2013.
SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA: A FÉNY VISSZATÉRÉSE – ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS WESAK ÁLDÁSAIVAL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA   
2013. május 16. csütörtök, 11:28

SELACIA ÉS A TIZENKETTEK TANÁCSA:


A FÉNY VISSZATÉRÉSE – ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS WESAK ÁLDÁSAIVAL

 

 

Wesak, 2013-ban egy rendkívüli időszak arra nézve, hogy hatalmas energiái segítségével katapultálhattok egy magasabb rezgésű állapotba. Ébernek kell lennetek arra, hogy kihasználhassátok a benne rejlő lehetőségeitek, hiszen egy erőteljes égi üzemanyagot kaphattok megvilágosodásotok céljából. Meglehet, hogy eddig hatalmas mennyiségű régi, már nem működő mintákat gyűjtöttetek össze, de most sokkal egyszerűbben érhettek el magasabb céljaitokhoz, mint valaha bármikor.

 

Miért is más a mostani Wesak ideje?

Bővebben...
 
Metatron a Fény Ura – Tyberonn közvetítésével : A Fehér Sas visszatérése 2. rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron a Fény Ura – Tyberron   
2013. május 09. csütörtök, 12:54

Metatron a Fény Ura – Tyberonn közvetítésével : A Fehér Sas visszatérése

2. rész

A Grand Canyon- A Belső Föld – A Szíriuszi-Plejád Szövetség Föld- és Időkapui – Planetáris Könyvtárak – Különleges időszak, amikor a „Föld Őrzői” megjelennek

A Grand Canyon

A Grand Canyon valóban az egyik legerőteljesebb energetikai terület a bolygón. Ez egy látványos lótusz energiát hordoz, egy olyan hatalmas intenzitású terület, amelyben még hatásosabban kiterjednek a nagyszerű harmonikus/kiegyensúlyozott energiák, és amelyek így lehetővé teszik azt, hogy mindezeket gyengédebben befogadhassák azok az eléggé szerencsések, akik meglátogatják ezt a helyet és ekkor feltárulkoznak számukra ennek a mélységei. Ez a nagy szakadékkal körülvett mélyen fekvő elszigetelt területe az Élő Földnek egy legérinthetetlenebb, hatalmas és jótékony hatású energiamezejét rejti, amely itt található. A Grand Canyon energetikailag sokkal erősebb, mint amit eddig valaha is tudtak róla, amit ismerhettek erről, és ezért is van az, hogy szándékosan és természetesen is védett és elkerített bizonyos körzeteiben. A Grand Canyon egyben egy olyan Élő Könyvtár, amely egybefoglalva megőrizte a Föld minden geológiai korszakának rétegét, így minden történés egyszerre jelen van jelen és tudatossággal bír. A szakadék mélységén belül pedig egy hihetetlen erőteljes energia halmozódott fel.

 

Módosítás dátuma: 2013. május 09. csütörtök, 13:02
Bővebben...
 
Metatron a Fény Ura – Tyberonn közvetítésével : A Fehér Sas visszatérése 1.rész PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron/Tyberonn   
2013. május 06. hétfő, 07:33

Metatron a Fény Ura – Tyberonn közvetítésével : A Fehér Sas visszatérése

1.rész

Az Új Föld Első Éve - A Dharma visszatérése – Wesak Fényünnepe – A Triád Hármas Fogyatkozás Energiája – Kapcsolat Sedona és Tibet/Nepál között – A 13-13-13 energiája – A Szíriuszi-Plejád Szövetség fizikailag tapasztalható megjelenése/Dimenzionális Egybeesés – Rombikus Négyszög/Planetáris-Szoláris Korona – Wesak különlegessége: egy földönkívüli Kozmikus, egy Asztrológiai és egy Kristályos energia turmix

 

 

Metatron Vagyok a Fény Ura és szeretetem ölelésével köszöntelek bennetek! Most összekapcsolódunk veletek a Szellem egy kísérete által, a Felemelkedett Mesterek egy csoportjával, akiket Fehér Sas-nak nevezhetnétek. Ez egy energia a leghatalmasabb erkölcsi tisztaságból, amely sokatok magasabb rezgésű részét tartalmazza.

