Üdvözlet az új (7.) nappalon PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Lauren C. Gorgo   
2011. április 18. hétfő, 21:00

 

Üdvözlet az új (7.) nappalon

Lauren C. Gorgo

november 2, 2010

A Spirituális Hierarchián keresztül

 

Szeretetteink, Fénymunkások, Csillagmagok, Útkikövezők, Útmutatók, Indigók, Kék Sugarak, ahogy nevezitek, hívjátok, azonosítjátok magatokat, ma Egyként szólítunk meg bennetek.

 

Valóban, Ti Vagytok a Felemelkedés első hullámának áldott képviselői, a fényharcos csapatok, akik az első sorban vannak, akik újjászületve, a krisztusi tudatosság hálójának belakói. Imáinkba foglalva mondjuk nektek.

 

Ti Vagytok azok, akik meghallották a mennyek harsonájának hívó szavát.

Az Utatvilágítók csapata Ti Vagytok, és ez egy rendkívüli nap ma. (november 3.)

 

Ma örömmel üdvözlünk bennetek, az alsóbb világban, a dimenziók közti térben, ami lehetővé teszi számunkra, hogy teljes mértékben veletek együtt lehessünk a földi valóságban.

 

Itt most összegyűltünk veletek és üdvözölünk bennetek: AZ ÚJ GALAKTIKUS NAP HAJNALÁN. (2010.november 3.)

Nemrég részt vetettek egy elemző eseményen, hogyan tudjatok túljutni a mindennapi élet munkálatain felülkerekedni rajtuk, hasznossá tenni magatok. Ezt a munkát a mennyei ég hívta létre, és ez az egység birodalmába kerülés előkészítéséről szól, arról hogy mindenki számára biztosított legyen majd a világok közötti akadálymentes átjárás, hogy képesek lehessetek magatokat lehorgonyozni magasabb dimenziókba, de arra is, hogy eközben szilárdan, lábatokkal álljatok a Földön.

 

Ennek eredményeképp, első alkalommal, most már veletek együtt osztozunk az egység mezején, egyidejűleg mindegyikőtökkel befejeztük a rögzítő földeléseket a fizikai testetekbe, az emberiség új hálójába az isteni és galaktikus tudatosságba. Úgy fogjátok elnevezni ezt a napot, hogy a lelkek egységbecsatlakozása napja, a lelkek azon csoportjaihoz, akik dolgoznak ezeken a fizikai a birodalmakban és az éteri társteremtőkkel.

 

 

Égi vadászok, nem tudjuk kifejezni azt az örömöt és hálát és köszönetet, amit érzünk irántatok, amit a földhözkötött utazásotokkal, önzetlen áldozataitokkal a szeretetek minden teljével folytattok a Föld bolygón. Szeretnénk köszönetet mondani isteni szolgálatotokért küldetésetekért, azért az egész elkötelezettségetekért, hogy a fényt, ebbe a jövőben hazahívtátok. Olyanok vagyunk, mint a büszke szülők, féltéssel néztük azt, hogyan bontatok szárnyakat, és előkészületeket tesztek a repülésre.

 

Mondjuk most nektek, a ti üdvösségetek az, hogy megtisztítjátok a sötétséget.

 

Mi úgy tekintünk rátok ragyogó emberek, mint akik biztosan meg tudják tartani belső fényükkel a háromszoros lángot, amely átlángol minden sötét éjszakán. Ahogy megtestesültetek az elkülönülés dimenziójában, megtartottátok tudatosságotokban azt az egyetlen szerepet, egyetlen igazi küldetéseteket szolgálatával, a személyes és a bolygó felemelkedését, életbe tartani a fényt.

 

A hetedik nappal

(2010. november 3.)

 

A galaktikus Alvilág 7. nappala, az új kezdetek felé való elmozdulás kezdőnapja, a múlt idők megértése, azért, hogy teljesen mértékben részt tudjatok venni, egyesülve az új területeken, egységben minden karmikus korlátozás nélkül. Ez egy előremutató nap. Most a múltatok le lesz pecsételve, és képessé váltok már sétálni közöttünk, mint világok alkotói és a bolygó felemelkedésének felügyelői.

