2012.
TAVASZI ÉBRESZTŐ ÉS NAGYTAKARÍTÁS A márciusi energiákhoz PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. március 06. kedd, 11:14

 

TAVASZI  ÉBRESZTŐ ÉS NAGYTAKARÍTÁS

A márciusi energiákhoz

 

3:3 és 3:5, a soros telőholddal meghozta az újabb hatalmas fénycsomagjainkat, gigantikus elsőosztályú napkitörés formájában, melyek a Nagy Központi Napból, csillagNapunkon keresztül került a bolygónk aurájába. Mivel a Föld lényeinek többsége úgy döntött, hogy a Földön a Mennyországot választják, ahhoz vannak szabva a csomagok tartalmai. Persze fizikai testünket eléggé megviseli, de kell a kondíció, hiszen még csak most jön a java. A média a szokásos módján rémülten figyelmeztet a márciusi küldemények következményeire.

Módosítás dátuma: 2012. március 18. vasárnap, 19:12
Bővebben...
 
12 HASZNOS JÓTANÁCS 2012-RE *** Diana Cooper üzenete PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Diana Cooper   
2012. február 28. kedd, 09:45

12 HASZNOS JÓTANÁCS 2012-RE

***

Diana Cooper üzenete

Közreadja:

www.foldicsillagok.hu

 

Alig tudom elhinni azt, hogy 2012-es év már végre itt van. Sokáig vártunk erre a különleges évre (valójában 26.000 évet) és legtöbbünk már biztos alapokkal és készen áll szolgálatával, bármi is legyen az.

 

1, A Kozmikus pillanat. – Ebben az évben, minden, de minden a Kozmikus pillanathoz vezet, amely 2012. december 21.-én 11 óra, 11. perckor következik be. Miként ott voltunk 11-11-11-ben, úgy fognak megnyílni a mennyei kapuk, és a Forrás energiái fognak elérni bennünket és akkor férhetünk hozzá ezekhez az energiákhoz, ha készen állunk erre. Csakhogy ebben az időben ezek az energiák még erősebbek lesznek, és ha elfogadjuk azt, amit kínálnak nekünk ebben az évben, akkor a lelkünk egy hatalmas lehetőséget kap a spirituális fejlődésünkre. Tehát aktívan készüljünk fel az év során, imáinkkal, meditációval és helyes cselekedetekkel.

Bővebben...
 
2012 mentén. Gregg Bradden levele a Fényközösségekhez PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gregg Bradden   
2012. február 28. kedd, 08:52

2012 mentén. Gregg Bradden levele a Fényközösségekhez

On 2012 – Gregg Braden’s Letter to the Community

Végre, hogy megérkezett a 2012-es év!

Amikor beléptünk ebbe az évbe, számunkra (fényhozókra) és az egész világ számára világossá vált az a tény, hogy a hatalmas változásokban, való eligazodásosokban a fényközösségek szerepe kulcsfontosságú tényező lesznek. A legfontosabb kérdés most az, hogyan tudunk eligazodni a hatalmas változásokban, melyeket az élet az utunkba sodor. Éppen ezért, személyesen is megragadom azt a lehetőséget most, hogy kifejezzem a legmélyebb hálámat mindezekért felétek, azért amit tesztek, a világ egy nagy közösségbe kovácsolásáért, azért, hogy egy jobb hellyé váljon mindenki számára.

Tudatni szeretném veletek, hogy még sohasem voltam ennyire bizakodó a világunk jövőjét tekintve, amely most a szemünk előtt van kibontakozóban.

Módosítás dátuma: 2012. február 28. kedd, 08:56
Bővebben...
 
2012. IGAZODÁSI PONTOK A SÁRKÁNY ÉVÉBEN PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Sal/Tizenkettek Tanácsa   
2012. február 22. szerda, 09:06

 

2012. IGAZODÁSI PONTOK A SÁRKÁNY ÉVÉBEN

 

2012 Tipping Point, Year of the Dragon a message from The Council of 12 channeled by Selacia, Thursday, 26 January, 2012

 

 

A Mostból érezve

 

A Földön , ahogy itt éltek most, azt nem lehet összehasonlítani, az eddigi bármelyik időszakotokkal. Általában nektek (Fényhozóknak), ugyanúgy, mint a legtöbb embernek, sokkal több kérdésetek van ezzel kapcsolatban, mint amilyen válaszokat kaptok, és így egyre többen csodálkoztok arra, hogy mi is történhet még, mis is következhet még ezek után?

Az alábbiakban öt kulcsfontosságú témával fogtok találkozni és együtt élni 2012 folyamán. Mindegyik személyesen lesz érvényes rátok nézve, de ugyanakkor az egész emberiséggel is kapcsolatos. Ezek az egyetemes témák hatással vannak az emberiség spirituális fejlődésének mindegyik szakaszára. Ezek hatásai tudatosan vagy önkéntelenül is megtapasztalhatók, attól függően, hogy az illető személy mennyire ébredt fel már arra, hogy mi is történik valójában.

 

Bővebben...
 
2012. FEBRUÁR 22. - VÁLTÁSPONT ÉS RUHAPRÓBA ÉS AZOKRÓL, AKIKNEK EGY KERÉKKEL TÖBB VAN PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2012. február 19. vasárnap, 20:02


2012. FEBRUÁR 22.  - VÁLTÁSPONT ÉS RUHAPRÓBA ÉS AZOKRÓL, AKIKNEK EGY KERÉKKEL TÖBB VAN



Február 22. A Felemelkedés 12. Hullámának második  újholdas energiakapuja, a metatroni kulcsok szerint.
Az elsőt, két adagban átélhettük a januári újholdat követő kozmikus események következményeként. Kettő, a Központi Napból (Hun-Ap-Ku) induló, a Napunkon (Szól) keresztül finomított fényáradat, olyan erős mágneses hullámzással ütközött össze a Földdel, amely erősségében nem volt még a bolygó írott történelmében feljegyezve. (lásd Csoport februári üzenete). Mivel mi mindannyian elektro-mágneses lények vagyunk ( nemsokára elektro-kristályossá alakulók), sőt a Kárpáti-Haza energetikai jellegénél fogva a bolygó egyik legerősebb mágneses térségével bír, a beérkező fénycsomagok hatásaival jelentős változásokat ígér számunkra.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

14. oldal / 20

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!