2014.
2014. JÚNIUSI ENERGIÁIHOZ PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. június 12. csütörtök, 12:14

2014. JÚNIUSI ENERGIÁIHOZ

Extrém Napkitörések – Tízmilliószoros Nap, Eper/Jóakarat Telihold, Nyári Napforduló : Harmónia Portál megnyílása/Harmonikus energiabeindítás

Az extrém napkitörésekből (jún.10.) hatalmas mennyiségű anionos (istennői  szeretet és tudás) fényrészecske hömpölyög áldott Földünkre. Mindezek felerősítik az év leghathatósabb teliholdjának (jóakarat, Eper Nyilas/Magyar Telihold) az energiáit, amely a kozmikus anyaméh feltétlen szeretet energiáit tükrözi bolygónk minden atomjába, molekulájába és életformájába. Az év egyik legerősebb DNS aktiválása kezdődik meg, és egyensúlyba hozza a fény és árnyék teremtő játékát. A hívás kiment, elment a Teremtőhöz a Fénymunkások szívén keresztül, és a válasz nem késlekedik. Készen vagyunk, készen állunk az új valóságunk következő rész-szintjére való belépésre. Bárhová megyünk, bárhová lépünk, a békesség lehorgonyzott magvainak kinyílt virágait lélegezzük ki magunkból. Ez az írás a Világbékesség egyik megnyilvánult virága, melyet tiszta lelkületünkből küldjük valamennyiőtöknek.

Köszönjük hogy Vagytok és teszitek fáradhatatlanul a dolgotokat.

 


Fénymunkások Vagyunk, Magyar Fénymunkások/Fényhozók/Fényharcosok

Szeretni tudunk és tudjuk a szeretetet: ez a foglalkozásunk.

Földicsillagok

 

Bővebben...
 
2014. MÁJUS 23.-28. – A Harmonikus Beindítás és a Csillag Kapu Átjáró METATRON-TYBERONN átadásában A Harmonikus Beindítás és a Csillag Kapu Átjáró PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. május 20. kedd, 14:16

2014. MÁJUS 23.-28. – A Harmonikus Beindítás és a Csillag Kapu Átjáró

METATRON-TYBERONN átadásában

A Harmonikus Beindítás és a Csillag Kapu Átjáró

(részlet és kivonat)

2014-ben egy egyedülálló és erőteljes asztrológiai sorozat jött létre: Március és Június között és majd újra megtörténik, Október és December között. ez egy rendkívüli időzítés Énünk fejlődésére. A Csillag Kapu csúcsidőszaka: Május 23-28 között lesz. A Sedona Örvény rendkívülien felékesíti és kiterjeszti energiahatárait és meghosszabbítja ezt az időszakot. 2014-ben és azt követően hihetetlenül hasznos idő van arra, hogy Arizonába (és más szent helyekre) zarándokoljatok és imára, meditációra és ünneplésre egybegyűljetek. Az anionos plazma (istennői energiarészecskék) patakokban sugároznak a Napból már és más (szent) helyekre is. Ez az ionos arány rezonancia eltolódás, egy céltudatos módon segíti megnyílni a tobozmirigyeteket.


A Csillag Kapu Átjáró, 2014-ben egy egyedülálló időszak, amely növeli a Koherenciát és az emberek sokkal könnyebben összeolvadhatnak a belső szívükkel. A fátyol elvékonyodik (a dimenziók között) és fénykódok érkeznek, jutnak el az erőcsomópontokba, amelyek egy egyedülálló módon tükrözik majd az isteni mintákat, mert ez az energia nektek lett küldve, azért hogy fogadjátok ezt az energiát, azért hogy beszéljetek róla, azért hogy vezessen bennetek és azért, hogy ti irányítsátok. Ez a Kristályos Fény energiája. Ez az Isteni Én energiája. A Végtelenségi Pontokba repít bennetek, azoknak a tanítóknak, hogy szolgálja a fejlődéseteket.

Részlet:

Metatron-Tyberonn: Star Gates-Teachers & Gateways. Earth-Keeper Chronicles May 4 2014.

 

(2014. MÁJUS 22 - 26.

CSILLAGKAPU PORTÁL/ AZ IGAZSÁG IBOLYA SUGARA/LÁNGJA, TETŐPNTJA

Földörzők Csillagkapu Átjáró megnyitása: Scottdale, Sedona / Earth-Keeper Star-Gate Gathering)

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Bővebben...
 
