Átáradások
A FÁK ISTENI TUDATOSSÁGA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2015. december 01. kedd, 08:05

A FÁK ISTENI TUDATOSSÁGA

 

Válogatott szemelvények az újabb Metatron csatornázásból

 

A teljes szöveg, rendelkezésetekre áll, James Tyberonn új könyvébe, amely :  2038 – The Next Quantum Leap (2038 – A Következő Kvantumugrás) címmel jelent meg.

 

 

Ahogy az emberek, úgy a fák is rendelkeznek egy aura energiamezővel. Egy tudós képes látható módon is megfigyelni ezeket a frekvenciális mezőket. A fákon ezt legkönnyebb, a napkelte, a napnyugta körül és a tiszta holdfényes estéken megfigyelni. Általában véve a fák energiamezeje kétszer-háromszor nagyobbra terjedhet ki, mint a fizikai átmérőjük. Bár bizonyos körülmények között ez lehet akár sokkal nagyobb, kiterjedtebb is.

 

Ösztönösen érzelmi ráhangolódással, sokkal jobban, erősebben képesek vagytok megérezni a fák tudatást és tudatosságát. Azt mondjuk nektek, hogy egy fa alá állva érezhető annak a rezgésének beállítódása, szintje. Van olyanfajta rezgésük, is mint amikor a dús oxigént bocsájtják ki magukból, amely a jól-létetetekre és az életerőtökre van nagyon előnyös hatással.

Módosítás dátuma: 2015. december 01. kedd, 08:06
Bővebben...
 
11-11-11 EGY-SZERŰ IMA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. november 07. péntek, 19:31

 

 

11-11-11

EGY-SZERŰ IMA

 

 

 

Anya/Atya Istenem!

 

Aki a Lényem templomában Vagy!

 

Világegyetemünk MindentTudó Intelligenciája, a Szeretet Intelligenciája,

 

Aki megteremtetted ezt a világot, ezt a bolygót, és Aki megteremtett Engemet.

 

Szóljon hozzád imám, most!

 

 

 

 

 

Te Magad Vagy az Isteni Szeretet

 

Te, Aki elhoztad nekünk Földünkre a Természetet, az állatokat, a vizeket, elemeket és elementálokat, az Egyensúlyt még a Fény és Sötétség nevében is.

 

Köszönöm neked !

 

 

 

 

A szeretet megannyi dimenziójával töltötted be a Mennyeket és a Földet,

 

A csillagokat, a Holdat, a Napot és az Óceánokat szeretet ritmusoddal, ahogy megindítottad az apályt és dagályt is, hogy segítsenek bennünket egyensúlyunkra lelni,

 

Elismeréssel vagyok most a Mindenütt-Jelenlétedre, ami közös minden dologban, így bennem is.

 

Köszönöm neked !

 

 

 

 

 

Te Vagy az, aki megnyitja 11-11-11-re a Fény Kapuját, esélyt adva nekünk, hogy megváltoztathassuk fejlődésünk spirálját, mert elvégeztük a dualitás és polaritás játékát.

 

Köszönöm neked!

 

 

 

 

 

Édes Istenem, segíts nekem, hogy minél nagyobb szeretetben lehessek veled, hogy a szívem útján keresztül, a legtávoli zugából is hallhassalak, Egységben veled és minden más teremtménnyel,

 

Segíts engem a lépéseimben, hogy teljesen felébredjek most a Szereteteddel, Igazi Szereteteddel, Szent Egyesüléssel veled, és az Egy Szíved útmutatásával, amely arra ösztönöz engem, hogy kivehessem a részemet az Egységbe kerülésem izgalmával, melyet még sohasem éreztem át ezen a bolygón.

 

 

 

 

 

Ez az Utam!

 

Imádkozom, hogy legyen erőm, bátorságom és bölcsességem, Szeretni Magamat és Másokat is, még akkor is, ha számomra felfoghatatlan korlátokba ütközöm.

 

 

 

Drága Istenem!