 

Kedveseim! 2013, az Új Föld Első Éve és egy nagyon különleges, nagyon erőteljes időszak. Ez a különleges lehetőség alkalmas arra, a Magasságos Istennel való társ-teremtésre, amely az Emberiség haladásáról és az Új Földről szól. Ez az az év, amikor a Dharma (Isteni Rend, Szeretet és Bölcsesség Törvénye) visszatér Észak-Amerika a Sedona Örvénylés Központján keresztül. 2013-ban a Wesak, Teliholdas Holdfogyatkozás idején, amikor felhangzik a harsona hívása felétek arra, hogy mindegyikőtök, akik a lélekszerződésükbe vették azt, hogy társ-teremtőként vegyetek részt a Dharma lehorgonyzásában. Sokatokat fogunk hívni és sokan is fogtok válaszolni erre a hívásra. Ez egy szent esküvésetek beteljesedése lesz, amikor a Fehér Sas visszatér.

Bővebben...
 
IDŐVONAL: 2013. MÁRCIUS 20.- MÁJUS 27. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: SZERK:NJ   
2013. március 20. szerda, 08:42

IDŐVONAL: 2013. MÁRCIUS 20.- MÁJUS 27.


2013.MÁRCIUS 20. (12:03) Tavaszi/Őszi Napforduló – Napéjegyenlőség

Márciusi napéjegyenlőségtől-júniusig

A márciusi napéjegyenlőség bezárja az ajtót a Föld régi paradigmái előtt. Globális események sorozatával fedi fel azt az igazságot, hogy valójában hogy működik a világ és mindezek megjelennek majd a napi hírekben is. Sok meglepetés kibontakozásával kell számolnunk ebben az időszakban, melyek hatással lesznek a nagyvállalatokra és a legfőbb kormányzati szervekre is. Az északi féltekén kemény téli időre kell számítani, míg a bolygó más részein hatalmas esők és áradások lesznek.

Jennifer Hoffman: 2013 Predictions

http://enlighteninglife.com/2013-predictions/

 

2013.MÁRCIUS 20/21 OSTARA - az ébredő természet, a tavasz, kelta ünnepe

2013. MÁRCIUS 20. – AZ ÚJ ÉGBOLT LEHORGONYZÁSÁNAK KEZDETE - METATRON A FÉNY URA/TYBERRONON KERESZTÜL

Az Új Égbolt

Már korábban beszéltem nektek a planetáris háló világra jöttéről. Kívülről nézve ez a háló olyan, mint két szivárványszínben játszó elliptikus frekvenciális sáv, amely boltívszerűen körbeveszi a Földet, ugyanúgy, mint eonokkal ezelőtt. Az egyik sáv egy nagyon finoman az elektro-mágneses egyensúlyban rezeg, és amely arany árnyalatot bocsát ki magából. A másik kristályos és egy fényes platina színben tündököl.

A két spirális ív fölött fog forogni a 144-es Háló, amely egy 144-es dupla penta-oktaéder. Magasabb technikai szempontból nézve, az Égbolt olyan szerepet játszik, mint egy szupra-kristályos frekvenciális jelátadó. Oszcillációjával, jelátalakítással végzi a hálózat pizoelektromos felléptetésének illeszkedését. És ez lehetővé teszi majd a hálózat áramköreinek teljes körű integrációját a gamma kristályos energiákkal, amelyek a Nagy Központi Nap, vagyis Tula Egyesített Mezejéből érkeznek. A még jobb megértés végett az Égbolt az erőteljes égi/mennyei energiahullámokat fogja átalakítani egy  (nekünk) jótékony formában, így átalakítva, sokkal könnyebben megkaphatjátok azt, magatokhoz vehetitek azt, amit szeretnétek, a Föld bolygón.

