Átáradások
ÜZENET AZ EMBERISÉGNEK SÁRKÁNYOK BIRODALMÁBÓL 2. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Karen Doonan   
2011. szeptember 19. hétfő, 10:11

ÜZENET AZ EMBERISÉGNEK SÁRKÁNYOK BIRODALMÁBÓL 2.

 

 

Karen Doonan, 2011. aug. 8.

Bővebben...
 
ÜZENET AZ EMBERISÉGNEK A SÁRKÁNYOK BIRODALMÁBÓL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Karen Doonan   
2011. szeptember 05. hétfő, 07:41

ÜZENET AZ EMBERISÉGNEK A SÁRKÁNYOK BIRODALMÁBÓL

 

 

Karen Doonan

2011. aug. 1.

 

Közreadja:www.foldicsillagok.hu


Azért jöttünk hozzátok ezekben az időkben, hogy támogatást és vezettetést adjunk mindannyiótoknak  a Föld bolygón keresztül.

Mi a Sárkány Birodalmakból vagyunk. Azért érkeztünk ide, hogy megmutassuk, miben tudnánk segíteni nektek, ezzel az egész bolygót is, bármely területen. Mi nem szólalhatunk meg hivatalos csatornákon, nyilvános fórumokon éppen ezért arra kérünk bennetek, legyetek türelmesek felénk, és forduljatok bizalommal hozzánk, ahogy megpróbálunk elérni bennetek ezekkel az emberi szavakkal, hogy így támogassunk bennetek, ezekben az időkben. Már nagyon sokan ismerik a sárkány energiáinkat, és azt is megértjük, hogy az emberi nyelv nem tökéletes abban, hogy ezt közvetíteni tudná, hogy megérezzétek azt, milyenek is a mi energiáink és hogyan dolgozunk velük. Nagyon sok különböző sárkányenergia létezik és közületek többen is kapcsolatba kerültetek különböző szintű sárkányenergiákkal.

Bővebben...
 
PELEGAI, A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ EREDETI ZÁSZLÓSHAJÓJA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: J.Starr   
2011. szeptember 01. csütörtök, 11:28

PELEGAI, A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ EREDETI ZÁSZLÓSHAJÓJA

www.foldicsillagok.hu

Megj: nevét az egyik úgynevezett Földi Kísérlettől kapta. Avyon volt az első, Pelegai, vagy Pele-Gaia a második, és a harmadik a Naprendszerbeli Gaia(Shawn, Shaun, Shan, Terra stb..)

 

A Pelegai az utolsó megmaradt eredeti zászlóshajója aGalaktikus Föderáció Tanácsának a Lyra rendszerből. Akkor épült, amikor az Első Nagy Kísérlet volt az Avyon bolygón (Lyra rendszer. A Nagy kísérleten azt értik, hogy egy fejlődő vizes bolygó a mennyei próféciák szerint fizikaiságát a civilizációjával együtt felemeli egy finomabb frekvenciába egy magasabb tudatosságba, amelyre még nem volt példa az univerzum történetében, és így minden szintre emelkedő hatással lesz, és ennek következményeképp egy új arany galaxis jön létre.) Az Avyon volt az Első Föld ( humán mintákkal és vibrációval) a Lyra csillagkép, Vega csillag rendszerében. A Pelegai előfutára és egy magasabb dimenzionális változata a Nibirunak.

Bővebben...
 
AZ ÖNFELHATALMAZÁS: A KÖVETKEZŐ VALÓSÁGUNK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: St Rother/Group   
2011. augusztus 03. szerda, 07:32

AZ ÖNFELHATALMAZÁS: A KÖVETKEZŐ VALÓSÁGUNK

 

A Csoport 2011. márciusi üzenetének kivonata

Közreadja: www. foldicsillagok.hu

 

EMPORWERMENT: Önfelhatalmazás, Önmeghatalmasodás, A Teremtői Lét vállalása, Saját Hatalomba kerülés, Saját Szuverén/egyedi teremtő hatalomba kerülés / vállalása / elfogadása.

E-Korszak

Ebbe az alapvető energiába lépett most minden emberi létező.

 

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 10. szerda, 09:07
Bővebben...
 
Kik és milyenek a Plejádiak? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. július 25. hétfő, 08:09

Kik és milyenek a Plejádiak?

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

Nem sok sejtésünk van arról, hogy kik is azok a Plejádiak, de ez most nagyon is előtérbe került, hogy tudjunk róluk, kik is ők, milyen a megjelenésük, hogyan néznek ki.

A Plejádi csillagrendszer megközelítőleg mintegy 500 fényévre van a Földtől, és a Bika csillagképben helyezkedik el.

A Plejades egy elnevezés, egy természeti nép anyanyelvén hangzik így, onnan származik, és arra utal, hogy valamikor beszéltek, találkoztak plejádi emberekkel. Ezzel párhuzamosan egy földi legenda, egy ókori görög legenda mesél Atlaszról és hétlányáról, így tehát érthető miért is nevezték el ezt a csillaghalmazt Hét Nővérnek. Ezen az ősi nyelven a plejádi népet „Pleja”-nak mondják, míg magukat a plejádi embereket „Plejarans”-oknak. Új-Zéland maori nyelvén pedig: Matarik-nek. Számos ősi civilizáció legendája tartalmaz olyan leírást, emléket, mind a múltban, vagy akár a jelenben, azokról az időkről, amikor az emberek kölcsönös kapcsolatban voltak, vagy vannak a Plejádiakkal.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 9

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!