A PLEJÁDOK ÉS A CSILLAGOK BÖLCSEINEK SZERETET SZOLGÁLATA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Aluna Joy Yaxk'in   
2011. április 16. szombat, 12:21

A PLEJÁDOK ÉS  A CSILLAGOK BÖLCSEINEK SZERETET SZOLGÁLATA

üzenete 2010. március 18. Palenque Királyi palota udvara

 

 

Aluna Joy Yaxk'in átadásában

Palenque szent maja helyéről, 2010. március 18.-án

 

http://lightworkers.org/channeling/104622/receiving-assistance-star-elders-and-pleiadians-march-18-2010-message-received-pal

 

 

A következő fontos üzenetet kaptuk, Palenque szent maja helyéről, 2010. március 18.-án.

Találhattok még más üzeneteket, cikkeket a honlapunkon a www.alunajoy.com link alatt.

Most szerkesztés nélkül megosztjuk veletek ezeket, mégpedig jelen időben, és ennek az, az oka, hogy ami érkezik a csillagokból, azt nem csak a mi csoportunk kapja, hanem az egész emberiség, nagyon fontos lehet mindenki számára, bárki használhatja. Úgy olvassátok ezeket, hogy képzeljétek ide magatokat hozzánk, amint együtt vagyunk. A Csillagok Bölcsei és Mesterei biztosítanak bennünket arról, hogy az üzenet energiáját megfelelően tudjuk átadni mindenkinek. Elképzelhetitek egy palenquei fotó segítségével, hogy együtt vagyunk.

Most egy körben állunk mindannyian a Palenquei maja királyi udvaron, és elmondom, amit látok most:

Látom: Ahogy itt körben állunk, mindegyikünk szívközpontjából, aki most olvassa annak ugyanúgy, elindul egy gyönyörű fénysugár, és összefonódik egy nagy fénysugárrá. És ahogy ezek a fénysugarak egyesülnek, látom, amint az összefonódott sugár, mint egy fénycsóva elindul a Plejádok felé. És készen állunk arra, hogy választ kapjunk azonnal erre az együttérzésre, a galaxisunk azon területéről, azoktól, akik nagyon is figyelnek most bennünket. A hála mindent átható érzése árad szét bennünk, hogy milyen csodálatos elhatározással vagyunk itt együtt, akik szívük hívására jöttek szeretetükkel szolgálatot teljesíteni a Földre, és ők tisztán látják szándékainkat. Teljesen egyértelművé lett számunkra, ebben az összekapcsolódásban, hogy MI EGY CSALÁD VAGYUNK VELÜK, PLEJÁDI TESTVÉREINKKEL.

Tudom, hogy akik itt vagytok ebben a körben és olvassátok most, sokan közületek átérzik már mindezt, és nem látok egyetlenegy olyat se közülünk, aki nem lett volna képes kapcsolódni szíve fényszálával ezen a helyen az egekből érkező Plejádi Csillagok Bölcseinek szíveivel.

A Csillagok Bölcsei hálájuk érzését küldi most mindannyiunknak, hogy volt annyi bátorságunk ebben az időben itt jelen lenni. Ez a valóság nagyon sűrű, és lineáris időben létezik, és ide köt bennünk a gravitáció is. Olyan világban élünk, olyan geometriát, kémiát és természeti törvényekkel élünk együtt, amelyek nem azonosak az eredeti természetünkkel, akik valójában vagyunk. Ebből adódik az, hogy már gyermekkorunkban úgy érezzük, hogy mindenki más, mindenki egyedi, szinte nincs közös bennünk. Úgy éreztük sokan, hogy a biológiai családunk, nem az igazi családunk. Elkülönültnek éreztük magunkat ebben a valóságban. Valójában azért jöttünk ide, hogy gyönyörű energiáinkat lehorgonyozzuk a Földre. Elődeink közül nagyon sokan ezért idejekorán elmentek, mert számukra túl veszélyesnek tűnt itt maradni. És akkor olyan történések következtek be, álomban merültünk, akik itt maradtak, mindannyian, mert túl megrázó lett volna mindannyiunk számára ébernek maradni. De mindig volt egy-egy kis ébresztő jel, amelyfelrázott bennünket, és minden egyes ébresztésből egyre többen kezdtek el emlékezni újra meg újra, amikor megéreztétek, hogy valójában nem ez az eredeti szülőhelyünk, máshonnan érkeztünk, nem ide tartozunk igazából, és ezt egyre többen elkezdtük keresni.

