2013.
2013. MÁRCIUS 3.,12.,21.: 33:33 A Földicsillagoktól PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Földicsillagok   
2013. március 01. péntek, 13:05

2013. MÁRCIUS 3.,12.,21.: 33:33

A Földicsillagoktól

A TEREMTÉS KRISZTUSI  FÉNYÉNEK  ÉS  TUDATOSSÁGÁNAK ABLAKA  - A KRISZTUSI NŐ ÉS A KRISZTUSI FÉRFI SZENT EGYSÉGE

A 12 ASPEKTUSUNK HARMONIKUS (6:6) ÖSSZESZÖVÉSE MINDENEGGYÉ

Spirituális nézőpontból 3-as létezők vagytok

1: Isteni Lények

2: Duális Angyalok

3: Fizikai Testbe Megnyilvánuló Teremtők (isteni-angyali társ-és újrateremtő gyermekek)

 

Vannak olyan alkalmak, kegyelmi pontok a tér-időben, amikor a kozmikus idő és a lineáris idő összeegyeződik, amikor az Isteni gondolat életre fogan és megnyilvánul.

Ezek a napok is ilyen „fény-estélyek”, ünnepek a hajnalba múló sötétségben. Egyre több fényszikra világít egyre többen húzódnak elő a sötét sarkakból otthagyva félelmeiket, egyre többen döbbenek rá, hogy csak egyféle haladás lehetséges már, egyféle konkrét idővonalon, a Teremtő Fényének Szolgálata, a Fény Házainak Szeretetszolgálata, az Egymásért/Egy-Másért Tevés - Együtt-Tevés - Együtt-Levés, minden más út részleges, időleges illúzió, amely az utazásotok bizonyos útszakaszain szolgáltak bennetek, hogy a sűrűségben tudjátok mérni, viszonyítani, tükrözni magunkat.

 

És hogy értsék is és érezzék a 2012.12.21.-es Kozmikus Integráció Napjával való csalódottságukat, a szomorú, dühös és vádaskodó angyalaink, a Teremtő felülírta a Felemelkedés A-tervét, és életbe léptette a B-tervet, mert az előzetes energia-szintmérések szerintihez képest túl „jól” sikerült az Integráció, és így nem is volt szükség egy alapos nagytakarításra. Mivel nem volt olyan látványos Gaia új ruhába öltözése ez sokakat sokkolt és gúny tárgyává tett ki, de aki látva lát, azok elmondhatják azt, hogy nagyon is elindultak bizonyos dolgok.

Módosítás dátuma: 2013. március 01. péntek, 13:10
Bővebben...
 
2013. – A VÍZÖNTŐ VÁLTÁS ÉS AZ ANTHROPOCENIKUS SUGÁRZÁS 2. RÉSZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül   
2013. február 26. kedd, 23:15

2013. – A VÍZÖNTŐ VÁLTÁS ÉS AZ ANTHROPOCENIKUS SUGÁRZÁS 2. RÉSZ

Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül

„A Fény az eredeti természeteken most átragyogja az árnyékot.”

 

„Edgar Cayce a látnok azt mondta, hogy az emberiség egyre többet fog megismerni isteni természetéről a tudomány által, mint a vallástól. Ideje van annak most, hogy mindezek megnyilvánuljanak.”

 

„A Napból most folyamatosan áradó fényplazma valóban az alapja lesz az úgynevezett Új Égboltnak és ezelvisz benneteket a meghatalmasodásotok idejébe, ahogy szilicium alapuba alakul át a biológiátok.”

 

„…a bolygó felemelkedése nem következett volna be, az emberiség nélkül, mert ti hoztátok létre ezt. Mégha annyian az emberek közül nem is ismeritek fel a 3. dimenziós tudatosságotokkal, de a Föld valóban megváltozott, letehette erre az érettségi vizsgáját egy új paradigmájához. Tehát itt az ideje elengedni a félelem régi energiáját. Az üzenetünk az Istenségetekről szól nektek, és arról, hogy beszéljünk igazságotok egy olyan pontjáról, amikor is most az Új Föld Első évébe léptetek.”

 

„A globális gazdasági rendszer változóban van, és meg is fog változni, de nem megengedett, nem szabad, hogy szétessen, és helyrehozhatatlanul összeomoljon, hogy egy bolygószintű káoszt hozzon létre.  Ami érkezik, az nem szolgálna egy ilyen káoszt. Inkább a változások egy tudatosságbeli változást fognak magukkal hozni mmajd, és ezek pozitív elemei terjeszkednek szét egy sokkal jobb út érdekében. Ez az, ami történik most, ez az, ami történhet, és ez vezet el a változásokhoz.”

 

A Vízöntő Sugárzás folytatása következik

Bővebben...
 
ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZER ÉS MIT HOZHAT NEKÜNK A JÖVŐNK, EGY POZITÍV IDŐVONALON 2013-2020 KÖZÖTT Jelaila Hírleveléből (2013. február 4.) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jelaila   
2013. február 21. csütörtök, 07:35

ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZER ÉS

MIT HOZHAT NEKÜNK A JÖVŐNK, EGY POZITÍV IDŐVONALON 2013-2020 KÖZÖTT

Jelaila (Nibirucouncil) Hírleveléből (2013. február 4.)

Egyre közelebb az az idő, amikor egyértelműen kirajzolódik egy új pénzügyi rendszer megjelenése majd megerősödése, jelentkezése egy sokkal pozitívabb idővonalon, (2013-2020) amelynek az a lényege, hogy felszabadítja az emberiségét az adósrabszolgaságból. Úgy tűnik, hogy ez év márciusában, de legkésőbb júniusig bezárólag egy új pénzügyi rendszer alapjainak a lerakása megtörténik.

