Hírek
KÖZ-ŐS-SÉGI KÖNYVKIADÁS PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. február 07. kedd, 12:32

Kedves Olvasóim!


Sajnos az elmúlt években nem sikerült megjelentetnem Kirael: A Nagy Változás című könyvét.
Most
az egyik legnépszerűbb spirituális oldal szerkesztője elvállalta, hogy segít a könyv kiadásában.
Ha esetleg szerenének segíteni ebben a törekvésben Olvasóim, kérem a felhívásra mutató linket, vagy a felhívás szövegét küldjék tovább, vagy osszák meg közösségi oldalaikon, hogy
a könyv minél előbb nyomtatott formában megjelenhessen .

A vonatkozó felhívást a következő oldalon tekinthetik meg az olvasók:

http://dimenzio-uzenetek.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1187798

A segítséget előre is köszönöm.

Üdvözlettel: Klári
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

 
Hát elkezdődött… Megérkezett a 2012-es év első átalakító energiahullámzása. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. január 24. kedd, 11:40

Hát elkezdődött… Megérkezett a 2012-es év első átalakító energiahullámzása.

A mennyei előrejelzéseket, a Felemelkedés 12. hullámának beindulását, a januári újhold utáni napok várható energetikáját, megspékelve a retrográd Marssal, mintha megerősítenék a tudományos híradások. Környezetünkben már több helyről is jelezték, hogy az információs átvitelekkel kapcsolatosan problémák merültek fel. Akkor mentés másként. Nyitott szívvel, tiszta elmével, egyensúlyban az érzelmeinkkel és örömmel, a Legfőbb Jóval, a Minden Ami Van-nal.

„Szeretettel köszöntünk benneteket 2012. első all inclusive reggelijén, az asztal, roskadásig tele van bőséggel, szeretettel, hálával és áldással. A mai reggeli csak egy kóstolója annak a csodának, ami egész évben vár rátok. Tiszta szándékkal mindez a tiétek, tegyétek magatokévá, nyilvánítsátok meg. Amennyiben túlpörögtök, úgy érzitek, felforr a véretek, lélegezzetek és lélegezzetek. Ez az energia az elfogadásotok által meg fog testesülni és választ és bizonyosságot kaptok arra nézve, hogy elfogadhatjátok teremtői hatalmatokat, mivoltokat. Nincs arra kifejezés, szó, mondat, csak érzés, hogy mennyire tisztelünk és szeretünk bennetek. A következő napokban hatalmas energia-összecsapásoknak lesztek tanúi, kemény téli napok, és hirtelen koranyáriak váltogatják egymást. Tiszteljétek meg testeteket, tiszta vízzel és könnyű ételekkel, hatalmas munkát végeznek, azért, hogy tovább tudjatok dolgozni. Köszönjétek meg nekik. Legközelebb a február első hete utáni energiacsúcsra ismét meghívást kaptok, de az már főétkezés lesz.”

FöldiCsillagok és Plejádi családjaink

***

Protonviharba kerültünk

2012. január 24. 12:05

Kedden reggel nagy energiájú protonok záporába került a Föld. Január 23-án, magyar idő szerint hajnali 5 órakor ugyanis hatalmas napkitörés volt, amelyből gyorsan mozgó anyagfelhő tart a Föld felé. Érkezése kedden délután várható.

Bővebben...
 
12:12 CSILLAGKAPU egy részlet a 2006-os átadásból PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Idővonal   
2011. december 12. hétfő, 07:49

12:12 CSILLAGKAPU

egy részlet a 2006-os átadásból


A kollektív tudatosságnak egy jelentős emelkedését várjuk ebben az időszakban, mely a 12:12-es csillagkapuval kezdődik december 12-én, és a december 22-i téli napfordulóig tart.

A jövőben sokan el fogtok érni egy olyan tudatossági szintet, amikor éber állapototokban is elkezdtek “belelátni” a magasabb dimenziókba. Megértitek majd a kvantumvalóság természetét, sétáltok az Álomidőben, bizalommal telve.

Bővebben...
 
Egységbe mozdulás a teljeskörű változásokért 2011. október 15.-én PDF Nyomtatás E-mail
Írta: GCH   
2011. október 13. csütörtök, 16:59

Egységbe mozdulás a teljeskörű változásokért 2011. október 15.-én

United For Global Change on October 15

 

Az emberek globális változást akarnak. A politikusok, és a pénzügyi elit nem képviseli a széles tömegek érdekét. Az emberek nem árúk a politikusok és bankárok kezében. Ez egy tarthatatlan helyzet.

