2012.
KRYON/DAVID BROWN - THOR KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL: BELÉPÉS AZ EVOLÚCIÓ ÚJ SZAKASZÁBA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: KRYON/DAVID BROWN   
2012. október 06. szombat, 09:12

KRYON/DAVID BROWN - THOR KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL:

BELÉPÉS AZ EVOLÚCIÓ ÚJ SZAKASZÁBA

„Amit most látunk az, hogy tudatosság hiányában szenvedő férfiak és nők vezetik ezt a bolygót és egyre sötétebb és a sötétségbe, egy tudatlanságba tartó világba vezetik. Amikor áthaladtok a téli napfordulón (2012. december 21.-én), mindez meg fog változni. E világ emberei rá fognak ébredni, hogy becsapták őket, a tömegek tudatossága rá fogja ébreszteni a vezetőit az irányítói kudarcukra és akkor a tömegek meg fogják érteni azt, hogy mindez a Római Birodalom óta így létezik, s azóta mindezt elrejtőzve és titokba vezérelték. És a tömegek egyre tudatosabbá és sokkal tudatosabbá válnak majd és elérkeznek majd egy olyan pontig, ahonnan kezdve már nem lehet becsapni őket, és ettől a ponttól kezdve már többé már nem kapnak majd hatalmat a kezükbe. A félelem számára nincs többé hely, az Új Korszakban nem fog létezni többé, ahogy a tudatlanság sem. Meg fogjátok találni az utatokat vissza a Nagy Szellemhez és vissza fogtok térni a szeretet útjára, és fel fogjátok ismerni az életutazásotok lényegét.”

közreadja: www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
NINCS MÉG TÖBB TÍZ LINEÁRIS ÉV HALADÉK, HOGY LÉTREJÖJJÖN A KIGAZÍTÁSI ÁLLAPOT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Máté Szerető üzenete   
2012. szeptember 28. péntek, 08:12

NINCS MÉG TÖBB TÍZ LINEÁRIS ÉV HALADÉK, HOGY LÉTREJÖJJÖN A KIGAZÍTÁSI ÁLLAPOT

 

Itt Máté, 2012. szeptember 24. alatt megjelent szerető üzenetének kivonata

 

„GAIA A FÖLD LELKE AZT SZERETNÉ, HOGY MINDEN RAJTA ÉS BELŐLE GYÖKEREDZŐ ÉLETFORMA AZ Ő BOLYGÓJÁN, BŐSÉGBEN, BÉKESSÉGBEN, SZERETETBEN ÉS A TERMÉSZETTEL EGYENSÚLYBAN ÉLJEN!!!

GAIA VIZIÓJA FELÜLÍRJA A 3. DIMENZIÓS SŰRŰSÉGET, ÉS AZ ARANYKORBA NYILVÁNULÁSA FÜGGETLEN MINDEN POLITIKAI, KULTURÁLIS, IDEOLÓGIAI, ETNIKA, TÁRSADALMI, GAZDASÁGI CSOPORTTÓL, TÉNYEZŐTŐL ÉS BÁRMIFÉLE  ELKÜLÖNÜLÉSTŐL!!!

A PARADICSOMBA SZERETNÉ LÁTNI ÖNMAGÁT, ÉS AZT HOGY AZ EGÉSZ EMBERISÉGE, SZERETETBEN, KEDVESSÉGBEN, ÖSZINTESÉGBEN, NAGYLELKŰSÉGBEN ÉS MÉLTÁNYOSSÁGBAN VAN ÉS TISZTELETTEL VAN MINDEN ÉLETFORMÁRA, ÍGY AZ ÁLLATI ÉS NÖVÉNYI LELKEKRE IS!!!”

 

Módosítás dátuma: 2012. szeptember 28. péntek, 08:31
Bővebben...
 
JIMI SELF: TUDATOSSÁG VÁLTÁS NAPRAKÉSZEN – 2012. SZEPTEMBER PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JIM SELF   
2012. szeptember 25. kedd, 09:32

JIM SELF: TUDATOSSÁG VÁLTÁS NAPRAKÉSZEN – 2012. SZEPTEMBER

A Váltás most történik, és kellős közepén vagyunk. Bár lehet, hogy nem lehet meghatározni, valójában az történik, hogy az emberek az egész világon felébrednek, és azt mondják: "Elég volt". Lehet, hogy el fog tartani egy kis ideig, hogy meghallják  mások, de már hallható. A Tudatosságváltás végbemegy az egész világon és beépül a döntéshozatalban, és ez az ami meg fogja változtatni azt, hogy hogyan fogjuk élni az életünket az elkövetkező időkben. Hogy mennyire lesz ez félelmetes dolog? Nem feltétlenül az!”

