2013.
MEGKAPOD MERT MÉLTÓ VAGY RÁ, DE NEKED KELL MEGTEREMTENED 2013. SZEPTEMBER 6. - OKTÓBER 3. SZATURNUSZ-VÉNUSZ- SÁRKÁNYFEJ: HÁRMAS CSILLAG-BŐSÉGKAPU PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2013. augusztus 27. kedd, 12:43

MEGKAPOD MERT MÉLTÓ VAGY RÁ, DE NEKED KELL MEGTEREMTENED

2013. SZEPTEMBER 6. - OKTÓBER 3.  SZATURNUSZ-VÉNUSZ- SÁRKÁNYFEJ: HÁRMAS CSILLAG-BŐSÉGKAPU

 

A nyár közepén már elkezdett formálódni a szeptemberi változásokat gerjesztő hármas csillagkapu, egyik eleme, a Szaturnusz és a Sárkányfej (Északi holdcsomópont jótékony kombinációja (Maha Yoga, királyi kapcsolódás), amely egy különleges bőségáldás ígéretével állt össze. A Sárkányfej, vagy hagyományosan Rahu egy "árnyékbolygó" amely hatalmas erővel rendelkezik és bizonyos kombinációi a bolygókkal a Napúton az anyagi javakat tekintve lehetőségeket generál. Így a precessziós/indiai, védikus asztrológia a Yotisha szerint, a Mérleg jegyében, a fent említett kettőhöz, csatlakozni fog még a Vénusz (örömök, anyagi élvezet, de itt egyensúly a javak megszerzésére és elosztására) is. A Mérleg a Vénusz saját/maszkulin jegye, míg a Szaturnusznak a tetőzési jegye, tehát, a szűkösséget hozó, megpróbáló, korlátozó szerepéből kibújva egy ritka felszabadult, jótékony, boldog arcát mutatja meg nekünk. A kombináció, amely szeptember 6.-án jön létre és csak nem egy hónapig fog tartani, megengedi számunkra hogy saját teremtő erőnk, gondolataink (Ráhu: fej), és vágyaink (Vénusz) határozottan, földelve (Szaturnusz) irányításunkkal bevonzzuk életünkbe azokat a javakat, melyre óhatatlanul szükségünk van a spirituális fejlődésünkhöz.

Módosítás dátuma: 2013. augusztus 28. szerda, 06:33
Bővebben...
 
AZ ÚJ FÖLD ELSŐ ÉVÉNEK RENDKÍVÜLISÉGE METATRON A FÉNY URA ÜZENETE, TYBERONN-ON KERESZTÜL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: METATRON A FÉNY URA ÜZENETE, TYBERONN-ON KERESZTÜL   
2013. augusztus 15. csütörtök, 10:44

 

AZ ÚJ FÖLD ELSŐ ÉVÉNEK RENDKÍVÜLISÉGE

METATRON A FÉNY URA ÜZENETE, TYBERONN-ON KERESZTÜL

(2013. augusztus-november: „A Mágia Korszaka most újra visszatér”  - Az Aranykorszakok összehangolódnak a jelen idővonalán. - Augusztus 12-21. A Zöld Sugár Végtelenség Kapujának Aktiválása. - Szeptember 20-22. - Napéjegyenlőség – A Reneszánsz/Újjászületés Átjáró Időkapuja megnyílik. – Összekapcsolódás a tudatos Mester Fákkal és Növényi Királyságokkal.

 

Üdvözlet Mesterek!

 

Gondoskodó energiával és az önfelhatalmazás terével veszünk körül mindegyikőtöket, Igazi Mesterként, akik a Felemelkedés útján jártok. Az a szándékunk, hogy felajánljunk számotokra,  az inspirációt, tisztaságot, de igazából egyszer és mindig is szükséges elmondanunk azt, hogy ti mind Szent és Szuverén/Független Lények vagytok, és minden ilyen „üzenet” a tisztánlátásotokra van bízva.

 

Üzenetünket azzal a meglátásunkkal fogjuk kezdeni, hogy 2013. második felének még előttetek álló része, valóban szerencsésnek mondható, azáltal hogy mindezeknek a középpontjába az áll, hogy céllal irányítottan érkező összetett és intenzív frekvenciák irányulnak felétek és szabadon vehetitek ezeket magatokhoz.

