PLEJÁDIAK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: PLEJÁDIAK   
2011. április 19. kedd, 14:29

A Főniciaik üzenete: A plejádi tudatsík(részlet)

 

PLEJÁDIAK

 

A plejádok a Fiastyúk, vagy Plejádok csillagcsoportból valók.

Ez  a Taurus/Bika csillagkép egy kis csillagcsoportja, ahol hét nagy csillag taláható, mintegy 500 fényévre a  Föld bolygótól. Ők egy humanoid faj képviselői, akik gyakran ellátogatnak a Földre, és akikekkel közös őseink vannak. A lyraiak a Lyra csillag térségéből a mi közös őseink.

A Fiastyúk 7 csillaga a következőek a plejádi rendszerben: 1) Taygeta, 2) Maya, 3) Coela, 4) Atlas, 5) Merope, 6) Electra, 7) Alcoyne.

Miután elég sok háború volt a Lyra rendszerben, nagyon sok békeszerető lyrai elhagyta az otthonát, űrhajóival és utazott évek során, míg meg nem érkezett a Fiastyúk csillag csoportosulásába. Először a plejádi Taygeta csillagának ERRA bolygójára (amelyet most így hívnak) szálltak le. I.e. 228.000 (földi időben), és egy új civilizációt indítottak el.

A plejádiak egy nagyon ősi humanoid faj. Ők tartják nyílván a Föld és az emberi civilizáció evolúciójának történetét a kezdetektől fogva, úgy a mai időkig.

A plejádiak azt állítják, hogy Földünk 626 millió éves.

I.E. 225.000 körül (földi időben) a plejádiak felfedeztek egy kis naprendszert egy felderítő küldetésükben, és annak egy bolygóját, amit ma Földnek neveztek, távol a Fiastyúk rendszerétől. Felfedeztek a Földön ott élő három civilizálatlan emberi csoportot. A legnagyobb csoport egy fehér bőrű lyrai származású csoport volt. A lyraiak már régebben érkeztek meg a korai Földre, és kénytelenek voltak itt maradni, és egy inkarnációs ciklusba kerültek, mert rosszul bántak, elnyomták az eredetileg már itt élő barna bőrű bennszülött fajt.

Ez váltotta ki számukra a karmát. Ez után a plejádok úgy döntöttek, hogy itt maradnak és egy közös társadalmat hoznak létre. Civilizációk alakultak és múltak el a Földön megannyi háborús és békés ciklussal és természeti katasztrófákkal,  I.E. 196.000 és I.Sz. 10 között. A plejádiak az emberek között maradtak egészen I.Sz. 10.-ig és megpróbáltak segíteni fejlődésükben különféle civilizációkat, mint például Lemuria, maja, inka és Machu Picchu társadalmait.

Az embereket egy spirituális út felé próbálták vezetni. Egészen I.Sz. 10-ig, amikor a plejádok utolsó (földi) vezetőjével, akit Plejásnak hívtak, elhagyták véglegesen a Földet, és hazatértek a Fiastyúkra, mert a plejádokon végre eljőtt a békesség ideje. Úgy érezték, hogy eljött annak az ideje, hogy az emberek saját útjukat, fejlődésüket járják. A Föld tovább fejlődött a maga útján, közvetlen plejádi befolyásolás vagy vezetés nélkül, egészen a mostani időkig. A nagyon közeli jövőben, 2012-ben a Föld beérkezik a 4. dimenzióba, és a plejádiak újra segíteni fogják az egész emberiséget, hogy a Földön a fénybe kerülhessenek.

 

A következő rövid leírás a plejádi kultúráról, az Erra bolygóról. (Taygeta csillagának bolygója).

 

Az Erra a Taygeta csillaga körül kering. Az Erra 10%-kal kisebb, mint a Föld. Itt a plejádiak az Istennő tudatosságban élnek, amely család, nő és gyermekközpontú: Ők egy 5. dimenziós rezgésen élnek, amely az egység és kreativitás szeretetén alapul.

Mintegy 400.000 ember él az Errán, amelyen minden plejádi élvezi az általános jólétet, boldogulást az ő bolygójukon. Az Errai emberek telepatikusan érintkeznek egymással, ezért nincs szükségük telefonra.

A legfőbb utazási mód a bolygó körül egy összetett csőrendszerben történik. A plejádiak elsősorban vegetáriánusok, de alkalmanként esznek egy kevés húst is. Nincs egészségügyi problémájuk, hogy valaki is felügyelje egészségüket, erre a saját szellemi erejükkel vigyáznak. A plejádiak átlagos életkora 700 év. Bőrük fehérebb és simább, mint a miénk. A plejádiaknak nincs vérük, memória mátrixuk a fényben van. A plejádiaknak nincs pénzük, minden lakos között megosztják a bolygó erőforrásait. Minden anyagi javakhoz szabadon hozzáférhetnek, ez egy együttműködésen alapuló társadalom. Amikor megszületik egy gyermek a plejádi társdalomban, akkor az első tíz életévén keresztül arra tanítják, hogy megértse élete tervét. A gyermekek ezután, mintegy 60-70 évet különböző dolgok tanulmányozásával töltenek el.

A plejádiak nemsokára más jóindulatú földönkívüliekkel együtt fognak leszállni a Földre, miután a Földön a jelentős változások végbe mentek.

Amikor megérkeztek a 4. dimenzióba 2012-ben, akkor a plejádiak megjelennek az anyahajójukkal, hogy segítsék az itt maradókat ellátni élelmiszerrel, és hogy átmenti segítséget, nyújtsanak számotokra. Ők rendelkeznek olyan növénytermesztési technikákkal az anyahajójukon, amelyet azonnal használhattok trágyaként és vetőmagok ültetéseként. A palánták azonnal szárba szökkennek, és gyorsan megnőnek, termést hoznak.

Tehát földi emberek, ne essetek kétségbe, minden segítséget ott megkaptok, amikor arra szükségetek lesz. Mindösszesen annyit kell tennetek, hogy rezgéseteket az Egység Szeretetében/Szerelmében tartjátok, így felemelkedhettek a 4. dimenzióba, a 2012-es évben.

A fény bolygójának részévé válik, ezután, az új fény-társadalmatok.

Találkozunk mindannyiótokkal, a Kozmikus Partin, 2012. évében.

 

 

Forrás: Message From Phoenician~Density of Pleiadians
http://lightworkers.org/channeling/117265/message-phoenician-density-pleiadians

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 56 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!