Éppen ezért a Föld minden kontinensére kiterjedő erőszakmentes, békés demonstrációt tartanak 2011. október 15.-én, a valódi demokrácia megteremtéséért.

Mi akarunk dönteni saját jövőnkről.

Itt az ideje,  hogy Egyesüljünk, itt az ideje, hogy ránk figyeljenek és arra is hogy egymásra figyeljünk.

 

United For Global Change on October 15

 

http://galacticchannelings.com/english/global_change.html

 
A KÁRPÁT MEDENCEI LETÖLTÉS: 2011. OKTÓBER 11. - NOVEMBER 7. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. október 07. péntek, 10:28

A KÁRPÁT MEDENCEI LETÖLTÉS:

2011. OKTÓBER 11. - NOVEMBER 7.

 

Egy amerikai asztrológus véleményéből:

Az üzenet lényege a következő: "az elkövetkezendő napok, hetek hatalmas jelentőséggel bírnak majd a magyar "jupiteri/nyilas aszcendensű* emberekre, és a nemzetekre, ugyanis a Jupiter hátráló mozgást végez, és csillagidőben, vagyis precesszióban hatalmas tisztítást hoz ezen országok, országrészek számára, és ezt a 12-es csillagtér 5.házában az intellektus, tudás házában teszi meg, a Plejádok előtt visszafordulva.

Mivel a Jupiter az Isteni törvényt a dharmát és igazságosságot, valamint az isteni bölcsességet jelképezi, lehetséges esemény arra, hogy hatalmas tömegek ébredjenek fel, vagy impulzust kapjanak. Jupiter a guru, a mosolygó Buddha, a Yó Pityer.

A körülbelüli időszak: a 10:10 kapu, vagyis október 11. és november 7. között, közvetlenül a 11:11:11 portálok között lesz.

Legerősebb hatása október 29.-én lesz 10 óra 16 perckor, szombaton. Ez a legmagasabb égi helyzetet jelenti, legközelebbi állása hozzánk most. A Jupiter ezekben a napokban olyan magasan delel, hogy esténként fényes csillagnak fog látszani, mintegy kijelölve a felemelkedésünk útját.

Karácsonykor Lyányos napján a Jupiter visszafordul, ilyenkor hatalmas erővel világit be mindent, és az isteni kegyelem 7. sugara beborítja az egész Kárpát-medencét: (én így hívom: Kárpát-medencei letöltés). A másik érdekessége hogy csillagidőben ekkor a Szaturnusz a legjótékonyabb helyzetébe kerül,(a SemmireKellőket megszelídíti, ugyanakkor karmikus

számonkérésük megtörténik, lehetőségük van a polaritásukból való elengedésükre.) Ránk nézve ez a jótékony hatás egészen 2012. május 13.-ig tart, amikor a Jupiter Nap, Merkúr együtt áll és imaláncba, fényjegygyűrűbe/összejegyesedésbe rendeződik a Vénusszal és a Holdcsomóponttal.

Így hát ha van annyi kurázsi a magyarokban, elsőként, fáklyavivőként utat mutathatnak a többieknek. De azt is hozzáteszik, hogy a pénzügyi, gazdasági viszonyok ezen az októberi hónapon, és még novemberben hatalmas átalakuláson megy végbe. Látszólag összeomlik minden, a pénz értéket vesztheti, mi meg fényt nyerünk ezáltal, azért, hogy egy új szeretet alapú méltányos energiacsere- minta mutathassa meg magát.

 

Október 15.-én több száz millió ember vonul az utcákra békésen egyesülve egy szeretet energiában, rácsatlakozva a feltételnélküli szeretet krisztusi/kristály hálóra, és ez felemel bennünk a nagyon is várt 11:11:11 szentháromság idejébe....onnantól a kígyótartó szívébe kerülve a Föld hatalmas gyógyuláson és megújuláson indul el, bár úgy látszik az idővonalon, hogy ez túl fog futni még 2013-on túlra is. Az egyik legnehezebb, de legcsodálatosabb időszakon megyünk most keresztül, megláthatjuk mennyi nyitott szívű, szeretetet sugárzó ember is van a bolygón. Az emberiség legeslegújabb szövetsége köttetik meg most, amely a békességen, elfogadáson, minden élet megbecsülésén, a bőségen, és az egész-ségen alapul.

Áldás és Fényes öleléseket

NJ.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 4

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!