2013.
2013. SZEPTEMBER 19-22 Az év kiemelkedő energiaörvénye - összefoglaló PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. szeptember 19. csütörtök, 16:35

2013. SZEPTEMBER 19-22

Az év kiemelkedő energiaörvénye - összefoglaló

A RENESZÁNSZ CSILLAGKAPU MEGNYÍLÁSA – TÖBBÉ MÁR SEMMI SEM MARADHAT A RÉGI – A TÜRELMI HATÁRIDŐ LEJÁRT – ELKEZDŐDIK AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁINAK A FORMÁBA ÖNTÉSE ÉS MEGNYILVÁNÍTÁSA

Bővebben...
 
AZ EGYÜTTÉRZÉS: A HÁBORÚK MEGELŐZÉSÉNEK KULCSA PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JELAILA   
2013. szeptember 18. szerda, 12:46

AZ EGYÜTTÉRZÉS: A HÁBORÚK MEGELŐZÉSÉNEK KULCSA

***

….KÖSZÖNET MINDANNYIÓTOKNAK, AZÉRT MERT A BELSŐ MUNKÁNKAT HASZNÁLVA MEGVÁLTOZTATTUK A FÖLD IDŐVONALÁT, MEGÁLLÍTOTTUK A HÁBORÚT, MERT EZÉRT JÖTTÜNK IDE, ERRE A FÖLDRE

JELAILA A NIBURUBELIEK KONAKTJÁNAK 2013. SZEPTEMBER 16.-I HÍRLEVELÉBŐL

 

 

 

Hát elég hosszúra sikeredett! (Háromszor is át kellett írnom, és csak ezután lettek elégedettek vele a „vezetőim”.

 

Úgy tűnik a közös erőfeszítéseink sikerrel jártak, amiért a háború megállításán dolgoztunk. Az USA belegyezett abba, hogy leállítja a csapást. A tárgyalások folytatódnak és pozitív hangú jelentések kapunk róluk. Bár én személy szerint azt hiszem, hogy a vegyifegyver-probléma mögött, egy valami más rejtőzik, de ez nem számít. Ami számít (egy magasabb szempontból) az, hogy belső munkánkat használva megváltoztattuk a Föld Idővonalát, és ezek a változások, amik megtörténtek, amiért Ti és Én, ide erre a Földre jöttünk.

 

Most hogy megváltoztattuk az Idővonalat, jelentős haladást értünk el a fejlődésünkben. Igaz továbbléptünk, de a mi a biztosítéka annak, hogy nem próbálnak megint egy világháborút kirobbantani? Amikor ezzel a kérdéssel fordultam a „vezetőimhez”, azt a választ kaptam, hogy ezzel még nincs vége. Hát itt egy nagy sóhaj következik.

Bővebben...
 
A VÁLTOZÓ NAP ÉS AZ ANGYALI CSATLAKOZÓ Metatron A Fény Ura /Tyberonnon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron A Fény Ura /Tyberonnon keresztül   
2013. szeptember 14. szombat, 14:44

A VÁLTOZÓ NAP ÉS AZ ANGYALI CSATLAKOZÓ

Metatron A Fény Ura /Tyberonnon keresztül

2013. Az Emberiség újjászületése – Új kommunikációs lehetőség az Angyali Birodalommal – A tudományok spiritualizálódása – Az Emberek az Isteni Forrás csodálatos angyali  lényei – Őrangyalok – Angyali Hierarchia, Angyali Birodalom  – Metatron Arkangyal – Felemelkedett Mesterek - Az Angyalok valóban az Isten Küldöttei/Hírnökei - Az Angyalok a Fizikaiság Megtartói – A Feltétel nélküli Szeretet - Az Emberiség, Angyalokról alkotott képe - A Fény természetes kódolása - A Szén alapúból a Szilícium alapúba – Az Új Nap - A Föld Egyetemének tanulmányai

Üdvözletem!

 

Metatron Vagyok A Fény Ura! Most kódolt fénnyel ölelünk körbe bennetek, kiterjedve a Feltétel Nélküli Szeretetet egy mezejébe és terébe, megtartunk ebben titeket, és tisztelettel adózunk mindannyiótok felé. Szívetek, hangotok rezgését és nevetek szerint is ismerünk bennetek. És ez mindig is így volt.