Ez az ébredő érzés hozta meg sokunk számára azt, hogy az emberiség természete nem az elkülönülés, nem kívülálló útkeresők, hanem az együttérzés tartja össze őket.

Így most a mi ébresztőóránk folyamatosan szólal meg ezen a biztonságos helyen. Amíg aludtunk saját védelmünkre, addig a bölcsesség és a tudás biztos helyre el lett mentve. És a mostani biztonságunkban elérkezett az, az idő, a világ készen áll arra, hogy ezt a tudást és bölcsességet kívánságunk szerint használhassuk. A kollektív tudatosság már felébredt, annyira, hogy felemelje az emberiséget az új valóságába. Elég felébredt ember van már a Földön, arra hogy létrehozzanak egy megállíthatatlan fénycunamit, és ez a cunami elindult és úton van.

 

A Csillagok bölcsei azt mondják most: Ti vagytok a legbátrabbak, akik minden támogatás nélkül itt maradtatok. Fogalmunk sem volt arról, hogy mekkora kihívást jelent a 3. dimenziós valóságban élni nap, mint nap, és ennek ellenére itt maradtunk. És még mindig talpunkon állunk, sétálgatunk, még mindig utazgatunk, irogatunk, beszélgetünk, műveket alkotunk, művészi munkáinkat végezzük, zenét szerzünk, hogy kifejezzünk sokféle módon azt, ami  mélyen a szívünkben van, és a világ készen áll befogadni mindezt, most.

.

Amikor még kislány voltam, akkor megkérdeztem a plejádi pajtásaimat, vajon fogunk e majd találkozni később valaha is, és ők erre azt mondták, ó még ebben az életben bizonyára, és ezek az érzések most, ahogy közelebb az idő szíven hevesebben dobog, ahogy a dolgok most alakulnak a Földön, mert egyre több ember ébred fel, és lát túl az illúziókon.

 

A csillag Bölcsei emlékeztetni akarnak arra bennünket, hogy nem lehet megítélni senkit sem, azért mert eddig aludt a Földön, ez nem jó vagy rossz dolog kérdése. Majdnem, teljes amnéziában kellett lennünk azért, hogy képesek legyünk elviselni a lineáris időt, és majd képesek legyünk lépésről lépésre megnyilvánítani az elképzeléseinket, s nem úgy azonnali teremtésként, ahogy azt a szférikus múltban tettük. Minél többen ébredtünk meg, és minél többen olvadunk energiáinkkal a Föld szent helyeibe, annál inkább elkezdtünk emlékezni az otthonunkra, és arra, amiért itt vagyunk, segíteni fogjuk felébreszteni a Földet és rajta lévő minden életet.

 

