2014.
JELAILA STARR: A NIBIRU (frissítve) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. december 18. csütörtök, 11:52

JELAILA STARR: A NIBIRU (frissítve)

Jelaila heti üzenete: 2014. december 1

Video: http://youtu.be/I9uznTD7vks

 

 

Már jó ideje nem frissítettem a Nibiruról szóló írásaimat. Még nem írtam arról sem hogy a Nibirubeliek közölték velem, hogy a Nibiru létezése már nem lehet kérdés számunkra. Még is úgy tűnik, hogy egy csomó félelemkeltés folyik ez ügyben, tény az is hogy az utóbbi időkben túl lett lihegve ez a kérdés.

 

Egy mini Naprendszer

 

Arról már írtam egy korábbi frissítésemben arról, hogy a Nibiru nem csupán egy bolygó, hanem egyben egy mini naprendszer is. Hogy lehet ez? Úgy hogy a Napunk egy kettős rendszer! Az ismert Napunknak van egy társa, egy „Barna Törpe”, vagy fekete nap, amely anyaga soha nem kap lángra, hanem halványan vöröses-narancssárgás színben izzik.

Bővebben...
 
SELACIA: BÖLCSEN HASZNÁLJUK FEL A DECEMBERI ENERGIÁKAT PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. december 09. kedd, 21:44

SELACIA: BÖLCSEN HASZNÁLJUK FEL A DECEMBERI ENERGIÁKAT

A hétvégi teliholdat, és a minden év végén az ünnepi időszakban szokásosan jelentkező felerősödő energetikai hatást, a legtöbb ember olykor idegesítőnek, megterhelőnek érezheti. Ahhoz hasonlítható mintha az érzéseink a levegőben zizegnének, és olyan teendőinkre emlékeztetnek, amiket még nem ismertünk fel vagy még nem bukkantak még sehol, de ott vannak valahol.

 

Ezek a hatások eddig is nyilvánvalóak voltak, de a mostaniakban van valami olyan új, amiket másképp lehet még idén decemberben megtapasztalnunk.

 

Mi is az újdonság a mostani decemberi energiákban?

Bővebben...
 
Jelaila: A Felemelkedés és a Mentális Betegségek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. december 07. vasárnap, 12:19

 

A Felemelkedés és a Mentális Betegségek

Jelaila Heti üzenete: 2014. október 6

Az 1996-óta tartó küldetésemtől kezdve tisztában vagyok azzal, hogy miért jöttem ide, azért hogy segítségére legyek az emberiségnek azon a folyamaton keresztülmennie, amit a Nibirubeliek „Változásnak” neveznek. A „Változás” nem csak egyszerűen egy konkrét esemény vagy planetáris állapotot jelent, hanem ezeknek az eseményeknek és állapotnak a tömegtudatosságra hatását is. Már többször is hivatkoztam arra, hogy nemsokára eljön majd az az idő amikor is az emberiség szó szerint elveszik a meggyőződéseiben. Természetesen, soha nem mentünk még keresztül egy planetáris felemelkedési folyamaton (legalább is ebben az életidőnkben nem), így akkor nehéz azt elképzelni, hogyan is veszünk el a megrögződött gondolkodásunkban. És szeretnénk azt látni, hogyan is történik mindez! 18 évet követően és most is egyre tisztábba a kép ezzel kapcsolatban. A legújabb statisztikák azt mutatják, hogy négy emberből egynek valamilyen mentális zavara van.

Módosítás dátuma: 2014. december 07. vasárnap, 12:21
Bővebben...
 
SAL RACHELE (SELACIA): A FÖLD FELÉBREDÉSE 2012-2030 PRÓFÉCIÁJA (Sal Rachele: Earth Awakens: Profecy 2012-2030 című könyvének szerzői kivonata) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. november 13. csütörtök, 07:13

SAL RACHELE (SELACIA): A FÖLD FELÉBREDÉSE 2012-2030 PRÓFÉCIÁJA

(Sal Rachele: Earth Awakens: Profecy 2012-2030 című könyvének szerzői kivonata)

 

 

 

A Föld változásai továbbfolytatódnak. A precessziós összeigazodás (2012.12-12 – 12-21) után volt egy olyanfajta jóslat hogy a világ dolgai megnyugszanak egy kis időre, átmenetileg majd ismét felgyorsulnak, amikor a Galaktikus Váltás a felezőpontja felé közeledik. Az Alapítók (A Tizenkettek Tanácsa) csatornája szerint a Galaktikus Váltás/Felemelkedés 2025 körül várható. De ezzel a nagyobb elmozdulással még nem lesz teljes a Felemelkedés, egészen 2100 körüli időpontig. Ez egy összegzése a szerző (Sal) második könyvének, ami az „ Earth Changes and 2012. Messages from Founders (A Föld változásai és 2012. Üzenetek az Alapítóktól) címmel jelent meg.

Bővebben...
 
Két összefoglaló: 2014. SZEPTEMBER 22. : A FÖLD ÉS A NAPRENDSZER BELÉPETT A BÍBOR FÉNY FOTONÖVBE (ANNA MERKABA/METATRON) 2014. OKTÓBER 23. : A NAPFOGYATKOZÁS HATÁSA „KÓDOLT ÉLETERŐ ÉS A KOHERENS MANNA”* Összefoglaló és kiv PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. november 13. csütörtök, 07:10

Két összefoglaló:

 

2014. SZEPTEMBER 22. :

A FÖLD ÉS A NAPRENDSZER BELÉPETT A BÍBOR FÉNY FOTONÖVBE

(ANNA MERKABA/METATRON)

2014. OKTÓBER 23. :

A NAPFOGYATKOZÁS HATÁSA

„KÓDOLT ÉLETERŐ ÉS A KOHERENS MANNA”*

Összefoglaló és kivonat Eclipses & Life Force - Opportunities of Co-Creation

ARCHANGEL METATRON VIA JAMES TYBERONN közvetítéséből

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 7

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!