2012.
ÁTALAKULÁSOTOK 2012-BEN ÉS AZON TÚL ÖT OK, AMIÉRT FEL FOG ERŐSÖDNI AZ ÁTALAKULÁSI FOLYAMAT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: A TIZENKETTEK TANÁCSÁTÓL SELACIÁN keresztül   
2012. január 11. szerda, 08:14

ÁTALAKULÁSOTOK 2012-BEN ÉS AZON TÚL

ÖT OK, AMIÉRT FEL FOG ERŐSÖDNI AZ ÁTALAKULÁSI FOLYAMAT

*

A TIZENKETTEK TANÁCSÁTÓL SELACIÁN keresztül

 

A 2012-es év egyedülálló, különleges energiákat fog hozni és elültetni bennetek. Most ha azon töprengtek, hogy mit is fogtok ezekből elraktározni magatoknak, akkor később úgy fogtok ezekre tekinteni, hogy ezek voltak azok az energiák, melyek olyan rendkívüli hatással voltak rátok, melyek segítettek nektek a kibontakozásotokban.

Változásokat érzetek, mindenhol a levegőben és ez egyértelmű számotokra, és 2012-ben még jobban fogjátok érezni ezek lendületét, mint ahogy a mostani évetek véget ér.

Bővebben...
 
AZ ARANY ÚT ÁTKELÉS A SZÍVÁRVÁNY HÍDON EGY MAGASABB TUDATOSSÁG FELÉ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Celia Fenn/Mihály Arkangyal   
2012. január 06. péntek, 10:12

AZ ARANY ÚT

ÁTKELÉS A SZÍVÁRVÁNY HÍDON EGY MAGASABB TUDATOSSÁG FELÉ

 

Celia Fenn/Mihály Arkangyal

 

Az Új Föld energiái: 2011. december-2012. január

Összefoglalás

közreadja: www.foldicsillagok.hu

2012-ben az emberiség az Arany Útjára lép.

Ez azt jelenti, hogy az utolsó lépcsőfokát teszi meg amely egy magasabb tudatosságba és az Isteni Szeretetnek a Földi valóságba való megnyilvánulásához vezet majd.

Az Arany Út 11-11-11-ben nyílt meg, amint a Föld összehangolódott a Kozmikus Portállal, a Kozmikus Portál teljesen 12-12-12 és 12-12-21 között tárul fel. Ez egy rendkívüli időszak lesz Kedvező Alkalmak/Új Lehetőségek Csomópontja, amikor az összes álmunk és látomásunk összegyűlik a létezés új útján és a kozmosz minden szintjén.

A Föld a Felemelkedése középpontjába kerül, amikor a Kozmikus Krisztusi Tudatosság Arany Fénye szabadon beáramlik a valóságába és az Isteniség mintáit és lenyomatait hordozva, megszületik a jövő Arany Galaxisa, ott, amit ma Tejút Galaxisnak hívunk.

Az Arany Rózsa Galaxis elnevezést fogjuk majd rá használni, mert ekkor válik valóra az, hogy a Kozmikus Központból áradó Kozmikus Lótusz Fénye megérkezik, 2013 utáni utunkon, amikor a Föld új sorsára nyílik majd meg.

Bővebben...
 
2012. IDŐPONTJAI Előzetes energianaptár PDF Nyomtatás E-mail
Írta: szerk:Nász János   
2012. január 05. csütörtök, 15:14

2012. IDŐPONTJAI

Előzetes energianaptár

 

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

2012. JANUÁR 4.

Az évet rögtön egy meteorzápor nyitja, amely január negyedikén szeli át az égboltot. A Quadrantidákat 1825-ben fedezte fel Antonio Brucalassi olasz csillagász. Azért nevezték el Quadrantidáknak, mert a 19. században némely csillagatlaszban a Hercules, Bootes (Ökörhajcsár), valamint a Draco (Sárkány) csillagképek között volt még egy konstelláció, amelyet Quadrans Muralisnak neveztek. Utóbbi viszont a korai asztronómusok egyik mérőeszköze, a csillagidő és a csillagok delelésének mérésére szolgáló fali kvadráns után kapta a nevét. A legutóbbi évekig úgy gondolták, hogy a Quadrantidák egy régi, a pályáján nagyon szétszóródott áramlat.

Módosítás dátuma: 2012. január 05. csütörtök, 15:25
Bővebben...
 
Tanpai Gyalchen mester legújabb sürgető kérése és üzenete PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Master Karma Tanpai Gyalchen   
2012. január 03. kedd, 10:19

Tanpai Gyalchen mester legújabb sürgető kérése és üzenete


Tiszteletreméltó drága Barátaim és minden Látogató!

Szívből jövő szeretetemet és üdvözletemet küldöm mindenkinek az újév alkalmából.

Bár a különböző országok minden vezetője és politikusa nagy kihívással néz szembe, hiszen rajtuk a legfőbb felelősség, hogy megoldják mind a gazdasági problémákat, mind a háborús konfliktusokat és csillapítsák a segítségért és változásért kiáltó számtalan sok ember szenvedését és szorongását, én mégis hangsúlyosan azt állítom, hogy a 2012-es év nagy előrelépés lesz abban, hogy békét és egységet teremtsünk minden ember számára.

Módosítás dátuma: 2012. január 03. kedd, 10:22
Bővebben...
 
KRYON/DAVID BROWN: A NAGY EMBERI ÉBREDÉS PDF Nyomtatás E-mail
Írta: David Brown/Kryon   
2012. január 02. hétfő, 11:43

 

KRYON/DAVID BROWN: A NAGY EMBERI ÉBREDÉS

„Egy új világ jön kedveseim…a szeretet az egyetlen út…a válasz mindenre…. Nincs más válaszra lehetőség már a bolygón, csak az, hogy visszakerüljetek a szeretet állapotába, és az hogy teljesen összekapcsolódjatok az Univerzummal és a Földanyával”

(2012. december 21.)

 

 

Üdvözlet Kedveseim Kryon vagyok a Mágneses szolgálattól!!!

 

Csodálatos, hogy itt lehetek veletek Satiagoban, Chilében, 11-11-11-ben és ez a közvetítés egybeesik ezzel az eseménnyel is. Mindenki, aki ebben a teremben van, ugyanabból a lélekcsaládból származik, és az utazásotok gyógyítóiként vagytok mindannyian itt jelen, amely körülvisz bennetek 2012. december 21.-ig, az új energiákon.

 

Rengeteg változás történik most az életetekben, egy új világ érkezik és az emberiség ébredőben, van. Mi már nem engedhetjük meg azt, hogy a bolygó tudatossága visszakerüljön egy alacsonyabb rezgésre, mint ahogy már most van. Ne keverjétek össze a tudatosságot a technikával, a technológia nem térítheti el az útjából a tudatosságot, amely annyi, de annyi éven keresztül gondot okozott nektek.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

17. oldal / 20

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 3 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!