ARCHIVUM
EZ AZ AMIT MI FELEMELKEDÉSNEK HÍVUNK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kris-Won   
2011. április 19. kedd, 14:47

EZ AZ AMIT MI FELEMELKEDÉSNEK HÍVUNK

2010 okt.9.

http://alphaspaceshipenglish.blogspot.com/

Kris-Won

Üdvözlet az Alfa CsillagAnyahajóról

Mennyire is gyönyörű azt látni nekünk, hogy annyi Fénymunkás tesz erőfeszítést egy új fiatal bolygóvá átalakításában az Új Földön és minden lakosáért. Az Új Föld lesz az amely, lakhelyül szolgál majd, az Új Emberiségnek, minden korosztályának és minden általuk képviselt nézőpontból részesedve, egy boldog és gazdagabb élet reményében.

Sohin Parancsnok vagyok az Alfa Csillaganyahajóról, és az a küldetésünk, hogy segítsük és védelmezzünk minden életformát (beleértve az emberiséget is) a Föld bolygón.

Bővebben...
 
„AZ ÉLET JÁTÉKA A FÖLDÖN MINDÖRÖKRE MEGVÁLTOZOTT” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Maureen Moss   
2011. április 19. kedd, 14:41



10-10-10 UTÁN

„AZ ÉLET JÁTÉKA  A FÖLDÖN MINDÖRÖKRE MEGVÁLTOZOTT”

Maureen Moss

(részlet)

101010-et követően

Mágikus Beindítás:

101010-et követően, az Isteni Szeretet, a Fény és Kozmikus Létezői, szeretetének áradása minden eddigi megnyilvánulását felülmúlta a bolygón.

A 101010-et megelőző napokban érezni lehettet a „levegőben” hogy valami mágikus csoda készül. És ami a levegőben volt, az beáradt minden emberi testbe és a Földanyába.

AZ ÉLET JÁTÉKA  A FÖLDÖN MINDÖRÖKRE MEGVÁLTOZOTT.

Bővebben...
 
EGY ÚJ VILÁG KÖZELEG PDF Nyomtatás E-mail
Írta: KRYON/D.Brown   
2011. április 19. kedd, 14:37

KRYON : EGY ÚJ VILÁG KÖZELEG

(részletek)

David Browon keresztül

2010. Október 10. Sydney, Ausztrália

Csodálatos, hogy itt lehetek veletek, 10-10-10-én, ma reggel.
Erőteljes energiák jönnek be a mai napon a Földre, és ez a nap jó arra is, hogy csatlakozzunk az Égi Atyával, még sokkal erősebben, mint valaha is volt. Ez az új energia, mélyen összekapcsol a világegyetem szeretetével, és érezhetitek ebben a szeretetben, hogy biztonságban vagytok itt a Földön.

Bővebben...
 
PLEJÁDIAK PDF Nyomtatás E-mail
Írta: PLEJÁDIAK   
2011. április 19. kedd, 14:29

A Főniciaik üzenete: A plejádi tudatsík(részlet)

 

PLEJÁDIAK

 

A plejádok a Fiastyúk, vagy Plejádok csillagcsoportból valók.

Ez  a Taurus/Bika csillagkép egy kis csillagcsoportja, ahol hét nagy csillag taláható, mintegy 500 fényévre a  Föld bolygótól. Ők egy humanoid faj képviselői, akik gyakran ellátogatnak a Földre, és akikekkel közös őseink vannak. A lyraiak a Lyra csillag térségéből a mi közös őseink.

A Fiastyúk 7 csillaga a következőek a plejádi rendszerben: 1) Taygeta, 2) Maya, 3) Coela, 4) Atlas, 5) Merope, 6) Electra, 7) Alcoyne.

Bővebben...
 
Az 5. Dimenzió Világainak Új szerves bolygója PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kris-Won   
2011. április 19. kedd, 14:27

Az 5. Dimenzió Világainak Új szerves bolygója

Üdvözlet az Alfa Csillaganyahajóról!!!

Felfedeztünk néhány halálos tervet, amelyet a sötétség erői készítettek elő, hogy akadályozzák, vagy késleltessék, amennyire csak lehet az Első Kapcsolatfelvételt veletek, földi létezőkkel, akiket, mint a mi fivéreinket és nővéreinket meglátogatunk. A terv nagyságából arra következtettünk, hogy már szinte elsöprő kétségbeesésbe kerültek, és azon bánkódnak, hogy lőttek annak a sötét tervnek, amit elképzeltek, hogy ne lehessen megvalósítani itt az Istenség tervét. Amit nem tudnak viszont, hiába rendelkeznek hatalmas gazdasági erővel, de kevés spiritualitással és széleskörű rálátással rendelkeznek a valóságról, és nincs az a végzet, ami visszavonhatná azt, ami a Földre vár sorsában. Nem létezik olyan erő a Világegyetemben, amely bármilyen sikert is remélhet a mi Atya/Anya Istenünk határozatával szemben, amit mi megmásíthatatlannak tartunk. És ez így van a sötétség manipulátorainak esetében is, tudatában vagyunk minden lépésüknek, amit terveznek, minden döntésükről, amit elhatároznak irodáikban vagy rejtett bunkereikben. Könnyedén nyomon követjük az összes fellépésüket, és azokat a csatornákat, amelyekről azt hiszik, biztonságosak, álcázottak, mindegyikről tudunk az épületeikről, helyeikről a kezdetektől fogva.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

5. oldal / 9

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!