2012.
AUGUSZTUSI ENERGIÁK - Jennifer Hoffmann PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jennifer Hoffmann   
2012. augusztus 05. vasárnap, 11:28

 

AUGUSZTUSI ENERGIÁK  - Jennifer Hoffmann

 

The Energies of August 2012 a message from Jennifer Hoffman

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Kezdem azzal a csodálatos érzéssel, hogy egyáltalán talpon tudtam maradni még mindig és képes vagyok augusztusban is írni, lélegezni tudatosan gondolkodni. Mert amit júliusban tapasztaltunk meg, az rendkívül erős és fárasztó volt, és elvitt bennünk a belső mélységünk lehető legszéléig, hogy lássuk azt, milyen messze lehet még kiterjednünk, mert csak így tudhatjuk meg azt, hogy mennyire messze jutottunk már. Gondoljatok bele, mi mindenen mentünk keresztül, egészen az 1990-es évek óta, sőt azelőtti időszaktól. Mennyivel jobban értjük már meg azokat a tapasztalásainkat most és mennyivel mélyebben kapcsolódunk hozzájuk és mennyivel gyorsabban tanulunk, fejlődünk, amelyek segítenek bennünk az átalakulásunkban.

Bővebben...
 
KRYON/DAVID BROWN: AZ ELMÉTEK MEGÚJÍTÁSA HARMADIK DIMENZIÓSBÓL HARMADIK ÉS FELESSÉ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: KRYON/DAVID BROWN   
2012. július 26. csütörtök, 12:40

KRYON/DAVID BROWN: AZ ELMÉTEK MEGÚJÍTÁSA HARMADIK DIMENZIÓSBÓL HARMADIK ÉS FELESSÉ


Upgrade Your Mind from 3D to 3½D a message from Kryon channeled by David Brown

Végül is minden emberi lény át fog esni egy pólusváltáson, ami után abbahagyhatjátok a negativitással való teremtést és a pozitív energiákkal kezdtek el teremteni.

Kezdetben 144.000 ember fog felemelkedni az új energia szintjére, és azt követő két éven belül, és azon túl, tízszeresre és százszorosára fog emelkedni a számuk azoknak, akik átkerülnek majd ezekbe az energiákba.

A régi világotokat a Sötét Oldal irányította, mégpedig a Világ Királya vagy más néven Darth Vader. Az Új Világot, pedig a Szerető Isten vezeti és ennek a Szerető Istennek a törvényei és szabályai szerint, és ekkor ez a világ tele lesz fénnyel és szeretettel, és a világotokat és bennetek teljesen feltölt majd szeretettel, fénnyel és örömben, szeretettel, szenvedéllyel telten fogjátok magatokat érezni és élni az életeket.

Egy Új Világ érkezik meg most és a Krisztusi Tudatosság fog ott bennetek üdvözölni. Ezekben az utolsó napokban az Antikrisztus egyre dühösebb és mohó lesz, még erősebben, mint bármikor a múltban, és megmutatja, felfedi magát, de ekkor, ebben a megnyilvánulásában meg lesz fosztva az erejétől.

 

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
JÚLIUS 14: X OSZTÁLYÚ NAPFÁKLYA KITÖRÉS A RETROGRÁD MERKÚR MEGINDULÁSAKOR/METATRON-TYBERRON JÚLIUS 15. BOLYGÓFEDÉS - A JUPITER A HOLD MÖGÉ BÚJIK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. július 15. vasárnap, 11:20

JÚLIUS 14: X OSZTÁLYÚ NAPFÁKLYA KITÖRÉS A RETROGRÁD MERKÚR MEGINDULÁSAKOR/METATRON-TYBERRON

JÚLIUS 15. BOLYGÓFEDÉS - A JUPITER A HOLD MÖGÉ BÚJIK

 

 

JÚLIUS 14.

X OSZTÁLYÚ NAPFÁKLYA KITÖRÉS ÉS A RETROGRÁD MERKÚR

Részletek és kivonat

 

Nem véletlen, hogy megint a Merkúr retrográdba fordulása idején történt éppen egy hatalmas Napkitörés, július 14.-én. (Ez egyébként a hatodik ilyen jellegű és erősségű kitörés 2012-ben.!) Ugyanaz és ugyanügy történt mindez, mint márciusban. A saját mágneses mezejéből származó kristályos-mágneses napenergia patakokban ömlik a Földre, amely erőteljes turbulenciájával felizzasztja Föld mágneses mezejét.

Bővebben...
 
KRYON/DAVID BROWN: EZ A VILÁG, MINDENKIÉ LESZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: KRYON/DAVID BROWN   
2012. július 11. szerda, 08:31

KRYON/DAVID BROWN: EZ A VILÁG, MINDENKIÉ LESZ

This World Belongs To Everybody a message from Kryon channeled by David Brown

 

„Jelenleg 144.000 ember érkezett nagyon közel a Krisztusi Tudatosság teljességéhez és egységéhez és ezek az emberek olyanok lesznek, mint a tóba vetett kavics, és akkor majd ők fogják sugározni magukból a Krisztusi Tudatosságot és ezzel felébresztik a világ minden népét, erre a tudatosságra.”