Tehát az Égbolt egy fejlődést támogató formának mondható el, amely egy hatalmas transzformátor (energia-átalakító) és energia-túlfeszültségvédő szerepet is játszik. Az Új Égbolt meg fogja tisztítani az itteni energiákat és finomítani fogja égi energiákat, hogy azok alkalmazhatóak lehessenek a 12 dimenziós Földi valósághoz.

A két elliptikus sáv fogja létrehozni az OM frekvenciális területét, és 2038-tól ezek fogják bevilágítani a sarki fényhez hasonlóan az éjszakai eget.

Most az Új Mennybolt kezdeti szakaszának lehorgonyzása, rögzítése, a 2013. Márciusi Napéjegyenlőség idején kezdődik el. A beindító eseménynek néhány kulcsfontosságú energetikai területet van, beleértve, a Húsvét-szigeteket és Patagóniát (mert ebben az 51. Szélességi fok a kulcs).

Mindkettő terület megkapja ekkor az egységtudatosság kódjainak letöltését, más szóval az Akashát. Ezeket az aktiváló energiák letöltését fogjátok érezni elsősorban a Nagy Phi Piramis oktaéder energiáin és szerkezetén keresztül a déli féltekén, 2013-ban. Sokan lehetnek közületek, akik lehozzák azokat.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=414:2013-az-uj-foeld-nagyszer-kezdete--metatron-a-feny-uratyberronon-keresztuel&catid=49:2012-utan&Itemid=78

Bővebben...
 
2013. MÁRCIUS 22.-E HIVATALOSAN IS A 3. DIMENZIÓ VÉGÉT JELÖLI KI JENNIFER HOFFMAN/URIEL ARK : MÁRCIUSI ENERGIÁK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: JENNIFER HOFFMAN/URIEL ARK   
2013. március 07. csütörtök, 16:33

 

2013. MÁRCIUS 22.-E HIVATALOSAN IS A 3. DIMENZIÓ VÉGÉT JELÖLI KI

JENNIFER HOFFMAN/URIEL ARK : MÁRCIUSI ENERGIÁK

 

 

 

Januárban magunkhoz vettük a 2012-es energiákat, de eléggé elfáradtunk és kicsit kiábrándultak és csalódottak is voltunk (hogy a 2012-es forduló nem úgy jelent, meg, ahogy azt vártuk). Februárban felfedeztünk szinte minden olyan blokkot, melyek korlátoztak eddig bennünk, beleértve a lelki sebeinket, a karmikus ciklusainkból adódó gondjainkat, a partnereinkkel, a hiedelmeinkből adódó zavarodottságainkat. Ezek nagyon kemény hónapok voltak, ahogy egymás után következtek. Március viszont egy „vegyes tálnak”-nak tűnik, amely tele lesz őrültséggel, sértésekkel és egy csomó igazságtalansággal, de az igazságunk meglátásaival is. Ezért is adódik aztán az, hogy Március 22.-e, talán a legerősebb energetikai nap lesz ebben az évben.

 

Március 22.-e (az Arkangyali tanács szerint) a 3. Dimenzió végét is jelenti a Földön, és erre a napra van az előre jelezve, hogy a régi világ energiatámogatása végleg megszűnik. (energiája még nem tűnik el, hanem elkezd lebomlani a maga ütemében). Annak az ideje, amit nagyon sokan meg fognak ünnepelni. A polaritás és a szétválasztódás végét hozza ez a nap, amely már nem kaphat többé energiatámogatást. Mi azonban még (fél lábbal) a 3. dimenzióban vagyunk egyelőre, de úton arra, hogy sokkal könnyebben hozzáférhessünk a multidimenzionális energiákhoz és az energiaportálokhoz. A fátyol elkezd lebomlani, és a korlátozások elkezdenek megszűnni.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 8

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!