Kezdetek-i.e. 100.000
A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 7. rész HIPERBOREA MEGERŐSÖDÉSE - ŐRZŐK AZ ALFA CENTAURIRÓL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2011. október 19. szerda, 08:45

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

7.  rész

HYPERBOREA MEGERŐSÖDÉSE - ŐRZŐK AZ ALFA CENTAURIRÓL

Több millió évvel ezelőtt a Hattyú csillagkép tudósai után, a Föld második korszakában, földönkívüli telepesek érkeztek és telepedtek le a mai Európa északi részén, Grönlandon, amely a legnagyobb sziget volt a sarkvidéki részen. Ezek a telepesek alapították meg a legendás és misztikus Hyperboreát, melynek fővárosa Thule vagy másnéven Tollan néven lett ismertté.

Bővebben...
 
A FÖLD TÖRTÉNETE 6. rész AZ ALAPÍTÓKTÓL, A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Alapítók/Sal   
2011. november 02. szerda, 08:21

A FÖLD TÖRTÉNETE 6. rész

AZ ALAPÍTÓKTÓL, A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL

Sal Rachele

-         A 3 Fátyol a Föld körül –

-         A Luciferi Lázadás 1 rész

 

 

Ez a fejezet egy új témával kezdődik, hogy minél tisztább és pontosabb legyen az átadás.
Az Alapítók nincsenek tisztában 100%-ig minden lélek földi megtestesülésével, mert igen bonyolult kinyerni az információkat az Akasha lemezkről. Bár a Világegyetem összes információja szabadon rendelkezésére áll mindenkinek, bárki számára, azoknak, akik tiszta szándékkal kérik, de a legtöbb lélek nem érheti el ezeket a Rigeli és Drakonida Tanácsok korlátozása miatt, mert korlátozó frekvenciát helyeztek el az éterben a bolygónk körül, és így nehezen tudunk ezért eligazodni.

Bővebben...
 
A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 8. rész AZ ALTERNATÍV IDŐ LÉTREHOZÁSA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2011. november 02. szerda, 08:27

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

8. rész

 

AZ ALTERNATÍV IDŐ LÉTREHOZÁSA

 

Van egy fontos szempont, amit nem lehet, nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az Élet Terve a Földön keretében úgy döntöttek, hogy egy csoport földönkívülit ideküldenek, akik igazán kiválóak a bolygószintű kísérletek tekintetében. Ők képesek voltak arra, hogy kozmikus ugrásokkal, vagy csillagkapukon keresztül a múlton keresztül utazzanak. A kozmikus teret úgy használták ki, hogy közben nem hosszú utazásokat tettek, hanem a térben a spirál útvonalat használták. Ezt a helyzetváltoztatást, utazást az Idő Kerekének is nevezik, melyek az Univerzum természetes ciklusaihoz igazodnak, a spirális irányú fejlődéshez. Ily módon létrehoztak egy időbeli eltolást, egy időbeli álcázást a bolygón, egy párhuzamos létezés megengedést, egy alternatív vagy másfajta időkeretben. Ebben az alternatív időkeret folyamán, több ezer év telik majd el, amíg a bolygó (és a Naprendszer) a Világegyetem Valódi Időkeretébe kerül vissza.

Bővebben...
 
A FÖLD TÖRTÉNETE AZ ALAPÍTÓKTÓL 7/1 rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sal/Alapítók   
2011. november 17. csütörtök, 09:38

 

A FÖLD TÖRTÉNETE AZ ALAPÍTÓKTÓL

7/1 rész

A Fény és Sötétség Harca, a Csillagok Háborúja

A Luciferi lázadás 2. rész

 

Sal megjegyzésével kezdődik a 7. rész.
Az Alapítók többször is felülvizsgálták és átszerkesztették ezt a szakaszt, annak érdekében, hogy olvashatóbb és időrendben követhető legyen. A Draco, Drakonida elnevezést, szavakat szinonimaként használják az Alfa Draco csillagrendszerére, és nem keverendő össze más hüllő, sárkány nemzetségekre, fajokra. Az Alapítók folytatják a Föld történetéről szóló sorozatot, és betekintést adnak a Luciferi lázadás igaz történéseibe.

Bővebben...
 
A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 9. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2011. november 18. péntek, 17:22

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

 

9. rész

Ádámok és Évák története


Ezen a ponton elérkeztünk a bolygó harmadidőszakához, mintegy 65 millió évvel ezelőttre. Miután a földönkívüli mérnökök kijavították a bolygón bekövetkező nagy pusztítás következményeit, amelyet a katasztrófa okozott és az üvegháztartást eredményezte, egy 31 mérföld átmérőjű laboratóriumot hoztak létre egy olyan kontinensen, ami már azóta eltűnt: ez egy szárazföldi híd volt Afrika és Madagaszkár között. Ezt a földhidat Philiph R. Slater zoológus Lemuriának nevezte el. A földönkívüli csoportot, a 7 Elohimként ismert genetikus mérnökcsoport irányította, melynek a fő küldetése az volt, hogy alapvető feltételeket és körülményeket hozzanak létre az emberi lények megjelenése céljából.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 6

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!