De más események is látszanak az Idővonalon. Mégpedig a globális rendőrállam (a teljesen kontroll alatt tartott lakosság) eszménye egyszersmind el fog tűnni, amely elő fogja segíteni a szabad energiák alkalmazását és tisztulást hoz végre az egész bolygón. Ez utóbbit erőteljesen meg fog nyilvánulni 2014 végéig. A régi (armageddoni) próféciák érvényüket veszették (mivel az idővonalak kereszteződései során dec. 21-én, egy konkrét pozitív idővonalra léptünk), annál több megerősítése érkezik annak, hogy egy pozitív Idővonalon járunk. És ez így bíztatóan kell, hogy hasson javunkra.

Legyetek bizakodóak, mi már egy új Idővonalon vagyunk.

Bővebben...
 
2013. – A VÍZÖNTŐ VÁLTÁS ÉS AZ ANTHROPOCENIKUS SUGÁRZÁS 1. RÉSZ Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül   
2013. január 31. csütörtök, 07:33

2013. – A VÍZÖNTŐ VÁLTÁS ÉS AZ ANTHROPOCENIKUS SUGÁRZÁS 1. RÉSZ

Metatron a Fény Ura által – Tyberronon keresztül

A Vízöntő Sugárzás valóban egyik alakítója a valóságotok társ-teremtésének és a Planetáris Felemelkedéseteket eredményezi. Ez úton az emberiség a Felemelkedés egyik nagyon fontos eszközét kapja most meg. Ami történni fog tehát, hogy 2013-ban, különösen a napkitörések maximuma folyamán egy javatokat szolgáló eszköz érkezik, egy hatalmas Kozmikus Plazma injekción keresztül, ami a Földre, és ami Földbe kerül. Az ionos energia több milliárd tonnányi részecskéje vetül rá a bolygótokra és ezzel egy hihetetlen energiát kaptok.”

„A Théta rezgés a bejárati ajtó az isteni-kreativitásra. A Théta állóhullámok, a koherens théta mező, nyugvó energiamezői most a rendkívüli energia-örvény-csomópontokon tömörülnek össze a bolygótokon. És ezeket a csomópontokat (szent tereiteket), mint „Teremtés Központokat”használhatjátok fel ti, mint Spirituális Vadászok, meditációs csoportosulások során, hogy megnyilvánítsátok azt, hogy egy harmonikus bolygó jöjjön létre az életetekben.”

„Amikor a koronakitörésekből származó fényplazma mezők létrehoznak egy emelkedő rezgést a bolygón, akkor az egész Föld elektromágneses áramlását érinteni fogja ez.  A tömegtudat és az emberiség paradigmája mindig befolyással van arra, hogy hogyan teremtse meg azt a saját valóságát, amelyben él, valamint azt is, hogy hiedelmei szerint mit fogad el benne valóságosnak. Mindezekre (tömegtudat, elektromágneses áramlás, hiedelmek, hitrendszerek stb.) befolyással van és lesz az a sugárzás, amely a Napból a Napszél segítségével érkezik.”

Bővebben...
 
2013. JANUÁR 26. – KOZMIKUS AKTIVÁLÁS- GLOBÁLIS GYÓGYÍTÓ NAP – TELIHOLD IDEJÉN ISMERJÜK MEG KOZMIKUS ÖRÖKSÉGÜNKET ÉS SORSUNKAT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: NJ   
2013. január 25. péntek, 11:39

2013. JANUÁR 26. – KOZMIKUS AKTIVÁLÁS- GLOBÁLIS GYÓGYÍTÓ NAP – TELIHOLD IDEJÉN

ISMERJÜK MEG KOZMIKUS ÖRÖKSÉGÜNKET ÉS SORSUNKAT

 

Mexikó: A Tizenkettek Tanácsával/Selaciával valamint Mazatzin Aztekayolokalli mexikói kozmológussal, az ENSZ utazó békekövetével, Az Azték Szívek Háza alapítójával, a Tér- és Idő titkainak tudójával, a maja naptár utáni időszak ismerőjével.

 

Az év első globális meditációs eseménye. A Tizenkettek Tanácsa ösztönöz bennünk erre az eseményre.

2013. január 26. 18:30-20:30 (Los Angelesi idő) +9 óra (UTC-8)

- Csatalakozhatunk e szent időszak áldásaihoz*

- Kozmikus aktiválási energiák alapján saját kozmikus profilunkba, sorsunkba tekinthetünk be.

-  Az Irányított globális meditációs esemény, minden egyes ember gyógyulásáért és a Föld alapvető gyógyulásáért történik.

- A meditáció során kapcsolatba kerülhetünk a Delfinek és Bálnák energetikai képviselőivel. Ők a Föld gondnokai és a kozmikus emlékezetünk adattárai, akik hozzásegíthetnek bennünk a planetáris gyógyuláshoz.

- A meditáció eszközével: a Felébredés és Bőség frekvenciájába kerülheünk.

 

Bővebben: http://selacia.com/schedule.php?utm_source=Hidden+Article+with+Jan+26+event+last+call&utm_campaign=Hidden+and+Jan+26&utm_medium=email

 

Január 26.-27.-re a Napkorona kilyukadásból származó a Napszéllel érkező hatalmas erősségű és mennyiségű fényplazma beáradása várható. Rendkívüli módon jótékony hatással érkezik és teremtéseinkbe foghatjuk ezt az isteni ajándékot. Különösen a bolygó erőcsomópontjain, az úgynevezett "Szent tereiben", közös választásunk alapján, szer-ünk szerint, tudatosságunk Théta rezgésbe való emelésével, megnyílhat Tobozmirigyünk és átutazhatunk világokon keresztül, és nagyon könnyen most egy multidimenzionális tapasztalatcserében lehet részünk

 

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

7. oldal / 8

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!