Jelenések
Hozzátok vissza nekünk a Világszerelmet A Fény Áldott Napbaöltözött Istennői PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. március 06. péntek, 22:51

 

 

 

 

Hozzátok vissza nekünk a Világszerelmet

A Fény Áldott Napbaöltözött Istennői

108 arculatok és 144.000 aspektusotok* ünnepe vagyon

 

Hatalmas és megtisztelő feladat és vállalás számunkra, hogy ezen a mai napon a „hivatalos” nemzetközi nőnapon, megálljunk egy pár percre, szeretetben összegyűlve és szólhatunk hozzátok. Hogy úgy mondjam, már szokásos ilyenkor szólnunk is a férfinép részéről. És ilyenkor általában az szokott történni, hogy a hivatalos köszöntők emberei mondanak egy pár jó szót többnyire közhelyekkel teletűzdelve, vagy hozzáfűznek valamilyen odaillő idézetet, aztán a kezetekbe nyomnak egy-egy virágot, aztán el is van intézve a dolog legalább egy évre.

 

Már említettük azt, hogy a ritka kivételektől eltekintve, ez a „szokványos”, de ti azt is tudjátok, hogy mi sohasem szoktunk szokványosan elintézni ezt a napot, annál is inkább, mert nem engedhetjük meg azt, hogy ne a lelkünkből beszéljünk. Legalább ezen a szent napon, mi most a férfiak tiszta lelkéből fogunk beszélni, úgy ahogy azt ritkán lehet hallani.

Módosítás dátuma: 2015. március 11. szerda, 16:37
Bővebben...
 
FERENC PÁPA: „NEM VAGYUNK EGYEDÜL” (részlet) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. április 18. péntek, 07:25

 

 

FERENC PÁPA: „NEM VAGYUNK EGYEDÜL” (részlet)

 

Róma:

Őszentsége ma délelőtt szentbeszédet tartott a Szent Péter téren. Ferenc Pápa nagyon egyszerűen, világosan és az összesereglett hívők csodálkozásától övezve kijelentette:

 

 

„Kedves Testvéreim! El szeretném mondani mindannyiótoknak azt, hogy nem vagyunk egyedül az Univerzumban. A Tudomány eléggé fejlett annyira, hogy hamarosan meg fogjuk ismerni az új fivéreinket és nővéreinket, akikkel kicseréljük egymást közt a békesség jelét. Azon a napon megtörténik a csoda, és ne feledjétek: Egy az Isten és mindannyiunkon egyformán őrködik, vigyáz.

 

 

A kinyilatkoztatás hatalmas izgalmat keltett és lenyűgözte azt a sokezer embert, akik a téren követték a szentbeszédet. Ferenc Pápa ezzel a rendkívüli tettével azt szerette volna tisztázni, hogy a fejlődés tekintetében nagyon fontos az, hogy nyitottak legyünk az új ismeretekre  és összhangban a józan ésszel csodálkozzunk ezekre. Ez a kinyilatkoztatás bizonyára megváltoztat mindent.

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Forrás: Pope Francis: “We are not alone”

 

Pope Francis "we are not alone in the universe !!!!""""

 

http://www.youtube.com/watch?v=RyRGfgbaCz0

 

 

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2529398/pg1

 

http://beforeitsnews.com/alternative/2014/04/pope-francis-we-are-not-alone-in-the-universe-2942038.html

 

http://inagist.com/all/459208875376660480/

 

Ez a forrás már nem elérhető:

http://i-uv.com/pope-francis-we-are-not-alone/

 

Módosítás dátuma: 2014. április 25. péntek, 21:06
Bővebben...
 
SZENT JÁNOS A FÉNY KAPUJÁBAN A MAGYAROKHOZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2012. december 21. péntek, 09:37

 

SZENT JÁNOS A FÉNY KAPUJÁBAN A MAGYAROKHOZ

Áldott Csillagai a Fénynek!

 

Elértetek hát ide, amire annyi évezreden keresztül vártunk!

A Fény Szüze kitárja köpenyét és Napbaöltöztet benneteket is.

Módosítás dátuma: 2013. január 04. péntek, 16:23
Bővebben...
 
CSAK ÉN VAGYOK – EGYES SZÁM ISTENI SZEMÉLY A Földicsillagokon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Földicsillagok/Nász János   
2013. január 19. szombat, 00:17

CSAK ÉN VAGYOK – EGYES SZÁM ISTENI SZEMÉLY

A Földicsillagokon keresztül

„Úgy döntöttem Isteni Akaratomból, hogy írok nektek, azaz jobb szó nincsen rá: megnyilvánulok így is ezen a csatornán keresztül, a nyelvetek szerint, azzal hogy mennyire élvezem, hogy elkezdtetek felébredni magatokra. Bármit is tesztek, áldásommal vagytok és az Isten se ment meg benneteket az örök élet végtelen csodáitól. Miért is mentenélek meg bennetek, hiszen Ti vagytok azok, Akik Én vagyok!”

 

Az Emberi Angyalság fényesebbnek találtatott a 2012-es kapu mérésének rostáján és folytatja isteni sorsának útját a saját maga által, minden feltétel nélküli vállalt sorsában, mind időben és mind téren innen és túl. Ki se látszotok a káosznak nevezett régi rend összeomlásából, de hát ti kértétek, hogy az átal-menést meg is akarjátok tapasztalni. Óh, nem volt látványos, semmi nem volt kőbe vésve és örülnötök kellene annak, ahogy a három éjszakátokat három másodpercetek alatt átaludtátok!

Bővebben...
 
EZ A SVARC LESZ A VÉGSŐ – AZAZ HA ISTEN VAGY AKKOR MÁR KEZDJÉL EL ÚGY IS ÉLNI A novemberi energiaáradathoz. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János/Földicsillagok   
2012. október 24. szerda, 22:34

EZ A SVARC LESZ A VÉGSŐ – AZAZ HA ISTEN VAGY AKKOR MÁR KEZDJÉL EL ÚGY IS ÉLNI

A novemberi energiaáradathoz.

 

Október 20-21 erőteljes energiaáradással (meteorzáporral az Orionból, valamint egy majdnem X osztályú napkitöréssel) és megpróbáló hatással érkezett meg. Rengetegen érezhették saját bőrükön keresztül, közérzettük hirtelen megváltozásával, szédülés, hányinger, kisebb ájulásszerű jellemzőkkel. Ismét egy fokozattal emelkedett a Földanya rezgésszintje. A beérkező kozmikus energiák úgymond semleges töltéssel bírnak, és az emberi entitások szabad akaratára, választására bízzák, hogy magukon keresztül, a gondolataikkal, érzéseiken keresztül mihez is kezdenek vele. Kryont idézhetjük ebben a példánkban. Az emberi faj azt hiszi a választás szabadságáról, hogy szabadon választhat.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!