Hírek
Van bizonyíték a földönkívüliek létezésére PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2011. szeptember 28. szerda, 07:44

Van bizonyíték a földönkívüliek létezésére

 

2011-09-28 05:22

 

Egy új dokumentumfilm készítői azt ígérik, meggyőző bizonyítékkal tudnak szolgálni arról, hogy az emberiség kapcsolatba került a földönkívüliekkel...

 

Van bizonyíték a földönkívüliek létezésére

Fejvesztve menekültek az idegenek?

 

Új dokumentumfilm készül a maja civilizációról, amely bizonyítékkal fog szolgálni az ősi kultúra és a földönkívüliek kapcsolatáról, állítja egy mexikóii kormányhivatalnok, illetve a film producere. A Maják kinyilatkoztatása 2012 és azon is túl munkacímen kezdenek majd forgatni.

 

„Mexikó nyilvánosságra hoz különböző kódexeket, leleteket és meghatározó dokumentumokat, amelyek bizonyítékok a maják és a földönkívüliek kapcsolatára, és az összes információt régészek erősítik meg” - jelentette ki Raul Julia-Levy producer, a színész Raul Julia fia.

Bővebben...
 
ELENIN ÚJRATÖLTVE – ITT LÁTHATÓ A NIBIRUVAL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. július 20. szerda, 08:05

ELENIN ÚJRATÖLTVE – ITT LÁTHATÓ A NIBIRUVAL

 

A video 7:50 perc körüli részén látható az Elenin üstökös és a Nibiru spéci kamerával.

Nem trükkfilm, és nem a Holdat látjuk. A link a Nibiruan Nagytanács közvetítőjének cikke alatt található, így hitelesnek tűnik.

Az írásról:

Arról beszél, hogy az Elenin egy barna törpe, egy olyan csillag amely nem gyújt ki fényt magából és része a Nibiru rendszerének, kísérője más meteorokkal üstökösökkel, kisebb holdakkal. A márciusi beérkezése hatással volt a Japán földrengésre. Megjegyzem az eredeti földrengés kb. a fele akkora hatású lett volna, ha nem nyúlnak bele az IllumiNácik. Az Elenin hatása majd a megfordulása után lesz megint érezhető. Pontos visszatérését a Földdel való együttállásban nem tudják még ők sem megadni, mert nem állandó, kiszámítható a sebessége, mert sok objektummal találkozik, és a tömegvonzás hatása megváltoztatja. Mindenesetre ahogy mondják szeptember és október, esetleg november eleje még kemény helyzeteket hoz a Föld számára. Elektromágneses anomáliák, viharok, földrengések várhatók, de mi jó kezekben vagyunk, akik a fény és szeretet új világát választottuk. Szabad akaratunkkal és szeretetben állásunkkal enyhíteni tudunk az Elenin hatásán. Végülis a Föld megtisztításában nagyon is jelentős a szerepe.

A cikk itt található: http://archive.aweber.com/nc_subscribers/5fEB./h/Jelaila_s_Weekly_Message_.htm

 

 

A video pedig itt nézhető: Nibiru ,Chemtrails The time of Spirit

 

http://www.youtube.com/blueskyg1#p/f/0/cf4CoZDXNOQ

 

amely a repülőgépekről tudatosan leszórt kémiai szennyezést mutatja be. Tudni való, hogy ezt a spirituális fejlődésünk, felébredésünk megakadályozására vetették be. Azt adták be a repülőgépvezetőknek, hogy az ózonlyuk betömésére alkalmas csodaszer, és az emberiség javát szolgálják. Nemrégiben robbant az információs bomba, napfényre kerültek ezek a hazugságok. Számos pilóta megtagadta a kémiai szerek elszórását, sokan fel is mondtak munkahelyüknek. A film utolsó részében, 7:50 perc körüli részén látható az Elenin üstökös és a Nibiru.

