MOST MINDEN SZEM A VILÁGEGYETEMBEN A FÖLDRE TEKINT”... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Steve Rother   
2011. április 16. szombat, 12:27

MOST MINDEN SZEM A VILÁGEGYETEMBEN A FÖLDRE TEKINT”.....

(kivonat)

(Lightworker-Group / Steve Rother által 2010. április 15.)

A New Spin on Earth  ~ The New Perspective of Earth

http://www.lightworker.com/beacons/2010/2010_04-NewSpin.php

A Csoport mondja:

Hihetetlenül gyorsan fejlődik a Föld.

A chilei földrengés az évezred legnagyobb földrengése volt, amely megváltoztatta a Föld arculatát.

Ez az esemény egy olyan eltolódást hozott, amely felülírt számos eddig az emberiséget, korlátozó potenciált.

Isteni szenvedélyünk és álmaink szerinti fejlődési lehetőségeink beindulhatnak.

A legfontosabb változások történtek, amelyek mozgásba hozták a fejlődést, bár ezek csaknem 100 éve kezdődtek, és hatvan évvel ezelőtt (a világháború után) gyorsultak fel, és ezek az eltolódások jelentős hatással lesznek a következő 100-200 évre tekintve.

 

A chilei földrengés megváltoztatta az Idő és az emberiség kapcsolatát, és már nincs az, az atomóra amely mutathatna valamiféle pontos időt, mert az idő minősége haladása hol előre, hol hátra az emberiség kollektív rezgésétől függ.

Chile és a Haiti események (a cunami, energia kvantumugrás és Kína, Izlandi események stb...saját megj.) gyökeresen megváltoztatták a Föld arculatát, energiarajzolatát.

Az energia átalakulóban van, és hatással van a Föld belső magvára, amely folyékony vasfém, és ez most már egyre gyorsabban mozog. (korábban említették, hogy az idő illúzióját a Föld kettős magva hozza létre, amelyek ellentétes irányúan forognak, a belső folyékony és a külső valamivel szilárdabb, és ez a kettős ellentétes mozgás elektromágneses és elektrogravitációs hullámokat indukál).

Ennek okán egyre aktívabb vulkáni tevékenységek várhatók, főleg a Csendes-óceán térségében, de az Atlanti térségben is, kisebb mértékben.

A Föld változik, magasabb rezgése felé tart, beleértve minden részét, az embereket, növényeket, állatokat is.

A magasabb rezgésbe kerülés egyben egy új teremtő játék kezdete. Fensőbb énük 11 szempontja, egyesül, így a fizikai testünk sokkal több fényt képes befogadni, anélkül, hogy „haza kelljen mennie”, és anélkül, hogy a Földanya megszabadulna az emberi fajtól.

Megváltozik a Föld és az Idő viszonya, és  így az Idő és az emberiség  kapcsolata.

A chilei események, nemcsak a Föld tengelyváltozását hozta meg, az isteni szándék szerint, hanem átalakítja az időhöz kötöttségünket.

Immár az eredeti 500 emberi sablon, akiktől minden humán „család” típus ered, érvényét veszti.(azaz a karmikus, vérvonali átörökítések felbomlanak, törlődnek, melyek jelentős hatással voltak az élet- és teremtőtervekre, egy új emberiség készül sablonmentesen megszületni.: s.megj.)

MOST MINDEN SZEM A  VILÁGEGYETEMBEN A FÖLDRE TEKINT, MERT OLYAN HATALMAS LÉPÉST TETT MEG A FEJLŐDÉSÉBEN, AMELY MÉG SOHA NEM VOLT AZELŐTT

6 szülői faj segítette kialakítani ezt a csodálatos fizikai testet, és most mindannyiuk képviseletében itt vannak, hogy továbbra is segítségünkre lehessenek ebben a nagy változásban, mégha ők egykor egymással civakodtak is az elmúlt időkben.

Megváltozott a föld tengelyforgása, megváltozott az idő, megváltozott a gravitáció és ez jelentős változásokat hoz be valóságunkba.

A Föld a közepénél keskenyebb lett, míg a pólusainál megnyúlt kissé. Így már felgyorsulhatott a forgása, amely megváltoztatja az emberiség és az idő kapcsolatát. Az idő változása segíteni fog bennünket, hogy teremtésünket a megfelelő időpontokra időzítsük, mert az idő flexibilis, nem állandó tényező, és lehetnek elég intenzívebb vagy elcsendesültebb időszakjaink. Tudatosan fogjuk felhasználni a megváltozott időt. (folyékony idő, téridő)

Fontos, hogy ne essünk kétségbe a földi geológiai változásait látván, mert ezek mind a változásért vannak, és a Föld és az emberiség új valóságba lépését szorgalmazzák.

Jelentős gazdasági váltás előtt állunk. Pénz, kereskedelem, csereértékváltás. Egy nagyobb „válságon” már túl vagyunk, de most nemsokára újabb hullámai fognak elérni bennünket. Fontos itt azt megjegyezni, hogy ezeknek nem kell drámaian, az emberiségre nézve negatívan lezajlani. Hogy milyen hamar, és milyen mélységben fog ez lezajlani, az, javarészt az emberiségtől függ. (mennyi pánik vagy mennyi örömenergiát reagál mindezekre)

A Fény terjedésének az alapja a bolygón az, hogy nincs jó  és rossz és azok közötti választás, senki sem hibáztatható, csak tapasztalás van. Ez érvényes az új gazdasági formákra. (közös szándékú egyesülések, szövetségek, csoportok, folyékonyabb szerveződések). Ezekhez az erőforrások meg fognak érkezni, támogatva lesznek. A rezgésszintű egymáshoz kapcsolódások megteremtik forrásaikat.

És elérkezik annak az ideje a változásokban, amikor a Földön már többé semmi sem maradhat elrejtve, titokba tartva a többiek elől.

***

A Fénymunkás Csoport/Steve Rother általi közvetítések, 1999-től kezdődően a www.espavo.hu oldalon: Lightworker fejlécnél elérhetők!!!

Módosítás dátuma: 2011. április 16. szombat, 15:37
 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!