 

„Az egész Váltás rólunk szól! Ahogy ezek az események kibontakozóban vannak, úgy akkor még többen fogják közülünk meglátni azt, hogy, kik azok akik a tömegtudatosság kiszámíthatatlan viselkedését alkotják. Ahogy 2012 vége felé haladtok, láthatóvá válik, hogy van egy, sok embert érintő mögöttes félelem-valóság, amit a médiák és az olyan hamis próféciák terjesztenek, amelyek azt állítják, hogy elérkezik majd a világvége.

Nem lesz vége a világnak, ilyen összefüggésben. Megérkezik majd, 2013, 2014,2015 is. Amit a Váltás hozni fog, az egy teljesen új kezdet, amelynek ki kell bontakoznia.”

Bővebben...
 
2012. SZEPTEMBER 21. A BÉKESSÉGBEN LEVÉS NEMZETKÖZI/BOLYGÓSZINTŰ ÖSSZEKAPCSOLÓDÁSI NAPJA LEGYÜNK EGYÜTT BÉKESSÉGBEN MINDENKI, MINDENÜTT EGYÜTTVÉVE MOST!!! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2012. szeptember 20. csütörtök, 18:20

 

2012. SZEPTEMBER 21.

A BÉKESSÉGBEN LEVÉS NEMZETKÖZI/BOLYGÓSZINTŰ ÖSSZEKAPCSOLÓDÁSI NAPJA

LEGYÜNK EGYÜTT BÉKESSÉGBEN

MINDENKI, MINDENÜTT EGYÜTTVÉVE MOST!!!

A Föld Történetében az első legnagyobb szabású, együttes, globális meditáció a békességért

A Világ minden részéről, rengeteg szervezet rendelkezése szerint, szeptember 21-én, összejönnek az emberek együttvéve, hogy megteremtsék a Békességben levés eddigi legnagyobb, legerőteljesebb látomását, egy időben, meditációval és imával.

Ez egy élő, eleven esemény, több száz városban és településen, egy olyan esemény, amely még nem volt az emberiség történetében sohasem.

A helyi időzónák szerint délután 6 órakor kezdődően, megteremthetjük a Békesség Hatalmának hullámzását, amely átárad az egész bolygón keresztül.

Az eseményen belül még 3 időpillanatot is felajánlunk az összekapcsolódásra, amikor egyszerre mindenki csatlakozhat.

Így a helyi időszerinti délben 12 órakor

Így a helyi idő szerint éjjel 12 órakor

És az Eastern Time (EDT) idő szerint GMT -4 óra 12 óra éjjel, (ami 24+6 óra, beleértve a Gmt-t és a nyári időszámítást is, tehát: Szeptember 22. reggel 6 óra.

 

Megteremtünk egy teljesen mély, szoros bolygószintű kapcsolatot.

 

A Békesség Pulzálása

 

A Legyünk Békességben (BeThePeace) üdvözöl minden embert, minden kultúrát, minden szellemi hagyományt és politikai nézettől függetlenül meghívunk szeretettel mindenkit, hogy EGY-ként csatlakozzon.

Hozzunk létre közösen egy olyan világot, ahol a külső és belső békesség az életünk alapvető szokásává válik.

Együtt teremtsünk történelmet!

Kérünk bennetek, csatlakozzatok hozzánk!!!

 

Forrás: September 21: Largest Global Meditation for Peace - BE THE PEACE

 

http://galacticchannelings.com/english/peace-meditation.html

Website: www.BeThePeace.com

Közreadó: www.foldicsillagok.hu

 

 

 
FELKÉSZÜLÉS A NAPÉJEGYENLŐSÉG ENERGIAKAPUJÁRA TIZENKETTEK TANÁCSA SELACIA-N KERESZTÜL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sal/Tizenkettek Tanácsa   
2012. szeptember 19. szerda, 15:15

FELKÉSZÜLÉS A NAPÉJEGYENLŐSÉG ENERGIAKAPUJÁRA

TIZENKETTEK TANÁCSA SELACIA-N KERESZTÜL

 

Felkészülve az olyan energiakapura, amely a szeptemberi Napéjegyenlőségkor nyitódik meg, a legkevésbé szól arról, hogy mit is szükséges ekkor tennetek ez idő alatt, hanem inkább arról szól, hogy mindezt hogyan éljétek meg, hogyan éljétek át. A legelőnyösebb lehet számotokra az, ha találtok magatoknak egy csendes, nyugodt helyet, ahol semmi és senki ne zavarhat bennetek, mert a csend megnyugtatja az elméteket, és elég időt ad így számotokra arra, hogy meghallhassátok a belső hangotokat arról, hogy mit is kell tudnotok ebben a helyzetben. Így kapcsolódjatok össze a szívetekkel, ürítsétek ki az elmétekben fészkelő gondolataitokat és csak nyugodtan, egyszerűen lélegezzetek közben.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 20

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!