 

Most, 2013. van, az Új Föld Első Éve, és annak is az utolsó időszakába érkeztetek, és ami még az emberiség előtt áll nem más, mint az emberiség Újjászületése. Ez egy kedvező/szerencsés év és annak a beteljesedése, egy erőteljes, átalakító idő. Számos változásokon mentek keresztül, míg a bolygótok felemelkedett. 2013-as év új energiájában, majd azon túl, a sugárzás ionikus aránya megváltozik a bolygón. Ti segítettétek ezt létrejönni, azt hogy a napsugárzás által, a Nap változásával egy 12 dimenziós folyamatba való kiterjedése, fejlődése jöhessen létre. A Nap most megváltozik, és ugyanúgy minden körülöttetek, ebben a folyamatban, amit a Vízöntő Váltásnak neveztük el.

Bővebben...
 
Egy Nagy Vizsgateszt – A Szíriai Konfliktus megoldása, avagy egy újabb 9/11 ? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila Starr   
2013. szeptember 03. kedd, 20:38

Egy Nagy Vizsgateszt – A Szíriai Konfliktus megoldása, avagy egy újabb 9/11 ?

Jelaila Starr a Nibiruan Council (Nibirubeliek FényTanácsa) kontaktjának hírleveléből

2013. szeptember 1.

A Nibirubeliek úgy tájékoztattak engem, hogy az emberiség okulására van egy magasabb célja, a mostani szíriai konfliktusnak, mégpedig egy olyan vizsgafeladat (érettségi teszt), melyet még megtestesülésünk előtt választottunk magunknak.

A Nibirubeliek emlékeztettek arra, hogy mintegy egy évtizeddel ezelőtt hasonló megmérettetésen mentünk keresztül, 2001-ben, ahogy azt megtapasztaltuk a 9/11 alatt. Ahogy megértettem ezt most, ez arról szólt, az adott időpont az „Akik a Hatalomban Vannak” (Power That Be), az volt a szándékuk, hogy egy olyan erőszakos tettet hozzanak létre, abból a szándékból vezérelve, hogy az Emberiséget rabszolgasorba hajtsák. Ennek a következő lépése pedig az lett volna, hogy biztonságunk védelmezőjeként álcázva, egy olyan háborút robbantsanak ki, amely megkövetelné tőlünk azt, hogy feladjunk minden megszerzett jogainkat (szükségállapot kihirdetése). Ezt követően, pedig úgy „gondoskodnának” rólunk, hogy a HAARP frekvencia kerítés karámja köré terelnek össze bennünket. Az érzelmeink ellenőrzésével, és gondolataink felügyeletéve, úgymond szerintük, nagyon csekély esélye lehetne a terrorizmusnak.

Bővebben...
 
2013. NOVEMBER 28/29 – DECEMBER 26 AZ ISON ÜSTÖKÖS ÚJRAVETI ÉLETMAGVAKKAL A FÖLDET PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. augusztus 29. csütörtök, 06:56

2013. NOVEMBER 28/29 – DECEMBER 26.


AZ ISON ÜSTÖKÖS ÚJRAVETI ÉLETMAGVAKKAL  A FÖLDET

NOVEMBERI ARATÁS A FÖLD BOLYGÓ ÚJRAVETÉSE, ÉLETMAGVAKKAL: A PIRAMIS ERŐ – A CSOPORTTÓL (részlet)

 

Piramis hálózatokkal a Földön egy (energetikai) védőpajzs lett kialakítva, amely rendkívüli módon megóvta a bolygót a körülötte keringő meteoritoktól és üstökösök becsapódásától. Ti már hallottatok eddig két nagy meteorról, melyekről nemrég cikkek is jelentek meg a napilapjaitok első oldalain, de nem vagytok még tisztában a kisebbekkel, amelyek a mostani időkben érkeznek majd be. Mivel ez a védőpajzs már a Föld kezdete óta jelen van a helyén az meg óvni benneteket az ilyen becsapódásoktól. Ebben az évben, november vége felé egy üstökös fog megérkezni a Föld közelébe és életmagvakkal szórja tele a bolygót.

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 03. kedd, 13:57
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 8

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!