MINDEN EMBERI LÉNY BIRTOKÁBAN VAN AZ IGAZI SZERETETNEK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. április 15. péntek, 15:46
MINDEN EMBERI LÉNY BIRTOKÁBAN VAN AZ IGAZI SZERETETNEK
Írta: Kris-Won/Yan
2010. április 12. hétfő, 12:41

 

MINDEN EMBERI LÉNY BIRTOKÁBAN VAN AZ IGAZI SZERETETNEK

 

Kris-Won / Alpha Spaceship / Sohin Parancsnok

All people who have learned what love is, real love...

2010. március 28.

http://alphaspaceshipenglish.blogspot.com/

 

(részlet)

Üdvözlet az Alfa Csillaganyahajóról !!!

 

Elmondtuk már korábbi üzeneteinkben, azt a tényt, hogy az Emberiség, mint része a Természet Királyságának, hatalmas előrelépést tesz meg egy eddig számára ismeretlen világ felé, amit Felemelkedésnek hívunk, és amely ilyen szinten (a fizikai test megtartásával való tudatosságugrás, dimenzió- és polaritásváltás), még soha nem történt meg eddig az Univerzum történetében.

Valóban Ti vagytok most a Fény Vezetői, és ez addig tart, míg a 3. dimenzióból való utazásotokon át, meg nem állva a 4.-en, meg nem érkeztek az ötödik szintre.

Nem állítjuk azt, hogy mindannyian eljuttok az 5. dimenzióban, nem mindenki. (és lesznek sokan akik, nem maradhatnak már többé ezen a Földön)

A Föld minden lakója viszont kap lehetőséget, iránymutatást arra, hogy megtehesse ezt, hogy átérezhesse, hogy mi módja van ennek az eléréséhez.

 

Minden férfi és nő, aki a bolygón él kap erre lehetőséget, hogy az egység útjának követésének erényeihez alakítsa át saját sorsát, cselekedeteit. Nyitott szívvel viseltessen minden létező felé, és segítsen másokat is ebben, ha ezt kimondottan kérik tőlük, és tartózkodjon saját önző érdekeinek megnyilvánításától, vagy ne csak a túlélése kielégítésének éljen.

 

Minden Emberi lény birtokában van a szeretetnek, az igazi szeretetnek, és átélheti azt, amely nem feltételekhez kötött, aki elfogad és tisztel minden életet maga körül, és nem árt másoknak, elérheti ezt a tudatállapotot, amivel tovább tudja folytatni személyes fejlődési útját az új világ felé, és hamarosan megismerheti azt, ahogy a Földanya módosítja, átalakítja az ő szent testét, és elérkezik velünk az új valóságába.

 

Amikor a Földanya felemelkedik egy új energetikával és térbeli alakzattal, mindannyian, akik rajta élnek és azonosak rezgésével, mint az ő sejtjeik, együtt emelkednek vele az 5. dimenzióba.

De mi lesz azokkal, akik nem érik el ezt a kívánt lelki szintet.

Ők fizikai testükkel együtt lesznek elszállítva más bolygókra, hogy tovább folytathassák fejlődésüket, és azt befejezve, újjászülethessenek egy másik testben, de egy 3. dimenziós fizikai valóságban, ahol tanulóként újra ismételhetnek, gyakorolhatnak, letehetik majd záróvizsgájukat, és ezután továbbléphessenek ők is egy magasabb fokra, egy magasabb szintre.

 

EZEN A BOLYGÓN, AZONBAN CSAK AZOK MARADHATNAK, AKIK A 3. DIMENZIÓS VILÁGUKBÓL  VALÓ TAPASZTALÁSAIKKAL MEGÉRKEZNEK A BÉKESSÉG, HARMÓNIA EGYÜTTÉRZÉS-REZGÉSÜKBE.

 

A Világegyetemben, az isteni evolúcióban mindenki fejlődik, előre megy, és addig nem is hagyhatja abba, nem fejezheti be, amíg meg nem érkezik, eggyé nem válik a Legfelső Teremtővel.

 

Szeretet és Béke

Sohin Parancsnok Alfa Anyahajóról

 

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!