Májusi energiacsúcs/Idővonal PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2014. május 16. péntek, 07:21

2014. MÁJUS 14. – JÚNIUS 21 - A MÁSODIK KÓDOLT FÉNY BEÁRAMLÁSI FÁZIS (CSILLAGKAPU PORTÁL/ AZ IGAZSÁG IBOLYA SUGARA/LÁNGJA

(Tetőpontja: Május 22 - 26., máshol Május 23-28)

„EGY MAGASABB NÉZŐPONTBŐL NÉZVE, EZ A CSILLAGKAPU PORTÁL: A VÍZÖNTŐ KORSZAK KEZDETÉT JELÖLI KI!!!”

Bővebben...
 
Selacia és a Tizenkettek Tanácsa: Buddha Bölcsesség Wesak idejében PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Selacia   
2014. május 11. vasárnap, 11:06

 

 

 

Selacia és a Tizenkettek Tanácsa: Buddha Bölcsesség Wesak idejében

 

 

Ha Buddha ma élne és felköszöntenénk Wesak ünnepének alkalmából, akkor egy nagyon is másfajta drámai világot tapasztalhatna meg maga körül. Ez a mai világ, a ti világotok ebben az időben ugyanis tele van olyan kihívásokkal, amelyben egy újfajta ösvényt kell kitaposniuk a spirituális útjukat járóknak.

 

Ez egy időtlen, idejét vesztett út, ugyanaz, amin jártak annak idején, a nem időhöz kötött nagy tanítók, mint Buddha, Krisztus, Kuan Yin, akik megosztották veletek az egyetemes igazságokat annak okán, hogy emlékeztessen az isteni természetetek és szeretet legfontosabb mintáira, amelyek alapvetően megvannak bennetek magszinten.

Bővebben...
 
METATRON A FÉNY URA-TYBERONNon keresztül: KRISTÁLYKOPONYÁK ÉS A 2012-T KÖVETŐ KÓDOLÁS PDF Nyomtatás E-mail
Írta: METATRON A FÉNY URA-TYBERONNon keresztül:   
2014. május 07. szerda, 12:10

METATRON A FÉNY URA-TYBERONNon keresztül:

KRISTÁLYKOPONYÁK ÉS A 2012-T KÖVETŐ KÓDOLÁS

 

Üdvözlet Mesterek! Metatron vagyok a Fény Ura és köszöntelek bennetek a Feltétel Nélküli Szeretet terében. A Tökéletesség paradigmájának jelenvaló pillanatából beszélünk a Föld és az Emberiség kódolási folyamatáról és továbbá az úgynevezett Kristálykoponya portálokról.

 

Edgar Cayce már korábban beszélt nektek a régi korokról (Atlantiszról, Lemúriáról és a dualitás előtti Földről) és felismerte az emberi koponya szakrális geometriáját és tökéletes szerkezetét, amely nem más, mint egy bejárati tudatossági portál a Föld dimenzióiba, sőt valójában még egy átjáró a magasabb birodalmakba. Így tehát érthető az, hogy a kristályos multidimenzionális könyvtárnak miért a koponyaformát választották mintaként, melyeket így „Kristálykoponyáknak” neveztek el. Ezek valójában mind multidimenzionális/többdimenziós dinamikus portálok. Igazából Tudatos Élő Számítógépek, melyek folyamatosan felfrissítik az Egyetemes Elme megfelelő programjait, hogy ilyen módon támogassák a Földet és az Emberiséget, mégpedig úgy hogy hologram kódokat fognak kivetíteni, hogy ezzel a módszerrel vezéreljék a planetáris felemelkedés mátrixát, valamint a duális tudatosságotok paradigmáit. És elmondhatjuk azt is Kedveseim, hogy az emberiség átalakulása egy megújító célzattal már kibontakozóban van. Beléphettek már akkor a Kristályos korszakotokba és ennek a kristályos energiái azok, amelyek meghatározzák majd az emberiség rezgését, és mindez azzal is jár, hogy eljön a vizsgátok és a változások ideje is.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

4. oldal / 7

Szavazások

Mit vársz 2012 után?
 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

Ajánlott linkek

...

RSS hírcsatorna

Friss híreink

Földicsillagok, Powered by Joomla!