2012.
MIRA ELŐZETESE 2012-RŐL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Valeria/Mira   
2011. december 28. szerda, 23:05

 

 

MIRA ELŐZETESE 2012-RŐL

 

Valerie Donner

 

Én Vagyok Mira, Üdvözöllek bennetek!!!!

 

Örömmel a szívemben, megbecsüléssel felétek, ma én szólok hozzátok.

 

Rendkívül figyelemre méltó, az a fejlődés, amelyen a Föld és Ti valamennyien haladtok. Ti valójában a Fénymunkások egy csodálatos csoportja vagytok és a Földdel való közös munkátokkal még könnyebbé teszitek a mi munkánkat is. Kiegészítetek ebben bennünket és úgy viszont, mi kiegészítünk benneteket. Sokan közületek a Plejádokról vagytok itt, és ezért is mutatkozunk meg értetek, olyan hathatósan az egeteken. Várjuk telepatikus üzeneteiteket, várjuk, hogy hívjatok bennünk mert, ahogy halljuk üzeneteiteket, azok örömmel tölt el bennünket. Bármit, amit együtt teszünk, akkor az együttérzés állapotában vagyunk és így szeretettel várjuk mások üzeneteit is.

Módosítás dátuma: 2012. február 08. szerda, 10:57
Bővebben...
 
AJTÓ AZ ÚJ KEZDETRE A TIZENKETTEK TANÁCSA ELŐZETES ÜZENETE 2012-RŐL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: 12ek Tanácsa/Selacia   
2011. december 20. kedd, 10:06

AJTÓ AZ ÚJ KEZDETRE

A TIZENKETTEK TANÁCSA ELŐZETES ÜZENETE 2012-RŐL

 

Évezredek óta, ahogy a társadalmatok haladt, azzal most mindannyiótoknak szembe kell nézni. Az előző generációk alatt egy nagy felejtésre került sor, mivel az emberek elfelejtették isteni természetüket és így a bolygóra beköltözött a félelem. A szeretet nélkül vezetett bolygó világába a megosztottság került középpontba, amely teret adott a konfliktusoknak, összeütközéseknek és válságoknak, amit most tapasztaltok meg.

 

A 2012-es év jelentős fordulópont lesz, mert jelentős számban ébrednek fel az emberek, és a fény felé fogják tartani fókuszukat. Ez egy eddig példa nélküli emelkedése a fénynek, amely lehetővé teszi azt, hogy az emberiség döntő része, különböző utakon mozduljon át, haladjon keresztül néhány hatalmas kihíváson. Így sokan azt hiszik, hogy az emberiségre az ítélet napja vár és szembe kell néznie a végső bukásával, az emelkedő fény azonban egy teljesen új kezdet lehetőségét teremti meg. Egy új típusú létezés alapja a szeretet kell, hogy legyen, ez lehet csak válasz az emberiség számára a válságra. Ez az amiért itt vagytok, és amiért éltek most.

 

Módosítás dátuma: 2011. december 20. kedd, 10:56
Bővebben...
 
METATRON 2012- EGY BEPILLANTÁS AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ MÁGIKUS ÉV ELÉ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron/Tyberron   
2011. december 13. kedd, 13:58

METATRON

2012- EGY BEPILLANTÁS AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ MÁGIKUS ÉV ELÉ

 

Üdvözlet Mesterek!!!

Most körülveszünk bennetek, mindegyikőtöket, egyenként is közületek, gondoskodó szeretet energiával és az önfelhatalmazás mezejével, terével, mindannyitokat azért is, mert Ti Vagytok a Mesterei a Felemelkedésnek. Hivatottak vagyunk abban, hogy ihletet és tisztaságot kínáljunk föl nektek, de valójában egyszer s mind szükséges azt kihangsúlyoznunk, hogy ti mind szent és szuverén lények vagytok, abban hogy hogyan élitek meg ezt a csatornázott üzenetet.

 

2012-vel kapcsolatban, úgy fogjuk kezdeni ezt az esszét, hogy valóban egy szerencsés év lesz számotokra, bár néhányatok még félelemmel kezeli ezt.

Először is, megnyugtatunk bennetek, hogy a Felemelkedés jó úton halad és valóságotokban meg fog történni. Ti teremtették meg így!! Több szempontból is nézve, a Felemelkedés már megtörtént, minden a helyére került. Hogyan is lelhettek rá, ez a Kristály Háló befejezésével egyenértékű, amely végső beteljesítő aktiválása a Kristályos átmenetnek.

Bővebben...
 
EGY ÚJABB METATRON ELŐADÁS AZ EGYESÜLT NEMZETEK SZÖVETSÉGÉBEN PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron/Tyberron   
2011. szeptember 24. szombat, 13:37

EGY ÚJABB  METATRON ELŐADÁS AZ EGYESÜLT NEMZETEK SZÖVETSÉGÉBEN

Metatron/Tyberron

 

Üdvözöllek bennetek !!!

 

Metatron Vagyok a Fény ura és körülveszlek bennetek mindannyiótokat szeretettel, a feltétel nélküli szeretettel.

 

Összejöttünk tehát, ezen a csodálatos napon az Egyesült Nemzetek Szervezetével. Most elidőzünk ebben a szobában itt, és betöltjük a Krisztusi Fény Feltétel nélküli Szeretetével. Azt mondjuk nektek, hogy csak a Feltétel nélküli Szeretet az, amely képes egyesíteni a nemzeteket a szeretett Földeteken.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 24. szombat, 13:40
Bővebben...
 
Felkészülés 2012 energiáira A Tizenkettek Nagytanácsa üzenete Selacián keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tizenkettek Nagytanácsa /Sal   
2011. szeptember 09. péntek, 08:02

Felkészülés 2012 energiáira

 

A Tizenkettek Nagytanácsa üzenete Selacián keresztül

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Azt senki sem tudja még előre, hogy hogyan fognak kibomlani 2012 energiái, de abban biztosak lehettek, hogy 2012 különleges kihívásokkal és példanélküli forradalmi változásokkal érkezik majd meg.

Így valószínű, hogy számotokra egyre izgatóbb, idegesítőbb lesz ez az időszak, és egyre több kérdést vet fel majd ez az időpont, és valahogy úgy fog majd tűnni, hogy ezekre nem lesznek meg a válaszok. Attól függetlenül, hogy bármit is gondolhatnátok a 2012-ben kibomló energiákról, mélyen a csontjaitok velejében érzitek azt, hogy az emberiség a keresztútjára érkezett. Felismertétek azt, hogy nagyon is szükséges változások előtt álltok, mind az emberiség, mind, társadalmaitok tekintetében. Persze megértitek, hogy ez kavarodás természetes részét képezi a változásoknak, és nagyon is fontos, létfontosságú a saját lelki átalakulásotok miatt.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

18. oldal / 20

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!