts_of_the_book_of_heru.htm

Módosítás dátuma: 2014. május 20. kedd, 13:23
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!