2013.
IDŐVONAL : 2013. AZ ÚJ FÖLD ELSŐ ÉVE PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. március 12. szerda, 14:26


2013. AZ ÚJ FÖLD ELSŐ ÉVE

összefoglaló

A FELEMELKEDÉS 3 FÁZISA/KRYON

ELSÓ FÁZIS: 1987-1999

MÁSODIK FÁZIS: 2000-2012

HARMADIK FÁZIS: 2013-2025

Bővebben...
 
AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI 2013. DECEMBER ÉS 2014. JANUÁR KÖZÖTT. MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN ÁTADÁSÁBAN PDF Nyomtatás E-mail
Írta: MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN ÁTADÁSÁBAN   
2013. december 21. szombat, 21:00

AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI 2013. DECEMBER ÉS 2014. JANUÁR KÖZÖTT.

MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN ÁTADÁSÁBAN

„2014-ben a Föld (teljesen) lehorgonyozódik az 5. dimenziós rezgésébe és a Krisztusi Tudatosság Arany Sugarának rezgésén fog vibrálni. A Krisztusi Tudatosság Frekvenciája egy hatalmas ébredést fog kezdeményezni a Földön. Az emberek nagyobb számban, tömegesen és nagyon gyorsan fel fognak ébredni, és ti pedig útmutatást, vezettetést és segítséget adtok nekik ebben a folyamatban, hiszen ez a ti új küldetésetek egyik lényege.”

A Fény Szeretett Családja! Ebben a hónapban, 2013 decemberében és 2014 januárjában a Földetek jelentős változáson megy keresztül úgy, hogy rezgésében megemelkedik és elkezdi lehorgonyozni az Arany Sugár Frekvenciáját.

 

Erre a frekvenciaváltásra a Nap már rásegítette, hiszen az elmúlt 6 hónapban intenzív napaktivitások sorozatán, segítségére volt a Föld frekvenciájának újrakalibrálására, amely lehetővé teszi azt, hogy az új frekvencia letelepítésre kerüljön és horgonyt vethessen a bolygón.

 

A Fény Szeretett Családja! Tudjuk azt, hogy mennyire nehéz volt ez nektek. A Fény Családjaként úgy kellett dolgoznotok, hogy minden nehézség és kihívás ellenére, meg kellett, hogy tartsátok a Fényetek, még akkor is, amikor az életetek megannyi színterén szembe fordultak veletek.

Bővebben...
 
Máté az ISON üstökösről A 2013. november 22.i közvetítésből részlet: PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Matthew Ward   
2013. november 25. hétfő, 21:28

 

 

 

Máté az ISON üstökösről

A 2013. november 22.i közvetítésből részlet:

Kérdés:

Ha az Ison üstökös felrobbanna, akkor valamennyi nagyobb széthulló darabját bevonzaná-e magához a Föld gravitációja olyan helyzetet teremtve, amely már veszélyeztetne bennünket?

 

Válasz:

 

Nem, az őrjáratokat végző űrhajó erődök figyelemmel kísérik az üstökösöket, s mint most ilyet az Isont is és más egyéb égitesteket úgyszintén, azokat, amelyek veszélyt jelenthetnek a Földre. És ha bármelyik is ilyen helyzetet hozna, akkor a technológiájukkal élve azt használva eltérítené ezeket az ide vezető útról. Ami a kisebb darabjait érinti, azokat olyan helyre fogják irányítani, ahol nem tudnak súlyos károkat okozni, vagy olyan apró darabokra, szilánkokra zúzzák szét, amelyek biztonságosabb rátok és a bolygóra nézve!

 

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Forrás:

http://www.galacticchannelings.com/english/matthew22-11-13.html

http://www.matthewbooks.com/mm/anmviewer.asp?a=174&z=2

 

2013. november 22.

Bővebben...
 
AZ ISON ÜSTÖKÖS CSILLAGPORRAL VETI BE A FÖLDET Részlet a Fénymunkás Csoport 2013. 10. havi üzenetéből Steve Rotheren keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Steve Rother/Lightworker Group   
2013. november 22. péntek, 16:31

AZ ISON ÜSTÖKÖS CSILLAGPORRAL VETI BE A FÖLDET

Részlet a Fénymunkás Csoport 2013. 10. havi üzenetéből Steve Rotheren keresztül

Van egy nevezetes üstökös, amely nagyon gyorsan közelít felétek, és amelyről már korábban beszéltünk nektek.* Várhatóan majd, 2013. november 28-án érkezik meg, és ekkor éppen a Hálaadás Napja lesz az Amerikai Egyesült Államokban. Ez az üstökös, mint korábban máskor is, most is elhalad majd a Föld mellett, de most elég jelentős mértékben be fogja vetni, szórni a bolygót csillagporával (életmagvakkal), mégpedig úgy hogy ez az „újravetés” valójában látható is lesz, és még a légkörbe is leülepedik, belekerül. Ez a por életmagvakat hordoz. Nem más fog történni, mint az hogy az Új Föld, új ciklusában a Föld egy csillagmag beporzáson megy keresztül, és valamikor egyik-másik üstökös pusztítást hozott maga után, de most azt eredményezni, hogy alapvetően meg fogja változtatni a gondolkodásotokat. Mint tudatos teremtők ébredtek fel az álmotokból és most megkapjátok érte a jutalmatokat.

Bővebben...
 
DANA MRKICH: AZ ISON ÜSTÖKÖS ÉS A NYÍL HATÁS* PDF Nyomtatás E-mail
Írta: DANA MRKICH   
2013. november 20. szerda, 12:31

DANA MRKICH: AZ ISON ÜSTÖKÖS ÉS A NYÍL HATÁS*

 

Számos kozmikus esemény megtörténése mellett most az Ison Üstökös sebesen közelít felénk és várhatóan november 28-án halad el a Nap mellett. Vajon mennyire hat majd ránk energetikailag? Nos, erről a következő sejtéseim vannak: A Nap, a Napkitörések és a planetáris mozgások másképpen hatnak ránk, mint egy üstökös, ahogy ez utóbbi, amely egy gigantikus gáz és porfelhővel rendelkezik és 600.000 kilométer/órás (425.000 mérföld/óra) sebességgel halad, és melynek csóvája, több mint 8 millió kilométerre terjed ki az üstökös magjától. Összehasonlításképpen ez a kiterjedés a Föld-Hold távolságának huszonegyszerese.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 8

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 4 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!