Bővebben...
 
Jennifer Hoffman : 2013. Augusztus energiái PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jennifer Hoffman   
2013. augusztus 08. csütörtök, 12:02

Jennifer Hoffman : 2013. Augusztus energiái

 

Ahogy továbbszáguldozunk 2013-on, máris a nyolcadik hónapba, augusztusba értünk, amely új energiák kezdetét és a régik befejezését hozza magával. Ez egy olyan hónap lesz, amelynek energiáit általában úgy fogjuk érezni, mintha valami két irányba rángatna bennünket és egy olyan döntésre, választásra késztetne, hogy megkérdezzük azt, vajon most előre vagy hátrafelé haladhatunk-e tovább. Egyhelyben topogni már nincs többé lehetőségünk, márpedig választanunk kell, most. Ebben a hónapban, három héten keresztül egy Plútó-Jupiter szembenállás jön létre, amely esemény egy kiváló lehetőséget nyit meg ezekkel kapcsolatban, főleg abban a tekintetben, hogy nagyon is indokolt már az, hogy a régi mintákon alapuló szokásainktól megszabaduljunk.

Bővebben...
 
AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI 2013. JÚLIUS/AUGUSZTUS MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN-EN KERESZTÜL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN-EN KERESZTÜL   
2013. július 11. csütörtök, 13:21

 

 

AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI 2013. JÚLIUS/AUGUSZTUS

MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE CELIA FENN-EN KERESZTÜL

Oroszlánkapu Csillagkapu megnyílása – Planetáris Új Év kezdete – Szíriuszi Új Év – Indigó Nemzedék energiái  – Új Föld Új Szoláris/Lunáris/Galaktikus és Isteni Fénykódolása –Július 26. – Augusztus 12. : A Galaktikus Fény Új Kódjaival részesül a Föld és az emberiség

 

A Fény Szeretett Családja! Ezzel az inspiráló üzenettel jöttünk hozzátok a Föld mostani viharos idejében. A 2012-es Felemelkedés Kapu megnyílása után a Föld továbbra is folytatja a maga Felemelkedését, az Új energia Mintázatába és Életmódja felé. Az  Indigó Nemzedék úgy halad előre küldetésében, hogy összeroppantsák a régi rendszereket, melyekkel nagy horderejű változásokat hoznak létre világotokban, hogy helyet készítsenek egy Új Világnak! Egy hatalmas és mély vágy fogalmazódott meg a Békesség, a Közösség Lét Egysége és a Szabadság elérésére, és hogy ez most meg is nyilvánuljon a Földön. A munka, amit a múltban már magasabb szinteken elkezdtetek ezért, hogy megteremtsétek a Békességet és a Harmóniát, az most kezd megnyilvánulni Fizikai Formában és mindez változásokat hoz  létre a Földön.

Bővebben...
 
SARAH VARCAS: 2013. JÚNIUS CSILLAGENERGIAI KÖRKÉP – VÍZ, VÍZ, VÍZ MINDENÜTT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SARAH VARCAS   
2013. június 11. kedd, 14:56

 

 

SARAH VARCAS:

2013.  JÚNIUS CSILLAGENERGIAI  KÖRKÉP – VÍZ, VÍZ, VÍZ MINDENÜTT

(Minden időpont GMT-ben van megadva.)

Június haván keresztül a Nagy Vizes Trigon jegyeinek áldásos jelenlétében leszünk, amely érzelmi érzékenységünket jelzik és megmutatja intuitív képességünket és lehetőségeinket, és előrevetíti további ébredésünket, azt, hogy minél többet tudjunk meríteni a velünkszületett teremtőiségünkből, azért hogy egyre inkább egy kiegyensúlyozott és harmonikus élet felé törekedhessünk. Már egészen eltérően más energiákkal találkozhatunk, mint májusban, és meglehet, jól jön, ránk fér egyfajta megkönnyebbülés azok után a személyes kihívások után, akikkel nemrég voltak ilyenek, de most ők mind eltűntek a környezetünkből. Ebben a hónapban már sokkal könnyebb lehetőségünk van, magunkba nézve összekapcsolódni Isteni Lényegünkkel, hogy felfedezzük azokat az aspektusainkat, melyek eddig rejtve voltak előttünk.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 8

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!