Amit most teszünk itt együtt, az olyan, mint egy zarándoklat, az, hatással van minden emberre, mert, össze vagyunk kapcsolódva minden emberrel. Ez mindig is így volt, de most már tudatában vagyunk ennek nagyon is, és ezzel a figyelemfelkeltéssel az egység még érezhetőbbé válik. Ezért is van, az hogy a Csillagok Bölcsei és a Plejádiak hálával vannak irántunk, és szemmel tartanak bennünket, mert valami hamarosan megébred, beindul bennünk. És akkor azt is tudni fogják, hogy elérkezett az idő az ő visszatérésüknek. a Földre. A Felébredt energia fogja biztonságosan lehetővé tenni a teljes visszatérésüket. Nem fognak addig visszatérni, amíg, míg nem hatalmazzuk fel magunkat arra, hogy amikor visszatérnek ne az isteneket, lássuk meg bennük. Nem azért térnek vissza, hogy tanárainkként nézzünk fel rájuk, hanem barátainkként kívánnak eljönni. Amikor gyermek voltam, nem tudtam másként hívni őket, mint: csillag pajtásaimat, így tetszett nekem a legjobban. Most úgy mondom nektek: Csillagok Bölcsei, mert hogyan is hallgatnátok őket meg, ha azt mondanám csillagpajtások. Nem úgy nevezem meg őket, mint akik valójában, végül is nincs is nevük. Amikor minden csillagból jött nővérünk és fivérünk a barátainkká válnak, senki sem kívánja azt tőlünk, hogy átadjuk bárkinek is energiáinkat., amikor megérkeznek. A mi munkánk most annyi, hogy öntudatosakká váljunk arra, hogy felismerjük, azt hogy készek és egészek, teljesek vagyunk a mostani létezésünkbe, minden külsőség, minden befolyás nélkül. Ha átérezzük mindezt, akkor élő Mesterekké válunk.

 

Amikor megérkeznek majd csillag családjaink, akkor együtt fogunk sétálni velük, nem mögöttük fogunk kullogni, vagy hajbókolni nekik, vagy csókolgatni a lábnyomukat, vagy összecsődülni, hogy megérkeztek a szentek, mert a szentek mi vagyunk magunk mindannyian. Ők a mi őseink. Semmi különbség nincs közöttünk, csupán az a tény, hogy nekünk volt elhivatottságunk a Földön maradni.

Néha azt érzem, hogy mennyire ártatlanul naivak voltunk itt maradni. Néhanapján felteszem magamnak a kérdést: Hát senki sem olvasta el az apró betűs használati útmutatót, mielőtt ideérkezett volna? A hatalmas ősi szerződést, amely tartalmazza azt a Földrejövőknek, hogy segítsenek a bolygónak a változások idejében felemelkedni….nos senki sem olvasta el ezt az apró betűs részt. Én is átugrattam rajta. A csillagok Bölcsei és a Plejádok védőszárnyaik alatt tartanak bennünk és addig fognak segíteni, amíg újra megérik a rendíthetetlen, csodálatos önbizalmunk magunk iránt, ami nem az egoból jön, mert az, az Én-Önbizalma. A kettő között nagy különbség van. Az Én-Önbizalma annyira erőteljes, hogy 100%-ig hallgat a szívünkre és megbízik benne, és nem számít neki az, hogy a külvilág milyennek is tartja, vagy ítéli meg.

Csalhatatlanul megbízhatunk benne. És akkor meg fogjuk tudni azt, hogy kik is vagyunk mi valójában, amikor az égiek megjelennek újra, hogy együtt legyünk ismét. Sokunk együtt tölthetik velük az idejüket, együtt dolgozhatunk velük, vagy együtt élvezzük majd az együttlétet, és nem lesznek akkora kívánságaink, mert tudni fogunk és teljesek leszünk és mindenünk meg lesz amire szükségünk van.. ÉS EZ MÁR MOST ITT VAN. NEKÜNK CSAK EMLÉKEZNI KELL ARRA, HOGY KIK VAGYUNK!!! Ez ennyire egyszerű.

 

Nekünk már csak annyi a feladatunk a csillag családunk segítségében tartva, hogy bátran kiálljunk magunkért, és ez nem egy kemény munka kérdése. Alkossunk valamit, írjunk zenéket, annyi a művész és gyógyító van közöttünk. Az én feladatom az, hogy olvassak a szent helyek energiájából, hogy abban tudjuk segíteni másoknak, hogy ugyanerre képesek legyenek.. Mindannyian tegyük a dolgunkat, mert mindannyian egy darabja vagyunk a kirakósnak, ami összehoz bennünket, mert így kaphatjuk meg a teljes képet a valóságról.

