EGY ÚJ VILÁG KÖZELEG PDF Nyomtatás E-mail
Írta: KRYON/D.Brown   
2011. április 19. kedd, 14:37

KRYON : EGY ÚJ VILÁG KÖZELEG

(részletek)

David Browon keresztül

2010. Október 10. Sydney, Ausztrália

Csodálatos, hogy itt lehetek veletek, 10-10-10-én, ma reggel.
Erőteljes energiák jönnek be a mai napon a Földre, és ez a nap jó arra is, hogy csatlakozzunk az Égi Atyával, még sokkal erősebben, mint valaha is volt. Ez az új energia, mélyen összekapcsol a világegyetem szeretetével, és érezhetitek ebben a szeretetben, hogy biztonságban vagytok itt a Földön.

Egy új világ van érkezőben Kedveseim, egy nagyon is másfajta világ, mint amit eddig megtapasztaltatok. Ez az oka annak, hogy annyi ember van most jelen a Földön, itt egyidőben. Azért vagytok itt, hogy megtapasztaljátok ezt az új világot, ahogy a régi világotok átalakul az újba, és az átalakulás már megkezdődött, és a mai nap egy jelentős lépés történt, az Új Világotokba lépés felé, egy jelentős váltása az energiáknak, és ezeket az energiákat, azok tudják már használni, akik készen állnak erre. Akik még nem képesek rá, azoknak még jobban el kell majd mélyülni az újrakapcsolódásuk során. Senki sem lesz itt hagyva ezen a Földön, senki de senki, mindenkinek tovább kell menni az új világba majd, egy új fantasztikus érzékelési nézőponttal, ahol senki se mondhatja, meg nektek mit tegyetek, vagy mit ne tegyetek meg, és mindent megtehettek, amit saját magatoknak álmodtok meg. Az álmaitok meg fognak történni, az álmaitok szerint fogtok élni, és elérkeztek majd egy olyan állomásra, amikor automatikusan minden az álmaitok szerint történik meg egy pillanat alatt.

Érezzétek a testeteket drága emberek, érezzétek, ahogy csak tudjátok, ahogy tiétek ez az energia, ebben a pillanatban és az mindörökre szolgál bennetek, ez az új világotok útjára lépés, és ezen az úton ez az energia, amely meg fog tartani bennetek.

Mi itt, akik a spirituális világegyetemben vagyunk, mindenben támogatunk bennetek, azért is vagyunk, hogy ezen az úton az energiáitokat egyensúlyba segítsük, pontosan, úgy ahogy a naprendszeretek is, amelyben éltek egyensúlyban van. Ez az új energia sok mindent hoz magával, de elsősorban azt jelenti, hogy az életetek könnyebb, egyszerűbb, egyszerűbb, egyszerűbbé fog válni. Ez a könnyebbség azt jelent, hogy a félelmeitektől, szomorúságotoktól, a fájdalmaitoktól, haragotoktól egyre könnyebben tudtok majd megszabadulni, hogy újra érezzétek az örömteli élet ízét.

Erről az érzésről a Föld közel 2000 évvel ezelőtt, vagy még régebben lekapcsolódott, de most az újrakapcsolódás 10-10-10-én 10 óra 10 perckor, ebben a történelmi pillanatban újra megtörtént. Hagyjátok ezeket az energiákat a testetekben áramolni, érezzétek azt ahogy az új energia megérkezik, és a testeteken keresztül lehetővé teszi a kapcsolódást az Égi Atyával, amely még mélyebb kapcsolódást tesz lehetővé a Föld Anyával, és a rajtatokon áramló energia lehetővé teszi a kapcsolódást, atyáitokhoz, anyátokhoz, nagyszüleitekhez, dédszüleitekhez, az elmúlt és ősi időkben lévő családtagokhoz mind, és még tovább vissza az idők kezdetéig, az egész idő- és életvonalatokon keresztül, elérkezve a jelenlét pillanatába.

Kedveseim, ennek az új világnak új energiája már készen áll vagy másfél napja számotokra, hogy beáramoljon a testetekbe, a lelki szemeitekkel láthatjátok, amint elhagyjátok  a családtagjaitok áramlását, a múlt bennetek és körülöttetek meggyógyult, újracsatlakozhattok, és hagyjátok elmenni azt ami nem szolgál többé bennetek, és engedjétek meg magatoknak hogy megkaphassátok az új energiákat.

Ezen a napon Kryon a mágneses szolgálatban megteszi az ő emelkedését és változását, a Föld mágnesesességébe, így már érezhető gyógyulással lesz egy új egész játék kezdetére. Valami más ami kezdődik. Engedjétek meg ezeket az energiákat áramolni, mindenütt ahol ez szükséges, áradni. Hagyjátok először csatlakozni az Ég Atyával magatokat. A családtagjaitok beáramlanak a belső látásotokba, egyre mélyebben és mélyebb kapcsolódással a világegyetem szívével, a Nagy Központi Nap szívével.

Vannak olyanok, a félrevezettek, akik nem akarják ezt az energiát. Van egy olyan megállapodás a világegyetem szellemiségével, hogy az egész bolygó a felemelkedési folyamatába megy át  és ehhez minden szükséges segítséget, megkaptok a  Szellemtől.

Így a földi tudatossági sík egy teljes körű krisztusi tudatossági szintre kerül. Ezt nem lehet elérni a nyugati típusú kereszténységgel, csak egy mély meditációval és intenzív belső munkával.

Új energiák jönnek és ezek az új energiák teljes tudatosságot hoznak, mert nagyon mélyen elmerültetek a nehéz személyes kapcsoltrendszeretekbe családjaitokkal, és ebben a tudatosságban meg fogjátok látni azt, amit a fény sugároz, a sugárzó fény ragyogását. Megengeditek magatoknak látni ezt egy cseppnyi  helyben, ahol megláthatjátok ezt a fényt, és engeditek ezt a fényt hogy átsugározzon a sötétségen. Az energiák kívülről jönnek, de az energiák belülről ébresztenek fel bennetek.

Engedjétek meg ezeket a külső energiákat, hogy feltöltsenek bennetek, mert erre a fényre nagyon is szüksége van a testeteknek, hogy felemelkedjen az igazi Krisztusi tudatosságba.

Ezek lehetővé teszik az érzéseiteknek, hogy jöjjenek, menjenek és lehetővé teszi a szellemetek vezetését, aki eddig nagyon el volt zárva előttetek a pillanatban, és lehetővé teszi számotokra hogy elfoglaljátok helyeteket az új világotokba.

Csak legyetek a testetekbe, és cseppenjetek mélyebbre, még mélyebbre. Ti megtettetek már minden munkát, ami szükséges, hogy elérkezzetek egy magasabb tudatossági szintre, és a testetek már készen állnak fogadni feltöltődni  a szükséges fénnyel ragyogni, és készen vannak arra hogy átáramoljanak rajtatok, és vezetni fognak lépésről lépésre a felemelkedésben, vagy a felemelkedési folyamatban.

Ahogy felébred bennetek a Krisztusi energia, úgy fogtok egyre többet, egyre többet megérezni az Égi Atya és a Föld Anya kapcsolódásából, és ez fel fogja tölteni a testeteket, és lehetővé teszi a Krisztusi fény ragyogását. Ez a fény belülről fel fogja oldani az összes automatikus társadalmi beállítódást. Az új energiák feloldják azt, ami nem tudatos vagy automatikus, és ez lehetővé teszi a tudatosságotokon át, a testeteken keresztül áradni azt, hogy kapcsolódjatok teljesen az új energiákkal 2012-ben.

 

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!