 

Ahogy együtt fogunk dolgozni ebben az új valóság szintjén, össze fogunk jönni, mint egy gondolat, egyesült tudatosságban, hogy létrehozzuk az Új Földet.

 

 

A legfontosabb szempontja ennek az új napnak azzal jár, hogy teljesen megnyitja multidimenzionális érzékeléséteket.

Amint elkezdtek magasabb dimenziókban járni az emberi megtapasztalással, akkor elkezditek megérteni, hogy az elme hogyan működik több valóságban egyidőben. Már tény az, hogy sokan közületek, elkezdtetek kísérleteitekben, egy új feldolgozó és mentális képességgel rendelkezni.

 

Új Nappal érkezik mindannyiótoknak, ez a Fényhálóhoz való teljes újracsatlakozás ideje, amikor elkezditek a felnyitódásotokat és teremtéseiteket az új világban. Az egyidejűségbe kerülve jobban hozzáfértek a téridő valóságához, amely sokdimenziós ajándékokat fog teremteni, és az eddig korlátozott érzékelésetek át fog alakulnak egy mélyebb megértésre az élet iránt, amelyet mint egy egészet élhettek majd át.

 

 

Szeretnénk nektek kifejezni köszönetünket, hogy ez az új világba érkező átalakulás még nagyobb hatással lesz mindenre, mint ami erről megtapasztalható emberi formában.

 

Megtapasztalása egy teljes mértékben inteGRÁLt (szerves része) az 5. dimenziós emberiségnek, és ez egy nagy látomása nagy megértése a fizikai bolygókon túli valóság síkoknak. Használva ezt az új megértést gyakorlatilag azt jelenti, hogy ezek a legnagyobb ajándékok a Föld és az emberiség felemelkedésének.

 

 

Közületek azok, akik már összehangolódtak az új földi küldetésükkel és szolgálati megbízatásukkal, magasabb alapelvek megvalósítására lesztek majd megbízva, közös célok megvalósítását segítve a nagyobb tömegeknek. Ezt a következő lépést, már előkészítettétek, a múlt év novemberében, amelyben elkezdődött a galaktikus (csillagközi) tudatosság 6. éjszakája. (és amely most november elején fejeződött be)

 

 

(Megjegyzés: a 9 Alsóvilág mindegyikében, 13 hullám mozdulat van, 6 nap és 6 éjszaka, amelyet követ a 7 nappal, amely felemel bennünket egy új tudatossági szintre az emberi fejlődésben. A Galaktikus/Csillagközi) Alvilág 6. éjszakája, 2009 november 9. éjjel kezdődött és 2010. november 3.-án éjjelig tart, amikor eljut az emberiség a fejlődésének következő szakaszába, a 7. nappal reggelén a Galaktikus Alvilág egyben utolsó hullámmozgásába.)

 

 

Az előkészítés szakasza lassan a végéhez közeledik, és akkor képessé váltok teljesen belépni az életetek igazságába, és ha szorgalmasan dolgoztok rajta, meg fog jelenni fizikai síkon. Ettől a ponttól kezdve a ti teremtéseitek a világ teremtéseinek részei lesznek, ahogy mondhatjuk ezt, mindannyiótok teremtése szerves részét képzi az Új Földnek.

Igazságotok fényében, szeretnénk emlékeztetni bennetek a saját hatalmatokra, mint individuális létezőkre, akik egyedi és különleges rezgéssekkel rendelkeztek, mint teremtő lények, akik a való életet közvetítik ebbe az emberi formába. Teremtéseitekkel és rezgésetekkel szilárd alapokat hoztok létre, és ezekre fognak felépülni az új föld struktúrái.

 

 

Eredményeitek meg fog mutatkozni felismerhetővé válnak ezen az úton, mégis azt mondjuk nektek, lássátok meg a szemeitekkel, hogy hogyan érkezik be új világotok szakavatott kezetek által gondolataitokkal és szívetekkel.

 

Üdvözölünk az új napon!

Csapatunktól, az egység mezejében köszönjük erőfeszítéseiteket és búcsúzunk, ezekkel a jó hírekkel.

 

 

Lauren C. Gorgo

Spirituális Hierarchia

Telepatikus továbbítása révén

 

http://spiritlibrary.com/lauren-c-gorgo/welcome-the-new-7th-day

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!