 

Köszönöm, hogy szélesre tárod a 11-11-11 ajtaját, és azt hogy egyre mélyebbre vezetsz az Egységre való ébredésemben, és azt hogy térképet/iránytűt adsz az Új Világba.

 

 

Megérintem a szívemet és tudom, hogy Te Vagy az, aki Itt Van a szívemben és tudom, hogy Én Vagyok az, akié ez a szív.

 

Amikor megérintem, a szívemet tudom, tisztában vagyok azzal, hogy Mi Vagyunk Együtt itt, és semmi sem választhat el egymástól bennünket. Ez az Egység és ez a Szeretet. Csak tudni, felismerni azt, hogy bennem élsz Istenem, és tudni, felismerni azt, hogy mennyire szeretsz engem.

 

Köszönöm neked!

 

 

És most fogadalmat teszek neked, hogy mindig, mindig, mindig emlékezni fogok arra, hogy mennyire szeretsz engem.

 

Én ebben, veled találom meg a békémet és a megújulásomat, és most magabiztosan mondom: Szeretve Vagyok, Szeretve Vagyok, Szeretve Vagyok és Méltó Vagyok erre a Szeretetre, mert Én Vagyok az, aki Szeret, és mert Te Teremtettél Engem, és elhoztad ezt nekem a Földre, megváltoztatva a történelmet.

 

Édes Istenem, újra mondom neked: Köszönöm!

 

 

 

 

Most csak annyit kérek tőled Istenem, vegyél Kegyelmedbe engemet, és ugyanúgy mindenki mást. Ez egy egyszerű ima, semmi másra nincs szükségem!

 

Kérlek, hagyjad Istenem, hogy mindezek megértéseimen keresztül haladjanak, áldásként szálljanak, rám és az egész emberiségre 11-11-11.-én és ezután minden egyes napon, amint egyre nyitódunk békességünk felé és a Teremtés minden lénye felé, szeretetettel e rendkívül fontos történelmi pillanatban.

 

 

Ebben a rendkívül fontos történelmi pillanatban az emberiség megérzi az Angyali Birodalmaknak, a Galaktikus Birodalmaknak, és Mindenség Kozmikus Tudatosságának, Szeretetét és segítségét, és mi átengedjük magunknak érezni ezt a Kegyelmet, és megengedjük most a Krisztusi eredeti lenyomatunkat, megvalósulni.

 

 

Megáldom az én fivéreimet és nővéreimet, kitartásukért, bátorságukért, helytállásukért. A mai naptól kezdve, továbbra is, mindannyiunknak emlékezni szükséges, a szeretet tudatosságára, ahogy képesek vagyunk egymást szeretni, amely még ezen a bolygón sohasem volt ennyire ilyen erős, mint azelőtt.

 

Kérlek bennetek, engedjük el a szenvedéseiteket és az újraébredésben legyünk együtt!

 

 

Drága Istenem!

 

Nyugalommal és bizalommal kívánok békességembe és erőmbe kerülni, úgy ahogy a Kegyelmed megérintet, mindent beleértve magamat is.

 

 

Istenem, megyek most tovább, és megnyilvánítalak téged, magamat és az Egyet.

 

És ez Így Van, és Legyen mindig így!!!

 

 

 

 

 

(Kérlek bennetek vegyetek egy mély lélegzetet)

 

 

 

Copyright Maureen Moss. Please share keeping everything intact with websites included:

 

http://www.maureenmoss.com

 

http://www.worldpuja.org

 

 

 

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Fordította: Nász János

 

Bővebben...
 
Az élet 26 legfontosabb sajátossága A RedPath nyomán PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Red Path   
2014. május 29. csütörtök, 15:53

Az élet 26 legfontosabb sajátossága

A RedPath nyomán

 


1, Mindannyian össze vagyunk kapcsolódva egymással


Van egy indián mondás, ami, ami nagyjából így szól: Minden/Mindenki össze van kötve egymással. Az Univerzumban minden a Nagy Szellem részét képezi, kezdve egy sziklától, növényeken át, a halakon keresztül az emberig. A Szellem közöttünk, bennünk áramlik és ez az, ami felépít, kialakít mindent. Mivel mindannyian ugyannak az egésznek a részei vagyunk, úgy kellene bánnunk egymással,  az egész részeiként, mintha ők is a mi részeink lennének, ugyanazzal a szeretettel és együttérzéssel. Mindannyian részei vagyunk a Nagy Szellemnek, ugyanúgy, mint ahogy a különböző levelek, amelyek egy fán vannak, és akik részeit képezik a fának.

