i.e. 20.000 - i.sz.
A FÖLD TÖRTÉNETE 9. RÉSZ. Egyiptom és Jézus Krisztus ideje Az Alapítóktól/Tizenkettek Tanácsa Selacián keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Az Alapítóktól/Tizenkettek Tanácsa Selacián keresztül   
2012. május 07. hétfő, 10:47

A FÖLD TÖRTÉNETE 9. RÉSZ.

Egyiptom és Jézus Krisztus ideje

Az Alapítóktól/Tizenkettek Tanácsa Selacián keresztül

"...az Ószövetség a legvéresebb és legerőszakosabb könyv, amit valaha írtak. Vajon vakon kell-e követni és engedelmeskedni a tanításainak? Lehet-e megosztani bárkit is, másokkal szemben? Isten világegyetemében ugyanis nincsenek elitek és kiválasztottak. Mindenki választott és így jön létre a tiszta szeretet és ártatlanság. Mindenki egyenlő értékkel bír az Isten szemében és ez az érték végtelen örökkévaló érték."

Üdvözlet szeretett Teremtők! Visszatértünk megint, még több ismerettel a történelmeteket tekintve. Még kettő fontos időbeli korszakotokról fogunk beszélni, melyek hosszú idővel ezelőtt zajlott le, és olyan sokáig, nagy lelkesedéssel tartatok magatokénak, és az ókori Egyiptom és Jézus Krisztus időszaka. De ne feledkezzünk meg a Dél- és Észak Amerikai természeti népek, őslakosok történelméről sem, róluk majd egy későbbi időpontban lesz szó.

 

A Fény és Sötétség harca tovább folytatódott Atlantisz után. Ekkor a világotok, rövid felvilágosult, majd azt követő korrupt és viszonylagos sötétség korszakain keresztül ingázott. Egyiptom volt erre a legjobb példa.

 

Módosítás dátuma: 2012. május 07. hétfő, 10:53
Bővebben...
 
A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 15. rész 144 Planetáris Tanító érkezése-A Sumér Örökség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: MISSION RAHMA   
2012. május 14. hétfő, 08:37

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

15. rész

 

144 Planetáris Tanító érkezése-A Sumér Örökség

 

Atlantisz pusztulása, vagyis az univerzális vízözön után, elkezdődött az első embercsoport tanítása, ők voltak a Sumérok. E terv keretében, 144 földönkívüli tanító szállt le Mezopotámiába, hogy egyesítse az emberiséget, Kaukázus tájékán a Zagrosz-hegységnél, és ez a kozmikus terv része volt, és a tanítók elkezdtek együttdolgozni a Sumérokkal együtt. A tanítók különböző fajokat képviseltek és a tervük részét képező tanítások a Sumér Tervet tartalmazta.

Bővebben...
 
A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 16. RÉSZ A RA-H-MA Küldetés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2012. június 10. vasárnap, 05:23

A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

16. RÉSZ

A RA-H-MA Küldetés

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Az idő alatt, amíg a Sumér Terv futott, I.e. 4200 körül, egy másik planetáris szövetség küldöttsége érkezett a bolygóra, hogy támogassa a Föld új világba kerülését. Ezt a küldetést, RA-H-MA, azaz Rahma missziónak nevezte el a Galaxis 24 Vénjeinek Tanácsa, és ők is kezdeményezték ennek a megvalósítását. A sokfajta küldetés közül, azonban mindegyikének egy közös célja volt, az, hogy felébressze az emberiség emlékezetét, az egyéni/személyes lelkükön keresztül, mégpedig egy úgynevezett harsonahívással, főleg azokat, akik már részt vettek ebben a Kozmikus Tervezésben.

Módosítás dátuma: 2012. június 10. vasárnap, 05:29
Bővebben...
 
A Kozmikus Terv avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 17. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Rahma   
2012. július 19. csütörtök, 12:45

A Kozmikus Terv

avagy a RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

17.  rész

 

EGYIPTOM ÉS AZ ORIONI EMLÉKEZET

 

Amikor a Sumér Terv nem járt sikerrel, a Planetáris Tanítók úgy döntöttek, hogy egy különleges csoport egyedeivel alakítanak ki együttműködést a Gízai Fennsíkon. Így került előtérbe az Egyiptomi Terv, amit egykor már meghiúsított a Földönkívüli Őrzők látogatása Atlantisz idejében.

 

Az első fáraó, Menes megjelenése előtt, aki I.e. 3100 körül tűnt fel a világ színpadán, „Istenek” laktak Egyiptomban. Ők voltak azok, akikről az emberek azt feltételezték, hogy a Nílushoz közeli és környékén, lévő vidéken, az úgynevezett ZEP TEPI korszakban, egy gyönyörű faj lényeiként éltek, akiket NETERU-nak neveztek. Ez a szó, őrzőt, vagy útmutatót jelent.

 

Vissza kell mennünk azokra az ősi időkre, amikor van arra hivatkozás, hogy egy hibrid faj jött létre a földi emberiség és az Istenek között. A torinói papírtekercsen egyértelműen jól olvasható ez a felírás: Shemsu-Hor vagyis, Hórusz Fiai. Lehet, hogy ők voltak az atlantidák. Mindenesetre, a történészeknek figyelembe kellene venniük ezt a mítoszt, miután a történelem írói figyelem nélkül hagyták ezt a hivatkozást a korábbi időkről, hogy az Istenek az emberekkel keveredtek. Szerencsére, mi tudjuk azt, hogy ezek az Istenek, egy meghatározott helyről, az Orionról jöttek.

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
A KOZMIKUS TERV AVAGY A RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA 18. rész A KOZMIKUS TERV ÉS ÁBRAHÁM SZEMÉLYISÉGE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: RAHMA   
2012. augusztus 14. kedd, 08:59

A KOZMIKUS TERV AVAGY A RAHMA KÜLDETÉS / MISSION RAHMA

18.  rész

A KOZMIKUS TERV ÉS ÁBRAHÁM SZEMÉLYISÉGE

" Meg kell említenünk azt, hogy ez alapján, ahogy a földönkívüliek eljuttatják az emberiség egészéhez ezt az üzenetet, arról szólt, hogy az egész emberiség lett a kiválasztott!!!"

 

 

Háromezer évvel Krisztus előtt, mialatt éghajlati változások zajlottak le, egy szemita nép vándorolt ki, a ma Szaud-Arábia néven ismert térségből. Számos klán, család telepedett le a Termékeny Félhold által övezett területen, amely Kánaán és Káldea között terült el.

 

Ábrahám és családja is része volt az említett klánoknak. Ez egy szemita klán volt és az Eber vagy Héberekből állt. Először a Haran nevű városba rendezkedtek be, amely Arampadam régióban volt, amely része a mai Szíriának. Ezt követően Ábrahám apja Tareh, elvándorolta a káldeus Úr városába, amely a legnagyobb város volt az akkori időkben.

 

A Talmud egy gazdasági válságot, összeomlást említ meg az ekkori időkről, így Tareh visszatért Haranba, ahol később meg is halt. Amikor visszatért Haranba felvette a fiával a kapcsolatot, annak érdekében, hogy fia, Ábrahám költözzön el Kánaán felé, egy olyan területre, melyet már lefoglalt azért mert valami nagyon különös dolog található.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

2. oldal / 3

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 96 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!