2012.
2012 Fényerejének és Nagyszerűségének tükröződés a Bölcsesség Szemein keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sainte Germaine és Metatron közös közveítése /Tyberronon keresztül   
2012. június 14. csütörtök, 15:48

2012 Fényerejének és Nagyszerűségének tükröződés a Bölcsesség Szemein keresztül

Sainte Germaine és Metatron közös közveítése /Tyberronon keresztül

 


 

„Mi a Felemelkedett Mesterek és a Kristályos Tanács tagjai örökké veletek vagyunk és egyre nyitottabban a síkotokon és egyre közelebb az OM-hullám ünnepségéhez (2012. június 19-25 Shasta Hegy). Ez valóban az öröm ideje.”

 

közreadja:www.foldicsillagok.hu

 

Üdvözlet Emberi Angyalok! Én Vagyok Az, Aki Vagyok. Én Vagyok az Ibolya Láng Őrzője, Sainte Germaine és szeretettel köszöntelek bennetek!

Számomra hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy veletek lehetek ezekben a pillanatokban, a 2012-es évetekben. Most ezen a téren belül fogadom Metatron NagyÚr Jelenlétét és felajánlom legmélyebb hálámat meghívásáért, hogy beszélhessetek veletek. Így a Kristályos Fény Családjának Felemelkedett Mestereivel együtt türelmesen várjuk az OM hullámának megjelenését. Ez a hullám lesz az, amely irányt szab majd nekünk a június 25.-ei Shasta Hegyi elvonulásunkhoz. Bátorítunk és hívunk bennetek, bárhol is vagytok, hogy hangolódjatok erre, mert ez a Szeretet Ünnepének egy nagy ajándéka, egy újratöltődés és újra egyensúlyozódás visszaállításának ideje. Hiszen valójában az OM teljes felhangzása, egy olyan kódolt hangot hoz létre, amely egyensúlyt teremt Létezésetek minden árnyalataiban. Fizikai testetek minden atomját megújítja és egyesíti, egységbe hozza azt a tudatosság-mezőtökkel.

Akkor most becsomagoljuk az éterikus bőröndjeinket. Olyan nagy izgalommal vagyunk, hogy hamarosan fel fogunk szállni a Szeretet vonatára! Így sok mindent meg fogunk osztani veletek. Hatalmas öröm van a levegőben!

A Bölcsesség Szemei a tiétek drága barátaim és ezekben a csodálatos időkben a bölcsesség megérkezik, mert már a Tiétek, megszereztétek azt. Már olyan messzire jutottatok, és a Valódi Otthonotok fénye felragyog.

A következő üzenete Metatron Úrtól és Tőlem, egyfajta kellemes melanzs, és tartalmas információkat szeretnénk megosztani veletek.

Módosítás dátuma: 2012. június 14. csütörtök, 16:02
Bővebben...
 
Összekapcsolódás a Belső Istennőtökkel - Connect with Your Inner Divine Feminine PDF Nyomtatás E-mail
Írta: A Tizenkettek Tanácsának üzenete Selacián keresztül   
2012. június 12. kedd, 09:39

Összekapcsolódás a Belső Istennőtökkel - Connect with Your Inner Divine Feminine

A Tizenkettek Tanácsának üzenete Selacián keresztül

„Ebben az életben egyedül nektek voltak olyan számos kihívásokkal járó lehetőségeitek, amelyek a szeretetről szóló tanításokat hordozzák.”

„Arra vagytok kódolva, hogy mint egy Isteni VáltozástTevők az élvonalban legyetek. Bízzatok abban, hogy intuitívan vezetve vagytok arra, hogy kivegyétek a részeteket a Földön valaha is tapasztalt leghatalmasabb ébredező tudatosságban.”

 

közreadja: www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
Jennifer Hoffman Júniusi energiák - The Energies of June 2012 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jennifer Hoffman   
2012. június 07. csütörtök, 15:17

Jennifer Hoffman

Júniusi energiák - The Energies of June 2012

a message from Jennifer Hoffman

 

Bármely hónap, amely egy fogyatkozással kezdődik (esetünkben a június 4.-ei Holdfogyatkozás), és egy ritkán előforduló eseménnyel folytatódik, mint a Vénusz Átvonulása a Nap előtt, és a (Naprendszer) külső bolygói, mint az Uránusz-Plútó szoros kvadrátjának jelentős összeállása, olyan változásokat jeleznek, olyan izgalmas eseményeket, amelytől a júniusi hónap rendkívüliségét tekintve, sem lesz kivétel.

De vannak másfajta izgalmakat hozó teendők is, ezek közel számunkra, mint emberekre az egyik legfontosabb az, hogyan tudjuk kezelni ezeket, a júniusi energiákat. Vajon mögé tudunk-e látni, hogy ezek az energiák milyen áldásokat hoznak, mert már látószögünkbe kerültek ezek és emlékeznünk kell arra, hogy mennyiféleképpen érhetnek el bennünket ezek az áldások.

Bővebben...
 
Celia Fenn: RADIKÁLIS VÁLTÁS – A VÉNUSZ ÁTVONULÁSA 2012-BEN PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Celia Fenn   
2012. június 03. vasárnap, 19:53

Celia Fenn: RADIKÁLIS VÁLTÁS – A VÉNUSZ ÁTVONULÁSA 2012-BEN

 

Azt hiszem, most már a legtöbb ember tudatában van annak, hogy egy rendkívül erős Energia Kiigazítás és Újrabeállítás sorozatán megyünk át. Ezek a márciusi napéjegyenlőséggel kezdődtek el és azóta is folyamatban vannak és átterjednek a Vénusz Átvonuláson keresztül, június 6.-án. Mihály Arkangyal azt mondja, a januári átalakulásunk ideje alatt, hogy a Vénusz Átvonulás lesz az év egyik sarkalatos erőpontja 2012-ben a kettő közül (a másik a Fény Kapun való átkelés decemberi napfordulón), és ez bizonyosan így is fog megtörténni.

Bővebben...
 
2012. június 5/6. Kivételes Vénusz Átvonulás - Ebben az életidőtökben utoljára PDF Nyomtatás E-mail
Írta: A Tizenkettek Tanácsának üzenete Selacián keresztül   
2012. május 31. csütörtök, 07:14

2012. június 5/6. Kivételes Vénusz Átvonulás - Ebben az életidőtökben utoljára

Vénuszba borulás – Az Istennő visszatérése – A kivételes Vénusz Átvonulás az emberiség változásának kiváltója

A Tizenkettek Tanácsának üzenete Selacián keresztül

közreadja:

www.foldicsillagok.hu

 

 

Számos, fontos időpont van 2012-ben, de a Vénusz Átvonulás egy olyan történelmi időpontot tartogat számotokra kulcsfontosságú energiáival, amely segítheti az emberiséget a szeretet magasabb rezgésébe való váltásába.

 

Az Átvonulás pontos időpontja, Június 5. vagy 6., attól függően, hogy melyik helyen éltek a világban, de energetikai hatása már most is mindenhol érezhető. Mit jelent nektek ez az energia és hogyan befolyásolj bennetek és mindazokat, akik felé szeretettel vagytok?

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 20

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!