2012.
MICSODA CSODA HOLDFOGYATKOZÁS, AMIKOR AZ ÉLET ÖRÖK FOLYÓJA ELSÖPRI A DURCÁS KISGYERMEKEK HOMOKVÁRAIT Holdfogyatkozás 2012. november 28. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Földicsillagok   
2012. november 27. kedd, 10:28

MICSODA CSODA HOLDFOGYATKOZÁS, AMIKOR AZ ÉLET ÖRÖK FOLYÓJA ELSÖPRI A DURCÁS KISGYERMEKEK HOMOKVÁRAIT

Holdfogyatkozás 2012. november 28.

A Fény Áldott Csillagai!

Nagyon időnkbe kerültünk, és a 3 D. osztály utolsó szülői értekezlete most történik, 28.-án közép-európai idő szerint pontosan 15 órakor. A megprófétált év utolsó fogyatkozása történik, és a metatroni kulcsok és közlések szerint ez az utolsó lépés, a 12-12-12-ben meginduló Felemelkedési, paradigmaváltási folyamatunkba, amely legalább 20 év terminusban szépen szakaszosan, de elsöprő lendülettel érkező folyóként, semmivé porlasztja az elkülönülés játékát még mindig játszani kívánó durcás kis diktátorok homokvárait. Bár őszentsége a pápa (már összecsomagolt!) és a szkeptikusok megnyugtatnak mindenkit, hogy nincs semmi gond, semmi olyan nem történhet, ami akár aggodalomra adhat okot a régi világgal kapcsolatban, jó minden, ahogy van, egyszer élünk, aztán ott van még a józan ész, meg az is, hogy az evilági nélkülözéseiért elnyerjük méltó jutalmunkat majd persze odaát, de hát ők ezt a filmet egy nagyon régi gépen nézik, mi meg a szívünkön keresztül. Nem számít !, - ahogy a hétsugaras mester mondaná, - mindig minden jól van a teremtésben.

Nos, első látszatra egy szimpla holdfogyatkozással állunk szembe, de ha valaki bepillant a precessziós csillagmozgás idővonala mögé, meglepődve láthatja meg, micsoda bolygóenergia mintázattal van mindez megtámogatva és megáldva. Mindez tágra nyitja teljesen az Átalakulás Kapuját a teremtő mudrájának három ujjával felmutatva a végtelen égboltra: Készüljetek, Én most szóltam!!!

Bővebben...
 
2012. NOVEMBER 13. HATHOR TELJES SZUPERHOLDAS NAPFOGYATKOZÁS PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2012. november 10. szombat, 09:38

 

2012. NOVEMBER 13.

HATHOR TELJES  SZUPERHOLDAS NAPFOGYATKOZÁS

KÓDOLT ISTENNŐ ÉRKEZÉSE – HATHOR, MINT SOTHIS SZÁLL ALÁ

METATRON/A FÉNY URÁTÓL:ISTENI NŐISÉG, A GALAMB SZÍVE

Bővebben...
 
2012. NOVEMBER 11/22 – 11-11/33 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. november 08. csütörtök, 09:14

 

 

2012. NOVEMBER 11/22 – 11-11/33

Magyar Vagyok, tehát csak Szeretni Tudok

2011. 11-11-ben tehát, 11-11-11-ben, szerte a világon, milliók csatlakozásával, egy hatalmas energetikai változás történt. 1992. 01.11-ben egy fénykapu nyílt meg az Orion-övben, amely teljesen és visszavonhatatlanul nyitva marad, 11 stációjának köszönhetően. Ez a Fénykapu, vagy 11:11-es kapu, egy magasabb rezgésű tudatosság energiáját teszi lehetővé, hozza el az emberangyalok horgonyán keresztül. Ezek ez energiák lehetővé teszik a belső teremtő isteni erőnk egyre akadálytalanabb használatát.  Ezzel a Belső Teremtő Isteni Fénnyel való immár visszavonhatatlan kapcsolódásunk révén az összes régi korlátozásunk elkezd eltávozni a valóságunkból, és így ennek a helyére az Isteni Szeretet és Elfogadás költözik be hozzánk, és az emberiséget, a Földet és a Naprendszert sokkal több fény teríti be, öleli át.

Módosítás dátuma: 2012. november 08. csütörtök, 09:17
Bővebben...
 
FELEMELKEDETT KUTHUMI MESTER-AGRIPPA ÜZENETE AZ ŐSZI/TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG IDEJÉN MICHELLE MANDERS KÖZVETÍTÉSÉVEL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: KUTHUMI MESTER-AGRIPPA/MICHELLE MANDERS   
2012. október 28. vasárnap, 12:23

FELEMELKEDETT KUTHUMI MESTER-AGRIPPA ÜZENETE AZ ŐSZI/TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG IDEJÉN MICHELLE MANDERS KÖZVETÍTÉSÉVEL

2003. Szeptember 21. óta az egész bolygó egy olyan kibontakozási folyamaton ment

keresztül, amikor a SZÍRIUSZI KORSZAK ÚJ FÉNYE MEGSZÜLETETT.”

A Szíriusz most felkínálja azt a lehetőséget mindannyiótoknak, hogy a Lélek Tanulásának Egy Új Világába Költözzetek, hogy Megtapasztalhassátok a Teremtő Erőtöket!

„Az igazat szólva, ti azok közül a legbátrabb lelkek közül vagytok, akik eddig valaha is éltek ezen a Földön.”

„Nem azzal a szándékkal jöttetek ide erre a bolygóra, hogy kiegyensúlyozzátok a fényt és a sötétséget. Azért jöttetek ide erre a bolygóra, hogy összeolvasszátok a férfias és nőies énetek, hogy egésszé, teljes lénnyé váljatok. Ez nem a fény és a sötét kiegyensúlyozásáról szól. Arról szól, hogy kiteljesedjetek és teljes mértékben, a saját fényetekben legyetek, így amikor a tükrözéseitekre tekintetetek, akkor a tiszta fényetek tükrözitek vissza minden irányba.”

 

„Isten mindig nyer, ha tetszik, ha nem, de ez nem azt jelenti, hogy a lélek nem rendelkezik döntéssel. Ahogy most is mondjuk: van egy Isten/Istennői Akarat, amely a Lelketek Akaratával egyesülve sokkal erősebb és messzebb nagyszerűbb, mint a félelmetek.”

 

Közreadja:www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
MEGOLDÁSOK A VILÁGOTOKBAN LÉVŐ ÖSSZEÜTKÖZÉSEKRE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tizenkettek Tanácsa/Selacia   
2012. október 12. péntek, 15:18

MEGOLDÁSOK A VILÁGOTOKBAN LÉVŐ ÖSSZEÜTKÖZÉSEKRE

 

A Tizenkettek Tanácsának üzenete Selacián keresztül

„A Szeretetetekre van szükség Most, így az imáitokra is. Az elkövetkezendő hetek során a békességért, az imáitokkal globális/bolygószinten együtt megemlékezve arra, hogy EGY EMBERISÉG ÉS EGY VILÁG VAN! Emlékezzetek arra, hogy mi mindent tehettek meg egymásért, mert azt, amit ahogy másokkal tesztek, azt teszi veletek a bolygó is. Most az Isteni VáltozástTevőknek csak egyetlenegy dolga van, és ez az, hogy újra meg újra a Szeretetet válassza, amíg ez a Föld meghatározó energiájává válik.

Ez vezet el bennetek a Békességhez.”

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 20

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!