 

 

 

 

 

 

 

 
2012- MÁSODIK FÉLÉV –HATALMAS FORDULÓPONT/ SALUSA-SZÍRIUSZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. június 07. kedd, 07:45

2012- MÁSODIK FÉLÉV –HATALMAS FORDULÓPONT/ SALUSA-SZÍRIUSZ

Folyamatos örömünkre szolgál fejlődésetek, különös érdeklődéssel követjük a kollektív tudatosság szintjének növekedését. Mennyit ugrott a múlt évszázadhoz képest, ezalatt a relatív rövid idő alatt? Ez az a siker, ami rávezetett titeket a Mennybemenetel útjára. Ez azt jelenti, hogy legyőztétek a sötét összeesküvők azon próbálkozásait, hogy megakadályozzák előrehaladásotokat. Mostanra már rájöttetek,  hogy kezetekben van a hatalom és ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy felülkerekedjetek a félelem faktoron, ami a sötét összeesküvők sikerének kulcsa volt. A felettetek való hatalmuk fokozatosan gyengül és többé nincs rá semmi mód, hogy  hatalmukat visszaszerezzék felettetek. Ezt vegyétek tőlünk abszolút ígéretnek és nagyon hamar olyan eseményekre fog sor kerülni, amik ezt alátámasztják. Felesleges is mondanunk, hogy ez év második fele, hatalmas fordulópontot fog jelenteni életetekben.

 

A világ ügyei váratlanul pozitív tendenciákat mutatnak, a régi különbségeket és közelmúlti háborúkat békés módon próbálják megoldani. Így dolgoznak az új energiák, amik révén a Fény érvényesül és kimondottan egyre nehezebb a dolguk azoknak, akik a régi módszerek hívei. Ez még csak tovább fok fokozódni, mihelyt a kormányváltásra sor kerül és akkor tényleges akcióknak lehettek majd tanúi, amik eljövetelünkkel fognak összefonódni. Azért mert roppant precízen tervezzük meg a dolgokat, ami számotokra lehetetlen feladatnak tűnhet befejezni a Mennybemenetelt ilyen rövid idő alatt, számunkra nem fog problémát jelenteni. Segítségért fohászkodtatok és mi itt vagyunk válaszolva segélyhívásotokra, Isteni felhatalmazást kapva arra, hogy felvegyük veletek a kapcsolatot. Egymásra találásunk mindig is tervezve volt és egy természetes előrelépést jelent, ahogy tudatosságotok egyre csak növekszik és rohamosan közelít a mi szintünkhöz. Egyek voltunk a Múltban és sorsotok és jogotok, hogy csatlakozzatok hozzánk és újra nekikezdjetek utazásotoknak a felsőbb dimenziókban.

SaLuSa, May 27, 2011

http://www.galacticchannelings.com/magyar/mike27-05-11.html

 
2011. Június 21. Nyári/Téli napforduló PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. június 02. csütörtök, 08:56

2011. Június 21. Nyári/Téli napforduló

 

Földi Mennyország, A nyári napfordulóról: használjuk ki, mint az isteni manifesztáció eszközeként, a Felemelkedett Mesterek velünk lesznek ezekben a napokban, hogy összekapcsolódjunk a Földanya lelki magvával. A Földanya megnyitja spirituális atmoszféráját. Újraegyesülhetünk a Szent Lélekerőnkkel

A Napforduló után képesek leszünk újra birtokolni azt, amit régebben elvettek tőlünk.

 

http://www.foldimennyorszag.hu/70166229-76DE-44BF-BF13-24EE3664E60E.html

 
2006. OKTÓBER 23. – RENDŐRATTAK MAGYARORSZÁGON –SALUSA/SZÍRIUSZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2011. május 31. kedd, 13:32

2006. OKTÓBER 23. – RENDŐRATTAK MAGYARORSZÁGON –SALUSA/SZÍRIUSZ

Hétről-hétre megdöbbentő információk látnak napvilágot, ahogy lassan de biztosan az igazság napfényre kerül. A világ szinte új életre éledt rádöbbenve, hogy az emberek hatalma valós és hegyeket képes megmozgatni. Eddig minden hatóság elleni tüntetés kíméletlenül el volt tiporva, emberi életekre való tekintet nélkül, mint ahogy az történt Magyarországon. Ennek a hozzáállásnak azonban vége, ahogy az emberek változásokat követelve hatalmas energiákat megmozgatva, viszik az energiákat előre.

http://www.galacticchannelings.com/magyar/mike28-03-11.html

SaLuSa, March 28, 2011

Módosítás dátuma: 2011. május 31. kedd, 13:35
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 4

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 96 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!