Átáradások
REZGÉSETEK EMELÉSÉVEL GYÓGYÍTJÁTOK A FÖLDET A TIZENKETTEK TANÁCSA ÜZENETE SELACIÁN KERESZTÜL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: TIZENKETTEK TANÁCSA /SELACIA   
2012. október 19. péntek, 13:59

REZGÉSETEK EMELÉSÉVEL GYÓGYÍTJÁTOK A FÖLDET

A TIZENKETTEK TANÁCSA ÜZENETE SELACIÁN KERESZTÜL

„…az emberiség, szervesen össze van kapcsolódva a bolygóval, és ahogy az energiáitok szintje is emelkedik, azzal emelitek az egész bolygót is.”

„Minden olyan alkalommal, amikor nem a haragosok és dühösök útját választjátok, inkább feldolgozzátok mindezeket, akkor még több fényt teremtetek a bolygón.”

 

Meglehet, hogy úgy érzitek most, hogy már elég ideje, oly sokat vártatok egy a szereteten alapuló Új Földre. A valóságban azonban szó sincs arról, hogy várakozni kell valamire is, amióta tettre készen a felemelkedés útjára léptetek. Ez azt jelenti, hogy mindez azon alapszik, hogy a tudatotokkal tudatosan legyetek a jelenben és tegyetek meg lépéseket ezért.

Módosítás dátuma: 2012. október 19. péntek, 14:05
Bővebben...
 
SELACIA -TIZENKETTEK TANÁCSA/ALAPÍTÓK: EGY SZERETET TELJES VILÁG ESZKÖZEINEK LÉTREHOZÁSA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SELACIA -TIZENKETTEK TANÁCSA/ALAPÍTÓK:   
2012. szeptember 21. péntek, 18:09

SELACIA -TIZENKETTEK TANÁCSA/ALAPÍTÓK:

EGY SZERETET TELJES VILÁG ESZKÖZEINEK LÉTREHOZÁSA

„Ti vagytok azok, akik most, mint Isteni VáltozástTevők az élvonalba léphettek. Értitek? Ez olyan egyszerű, de ugyanakkor nem könnyű megtenni, azért is, mert elfelejtettétek azt kik is vagytok valójában. Elfelejtettétek  a Szent És Természetes Egyetemes Törvényeket. Elfelejtettétek azt, amikor egy fát láttok, akkor a Fa és Ti Egyek vagytok. Elfelejtettétek azt, amikor egy idegen embert láttok az utcán, hogy az a személy Egy, veletek.”

Van egy Fény, amely még az élet mostoha körülményei között sem szűnik meg bennetek, még akkor, sem amikor kételkedéseitek mellékutcáiba egy külső erőt kerestek.”

***

Bővebben...
 
JENNIFER HOFFMAN : A SZÍV ÉS AZ ELME SÖTÉT ÉJSZAKÁJA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JENNIFER HOFFMAN   
2012. szeptember 12. szerda, 20:04

JENNIFER HOFFMAN : A SZÍV ÉS AZ ELME SÖTÉT ÉJSZAKÁJA

 

„A lélek sötét éjszakája”, ezt a kifejezést, talán mindenki ismeri, amely az életünk olyan szakaszát írja le, ahol minden dolog sivárnak és reménytelennek látszik. Ezt az eseményt olyannak tapasztaljuk meg, amikor valamiféle korlátokba ütközünk, és minden olyan dolgot is, melyek megváltoztatják az életünket. De Én abban hiszek, hogy ez a kifejezés: „A lélek sötét éjszakája”, helytelen, mert a léleknek nincs sötét éjszakája. Ő pontosan tudja, hogy mi történik, és azt várja tőlünk, hogy nyitottak legyünk a békességre, a tudásra és arra az átalakulásra, amit az tartogat számunkra.

Bővebben...
 
AZ EMBERISÉG ÚJ FEJEZETE Megérteni Isteni VáltozástTevő (Fényhozó) szerepeteket PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Selacia/Tizenkettek Tanácsa   
2012. augusztus 29. szerda, 10:29

AZ EMBERISÉG ÚJ FEJEZETE

Megérteni Isteni VáltozástTevő (Fényhozó) szerepeteket

Kivonat Selacia (a Council of 12, vagyis a Tizenkettek Tanácsa által inspirált közvetítő).

Earth’s pivotal years azaz A Föld kulcsfontosságú évei című könyvének 12. fejezetéből

A részlet Selacia hírlevelén keresztül érkezett és olvasható a www.Selacia.com honlapon

 

Közreadja a Tanáccsal összekapcsolódva: www.foldicsillagok.hu

 

Bölcsességetek tudja, hogy ez egy egyedülálló ciklusa most az időnek, melyben nem ér véget az életetek, hanem egy új kezdetre alakul át. A helyhez kötött részetek (fizikai test és ego) a lineáris illúzióból merítkezik, abból hogy mi az ami lehetséges számára. Megtanultatok kételkedni azokban a dolgokban, melyek közül, a szemetekkel vagy más fizikai úton nem tudtok bebizonyítani.

 

Hatalmas változások mennek végbe, és észre is veszitek azt, hogy annyi, de annyi ismerős világ süllyed el. Azonban még nem láthatjátok az új világotokat, azt, amelyben élni szeretnétek, de érzékelitek már az Új Földet egy kozmikus rajztáblán, ahogy a háttérben amint létrejön és azt, hogy ti és a társadalmaitok, ahogy megküzdenek számos kihívással.

Bővebben...
 
Jennifer Hoffman - A Feltétel nélküli Szeretet PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jennifer Hoffman   
2012. június 30. szombat, 15:05

Jennifer Hoffman  - A Feltétel nélküli Szeretet

 

Unconditional Love a message from Jennifer Hoffman

Monday, 20 February, 2012

 

Az a Szeretet, amely csak adni tud és nem vár semmit sem cserébe. Az a Szeretet, amely elismer és elfogad minden dolgot, ami van, mégha ezek közül számosat nem is ért meg. Az a Szeretet, amely arra hív benneteket, hogy ragyogjatok fényetekkel fényesen. Az az út, amikor szeretni, tudni kell magunkat és ez az egyetlen Szeretet, amit szabadon megoszthatunk másokkal. A feltétel nélküli Szeretet a leghatalmasabb erő a Világegyetemben és semmi más nincs ott, ami gyengébb vagy tehetetlen lenne ettől, mert ez egy energia, amely nem téveszthető össze az érzelmi szeretettel, a szerelemmel.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 9

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!