 

 

2. Az Energiaáramlás


Az Univerzum energiából áll össze. Ez az energia árad szét minden keresztül, bennünk és mindenkiben. Amikor bensőnkben lezáródás van és az energia nem áramlik megfelelően, az betegségek okozója lehet, vagy levertséget és egyéb tünetet eredményezhet. Ezt az energiát lehet tudatosan irányítani és lehet látni és érezni is. Attól függően hogyan érezzük az energiaszintünket, ha negatívan, akkor elfolyik az energiánk, vagy pozitívan, akkor teremtő az energiánk.

Bővebben...
 
Sandara és Kalestra (Szíriuszi Csillagnemzet): Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. szeptember 04. szerda, 13:17

Sandara és Kalestra (Szíriuszi Csillagnemzet):

Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

Jó napot! A nevem Sandara, én vagyok az idegenvezetőjük.

 

Az űrhajónk jelenleg a Lant csillagképben található Vega naprendszerbe tart, a Csillagközi Civilizációk Fényszövetségének otthona felé. Eddig szemtanúi voltunk néhány ebben a galaxisban zajlódó történésnek, továbbá megtudtuk, hogyan is működik egy galaktikus társadalom. Most azonban ideje megfigyelni azt, hogyan működnek együtt harmonikusan különböző galaktikus társadalmak, egy közös cél érdekében.

 

Az idegenvezetőnk utunk ezen része alatt Kalestra lesz, a szíriuszi csillagnemzet fő képviselője a Fő Fényszövetségi Tanácsban. Úti célunk elérte előtt fogjuk őt a fedélzetre teleportálni. Mielőtt megérkezik, engedjék meg, hogy megismertessem Önöket a Csillagközi Civilizációk Fényszövetségével, és beszéljek annak származásáról, fő célkitűzéseiről.

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 16. hétfő, 08:58
Bővebben...
 
URIEL ARKANGYAL - JENNIFER HOFFMAN : MINDEN AZ UTAZÁSOTOKAT SEGÍTI PDF Nyomtatás E-mail
Írta: URIEL ARKANGYAL - JENNIFER HOFFMAN :   
2013. június 28. péntek, 09:22

URIEL ARKANGYAL - JENNIFER HOFFMAN :

MINDEN AZ UTAZÁSOTOKAT SEGÍTI

„A gyógyulásotokkal, Ti gyógyítjátok meg a világotokat.”

„Minden azért van itt, hogy támogassa az átalakulásotokat a fejlődéseteket és a Felemelkedéseteket.”

 

Minden az életetek útját támogatja, az utazásotokat a fájdalomtól, az örömig, a félelemtől, a szeretetig, az elnyomástól az önfelhatalmazásig, illetve a korlátozásoktól határtalanságig.  Semmilyen nézőpontból nincs, semmiféle olyan kihívás a valóságotok szempontjából, amely ne támogatná az evolúciótokat. Minden próba és szomorúság az Isteni igazságotokon belüli fényszikrátokba van beillesztve, amit észrevehettek, és megismerhettek, amikor a legjobb eredményt, kimenetelt keresitek.

Ezért is van az, hogy beragyogják az utatokat gyakran, mert ez azt jelenti, hogy a lelketek egyfajta gyógyulásra hív bennetek. Ezek nem a legmagasabb rezgésen lévő utak és nem a legfényesebbek vagy azok, amelyek leginkább örömtelik vagy békességgel teltek lennének számotokra. Nagyon gyakran így az egyike-másika hatalmas kihívással jár és úgy találjátok hogy csöppet sem, a legkevésbé sem kívánatosak. Ez a ti utazásotok lényege a Felemelkedésbe és a fejlődéseteken keresztül.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 9

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!