 

„...előreláthatóan 2012. december 21.-én 144000 ember fog átmenni a pólusváltáson, és majd ők fognak mindenki mást tanítani...”

 

„Ez az amikor visszatér a Mindig Szerető Isten Tudatossága, amely addig tartja majd fenn a fizikai testeket, ameddig azt szeretnétek.”

 

„Nincs olyan erő, hatalom a Földön, amely elég erős lenne arra, hogy megállítsa ezt a bekövetkező tudatosság váltást. Semmiféle erőszakkal nem lehet megállítani ennek az új tudatosságnak a beáramlását.”

 

„Nincsen semmi olyan ok a Földön, hogy bárki, másokkal szemben erőszakot alkalmazzon, és minden problémát meg lehet oldani erőszak alkalmazása nélkül. Az erőszak árának megfizetése így kapcsolódik a karmához, és minden erőszakos cselekmény karmikus hatása megkétszereződik. Minden olyan nemzet vezetősége, amely erőszakhoz folyamodik ezen a Földön, nagyon meg fogja fizetni minden erőszakosságának az árát.”

 

„144.000 közületek azok száma, akiknek véget ér a régi utazásuk, és ők lesznek azok, akik magukból sugározzák a Szeretetet és a Tudatosságot, és Békességet és Szeretetet hoznak ide a Földre. Minden rendszeretekbe, Becsületességet, Tisztaságot, és Igazságosságot hoznak.”

 

„Ez a Világ Mindenkié Lesz, nemcsak néhányaké. A Szeretettel teli és tudatos férfiak és nők,

elkezdik magukhoz venni a saját hatalmukat (önfelhatalmazásukat) ebben a világban, hogy szeretettel teli és tudatos döntéseket hozzanak.”

 

„A pénzügyi rendszer hamarosan összeomlik, és soha többé már nem lesz a régi. A pénz már soha többé nem fogja ugyanazt jelenteni. Csak egyfajta árfolyammal bíró valuta lesz a bolygón, és ez mindenkire és minden értékre lesz érvényesített deviza lesz, minden nőre, férfira, fajra, felekezetre, bőrszínre érvényesített valuta, amelynek SZERETET a neve. Minél több Szeretetet küldtök ki a Világegyetembe, annál több Szeretetet fogtok visszakapni.”

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
Az OM 2012-es Nyári Napfordulója (2012. június 19-25) Metatron Arkangyal Tyberronon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron Arkangyal Tyberronon keresztül   
2012. június 16. szombat, 08:46

Az OM 2012-es Nyári Napfordulója

(2012. június 19-25)

Metatron Arkangyal Tyberronon keresztül

közreadja:www.foldicsillagok.hu

 

Üdvözlet szeretteim!

Metatron Vagyok a Fény Ura. Most újra a Shasta hegyről van beszélnivalónk. Valóban ez egy annyira rendkívüli kiterjedése a Kristályos Mezőknek.

 

Mesterek! A 2012-es nyári napforduló egy hihetetlen (energia) kapu, és ezt egy mega Napfordulónak nevezhetjük, az „OM beteljesedésének”, mert ebben az időben a Kristályos Fény Tanácsa, a Felemelkedett Mesterek összegyűlnek a Shasta hegy többdimenziós éteri portáljánál és csoportot alkotva, beékelődnek a már előre jelzett OM Atlantiszi Mester Kristály köré, a Shasta hegy alatt található hegyvonulat mélységében. Szeretett Sainte Germaine, a Kristályos Fény Tanácsa és a Szíriuszi-Plejád Szövetség együttesen ad otthont ennek a rendkívüli portál megnyitásnak a Napforduló ezen időszakában.

 

A Kristályos Tanács így június 19.-ei kezdettel egy nagygyűlést fog tartani a Shastán belül, és elősegítik az OM Feltétel Nélküli Szeretet hullámának rezgését, abban hogy az továbbítódjon a (bolygó) összes erőcsomópontjába, az OM Multidimenzionális Kristályán keresztül. Az OM (rezgésének behangolása) a Napforduló körüli 5 napon keresztül, június 19-25 között fog megtörténni. Ez az energia egy szent és erős rezgés és bátorítást és reményt nyújt az emberiség és a Föld számára. Javasoljuk mindannyiótoknak, hogy hangolódjatok rá erre a hullámra, ezekre a csodálatos energiákkal az OM beteljesedésére. Jöjjetek össze és meditáljatok tömegesen ott ahol csak lehetséges. Vegyetek részt és ekkor valóban hihetetlen energiákat kaptok majd és tölthettek le, amit a Kristályos Fény Tanácsa (amit a Felemelkedett Mesterekkel) küldenek el nektek és ez mindegyikőtöket egytől egyig meg fogja erősíteni.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 20

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 6 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!