Már eljutottunk oda, hogy hatalmas erőnkkel elindíthattuk a felébredés cunamiját ezen a bolygón, és ez elvezet bennünket az ígéret földjére. Mert én is jól tudom, már mindannyian ide szeretnénk érni. Mi mindannyian a gyorsulás csodabogarai vagyunk, különben nem itt lenne a helyünk. Senki nem jött volna erre az istenháta mögötti helyekre, a Földre, anélkül hogy a belső hangja nem kalauzolta volna el valahová.. Annyi bizonyos, hogy sokan már így vannak ezzel most. Ahogy a Csillagok Bölcsei a segítségükben tartanak, úgy választhatod ezt a segítséget arra, ha bizonytalannak vagy erőtlennek érzed magadat, vagy vannak gyenge pontjaid, amelyek kiváltották mindezeket. És én már most elnézést kérek tőletek: ha nem tetszik bárkinek is ez a hang, azoknak mondom: ha nem hát, nem. Ha nem vagy erre még készen, nem úgy érzed, akkor azoknak mondom: Ha nem állsz még készen rá, nem tudsz szembenézni ezekkel, akkor még ne indulj, mert Te vagy az, aki irányítod a felemelkedési folyamatodat. A Csillagok Bölcsei feltétel nélkül segíteni fognak abban, hogy visszanyerd önbizalmadat, és meglehet még az is hogy ők fognak felemelni téged. Most hirtelen többnek érezhetitek magatokat, olyan érzés ez, mintha tíz láb magasra kiterjednétek, könnyűnek és életerősnek érezhetitek magatokat. Vagy lehettek olyan helyeken, ahol elgyengültök, amikor beindulnak ezek a változások, úgy hogy tudatában vagytok ennek. Szóval most arra fogjuk kérni most őket, én arra kérem őket, hogy gyengéden segítsenek bennünket, mert mi most egy nagyon kedves, nagyon kedves helyen vagyunk Palenque-ben. Meg fogom kérni Palenque Szellemét, hogy, hogy a felkínált segítség valóban egy finom, szelíd és támogató legyen a felébresztési folyamatnak, hogy mindannyiunkban elviselhető legyen, miközben mindez megtörténik.

 

UI: A Csillagok Bölcsei egy frekvenciaszabályzóval fogják segíteni a felemelkedési folyamatot, együtt dolgozva veled, ha gyorsabban kívánnád, csak bátran hívd fel őket, ha lassabban, akkor ugyanúgy kérd meg őket. Amennyiben szükséged van a tiszta teredre, akkor kapcsolódj le róluk. Rendben van így?. Minden tőled függ! Ez az eljárás nem a jó és a rossz kérdése. Úgy tegyetek, ahogy nektek megfelelő jobban és lássátok majd, hogy segít bennetek az utazásotok során a következő néhány napban.

 

Szeretném megköszönni őrzőinknek, hogy nem szakították meg ezt az átadást. Nagyon sok őrző jött el most rajtunk, és ez azt is jelzi nyilvánvalóan, hogy a világ készen áll erre a folyamatra. Amikor van lehetőségünk egy körben vagy valamiféle spirituális formában együtt lenni, és amikor úgy tűnik, hogy elfáradtunk, elég volt, akkor olyan mintha az őrzők, ránk sípolnának, hogy megállítsanak bennünk. Ezúttal is egy őr képét vették fel nekünk és mosolyognak. Így megtudod, hogy ideje megállni.

Én is szeretnék köszönetet mondani őseink számára, hogy vigyáznak ránk és Pakalnak, aki e helyre rögzítette energiáját, hogy életbe tartsa ezt a helyet, és mindannyiunknak megköszönöm, hogy eljöttetek ide és energiátokat adtátok e helynek.

És ez Így Van.

 

 

 

Aluna Joy Yaxk'in is an internationally known author, spiritual life coach, sacred site guide, alternative historian, ordained minister and modern mystic who inspires and encourages others to recognize and accept their own authentic divinity and connection to God. Aluna Joy Yaxk'in, PO Box 1988, Sedona AZ 86339 Ph:928-282-6292 Webpage: www.AlunaJoy.com E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Aluna Joy Yaxk'in, PO Box 1988, Sedona AZ 86339 Ph :928-282-6292 Web: www.AlunaJoy.com E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!