Kezdetek-i.e. 100.000
A FÖLD TÖRTÉNETE AZ ALAPÍTÓKTÓL 7/2 rész LEMURIA 3 KORSZAKA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Alapítók/SAL   
2011. november 28. hétfő, 13:27

A FÖLD TÖRTÉNETE AZ ALAPÍTÓKTÓL

7/2 rész

 

LEMURIA 3 KORSZAKA

 

MU: I.E. 200.000-122.000

LEMURIA 1. : I.E. 122.000-100.000

LEMURIA 2. : I.E. 100.000-I.E. 26.000

Bővebben...
 
A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 9. rész folytatása PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Rahma   
2011. december 09. péntek, 09:17

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

 

 

9. rész folytatása

Visszatérve a mi történelmi nézőpontunkra a 7 Genetikai Mérnök, azaz az Elohimok és a megteremtett Évák és Ádámok együtt éltek egy nagy űrhajó laboratóriumában (paradicsomban), ahol mindenféle táplálékul szolgáló növények megteremtek, és magukhoz vehették, kivéve egynéhány növényt, amit különleges helyen tároltak. Ezek a növények hallucinogén tulajdonságuk miatt veszélyesek voltak rájuk. , mert a fogyasztásuk felgyorsította a teremtmények lelki fejlődését és képességeiket oly módon hogy akkor már ellenőrizhetetlenek lettek volna hatásuk miatt.

 

Ezeknek a hallucinogén növényeknek a fogyasztása, káros hatással van az agyi idegekre és visszafordíthatatlan folyamatot indít el és a halálhoz vezet, és ezt a folyamatot még a mérnökök sem képesek megállítani, és ha ez megtörténik, akkor megszakadhat a Földi Élet Terve, amely a bolygó őshonos lakosságának  létrehozásának elképzelését tartalmazta.

 

Az Ádámok és Évák fogadalmat tettek arra nézve, hogy nem közelítik meg a rájuk nézve káros növényeket. Azonban az egyik földönkívüli mérnök-fizikus, a hét genetikai mérnök (Elohim) közül, Gadreel (akinek a jelét ma úgy ismerjük, mint a Mercurius-kígyót), azt mondta nekik, hogy ő és kollégái meg akarják vizsgálni azt, hogy milyen hatással vannak ezek a szerek az Ádámok és Évákra. Így támogatta titokban Gadreel, az emberiség első kábítószer-fogyasztási élményét.

Az Ádámok és Évák, szörnyű élményt éltek át. A vérnyomásuk hirtelen leesett és reszketni kezdtek. Egy másik mérnök nemsokára rájött ennek a problémának az okára, hogy azt a kábítószernövények hatása okozza. Ekkor azt gondolták, hogy ezek az emberek, az Ádámok és az Évák, előreláthatóan, nem képesek saját biztonságukat megteremteni, veszélyeztetik azt. Ezért úgy döntöttek, hogy második alkalommal is megszakítják a Földi Élet Tervét, és mindegyiküket magára hagyták az űrhajójukon.

Bővebben...
 
A Kozmikus Terv RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 10.-11. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2012. január 11. szerda, 08:29

A Kozmikus Terv

RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

10.-11. rész

SATANEL LÁZADÁSA

AZ ÖRZŐK VÉTKE

 

 

 

 

RAHMA 10.

SATANEL LÁZADÁSA

 

A Földönkívüli Luzbel hatása Gadraeel bevonásával, a Földi élet tervét jelentősen veszélyeztette. Ezek a mentális univerzumból származó entitások megpróbálták szabotálni a kozmikus tervet addig, míg az kudarcba nem fullad. A következő célpont Satanel volt, egy földönkívüli őrző, az Orion Rigel csillagrendszeréből. Satanel eredetileg egy magas szintű Orioni mester volt. A Csillagok Háborúja után, ami egy ősi háború volt, és amely 33 földönkívüli civilizációt érintett, Satanel ténykedése is hozzájárult ahhoz, hogy béke legyen az univerzum e régiójában. A csillagháború kitörését egyébként az Orion és az Antares (Skorpió csillagkép vezércsillaga) szembenállása okozta, amely annak volt köszönhető, hogy az Antares engedély nélkül vett életmintákat a Nagy Orioni Ködből, mivel ők is rendületlenül kutatták az élet forrásait.

Bővebben...
 
AZ ÉLET, A SZERETET ŐSMINTÁIBÓL ÚJRA MEG ÚJRA MEGNYÍLVÁNÍTJA ÖNMAGÁT A májusi energiákhoz PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Nász János   
2012. április 29. vasárnap, 05:55

AZ ÉLET, A SZERETET ŐSMINTÁIBÓL ÚJRA MEG ÚJRA MEGNYÍLVÁNÍTJA ÖNMAGÁT

A májusi energiákhoz

www.foldicsillagok.hu

Áldás és Ölelés!

Az Isteni Kegyelem szent évének májusához értünk és nincsenek szavak arra, csak érzékeltetni tudjuk, hogy ez a hónap eseményeiben milyen lelki gazdagságot, bőséges fényáradást hoz és vonz magához.

Május első napja, a keleti-kelta hagyományaink szerint az északi féltekén a BELTANE ünnepe. BEL a belső, a bennünk ébredő krisztusi mag, aki megálmodva hosszú teremtői álmát, most azzal a rendkívüli lehetőséggel bír, hogy ébredésében a szeretet ősmintáiból egy új minőségbe nyilváníthassa meg önmagát.

Bővebben...
 
JIM SELF : TUDATOSSÁGUNK ESÉSÉNEK TÖRTÉNETE 1. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JIM SELF   
2012. október 28. vasárnap, 08:40

JIM SELF : TUDATOSSÁGUNK ESÉSÉNEK TÖRTÉNETE 1.

 

The Story of the Fall of Consciousness - Part 1

http://spiritlibrary.com/jim-self/the-story-of-the-fall-of-consciousness-part-1

Első közreadó: www.foldicsillagok.hu

 

 

2002-ben egy egyszerű kérdést tettem fel az Arkangyaloknak, és nagyon egyszerű választ is vártam rá, de amit válaszként kaptam, az nem egy egyszerű válasz volt, hanem egy történet. A Tudatosságunk Leesésesének története. A válasz még nem volt teljes, és ez a csodálatos beszélgetés folytatódik.

 

Hogyan is történt az, hogy a Tudatosságunk ily módon lecsökkenhetett? Milyen esemény volt ez, kik voltak, akikről szólt, kik avatkoztak bele, és hogyan folytatódott mindez a mai napig? Ezt a történetet nekünk: Uriel, Zadkiel, Mihály és Metatron Arkangyalok rakták össze.

 

Uriel kezdte el magyarázni: "Nem voltak háborúk. Nem voltak rossz fiúk, és nem voltak angyalok, akik elárulták a Teremtőt és visszaéltek az összes tudatással. Nem így történt.”

 

Kezdjük el egyszerűen!

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 6

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!