2012.
Jennifer Hoffman-Uriel Arkangyal 2012. Áprilisi energiák PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jennifer Hoffman-Uriel Arkangyal   
2012. április 05. csütörtök, 07:21

Jennifer Hoffman-Uriel Arkangyal

2012. Áprilisi energiák

 

Január 23-ától induló nehéz időszakon túl vagyunk (részleteket lásd: 2012.-es Idővonal előrejelzéseket a Honlapunkon) és ez hatással volt az életünk minden területére, legyen szó, akár egy tervről, kapcsolatról, személyes életünk döntéseiről, vagy annak hatásairól. Sokszor képtelenek voltunk tenni, cselekedni, és nem is számított az, milyen fontosságúak voltak ezek, mennyire keményen próbáltak meg, de annyi bizonyos, hogy ezek az idők mindenkit kimozdítottak a holtpontjukról. A múlt héten (a március utolsó hetében), viszont az energiák, megújult friss illatát érezhettük, és most minden újra mozgásba lendült és ismét folytathatjuk dolgainkat. Habár folyamatosan kapunk kozmikus támogatást, ami segítségünkre van, mégsem ez a döntő, de továbblépni csak magunk által mehetünk tovább, mert van már egy új energia központunk és így saját magunk dönthetjük el, hová akarunk menni, és hogyan és mit akarunk elérni.

Módosítás dátuma: 2012. április 06. péntek, 04:45
Bővebben...
 
Az Új Kor Csakra/A TürkizCsakra Aktiválása Kryon/David Brown PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kryon/David Brown   
2012. március 24. szombat, 08:15

Az Új Kor Csakra/A TürkizCsakra Aktiválása

Kryon/David Brown

San Jose, Costa Rica 2012.jan.18.

Közreadja:www.foldicsillagok.hu

Üdvözlet drága Emberek!!! Én Vagyok Kryon a mágneses szolgálattól.

Csodálatos veletek lenni ezen az éjszakán, ugyanúgy, mint minden éjszakán. Egy új világ van érkezőben, és egy békés átmenet ebbe az új világba, így nagyon sok változás fog érkezni erre a földre is.

Az elmúlt 3600 éves ciklus a háborúskodás és a tudatlanság korszaka volt. Az utóbbi 3600 évet ezen a bolygón egy igen sötét férfienergia korlátozta, de ennek a napjai meg vannak számlálva! A tudatosság egy sokkal magasabb állapota érkezik meg hozzátok. Ezt a bolygót eddig egy katonai-ipari csoportosulás korlátozta, ellenőrizte. E csoportosulás mögül egy maroknyi ember irányított. A bolygón így a pénz áramlása igazságtalanul lett megosztva. A lakosság 99%-a bolygó pénzeinek 1%-át birtokolta, míg a lakosság további 1%-a, a bolygó pénzeinek 99%-át halmozta fel, és éppen erről szól ez a változás. A bolygón élők tömege pedig egyre inkább tudatában vannak ennek a helyzetnek. Az Internet rengeteg információt ad ezzel kapcsolatban, míg a vezető médiák persze hallgatnak erről, mert a médiák tulajdonlása az 1% kezében van, és ezt jelképezik a körülöttetek mindenhol látható obeliszkek.. A piramisforma tetejét jelképező obeliszk jelzi a vezető csoportokat, és az alatta levő rész pedig az átlagembereket, akik minden nap elmennek dolgozni a betevő kenyerükért. 3600 éven keresztül ez az igazság rejtve volt, de most ez az igazság egyre inkább nyilvánvalóvá válik, az hogy mindenki előbb vagy utóbb az isteni tudatosságába kerül. Mindenki először a 4. dimenzióba, a Krisztusi tudatosságába, majd azt követően az 5. dimenzió új tudatossági szintjére. Mindezek dolgok elkezdenek megtörténni ez év végén, mert új világ jön kedveseim, és ez a világ a Szeretet, a Remény és az Izgalmak világa.

Bővebben...
 
AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI – 2012 MÁRCIUS A Multidimenzionális Új Föld kezdetét veszi – Összekapcsolódás a Sárkány és Delfin Energiával PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Mihály Ark üzenete Celia Fenn átadásában   
2012. március 22. csütörtök, 12:29

AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI – 2012 MÁRCIUS

 

A Multidimenzionális Új Föld kezdetét veszi – Összekapcsolódás a Sárkány és Delfin Energiával

Mihály Ark üzenete Celia Fenn átadásában

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

A Fény Szeretett Családja!

Nagy örömet ad számunkra az, hogy ebben az időben üdvözölhetünk bennetek megint, ahogy 2012 első Napfordulója felé haladtok. Valóban az események folyamatosan változnak most a Földeteken, és 2012-ben a Fény Új Hullámának, új energiáit kezdhetitek megérezni a bolygótokon.

 

Sokan közületek kissé elgyengültnek érezhetitek magatokat ezekben az időkben, amint várjátok az energiák új hullámainak beáramlását, és talán még kissé levertebbnek magatokat, amikor figyelmesebben szemlélitek a Földön játszódó eseményeket, különösen a Közel-Keleten. Meglehet, hogy ezek az események, nem közelítenek ahhoz a Békesség és Harmónia eszményetekhez, amit annyi idő óta kerestek.

Szeretteim, tudjátok azt, hogy az Isteni Rendelkezés és Teremtés Áramlása szerint, minden rendben van és a változás energiái folyamatosan érkeznek meg hozzátok. A Föld felkészítette magát, elkészült arra az útra, hogy újrakapcsolódjon a 8. és 9. dimenzióval, és a Föld Őrzőinek Tanácsa és a Vének Tanácsa lesznek majd a felelősei az Új Földnek, amely most formálódik, most jön létre.

Bővebben...
 
A márciusi napéjegyenlőség, mint az Egyensúly központja részlet Celia Fenn Mihály Arkangyal márciusi közvetítéséből* PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. március 20. kedd, 17:36

A márciusi napéjegyenlőség, mint az Egyensúly központja

részlet Celia Fenn Mihály Arkangyal márciusi közvetítéséből*

 

A márciusi napéjegyenlőség a folyamatban lévő változásokat összekapcsolja (a kozmikus áramlással) és új energia beállításokkal érkezik meg (a Föld és az emberiség számára). Ezek az energiahullámok különböző dimenziókból érkeznek meg és hatásaikat, jó néhányan érezni fogjátok.

Bővebben...
 
A következő nagy ugrásotok 2012-ben – Megértve szerepeteket és azt, hogy hogyan segítsetek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tizenkettek Tanácsa/Selacia   
2012. március 20. kedd, 10:53

A következő nagy ugrásotok 2012-ben – Megértve szerepeteket és azt, hogy hogyan segítsetek

Tizenkettek Tanácsa (Council of 12) üzenete Selacián keresztül

közreadja:www.foldicsillagok.hu

Változások vannak a levegőben, rátok nézve személyes szinteken is, de sokkal erősebb hatással van most az egész emberiségre és a Földre. A változások erőssége olyan lesz alkalmazkodásotok szerint, hogy folyamatosan újra meg újra másképp jelentkeznek majd. Készüljetek fel arra, hogy jónéhány „vadonatúj” energia érkezik hozzátok a következő hónapokban, és egy másfajta szintű felgyorsulással áll majd elő.

Módosítás dátuma: 2012. március 20. kedd, 12:30
Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

12. oldal / 20

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!