Fényesszék
ÉS EZ ÍGY VAN VILÁGEGYETLENEGYEIM!!! (2015 és tovább, tovább) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2014. július 02. szerda, 10:25

ÉS EZ ÍGY VAN VILÁGEGYETLENEGYEIM!!!

ÉS AKKOR NINCS TOVÁBB MIRE VÁRNI!!!

MEGVAN, AMIT ÖRÖKKÉ KERESTETEK: TE VAGY

 

2012.- 2014/2015-2018-2022/2024. A Föld Kristályos 120-as poliéder hálója felépül, és megerősíti és komplexebbé teszi a 144-es krisztusi szeretethálót. Ez lehetővé teszi a 4.-5. dimenziós tudatosság nagyobb mértékben való elérhetőségét. Az új gyermekeknél (indigó, kristály, szivárvány, platina, gyémánt stb…) ez már egy természetes aktivációt jelent, míg a korai fénymunkások, fényhozók, fényszövők, fényharcosok, a bennük lévő fényimplantátum, isteni rádióadó riasztása alapján alapvető fizikai és spirituális változásokon, váltásokon mennek keresztül, mivel, mint első tapasztalói az új valóságnak, ők tesztelik le és mintázzák meg az Új Föld működésének első fázisát. Az utolsó harsonaszó 2015-ben megtörténik, hogy az éven belül mikor, az még nem látszik meg előre, semmi sincs kőbe vésve.

Módosítás dátuma: 2014. július 02. szerda, 11:21
Bővebben...
 
MAAT-HÍVÁS NAPTORNÁDÓ IDEJÉN PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. február 22. szerda, 12:01

MAAT-HÍVÁS NAPTORNÁDÓ IDEJÉN

Naptornádó van, és teljes hatása Mátyásra (Maat-Hívásra) ér ide, mégha napját ide-oda is tologatták. Most mindenkinek az égi postás, kinek-kinek a rezgése szerint kézbesíti a fénycsomagokat. Persze a teremtőiséghez hozzá tartozik, hogy: Mi is kellünk hozzá, legyen merszünk csomagjainkkal, kibontakozni, főleg a metatroni kulcsokat követő soros újhold születésében, maja eleink új napévének napján, megsokszorozódó teremtői erősség szent idejében, a 222-ben és a 11-es új kezdetek napon ráadásul hamvazószerdán.

Bővebben...
 
HOL VAN A TE TESTVÉRED? NOVEMBER 25. ÚJHOLDAS RÉSZLEGES NAPFOGYATKOZÁS A NYILAS 2,34-ÁN. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. november 22. kedd, 11:32

HOL VAN A TE TESTVÉRED?

NOVEMBER 25. ÚJHOLDAS RÉSZLEGES NAPFOGYATKOZÁS A NYILAS 2,34-ÁN.

Szent Katalin és a Fény Fejedelmének beavatása

Az Elenin és a Földközelbe kerülő aszteroida kitisztított a Föld auráját, beteljesítették futárszolgálatukat. A Galaktikus Futárok, Élő Lényegek és tudatos irányítással működnek. Gravitációs bontást hoztak most a Földre, elősegítve azt, hogy minél jobban eltávolodjunk az illúziónktól. A felébredt ember képes kommunikálni velük, de a Föld engedélye nélkül nem léphetnek be az aurájába. Pozitívan hatnak a megtisztított környezetükre, és a nagytakarítás eredménye (negatív gondolatminták lebontása) a Föld frekvenciájának emelése, így ezekkel az adományokkal egyre gyorsabban valósul meg, jelenik meg a gondolat és érzés eredménye a fizikai valóságban, amint azok anyagot vonzanak magukhoz. Az Elenin beteljesítette küldetését és a Napközelben darabokra szakadt szét.

Módosítás dátuma: 2011. november 23. szerda, 13:39
Bővebben...
 
AUGUSZTUS 9. ÚJABB AJÁNDÉK A FÖLDNEK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. augusztus 10. szerda, 10:37

AUGUSZTUS 9. ÚJABB AJÁNDÉK A FÖLDNEK

 

Hatalmas  6,9 –es erejű Napkitörés történt az elmúlt napokban, amely a Nagy Központi Nap szeretete által érkezik most, az új világunk kapujába érve és áldott Napunk ezt osztja el összes bolygójának, gyermekeinek. Hatása nagyon is érezhető lesz.

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 10. szerda, 10:45
Bővebben...
 
AZ EMBER (SPIRITUÁLIS ANTROPOLÓGIA) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2011. május 26. csütörtök, 16:50

 

AZ EMBER


(SPIRITUÁLIS ANTROPOLÓGIA)

EMBER: ÉN-BEÉRŐ, ÉNBE ÉRŐ, ÉN-BŐR, ÉN-POR, ÉN-BÍRÓ, ÓM-BUROK

 

Vélekedések az őseinktől, a földönkívüliektől (4-7 dimenzió), és a földöntúliaktól/angyali világ: (7-12 dimenzió)

"Értsétek meg Ti Vagytok az Univerzumok legrenitensebb lényei, azok akik sohase adják fel az  isteni igazság utáni kutatást, szép kis bagázs mondhatom, de éppen ezért esett rátok a választás, és amit itt tesztek az hatással van minden világokra, megtettétek, már megtettétek, tudnátok lazulni egy kicsit, hogy büszkék legyetek rá, amit tettetek azt, hogy mindenki léphet egyet előre, és ezért rendkívül hálások vagyunk, na és várjatok csak a java még most következik, gyertek már ki végre ebből az áldozatiságból, a túlélési nyöszörgésből...na hogy viselkedik ennyi, de ennyi Isten? És éppen ezért nincs arra szó, hogy mennyire szeretünk bennetek, és mindig veletek vagyunk, körülöttetek és bennetek "Földicsillagok"

Módosítás dátuma: 2011. július 23. szombat, 08:14
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 2

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!